Ben de aynı oldupum yerde sayıyorum üç haftadır sıkıldımHerkese günaydınoynakbasi34 kaptanım yine süpersin Dün nette bir sorun vardı galiba bir türlü giremedim girdiysem de anca yazılanları okuyabildim ben yine sabit ciktim kaçamak yapmadım oysa ama karnımda acayip bir şişlik var
Geçen hafta 64.7
Bu hafta 64.7
insan noktasına kadar aynı çıkar mi çıkıyorum inşallah sonraki hafta eski çıkarım sinirleniyorum kendime artık
Ayy inş Banu abla görürüm hep birlikte hedeflerimize ulaşırız şimdi güzel bir kahvaltı edeyim köy ekmeği gelmişti dondurucuya atmıştım akşam çıkarttım iki dilim yerim artık ödül niyetine
*** 8. Takım 538.Etap***
Oynakbasi34 ( 92,2 / 91,2 / 1 / 1,08 % )
Yena ( 76.3/ / / % )
Zehra_eymen ( 81 / 81,3 / +0,3 / - 0,37 % )
doga3 ( 96 /95.5 /0.5 / 0. 52% )
kittenlove ( 66,4 / / / % )
erciyes111 ( 64,7 / / / % ) Sabit
newsletter ( 88,9 / / /%)
serenalar ( 75,6 / 74,5 / 1,1 / 1,46 % )
pptya87 ( 82,2 / / / % ) Yeni üye, başlangıç 19.09, başlangıç kilosu 83 kg, hedef 58
8.Takım Ortalaması: %
66,5
%0.15 artıdayım
Ben de aynı oldupum yerde sayıyorum üç haftadır sıkıldım
Gunaydiiiinnn
2 hafta gibi bi sürede 2 kilo maşallah bana
Hipotiroid e rağmen böyle giderse ilk ayı 4 kiloyla bitirebilirim
Yeni kilom 81.3
Aslında Cumartesi bu kilodaydım sonra saçmaladım toparlayıp anca bu kadar olabildiSüpersin canımyavaş yavaş sende 8lere yaklaşıyorsun
Aslında Cumartesi bu kilodaydım sonra saçmaladım toparlayıp anca bu kadar olabildi...Allah'ın izniyle artı bildirim yapmamaya çalışıcam yolum uzun çünkü 300-500 neyse ilk baharda hedefte olurum inşallah
Canım haftaya daha güzel eksilerin olur inş üzülmek Yok sen başarırsin eminimGünaydın arkadaşlar ılık limonlu suyumu içip işe gidicem kahvaltımı ve ara öğünümü hazırladım yanımda götürüp işte yapıcam sabah kalkar kalkmaz tartıldım ama malesef +300 yani kilom 81,3 kızlar çok uğraştım ama hafta sonunu telafi edemedim ama söz haftaya çok güzek eksilerle gelicem
Cok sevinirim listeye girersem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?