dağçileğim çok geçmiş olsun öncelikle
ama şuna sevndim tabii hasta oluşuna üzüldüm ama ani kilo vermene bağlı olmayaşına sevndim
bizler için önce sağlık
ne olur dikkat et kendineee
bu arada hedefine kaç kilo kalmıştııı
en kısa zamnda sağlıklı bi şeklde yine gel
çok geçmiş olsuuun
istediğim kilya ulaşmama 9 kilo kalmıştı.....:gitme::gitme::gitme:
oslemcim bnde farkındayım
ilk zamnlar çok güzel paylaşımların vardııı
işte herkesin bi hayat koşuştrmasııı
zaman ayırmaıyoruz
sende darılmayacaksan
selmaY yi takıma alcam
tabii onun bu hafta kilo verip vermeyeceğine de bağlı
herzmn bu takımn san kapısı açııık
işlerini hallet ve geri gel
eski özlem olarak:gitme:
hayrılısı olsun cnmm
ya ciddi ciddi gidomusun
gitme yaa
dieet yapamdan da bi hafta dene derim bn sana
ne dersiin
dag cılegı gecmış olsun inşallah en kısa zamanda aramızda olursun canım kib
slm kızlar.....öncelikle yoğunluktan dolayı giremediğim için çok özür dilerim.....
sizlere ii ve kötü haberlerim var.....ii haber şuana kadar 2 kg verdim..kötü haberse bir süre takımdan sağlık nedenleriyle ayrılacağım....İlkokul 4.sınıfta iken böbreğim kanı süzemediği için vucuduımda ödem oluşuyordu..Aynı durum tekrar nüksetti şişmeye başladım...Kilo almıyorum ama şişkin duruyorum...Doktorum diyetimi bıraktırdı...birsüre patates yedirecek....ben diyene kadar diyet yok dedi...ama bu esnada spor salonuna devam edecem....durum mualalek alduğu için şimdiden haber vereyim dedim....valla çok üzgünüm canım sıkkın bide sürekli patates yemeke ve herşeyden tuzu çıkarmak oldukça zor olacak......bu arada doktora özellikle sordum bunu ani kilo vermemle alakası var mı diye...kesinlikle hayır dedi daha öncede bu rahatsızlığın varmış ondan nüksetmiş dedi.....öpüyorum hepinizi kilo bildirimini akşam yaaprım......
yooo yooo huselcim dagılma kopma yokk hepimiz burdayız belki ramazan diye kilo vermeler durmuştur olsun tekrar toparlanılabilinir
ewt dağçileğim ben eminim sen patateslede kilo verirsin hiçbiyere gitmek yook
bugün arkadaşım gördü benii ve bana tahta gibi olmuşsun dedi:)çok zayıflamışsın özellikle üst tarafmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?