- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
oynakbasi34 kolay gelsin canım bende baya yufka aldım kalem böreği ve ıspanak lı börek yapıp buzluğa atıcam oğlana göndermelik patetesliyi de aynı gün yaparım güzel olmuyor buzluğa girince patetes birkaç bişey daha ayarlayıp daha sonra gönderirim inşallah
Günaydin kizlar...bende hafta sonu pek dikkat edemedim..ama insallah cumaya kadar güzel bir eksi göreceyim...yüzdemizi yükseltelim 1.olalim..
Tşk ederim ablaÖzellikle rengini çok beğendim.
Dediğin gibi 3 kilo verdikten sonra ve topuklu ayakkabiyla çok daha ince ve zarif olursun. Güzel bir topuz ve makyajla bir número
Hayırlı olsun canım. .
Sağlıkla kucağına almak nasip olur inş. .
Inşallah düzelir canım. . Çocuklar eriskinlerden daha güçlü..
Çok geçmiş olsun grip oluyo mu kas güçlüğünden önceHerkese iyi akşamlar hanımlar moralim bozuk baturalp yine alerji oldu galiba doğduğundan beri bu konuda sıkıntımız vardı zaten nisan ayında da doruk noktasını yaşadık alerjiden dolayı kas göçü yaşadı ve 3 gün yuruyemedi ama neye alerjimiz var tam belli değil birkaç şeyden supheleniyoruz sadece bugün de aynı o yuruyememe öncesinde yaşadıklarımızı yaşıyoruz sekerek yürümeye başladı bir ayağının üstüne tam basmıyor tek fark vücudunda herhangi bir kızarıklık falan yok ama ishal off yarın yine yataktan kalkamicak diye çok korkuyorum
Annenin böreği el açması dimi banucum nasıl yapıyor havada döndürerek mi acıyor tiyo ver bizeŞükür işlerim bittibir tek iki çeşit salatamı yapacağım birazdan onlarda hazır olsun
Tabaklarla çatallarıda hazır edeyim sonra oturup az dinlenirim
İnşallah canımçoğunlukla çok beğeniyorlar genelde Zaten Annemin böreğine bayılıyorlar hatta Annen sırf börek yapsın o bile yeter diyor eşimin halaları
İnşallah faydasını çok görürsün canım yeni programınadı neymiş o programın merak ettim
Süpersinnnn canım inşallah aynen devam eder eksilerin
Valla bravo anne böreğini yememekte ayrı bir başarıÇok şükür işlerim bitti bir tek duş almak kaldı
Şimdi yorgunluk kahvemi içerken sizlere de bakayım dedim
Artık misafirler gider gitmez damlarımbir saat sonrada onlar gelmeden öğle yemeğimi yerim ki aç kalıp ikramlardan yemeyeyim
Sabah az da olsa artı gördüm tartıda ama normaldir dün baya düzensizdim üstelik su hiç içmedim desem yeridir
Neyse sıkıntı yok yarından itibaren telafi ederim nasılsa fazlasıyla
Ohhh ellerine sağlık canımAfiyetle yesin oğlun
Sağ olsun annem böyle gün yada kuran olduğunda hemen ben yaparım sen temizliğinle uğraş yeter diyoriki tepsi yapmış sabah sabah hem ıspanaklı hemde patatesli ve normalde ben inanılmaz severim ve nevrim döner ama diyetisyene başladığımdan beri sadece bir kere yedim
Bugün yemek istemiyorum
İnşallah canımhepbirlikte çok daha güzel rakamlar göreceğiz canım
Hala börek diyo,Tiyo ver diyo..Annenin böreği el açması dimi banucum nasıl yapıyor havada döndürerek mi acıyor tiyo ver bize
Tabi yenanin tuzu kuru midesini kestirdi minnak mideli biz öyle miyiz kiHala börek diyo,Tiyo ver diyo..
Tabi yenanin tuzu kuru midesini kestirdi minnak mideli biz öyle miyiz kidegiliz
Bikac güne regl olcam okadar cok seyler canim cekiyorki başimda agriyo ama yemicem..hafta sonu zaten iyice abarttim..abur cubur biryandan asure biryandan birisine sinirlendim mahvettim herseyi....hala ayni seyler var evde..ama yemicem. ..hergün böyle kendimi salarsam istedigim kiloyu vermem hayal olcak
Neyse bugünkü yediklerimi paylaşayim..
Kahvaltim...
2 kaşik yoğurt
Saat 10 gibi kelle paca corba yedim lokantada esimle beraber.
Öyle yemeyim
Büyük bir kaze bol karişik salata
1 tabak pirasa yemeği
Akşam sadece yogurt yemeyi düşünüyorum.
Teşekkür ederim hosbulduk derya ben 23yasindayim evliyim calisiyorum ve özellikle evlendikten sonra asiri bir kilo artışı oldu. Suanda en son tartildigima gore 75 kiloydum gecen hafta bir diyetisyene basladim ama pek memnunda kalmadim pek uyamadimda kiloda veremedim sanirim nasil yaparim bilmiyorum. Özellikle bebek tedavisi icin kilo vermem gerekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?