- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Günaydınlar sabah kızı gönderdikten sonra biraz uyudum kalk kahvaltı yap vs kızımın odasını toparladım yeşilçayımı aldım oturdum içer mutfaga girerim
Günaydın herkese daha önce cuma yarışmasında hiç olmadım bu ilk 2 hafta bekleyeceğim anlaşılan olsun bu daha da teşvik etti
Dünkü detoks tan sonra inanılmaz hafif kalkim.
Kahvaltı
1 dilim tam buğday ekmegı
Kayısı çayı 1 adet domates
2 yemek k.kıymalı omlet peynir
Akşama ne yerim bilmiyorum.
Gözünüz aydın analı babalı büyüsün...
İnşallah canım bu sabah 81.1 çıktım ay sonunda regl olucam bakalım o zamana kadar versemde gene regl şişliği falan umarım süreç uzamaz sinir geldi artık spor ve diyetime sadık kalıyorum çok şükürSanada Günaydın canım
Nasıl gidiyor beslenme canımlisteye gireceksin inşallah bir iki haftaya dimi
Kilom 83 boyum 161 4 yıl önce doğum yaptım veremedim üstüne koydum verdim derken artık yeter hedefin çok büyük şimdilik 70 li rakamları görmek istiyorum ama ben hipotiroid hastasıyım ayrıca o yüzden hızlı kilo veremiyorum hedefim toplamda 27 kilo kendime 10 ay verdim her ay 2.7 kilo amacım en az umarım her ay 3 4 arası veririmBugün sende de temizlik var anlaşılan
Bazen diyorum çalışsaydım bukadar uğraşırmıydım diye ama sonrada diyorum bu seferde yine değişen bir şey olmayacaktı o yorgunlukla yine ben yapardım diye
Nankör iş şu temizlik ama bitincede bakıp ohh iyiki yoruldum diyorum
Sanada Günaydın canımGayet güzel bir başlangıç olmuş tebrikler akşamı da hafif tutarsan çok güzel eksiler göreceğine eminim
Bu arada başlangıç kilonu, hedefini falan yazmışmıydın da ben mi gözümden kaçırdım
Not edeyim de listeye girdiğin gün onlarıda ekleyeceğiz ki kayıtlara geçsin
Ben bu hafta vahim durumdayım inşallah geubu aşağı çekmem her yerim ödem olmuş şişmiş spor yok diyet yapamadım tartıya bile çıkmadım korkumdanİkinci olduğumuz için önceki notamız silinmiş pek sevindimkızlar iki günümüz kaldı ekstra dikkat bu haftada derece yapalım
İkinci olduğumuz için önceki notamız silinmiş pek sevindimkızlar iki günümüz kaldı ekstra dikkat bu haftada derece yapalım
İnşallah canım bu sabah 81.1 çıktım ay sonunda regl olucam bakalım o zamana kadar versemde gene regl şişliği falan umarım süreç uzamaz sinir geldi artık spor ve diyetime sadık kalıyorum çok şükür
Kilom 83 boyum 161 4 yıl önce doğum yaptım veremedim üstüne koydum verdim derken artık yeter hedefin çok büyük şimdilik 70 li rakamları görmek istiyorum ama ben hipotiroid hastasıyım ayrıca o yüzden hızlı kilo veremiyorum hedefim toplamda 27 kilo kendime 10 ay verdim her ay 2.7 kilo amacım en az umarım her ay 3 4 arası veririm
Ben bu hafta vahim durumdayım inşallah geubu aşağı çekmem her yerim ödem olmuş şişmiş spor yok diyet yapamadım tartıya bile çıkmadım korkumdan
Kaptanım valla sabit olmaya razıyım artı çıkmasından iyiyidir. spor yapamadım ne zamandır inşallah bugün az da olsa yaparım bakalım akşam ki durumuma göreAnam ev bitti ama bende bittim
Bir tek ütülerim kaldı onlarıda gelince yaparım artık Allahın izniyleçok fazla değil 23 parça bir şey ay şu sayma huyuma büyük kızım nasıl gülüyor sarmaları bile sararken sayıyorum
Şimdi giyinip kuzuyu okuldan almaya gideceğimhatta almadan iki dakika birde markete uğrarım onunla girersem daha da pahalıya patlıyor
Evettttttttttttt
Allahın izniyle bu haftada güzel sonuçlara alacağız eminim
Ha gayret canım çok az kalmışbol suyla devam belki cumaya bile yetişir
Allahın izniyle birlikte vereceğiz o kiloları hatta az fazlası bile gidebilir bence
Hemen not ediyorum senin bilgilerini de
Hemen pes etmek yok bol bol su iç canım birazda yürüyüş yaptığın an ödem fazlasıyla gideren azından sabit çıkacağına eminim
Kaptanım valla sabit olmaya razıyım artı çıkmasından iyiyidir. spor yapamadım ne zamandır inşallah bugün az da olsa yaparım bakalım akşam ki durumuma göre
Bitki çayı falan içsen iyi gelirBen bu hafta vahim durumdayım inşallah geubu aşağı çekmem her yerim ödem olmuş şişmiş spor yok diyet yapamadım tartıya bile çıkmadım korkumdan
Aaa ne güzel kilo vermişsin tatildeMerhabalar biz tatilden donduk tatil mi oldu yorgunluk mu bilemedim bugun tartildim 70 kilodan 69 .1 e dusmusum. Ufaklikla gidince boyle oluyor demek ki. Simdi de evin pisligi yikanan tum kiyafetlerle basbasayim. Sabah ki menum bir iki kucuk domates bir ev yapimi komposta seker neredeyse atmadim icine. Üç bisküvi.
Canım soda olabildiğince içme su tutuyormuşOglumla alışveriş yaptım geldim aslında yarım saat yürüdüm ama tabi yavaş oldu malum yanımdaki 4 yaşında
Fakat bu bana yetmez yürüme bandında hızlı hızlı yurucem ama tam ne kadar olur bilmiyorum onuda bildiririm.
Soda ve şekersiz türk kahvesi içtim akşam yemeğim belli oldu z.yağlı barbunya yoğurt salata hadi ben yurumeye
Aaa bunu bilmiyordum zaten ödem çok vücudumda tamam biraz ara veriyim günlük 10 bardak su içiyorumBitki çayı falan içsen iyi gelir
Aaa ne güzel kilo vermişsin tatilde
Canım soda olabildiğince içme su tutuyormuş
Bitki çayı falan içsen iyi gelir
Aaa ne güzel kilo vermişsin tatilde
Canım soda olabildiğince içme su tutuyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?