Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

merhabalar herkese
kedim hala yok arayıp duruyorum dua ediyorum inşAllah yakın zamanda çıkar . çok bağlıydım ben ona çocuğum gibi kendime kıyafet almaz ona daha kaliteli mama almak için para ayırırdım hep . şimdi çok büyük boşluğa düştüm ne yapcam bilmiyorum yapmam gereken her şeyi yaptım ama evde her şey onu hatırlatıyor odayı görmek bile zor geliyo artık.

yeme içme konusunda zaten boğazımdan bir şey geçtiği yok yiyemiyorum bi yandan devam etmek için kendimi zorluyorum günlük yaşantıma ama hiç aklımdan çıkmıyor

Canım ne diyelim inş bulursun resmi varsa her yere assan belki görüp sahiplenen olduysa geri verir inş bulursun

Kızlar bı süre kendim için burdan ayrı kalmayı istedim Banu ablaya özelden yazdım 75 kiloya düşünce hemen katilacagim aranıza çok pis hırs yaptım iyi geceler

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Akşam yemeğimi erkenden yedim ve sonra eşimle Amca gelinini ziyarete gittik tabi doğum olunca eşim yukarı çıkmadı rahatsız olmasın diye ama ben bebişi gördüm maşallah minicik ve çok tatlı
İnsanın çocuk doğurası geliyor ama hastaneden çıkınca geçti

Bİrazdan bugün ki yediklerimide güzelce yazarım ki arada kaynamasın

3. Derece şişmandım başlarken 2 ye düştüm 91 kilo olursam 1 e düşücem 6 kilo kaldı ha gayret

Bende ilk başladığımda Morbit obez sınıfındaydım şükür kilolar gittikçe daha alt sınıflara geçtik ve inşallah daha da fazla kilo verip normal değerleride göreceğiz

Canım yüreğini ferah tut inşallah yakında çıkar meydana Bol bol dua et ki hem yüreğin ferahlasın hemde kediciğin bulunsun

Kızlar yarın ilk Fitnes dersim uzun aradan sonra tabi benim EKGde sıkıntı çıkmazsa
İnşallah çok daha güzel gider kilocuklarımda bende incecik olurum

Biraz evvel doğumuna 1 ay kalan kuzenle yazıştık da doğumdan 15 gün sonra en geç Mevlüdünü yapacak tabi biz yine Bilecik yollarına düşeceğiz Dedim kız o güne kadar biraz daha zayıflamış olayım da süslenip püslenip gelirim diye kesinlikle Yengeciğim sen yaparsın diye verdi çoşkuyu

Hatta şimdiden çantamı hazırlıyayım da sabah o nerde bu nerde aramıyayım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Cumaya kaldı 1 gün ve bu sabah yine erkenden uyanınca dayanamayıp tartıldım Rakamı söylemeyeyim ama çooook güzel bir fark gördüm inşallah yarına daha da güzel olurda hem takım bildirimi için katkım çoğalır hemde Sibele yarın kontrole gittiğimde daha fazla gaza gelirim

Bugün evraklarda bir aksilik olmazsa Fitnessin ilk günü olacak aletlerle çalışmak hep çok zevkli gelmişti bana hem zayıflamama da destek
Bu arada geçen gün Fitnesse yazılacağımı ilan etmiştim İGde Tabi beni ordan bütün akrabalarda takip ettikleri için bir baktım küçük görümcem beni aradı Hayırlı olsun inşallah çok faydasını görürsün falan diye o daha evvel özel bir yere gidiyordu benim oturduğum semtte ama pek memnun değildi üyeliği de bitince ya bende gelsem mi falan dedi tabi bende gideceğim günleri ve saatlerini söyledim Dün mesaj atmış Yakın takibindeyim falan diye üyeliği ay başında bitiyormuş zaten diye gidip oda yazılmış benimle aynı seanslara dedim hah bana rakip geldi gerçi senin kadar olmama daha çok var diye gülüyor rakip demeylim arkadaş diyelim diye
İlk evlendiğimiz seneler biraz kıskançlık yapmıştı ( benden 2 yaş ufak ) hem abisini kıskandığı için hemde ilgi onun üzerinden kaydığı için hatta bir ara yüz yüze tartışmadığımız halde biraz birbirimizden uzak durduk ( daha doğrusu ben uzak durmayı tercih etmiştim o dönem KVylede ara iyi olmayınca ) ama şükür şu son 8 senedir aramız çok iyidir

Dedim gel sende tabiki hem diğer arkadaşımı da tanıyor hemde hep birlikte daha zevkli olur tabi o salı günü başlayacakmış ancak evrakları tamamlanacak

Geçen gün kızkardeşimde çok didikledi nerde ne zaman diye ama Allah biliyor ya onun gelmesini pek istemedim daha doğrusu görümcemi de duyunca Anneme dedim anam bunlar beni osursam takip ediyor hepimiz aynı yerde nasıl olur acaba diye çünkü benim kızkardeşim biraz burnu büyüktür yani herkes ona göre ondan aşağı, kimseyi beğenmez hatta benim arkadaşım dahi olsa laf sokar bende sinirden kudururum eee görümcemi de hiç sevmez ( gerçi görümcem de eminim ona bayılmıyordur ) ikisini aynı ortamda açıkçası istemiyorum çünkü ben gerileceğim öyle bir durumda ama bakalım eğer oda geleceğim derse gerginlikten sanırım daha çabuk sıkılaşırım

Bakalım nasıl geçecek bugün Dönüşte de az dinlenip sonra yürüyerek eve dönmeyi planlıyorum bir yarım saatte ordan kazanacağım

Kızlar hala uyuyormusunuz
Ben keyif kahvemi içtim bir yarım saat sonrada kahvaltımı ettim Birazdan da kuzuyu uyandırırım ancak kendine gelir de 08:15de çıkarız evden
Bana kalsa spora da yürüyerek giderim de eşim nasılsa yolumun üzeri ben bırakırım seni dedi Gerçi hemşire saat 10 gibi geliyor ama ben 09:15de orada olurum oturup birde kahve orda içerim makineden de olsa Nasılsa arkadaşım da 09:30da orada oluyor iki sohbet ederiz spor öncesi

Günaydın kaptanım: ) sporunun ilk gününde başarılar diliyorum çok sevindim senin adina kesinlikle katkısını görürsün ben okuldan dolayı biraz yogunum bu aralar pek yazamıyorum hatta dün menümü bile paylasamadim bide babamız da yok okuldan gelince kendimi batura adıyorum :) inşallah bugün erken gelicem ve yazicam herkes için iyi bir gün olması dileğiyle: )

Sağ olasın canım inşallah çok keyifli geçer gerçi son ses müzikle spor yapmak tabiki çok zevkli olur
Bu arada Allah yardımcın olsun canım menüye takılma yeterki sen sağlıklı beslenmeye devam et
Sanada kolaylıklar dilerim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…