Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

3 dakika sonra gerçek

ya okul çok yoğundu anca gördüm :S

Sıkıntı değil canim alt tarafı 100 gr hem haftaya kafadan 100 grda yok sıkı tutarsak harka rakamlar gorecegimize eminim

aynen tam aynı yerde direnç yaşıyoruz yeşil çaya bile başladım valla kıralım şu inadı bu hafta

Canim maydanozlu limonlusunu dene yeşil çayın baya rahatlatiyor birde Misir Püsküllü oda acayip işe yariyor
Suyuda 3 litre altında tutma eminim direnç kirilacak

çok iyi yaa tebrik ederim artı ve sabit olanlarımız olduğu halde

Kuzum en azindan minnak artilarimiz var listede ya 1 kg olsaydı işte o zaman batardik gerçi canimiz sağ olsun öyle de olsa sıkıntı yok sonuçta hedefe er yada geç varacagiz hee gönül erken varmak ister

Kızlar nerelerdesiniz :) ben normalde bu saatte yatardım ama şu anda bir yandan muhteşem yüzyılın tekrarını izliyorum

Kızlar nerelerdesiniz :) ben normalde bu saatte yatardım ama şu anda bir yandan muhteşem yüzyılın tekrarını izliyorum

Biz de maç izliyoruz..
Nasıl açık ara farkla mağlup olunur,nasıl beceriksiz olunur bakıyoruz ..

Yarın akşam misafirim var.. geçen hafta düğünü olan taze çift gelecek.. :)

Mönü aklım da malzemeler mevcut geriye hazırlamak kalıyor yarın hallederim nasipse...

Biz de maç izliyoruz..
Nasıl açık ara farkla mağlup olunur,nasıl beceriksiz olunur bakıyoruz ..

Bizimki sinir oldu kapattı maçı

Yarın akşam misafirim var.. geçen hafta düğünü olan taze çift gelecek.. :)

Mönü aklım da malzemeler mevcut geriye hazırlamak kalıyor yarın hallederim nasipse...

Ohhh adı kondu mu zaten sıkıntı yok benimde menü hazır da temizlik gözümde büyüyor gerçi giriştiğimde yarın kesin biter de başlayana kadar biraz panik yapıyorum hatta evdekilerde kız her defasında panik yapıyorsun sonra misafirlerin geleceği sabah oturup keyif yapıyorsun diye dalga geçiyorlar

Buraya yazmadım dimi +90 da paylasmistim ..
Dün çok rahatsizdim ağrım ve bulantım vardı...
Acile gittik meğer safra kesesinde iltihaplanma ve nur topu gibi taslarım oluşmuş. ..
Üzüldüm tabii. Yine ameliyat yine hastane
Antibiyotik tedavisine baslandi sonrasında da bakalım nasıl olacak...

Pazartesiden itibaren de yazlık kışlık ve dip temizlige girişiyorum bi aksilik olmaz ise...
Halıları vericem. Şöyle bir güzel evi kirklıyıyayım. .
Artık işten geldikçe yavaş yavaş yapıcam bir haftada anca bitiririm :)

Kalabalık olmadığı için panik yapmıyorum bu sefer ama yine de insan az da olsa geriliyor :)

Sana da kolay gelsin kuzum...

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Düne nazaran çok az da olsa eksiyle başladım güne İnşallah her gün böyle olurda cumaya çok çok güzel bir rakam bildirmek nasip olur
Bugün dip köşe temizlik günü eee ağır misafirlerimin gelmesine 2 gün kaldı yarın da ancak sarma sarmakla uğraşmış olurum malum elim aza gitmiyor
Heee ben kesinlikle yemeyi düşünmüyorum hatta misafirler gelmeden ben listeme uygun yemeğimi de yiyeceğim Onlar yesin ben nasılsa hizmet edeceğim

Birde bahçeden kabağımı doğramam lazım bugünden ki gece şekere yatırıp pazar günü pişirebileyim
Tabi şimdi sabahın körü olduğu için onuda yapamam ses olur mutfakta

Sizlerde bugün yarın çok dikkatli beslenin ki haftaya kafadan daha hafif başlayalım ki cumaya yine derecede olalım

