- 8 Şubat 2015
- 981
- 2.863
- 113
Oh iyi olmuş..temizligini yap sonra keyfine bak..
Yilbaşi hedefleri yapildimi...benim hedefim 65 kilo insallah
Herkese iyi akşamlar hanımlar inanin o kadar yoğun geçiyor ki günler anlatamam okulda da bir sürü etkinlik var 2 gün asure etkinliği var şimdi perşembe cuma sonra 29 ekime hazırlık sonra kutlu doğum teog hala muallakta Allah sonumuzu hayır eyleye
Neyse menümü yazayım hemen
Sabah ilik limonlu tarcinli su
Kahvaltı domates salatalik dereotu maydanoz biraz peynir bir yumurta bir dilim karışık tahilli ekmek bir bardak çay
Ara bir büyük fincan türk kahvesi
Öğle küçük bir tabak kuru fasulye bir tane kepekli galeta
Ara bir kupa çay
Eve gelince de saat 4 gibi yarım muz yarim nektari
Akşam bir tabak fırında sebzeli tavuk küçük bir kase cacık
Ara yeşil çay
Herkese iyi geceler kizlar
oynakbasi34 Banu abla oh misafirler pazartesi geliyormuş
Banada misafir geldiğinde geriliyorum istemediğinden değil
Herşey dört dörtlük olsun istiyorum evimin temizliği ikramliklarim
Misafirim mutlu ayrilsin isterim evinden
Mesela misafirim gelecekse yarın ben bu gece uyuyamam şu olacak bunu yapacağım diye bende normal değilim dimi
Bugünkü menüm toplam 1100 kalori
Sabah sahanda salamli yumurta peynir iki dilim tb ekmeği
Öğlen iki köfte Bir kâse chiali cacık
Ara şekersiz Türk kahvesi
3findik 3fistik Bir kayısı
17:00 7findik
19:00 5 köfte Bir dilim tb ekmeği Bir bardak chiali
Piyaz salata
23:30 yoğurt kürü
Herkese günaydın bugün yarın nöbetçiyim bundan sonra her hafta böyle nöbet günlerimiz sabitlendi inşallah hepimiz için güzel bir gün oluroynakbasi34 Evet kaptanım sana katılıyorum bugün daha dikkatli olalım ve yarın güzel bir sonuç elde edelim inşallah tartimin pili bitmiş bugün esim alacak inşallah bu hafta hiç tartilmadim bakalım yarın sonuç ne olacak:) herkese kolay gelsin
Banu abla bende yarını iple çekiyorum inş takimca güzel eksiler görürüzSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bildirim gününe bir gün kaldıİnşallah hepimiz yarın çok güzel rakamlar göreceğiz tartıda
Gece tam uykumu alamadım sanırım biraz direndim kalkmak için ama sonunda erken kalkan yol alır hesabı kendimi yataktan attım
Bugün malum spor günümgidip bir güzel ter atayım yağları kayayım da yarın çok daha güzel rakamlar göreyim tartıda Normalde önce şekersiz Türk kahvemi içerdim ama birazdan önce kahvaltımı yaparım sonrada üzerine kahvemi içerim ki spor esnasında daha güzel yağ yakayım
Sizlerde ne olur bugün karbonhidrat fazla yemeyin ve bol su için ki takımca süper bir ortalamamız olsun
Sorma nasıl rahatladım bilememGerçi Cumartesiye de yetişirdi de ben biraz zorlanmış olurdum malum cumada diyetisyene gidince yarım gün ordan gidiyor zaten birde cumartesi akşamı kızkardeşime davetliyiz misafirlerimin oturacağı tutarsa bu sefer o tarafa geciktim diye amcamlar ( yemeğe onlarda gelecek ) söylenirdi tam da gününü buldun hesabı
Tamamdır canım seninde hedefini hemen yazarım listeye
Allah yardımcın olsun canımhakikaten işin zor hele ki iki gün aşure şenliğinde
Yine maşallah menülerin okadar kaçamak riskine rağmen gayet güzel
Yarın karşılığını fazlasıyla alacağını düşün canım ve sakın bugün kaçırma
Bende o konuda normal değilim o zaman
Bir aksilik olursa diye ikramlıklarımı bile geceden yaparım ( ona göre menü belirlerim )
Eğer akşam yemeğine gelen olacaksada sabahtan pişiririm pilav hariç ki aksi bir durumda telafi edecek kadar sürem olsun diyeZaten erken kalkıyorum ama o günlerde geceden tabak çatalımı bile hazır ederim üzerlerini örtüp
Temizliğimi zaten dip köşe yaparım o ayrı ama yinede sabahı teftişe çıkmış gibi evin içinde dolanırım
Elim zaten bol kepçe ( en korktuğum şey misafirlerin şundan daha varmı dedikleri bir ikramın bitmiş olması) ki çok şükür şimdiye kadar hiç öyle bir durum olmadı aksine gelenlerin eşlerine de paket yapar gönderirim her zaman
Eşimin amca gelini o konuda her defasında aynı şeyi yaşıyormeğer kişi sayısına göre hazırlıyormuş ikramları atıyorum herkese 2şer kurabiye koyacaksa 10 kişiye 20 kurabiye yapar
Aksilik o günlerde de genelde hep ya fazladan biri aniden çıkıp gelir yada gelenlerden birinin takviye isteyeceği tutar
Kıza defalarca dedim hatta kız sayıyla işmi olur sen fazla yap en kötü ihtimalle buzluğa atarsın başka habersiz gelene hazır olur diye ama sanırım o konuda biraz inatçıhep sayıyla yapar ve her defasında gelene ondan kalmadı demek zorunda kalır
Şükür Annemden öyle görmüşüzmisafire sayıyla iş olmaz gerekirse ben yemem ama yinede fazladan bir şey kalsın der hep Annem
Menün harika canım tebrikler
Yarını iple çekiyorum resmen
Tek eksiğim spor ya onu da akşam eve en erken 6 da geçebiliyorum tüm gün koşuşturmaktan halim kalmıyo e birde her gün en az 2-3 saat çalışmam lazım spora vakit kalmıyo bazen ders de çalışamıyorum oturduğum yerde öyle duruyorum saatlerce kendime gelene kadar . Bu hava değişiklileri de ayrı yordu beni hala iyileşemedim öksürük bu haftada geçmezse bir akciğer filmi beni bekliyor zamanı geldi
Bugün kaçamaksız ve güzel gidiyor inşAllah yarına güzel sonuçlar görürüz :)Kızlarrrrrr ben giyinip çıkıyorum artık akşam damlarım yine
Kaçamaksız ve karbonhidratsız devam edelim bugün kızlargüveniyorum size
Geçmiş olsun canım inşallah biran önce atlatirsinizSelam güzeller nasılsınız ben çok halsiz ve bitkin hissediyorum grip sinüzit e çevirdi başım çok ağrıyor güçlenmek için bir haftadır yedim içtim diyet yok malesef hatta dün bu işi bırakayım kökten dedim kendime bir kaç ay süre vereyim bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?