Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günayydıın neler kaynatmışsınız
kaptanım bu gün mü tartılıp yazıcaz
selmacım takımda olmana çok sevindim ki zaten takımda gibiydin daha iyi oldu yani
kızlaar ayaklarım ağrıyo ya yürüyünce çok fena ama olsun çok iyi hisediyorum kendimi
sahura kalkmadım 1 elma yedim yattım

߀n ©îkîÿõ®um kîzlä® õkuldä §l€®îm vä® g€lîn©€ g֮ܧܮÜz p†Üm h€pınzî

cnm oruç tutanlar
akşama bana yazarlarsa ya profilime yada özel olarak çok ii olur
ama oruç tutmyanlar
yarın sabaha

günaydın 8 takım nasılsınız
özlemcim nereye gidiyorsun yaaaa arada gel ama tamam mı bizi unutma
hayırlı olsun selmay cim sonunda takıma giriyorsun hadi bakalım zemuszemuszemuszemus

bu ne biçim yazı kız öldürecem seni bak hani depresyon felan yoktu hani üzülmiyecektik sadece allaha yalvaracaktık hani ondan gelene razı olacaktık sen böyle yaparsan bende depresyona girerim sen beni kendime getirdim şimdi senmi başladım oldumu ama mafoldumben ozaman bende herşeyden vaz geçeyim oturayım sabah akşam düşüneyim neden olmuyor diye kendimi ordan oraya vurayım bir sürü sıkıntım var elbet benden kötüleri vardır ama ben en kötüsü benim deyip durum ağlıyayım ozaman sen depresyona girersen bende girerim bilmiş ol lmaz:

yiğenim geçen gün annemleri tehtit ediyor diyorki benim dediğimi yapmazsanız bizde köye taşınırız birdaha bizi göremezsiniz diyor öğretmişin gibi bende ondan öğrendim tehtit etmeyi neslişim eğer sen depresyona girersen bende girerim haberin olsun

üzülmeyecek selmacım ben inanaıyorum rabim neslişime dünya güzeli bir bebek verecek sadece o şuan yürüdüğü olda devam etmeli eger o yoldan ayrılmazsa bebişi ona gelecek
günaydın kızlar bugün benm doğum günüm bilio musunuz kaptanım 1 yaş daha büyüdüm yaff
canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara canım sağlıklı başarılı güzel bir evlilik yaşayacağın herşeyin çok güzel olduğu bir hayat senin olmasını dilerim cnaım
kedini döven arkadaşım benim opuyorumnanaktan
:roflol::roflol:

kızlar yağmurgözlünün paylaşımı...

slmm kızlarrr

ilterimmmm canım benimm haklısınnn tamam çıktım depresyondannnn... sen girmeden çıkıyorum bakkk.....yerimseniben :roflol: :tomato:

zaten burada olupta depresyonda olma ihtimalim sıfırrrr....iyiki varsınızz.... opuyorumnanaktan

cemrecim doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara......Rabbim herşeyi gönlüne göre versin.....

BU ARADA TARTI ALMAYA GıTTıM DÜN AKŞAMM GERZEK SATICI YOK TARTI BOZULMAMIŞTIR EROR VERıYORSA PıLı BıTMıŞTıR DEDı PıL SATTII...BENDE ALDIMM ALMAZ OLAYDIM ÇALIŞMADIII....:
delphin:

ALOOOOOOOOOOOOOOOO SELAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM kIZLAAAAAAAAR BENGELDıM.
Hepinizi çok çok öpüyorum.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Eee kızlar bugün nasılsınız bakalım . Ben mi süpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer:lepi:delikafadulden
cemre_aralik canım yaş günün kutlu olsun.Engüzel günler seninle ve sevdiklerinle olsun.:1hug:
Takıma giediğime sevinmişsiniz hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.:teytey::teytey::teytey::teytey:
Herşey sizinle daha güzel olacak...............kaydirigubbakcemile5

cnm oruç tutanlar
akşama bana yazarlarsa ya profilime yada özel olarak çok ii olur
ama oruç tutmyanlar
yarın sabaha

Kaptanım merhaba ben bugünkü kilomla başlayacağım demi...alkisalkisalkis
Ayrıca kilo çizelgesini dediğin şekilde yaptım ama olmadı tekrar denerim.CADIARZU

Aynenn bende uyuyorum karŞımda Şefımm gÖzlerımı zor aÇık tutuyorummm.....

Adet düzensizliği

Testere dişli arslanpençesi

Latince adı : Allcemilla vulgaris
ıngilizce adı : Layd’s mantle
Almanca adı : Frauenmantel
Özellikleri : Bayanlarda tüylenmeye karşı ● östrojen hormonu yükseltici ●
iltihaplı eklem romatizmasına karşı ● FSH hormonu yüksekliğine
karşı ● adet düzensizliğine karşı

