EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNNNNN
BÜYÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜK
KAPTAAAAAAAAAAAAAAAAAAN
kAPTANIM GERÇEKTEN BEN ŞİMDİ TAKIMDAMIYIMCADIARZU
salmacım senın kg cızelgen yok neden yapsana kg cızelgesı
Canım benim maalesef yapmasını bilmiyorum.
bu hafta kilo ver söz alcam seni takıma
paylaşımına da böle devam et ayrıca
az önce yazdıklarını okuudm bnm gözlerim dolduu
bnde babsız büyüüdüm babam bn 8 yaşındayken aniden tatfik kazasın da öldü
sonra çok yanlış bi evlillk yaptııım
yani daha neler neler
onun için şu laflarıı kendime kulak küpesi yaptım
kul olanın başına herşey gelirmiş
herşey biz insanlar için
etme kulun birgün bulun
onun için sıkma tatlı canını
hayat kısa doğru düzgün yaşa ama doya doyaa
hm kilolarımıza vercez fit olcaz dimiii
bn sende o ışığı görüyorum
çok güzel yazmışsın cnmmHayat böyle işte hepimizin ayrı ayrı derdi var ama en derinlerdekini kimsecikler bilmez.İçimizde ne fırtınalar kopar ama kimsecikler görmez. Ben hep kendi kendime moral vermeye çalışırım.Şunu hiçbir zaman unutmayın derdiniz varsa karşındaki nekadar teselli etmeye çalışırsa çalışsı moralin en büyüğünü kişinin kendisi kendisine verir. Başkalarının verdiği moralde güzeldir ama geçicidir .Arkadaşlar çok bilmişlik olmazsa eğer birşey söylemek istiyorum. Sıkıntılarınızı başka biri yaşıyormuş gibi düşünün kendinizide o kişiden daha kötü bir durumdaymış gibi, işte o zaman kendinize şunu söyleyin en azından arkadaşımın durumunda olsaydım onun sıkıntısı derdi benimkinden az deyin. Daha sonra(başa dön)ama onun sıkıntısı benim sıkıntım oluyor zaten oh be çok şükür der hayata emin olun daha farklı pencerelerden baktığınızı göreceksiniz. Size sizden daha iyi kimsecikler teselli veremez.Umarım anlatabilmişimdir.
Kaptanım baban ve senin içinde çok üzüldüm.Rabbim babanı peyganber efendimize komşu eylesin .Evlilik içinde sıkma canını herşeyde bir hayır vardır de ve geç Şunuda unutmayın arkadaşlar hayatta sizden daha değerlisi yok.Kendinize sadece ve sadece bunu söyleyin.( önemli olan şeylerde var tabiiki ama en önemlisi sizsiniz)
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizgünaydın kızlar bugün benm doğum günüm bilio musunuz kaptanım 1 yaş daha büyüdüm yaff
günaydın kızlar bugün benm doğum günüm bilio musunuz kaptanım 1 yaş daha büyüdüm yaff
kaptanım adana buluşması fotolarını gördüm onlar naısl güzel gözler öyle maşallah. ..ben senin fotonu hiç görmemiştim.zayıflayınca fıstık gibi olacaksın valla..
GÜnäÿdîn äz®ä©îm näsîlsîn
†ämäm käp†än m€säj älînmî§†î® İn§älläh ä®†î ©îkmäm
ona göre artıık
bugün bişey yemee hatta aç kla senkaydirigubbakcemile3
nese bu ağır olduakannehir
az yeyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?