Ben tatil artılarını 2 haftada temizledim almak kolay vermek zorO kadar uykusuz kaldim kosturdum ki yaptigim kacamaklar bile kilo vermeme engel olamadi.
Komşu salça yapıcakmış birazdan çağırır
Ben tatil artılarını 2 haftada temizledim almak kolay vermek zor
3. Derece şişmandım başlarken 2 ye düştüm 91 kilo olursam 1 e düşücem 6 kilo kaldı ha gayret
Akşam yeme tostu yumurta yiyebilirsinOglen yarim kase ypgurt yedim aksam da minik bir tost yiyecegim. Zaten ev supur utu yap baya yoruldum bugun sanirim tost etkilemez
Buraya 104.5 la 107 yi gördüm öncesinde deKac kilo ile basladin canim
Aşağı yukarı 2 litre yapar içtiğin daha fazla da içebilirdin 2,5 falan oluyor benimkideAaa bunu bilmiyordum zaten ödem çok vücudumda tamam biraz ara veriyim günlük 10 bardak su içiyorum
Suyu pek sevmeyen biriyim tiksinmemek için 10 bardakla basladimAşağı yukarı 2 litre yapar içtiğin daha fazla da içebilirdin 2,5 falan oluyor benimkide
Canım ne diyelim inş bulursun resmi varsa her yere assan belki görüp sahiplenen olduysa geri verir inş bulursunmerhabalar herkese
kedim hala yok arayıp duruyorum dua ediyorum inşAllah yakın zamanda çıkar . çok bağlıydım ben ona çocuğum gibi kendime kıyafet almaz ona daha kaliteli mama almak için para ayırırdım hep . şimdi çok büyük boşluğa düştüm ne yapcam bilmiyorum yapmam gereken her şeyi yaptım ama evde her şey onu hatırlatıyor odayı görmek bile zor geliyo artık.
yeme içme konusunda zaten boğazımdan bir şey geçtiği yok yiyemiyorumbi yandan devam etmek için kendimi zorluyorum günlük yaşantıma ama hiç aklımdan çıkmıyor
ilan hazırlayıp astım mahalleye inşAllah dönen olurCanım ne diyelim inş bulursun resmi varsa her yere assan belki görüp sahiplenen olduysa geri verir inş bulursun
İnşAllah çabucak ulaşırsın hedefineKızlar bı süre kendim için burdan ayrı kalmayı istedim Banu ablaya özelden yazdım 75 kiloya düşünce hemen katilacagim aranıza çok pis hırs yaptım iyi geceler
3. Derece şişmandım başlarken 2 ye düştüm 91 kilo olursam 1 e düşücem 6 kilo kaldı ha gayret
merhabalar herkese
kedim hala yok arayıp duruyorum dua ediyorum inşAllah yakın zamanda çıkar . çok bağlıydım ben ona çocuğum gibi kendime kıyafet almaz ona daha kaliteli mama almak için para ayırırdım hep . şimdi çok büyük boşluğa düştüm ne yapcam bilmiyorum yapmam gereken her şeyi yaptım ama evde her şey onu hatırlatıyor odayı görmek bile zor geliyo artık.
yeme içme konusunda zaten boğazımdan bir şey geçtiği yok yiyemiyorumbi yandan devam etmek için kendimi zorluyorum günlük yaşantıma ama hiç aklımdan çıkmıyor
Günaydın kaptanım: ) sporunun ilk gününde başarılar diliyorum çok sevindim senin adina kesinlikle katkısını görürsün ben okuldan dolayı biraz yogunum bu aralar pek yazamıyorum hatta dün menümü bile paylasamadimKızlar hala uyuyormusunuz
Ben keyif kahvemi içtim bir yarım saat sonrada kahvaltımı ettimBirazdan da kuzuyu uyandırırım ancak kendine gelir de 08:15de çıkarız evden
Bana kalsa spora da yürüyerek giderim de eşim nasılsa yolumun üzeri ben bırakırım seni dediGerçi hemşire saat 10 gibi geliyor ama ben 09:15de orada olurum oturup birde kahve orda içerim makineden de olsa Nasılsa arkadaşım da 09:30da orada oluyor iki sohbet ederiz spor öncesi
Günaydın kaptanım: ) sporunun ilk gününde başarılar diliyorum çok sevindim senin adina kesinlikle katkısını görürsün ben okuldan dolayı biraz yogunum bu aralar pek yazamıyorum hatta dün menümü bile paylasamadimbide babamız da yok okuldan gelince kendimi batura adıyorum :) inşallah bugün erken gelicem ve yazicam herkes için iyi bir gün olması dileğiyle: )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?