Çok çok geçmiş olsun
Geçmişte bende Ameliyat olsam mı diye düşündüğümde araştırırken okumuştum hızlı kilo vermeye bağlı olarak tek yan etkisi safra kesesinin taş yapmasıymış
Allah yardımcın olsun ve tez zamanda şifa versin inşallah....Aminnnnn
İnşallah çabucak atlatırsın ve bir daha yaşamazsın öyle bir sorun

Ben evde olduğum halde gözümde büyütüyorum artık seni düşünemiyorum Mecbur her gün ufak ufak yaparsın varsın 1 haftada bitsin canından kıymetli değil ya
Eşimin babaannesi kızları temizlik yaptıklarında hep dermiş yahu misafir için temizlik yapılırmı asıl temizlik misafir gidince yapılır diye çok güzel ve işime gelen bir mantık aslında ama insanın içi rahat etmiyor birde kışa girmeden iyi olur çünkü hava soğuduğunda öyle her yeri kaldırmak da zor oluyor halı yıkasan kurumuyor falan
Bende bu gece koltuklarımıda sileceğim hesapta dün gece yapacaktım mayıştım ama bu gece kaçarı yok hem evin havası değişiyor hemde benim eşşek evlat nasıl beceriyorsa ille bir şey damlatıyor

Kalabalık olmadığı için panik yapmıyorum bu sefer ama yine de insan az da olsa geriliyor :)

Sana da kolay gelsin kuzum...

Sağ olasın canım işte aslında herşey girişene kadar sonra bir bakmışsın çoğu bitmiş oluyor azı kalıyor
Büyük kız sağ olsun yardım ederim diyordu ama eşşek sabah okçuluğa gideceğim diye tutturdu bende yürü git sana mı kaldım diye triplere girdim gece nasıl sırnaşıyor hemen işim bitsin geleceğim söz bak diye Neyse eşim evde onada az iş kakalarım nasılsa adam benden güzel temizlik yapıyor banyoyu kakalarsam bile kardır

Kahvaltımı da yaptığıma göre ufak ufak işlere girişebilirim en azından sessizce çamaşırlarımı katlayıp ütülenecekleri ayırayım birde çorapları eşleştireyim
Bİr yerden başlamak lazım nasılsa 1 saat sonra daha rahat iş yaparım süpürgeyi sona bırakacağım tabiki

Ara ara çööö derim ben tabiki

Aman diyeyim kızlar cuma geçti diye salmayın sakın kendinizi güveniyorum size

Günaydın
Mutlu haftasonları

Banucum esin koltukları silsin erkek kuvveti tertemiz olur. :)
Biz de halılar koltuklar eşime ait :)

Aaa iyi hatırlattın bir su ben silerim bir suda o sildi mi mis gibi gerçi adama ağır iş yaptırmaya yaptırmaya güçten düştü hem onada antreman olur

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı günler

Hala temizlikle boğuşuyorum ama şükür yarısı bitti şimdi de yıkadığım beyaz çamaşırlarımı sereceğim
Büyük kız sabah okçuluğa kaçmıştı geldi şükür de oda bana yardımcı oluyor
Gerçi daha yarın da var ama ben bir an önce bitsin istiyorum

Yarın da artık sarma sarmayla uğraşırım tabi birde bu gece koltukları geldikten sonra silmem lazım onu kesinlikle atlamamam lazım Aslında şu koltukların üzerine örtü diktirsem mi diye düşünyorum şu lastiklilerden gerçi pek moda değil artık ama en azından örtüyü makineye atıp yıkamak daha kolay koltuk silmektense

Ara öğünüm için mola vermişken sizlere de bakayım dedim ama haftasonu sakinliği var sanırım kaçamaksız geçirin de varsın sakin olsun buraları
Öğle yemeğimi de saat 12de yedim
Kızkardeşime gidince artık saat 17:00de birde şekersiz Türk kahvemi içerim sonrada zaten yemek

Gece dönünce bakabilirmiyim bilmiyorum ama en geç sabah erkenden damlarım yine

Allaha emanet olun kızlar
öpüyorum kocaman

kızlar merhaba ben buranın eski üyelerindenim.@oynakbasi34 banucuğum benim cep tel sıkıntı var.yeni bir telefon alana kadar watsaba takılamıyorum kızlara selam söyle pek faceyede giremiyorum işyerinde buraya takılırım.artık sizleri seviyorum.

yeni kiloları ve arkadaşları merak ediyorum.

öpüyorum sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…