Kürleri Uygulamadan Önce Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

1) Testere dişli arslanpençesi yaprak ve sapları beraberce kullanıldığında ishale karşı etkili olabilmektedir. ıshal olmayan birisi onun çayını içtiğinde kabız olurum endişesine de kapılmamalıdır. Çünkü kabızlık yapmaz. Bağırsağın perisaltik hareketlerini yavaşlatır ve kontrol altına alır. Hareketli bağırsak sendromu (irritable bowel syndrome, ibs) şikâyeti olanlara iyi bir yardımcıdır.
2) Zor kapanan yaralarda veya ameliyat sonrası ameliyat yaralarının hızlı bir şekilde kapanmasında iyi bir yardımcıdır.
3) Sık sık anemi (demire bağlı kansızlık) yaşayanlara haftada en az beş-altı kez bu bitkinin çayını içmelerini tavsiye ederim.
4) Erken menopoza girme yatkınlığı gösteren bayanların yardımcısıdır. Genç kızlar ve kadınlar adet düzensizliği yaşıyorsalar, testere dişli arslanpençesi mükemmel bir yardımcıdır. O, aynı zamanda kadınlık hormonlarının dengelenmesinde de yardımcıdır. Rahimde oluşmuş miyom veya miyomların neden olduğu ara kanamaları da durdurabilme ve kontrol altına alabilme gücüne sahiptir.
5) Adet dönemlerinde fazla kan kaybına uğrayan veya adetleri uzun süren bayanlara bu bitkiyi öneririm.
6) Testere dişli arslanpençesinin ebter ve/veya GOD tohumların tarımının yapıldığı alanlara yakın bölgelerde yetişenlerin kullanılmaması gerektiğini önemle belirtmekte fayda görüyorum. Ülkemizde, GOD tohumlarla her ne kadar tarım yapılmıyorsa da, ne acıdır ki, sebzede %95 ebter tohum tarımı yapılmaktadır.
7) Oniki yaş altı çocukların herhangi bir kürü hekimlerine danışmadan uygulamalarını kesinlikle önermiyorum.

Kür 1: Adet düzensizliğine ve tüylenmeye karşı
Üç-dört gram (bir tatlı kaşığı) kurutulmuş testere dişli arslanpençesi kaynamakta olan bir bardak (150-200 ml) klorsuz suya atılır. Kısık ateşte on dakika kaynatmaya devam edilir. Daha sonra soğumaya bırakılır ve ılıyınca süzülür. Bir ay boyunca her gün bir su bardağı içilir. Bir aydan sonra bir hafta ara verilir. Bir hafta aradan sonra aynı şekilde bir aylık kür tekrar edilir. Ve kür sonlandırılır. Kürün en uygun içim zamanları sabah kahvaltısından iki saat sonra veya öğleden sonra aç karnına içmektir.

ıleride adet düzensizliği tekrar ederse, kür 1 aynı şekilde tekrar edilir.

Kür 2: FSH hormonu yüksekliğine karşı
Üç-dört gram (bir tatlı kaşığı) kurutulmuş testere dişli arslanpençesi kaynamakta olan bir bardak ( 150-200 ml) klorsuz suya atılır. Kısık ateşte beş dakika kaynatmaya devam edilir. Daha sonra soğumaya bırakılır, ılıyınca süzülür. Bir ay boyunca her gün iki defa bir su bardağı içilir. ılki kahvaltıdan iki saat sonra, ikincisiyse akşam yemeğinden iki saat sonra içilir. Her defasında taze hazırlanması şarttır. Bir aydan sonra bir hafta ara verilir. Bir hafta aradan sonra aynı şekilde bir aylık kür tekrar edilir. Ve kür sonlandırılır.

Kolay hamile kalma
12.10.2008 00:54

Yumurta çatlamasına yardımcı ve kolay hamile kalma kürü
Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karına içilir. Bu kürün uygulaması,

2x21U+7A

U= 21 gün uygulanır
A= 7 gün ara verilir

şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi kırkiki gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası var ise, soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.

Sayın hocam ben 22 yaşında genç bir kızım. bende adet olduğumdan beri hep adet düzensizlikleri vardı ve bir hekime başvurdum çikolata kistim olduğunu söylediler düzensiz olduğum için ilaç kullanmamı söylediler. ama ben kullanmadım. hersene düzenli olarak doktora gidiyordum kistim için büyüdümü kayboldumu diye ama ilaç kullanmadım. geçen sene yine doktora gittim kistim yine aynı ve doktor artık ilaç kullan kaybedelim adetin düzene girsin dedi ama ilaç hiç kullanmak istemedim. ve ilacı 3 ay kullandım yine kistim kaybolmadı. tekrar ilaç tedavisi uygulayalım dediler ben yanaşmadım hormon almaktan korktum. ve birgün tv de sogan suyu için dediklerinizi duydum babannem kızım yap kızım yap dedi. cesaret edemedim ilk başta çünkü ben soğanı asla yiyemem suyunu nasıl içerim dedim hormon tedavisinden de korkuyordum anlatmanızdan çok etkilendim size o kadar güvendim ki ağzıma bile sürmediğim soğanı Allah'ım şifa olsun diyerek içtim. kendime inanamadım nasıl içtim diye ama yaptım. ilk 15 gün geçtikten sonra doktora gittim ve küçüldüğünü söyledi bana, o kadar sevindim ki anlatamam çünkü ilaç kullanmadan böyle oldu sonra 4 ay daha hiç aksatmadan düzenli olarak içtim ve bir kaç ay geçti sonra doktora gittim ne oldu diye, ne diyecek diye heyecanla gittim ve doktor geçen gittiğimde verdiği kağıda baktı kist görünüyor dedi. şimdi baktığımda görünmüyor kızım niçin geldin sen dedi. hangi doktor baktı sana dedi çünkü yok dedi. sorun yok dedi ve ben ağlaya ağlaya doktordan çıktım okadar çok sevindim ki sevincimi herkesle paylaştım ilaçla yapamadığımı doğal yollarla yaptım ve bu kist bende 8 senedir vardı. hocam siz beni sevindirdiniz Allah da sizi sevindirsin Allah sizden razı olsun her namazımda size dua ediyorum size sonsuz güveniyorum. Allah sizi başımızdan eksik etmesin. Allah'a emanet olun hocam....

ıbrahim saraçoğlu sayfasından alıntıdır. Kızlar dediğiniz gibi soğan suyu çok faydalıymış baksanıza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…