Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Çok şükür işlerim bitti bir tek duş almak kaldı
Şimdi yorgunluk kahvemi içerken sizlere de bakayım dedim
Artık misafirler gider gitmez damlarım bir saat sonrada onlar gelmeden öğle yemeğimi yerim ki aç kalıp ikramlardan yemeyeyim

Sabah az da olsa artı gördüm tartıda ama normaldir dün baya düzensizdim üstelik su hiç içmedim desem yeridir
Neyse sıkıntı yok yarından itibaren telafi ederim nasılsa fazlasıyla

Ohhh ellerine sağlık canım Afiyetle yesin oğlun
Sağ olsun annem böyle gün yada kuran olduğunda hemen ben yaparım sen temizliğinle uğraş yeter diyor iki tepsi yapmış sabah sabah hem ıspanaklı hemde patatesli ve normalde ben inanılmaz severim ve nevrim döner ama diyetisyene başladığımdan beri sadece bir kere yedim
Bugün yemek istemiyorum

Günaydin kizlar...bende hafta sonu pek dikkat edemedim..ama insallah cumaya kadar güzel bir eksi göreceyim...yüzdemizi yükseltelim 1.olalim..

İnşallah canım hepbirlikte çok daha güzel rakamlar göreceğiz canım

Tşk ederim abla

Çok geçmiş olsun grip oluyo mu kas güçlüğünden önce

Merhaba kızlar ben diyete devam ediyorum ama paylaşım yapamadim
Pazar günü alışveriş koca çocuk derken yorgunluktan giremerim
Bugün anneannemdeyim zayıflamışsın kuzum dedi herkes farketti artık
2 km yürüdüm eve gidince 3 km daha yurucem inş
Şimdilik yarım simitle yaptigim kahvaltiyla duruyorum kahve ictim
Akşam evde pirasa ve yoğurt yemeyi düşünüyorum

Annenin böreği el açması dimi banucum nasıl yapıyor havada döndürerek mi acıyor tiyo ver bize

Valla bravo anne böreğini yememekte ayrı bir başarı

ISILDURU ne diyelim biz sana şimdi açlıktan midem sırtıma yapismisken
Bende güzel açarım börek eldekafamdaki tilkileri koydum hemen

Şimdi sen söyle ne zaman listeye gireceksin gel artık
Daha fazla kilo almadan

Kızlar tarçınlı şekersiz Türk kahvemi içip Bir saat spor yaptım kızım uyanır birazdan maraton onunla devam eder

Hiç oturtmuyor elimden tutup anne gel anne kutu kutu pense oynayalım
Evcilik oynuyoruz kucagima alıp sevecekmisin beni sev diyor sanki hiç sevmiyorum

Rabbim herkese nasip etsin anne olmak çok güzel bir duygu biri cennette biri bu dünyada iki evladım var ucuncuyude kucagima almayı büyütmeyi nasip etsin rabbim kızım kardesssiz kalmasın

Bikac güne regl olcam okadar cok seyler canim cekiyorki başimda agriyo ama yemicem..hafta sonu zaten iyice abarttim..abur cubur biryandan asure biryandan birisine sinirlendim mahvettim herseyi....hala ayni seyler var evde..ama yemicem. ..hergün böyle kendimi salarsam istedigim kiloyu vermem hayal olcak
Neyse bugünkü yediklerimi paylaşayim..

Kahvaltim...
2 kaşik yoğurt
Saat 10 gibi kelle paca corba yedim lokantada esimle beraber.

Öyle yemeyim
Büyük bir kaze bol karişik salata
1 tabak pirasa yemeği

Akşam sadece yogurt yemeyi düşünüyorum.

Tabi yenanin tuzu kuru midesini kestirdi minnak mideli biz öyle miyiz kidegiliz

Böyle diyeceğini tahmin etmiştim :)

Kızım nefis bu insanın canı hersey çekiyor ..
Misal iki gündür kendi narin ellerimle yaptığım ıspanaklı börek yiyorum. dipnot elimde cevirmeden
Bakak görek neler olacak...
Ayrıca hiç kolay değil ışıl çok zor

Teşekkür ederim hosbulduk derya ben 23yasindayim evliyim calisiyorum ve özellikle evlendikten sonra asiri bir kilo artışı oldu. Suanda en son tartildigima gore 75 kiloydum gecen hafta bir diyetisyene basladim ama pek memnunda kalmadim pek uyamadimda kiloda veremedim sanirim nasil yaparim bilmiyorum. Özellikle bebek tedavisi icin kilo vermem gerekli

Neden sadece yoğurt ?
Gayet sağlıklı beslenmessiniz ..

Hoşgeldiniz. .
Yaşınız çok genç ne güzel kilo da fazla yokmuş. .
Düzenli dengeli beslenip sporla destekleyince uzulmeden kilo verebilirsin.. yeterki disiplinli olalim. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…