Sağol canım 2 yasinda test yaptırdık tabii hem de kaç kere ama 2 yas altında cilt testi kesin sonuç vermiyormuş bir şey çıkmıyor yani polen alerjisi çıktı sadece ama benim en büyük şüphem susam bu nisan ayındaki alerji içindi insan sonra çok dikkat ettik findik fıstık ceviz badem susam çilek bunları vermiyoruz ama şimdi neye oldu bilmiyorum bakicimiz süt icerebilmis ben icirememistim yani ilk defa süt içti o mu acaba diyorum ama süt icmese de süt ürünlerini tüketiyor kısacası kafam çok karışık: (
Geçmiş olsun canımHerkese iyi akşamlar hanımlar moralim bozuk baturalp yine alerji oldu galiba doğduğundan beri bu konuda sıkıntımız vardı zaten nisan ayında da doruk noktasını yaşadık alerjiden dolayı kas göçü yaşadı ve 3 gün yuruyemedi ama neye alerjimiz var tam belli değil birkaç şeyden supheleniyoruz sadece bugün de aynı o yuruyememe öncesinde yaşadıklarımızı yaşıyoruz sekerek yürümeye başladı bir ayağının üstüne tam basmıyor tek fark vücudunda herhangi bir kızarıklık falan yok ama ishal off yarın yine yataktan kalkamicak diye çok korkuyorum
Bel kısmında transparan tül var korse belli oluyor Bir ay içinde üç kilo daha verebilsem abla yaKorseyle giyersin canım.
Geçmiş olsun canım. Kaç yasin da oğluş?
Test yaptınızmı.? Neye alerjisi olduğunu tespit ettikten sonra beslenme şekli ni ona göre ayarlarsın...
Oğlumun da alerjisi var kış ayların da çok zorlanıyoruz ...
Rabbim şifa versin ..
Çok sevindim senin adına hayırlı olsun bebeğin canım eşinle sorunlarınız tamamen bu bebekle ortadan kalkar inşallah aminnnKizlar iyi aksamlar hepinize,
kaptanimoynakbasi34 ben müsadenle söyle bi dokuz ay izine ayrilip geri gelicem kismetse
Çok sevindim senin adına hayırlı olsun bebeğin canım eşinle sorunlarınız tamamen bu bebekle ortadan kalkar inşallah aminnn
Çok uzun sana bu elbise topuklu ayakkabıyla bi bakta kestir etek ucunu bence güle güle kullanMesaj tekrar
Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah çok sevindim darısı benim başımaKizlar iyi aksamlar hepinize,
kaptanimoynakbasi34 ben müsadenle söyle bi dokuz ay izine ayrilip geri gelicem kismetse
Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah çok sevindim darısı benim başıma
Söyledim canım vermiyor zaten bütün alerji hikayemizi anlattım ona gore davranıyor ishalin sebebi galiba disimiz çıkıyor inşallah sabah da düzgün yürür de içimiz rahat ederBakiciniza paketlenmiş gida abur cubur da vermemesini soylemelisin canım ...
Onlar da etken olabilir ..
Bence elbisen güzel canım üzerinde de hoş duruyor güle güle kullan rengini çok begendimEki Görüntüle 2053184 kızlar elbisem bu
Sağol canım Allah razı olsunGeçmiş olsun canım
Tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahKizlar iyi aksamlar hepinize,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?