Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

istediğim kilya ulaşmama 9 kilo kalmıştı.....:gitme::gitme::gitme:

yok hayır darılmam. paylasımda bulunamıyorum ve kendımı kotu hıssedıyorum.. aksam ıftara zar zor yetısıyorum yemek yıyoruz yemekten sonra muhabbet cay meyve derken 11-12 oluyo sabah erken kalkmakta problem yasadıgım ıcın erken yatmaya calısıyorum buraya gelemıyorum halıyle.. kendımı cok kotu hıssedıyorum. zaten kılo vermem de durdu. butun hafta sahurda ve ıftarda sadece bı kase corba ıctım.. ıftardan sonra bı meyve ya da bı ıkı bardak sekersız acık cayla 2-3 grıssını kucuk bı parca peynır yedım kı spor da yapmaya calısıyorum ama durdu kılo vermem. ramazanın ılk gunlerı guzel verıyordum.. bu hafta gene 56.7 yım.. ben bı yere gıtmıyorum mumkun oldukca gırecegım gene ama eskısı kadar vakıt ayıramayacagım bı sure hıc gıremeyecegım malesef bayram falan sehır dısında olacagım ıcın. o yuzden takıma yerıme baska bırı gecebılır. ama ben gene buralardayım... bırakmam sızlerı :)

hayır hayır lütfen dökülmeyelim ya ben diğer takımdan bu sebeble ayrılmak zorunda kalmıştım
dağçileğim çok üzüldüm vallahi geçmiş olsun canım benim sen yinede bizden ayrılma patates de olsa yediklerini yaptıklarını paylaş bizimle
öslem cim sende arada takıl bize
kaptanım canlanalım nolur
buarada kilom 69.8 süperim benn

azracım ben bu gün kendı tartımda tartıldım olmuyor başka tartıda gecen hafta pili bitmiş megersem ondan yanlış tartmış ben bu hafta 84 kg cıktım kendı tartımda

cidden paylaşımdan kopanlar var bu durum ramazanla alakalı olabilir ama böyle devam ederse koparız hepimiz kızlar

hayrılısı olsun cnmm
ya ciddi ciddi gidomusun
gitme yaa
dieet yapamdan da bi hafta dene derim bn sana
ne dersiin

tamam kaptan gitmiyorum buradayım...sizi bırakmak istemiyorum.....sizi gerçekten çok seviyorum o yüzden patates yesemde paylaşacam sizinle......kaydirigubbakcemile3

yooo yooo huselcim dagılma kopma yokk hepimiz burdayız belki ramazan diye kilo vermeler durmuştur olsun tekrar toparlanılabilinir
ewt dağçileğim ben eminim sen patateslede kilo verirsin hiçbiyere gitmek yook
bugün arkadaşım gördü benii ve bana tahta gibi olmuşsun dedi:)çok zayıflamışsın özellikle üst tarafmış

Kızlar merhaba
Dağçileği canım benim sakın üzülme en kısa zamanda iyi olursun inşallah. İnsan ne için kilo verir tabiki sağlığı için vereceğin kilo sağlığını etkileyecekse ara ver ama gitme en azından kilonu korumuş olursun .Ay dağçileği canım, bitanem senin bu mesajını okuyunca çok kötü oldum sakın ha gitme olur mu?kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
N'olusun gitme bak biz bir aileyiz ben hepinize o kadar çok alıştım ki anlatamam . Ben sizinle birlikteyken ister inanın ister inanmayın yüzüm daha çok gülüyor. Sen ve sizler benim neşe kaynağımsınız.Rahatsızlığın tedavisi moralden geçer sende inanıyorum ki en büyük moral kaynağını burada buluyorsundur. Seniiiiiiii Çooooooooook Seviyoruuuuuuuz.
İnanın kızlar ben hep takımda olmak şart değil bu güzelim insanlarla birarada olmak daha güzel dedim.Sizlerle birarada olmak bir şereftir benim için.
Ayrıca kızlar beni aranızda görmekten mutlu olduğunuza sevindim.Hepinize hoşbulduk diyorum ve teşekkür ediyorum.Çilekciğim sevinç ve üzüntüyü birarada yaşatma:sinifsinif:
Kaptanım kilomu yazmıştım fakat yollayamamışım o arada bi sorun oluştu ben gitmiştir sanıyordum ama yanılmışım yeni gördümki mesajım gitmemiş.Geçen cuma kilom 61.2 idi şimdi ise 60.1 maalesef 1.1 kilo vermişim. :kedi:klava:klava:klava:klava:klava:klava:Asıl kilo haftaya cumaya inşallah.

Genel bir diyet/zayıflama programı olarak diyetisyenler tarafından tercih edilmeyen bu düşük kalorili diyet tekrarlı olarak uygulanmamalıdır.
PATATES DıYETı

Hedef kilo : Haftada ortalama 5 - 6 kilo verebilirsiniz
Hedef kalori : 600 Kcal

Günlük Menüler

1. Gün
Sabah: 2 orta boy patates (haşlanmış)

Öğle: 2 orta boy patates (haşlanmış)

Akşam: 3 orta boy patates (haşlanmış)

2. Gün

Akşam: 2 orta boy patates (haşlanmış)

3. Gün

Akşam: 3 orta boy patates (haşlanmış)

4. Gün
Sabah: 1 elma, 2 mandalina

Akşam: 2 but tavuk ızgara, haşlama, yeşil salata (1 tatlı kaşığı sıvı yağ)

5. Gün

Öğle: 1 elma 2 mandalina

Akşam: 2 porsiyon balık ya da bonfile, karışık salata

6. Gün

Öğle: 1 elma 1 portakal

Akşam: 2 porsiyon balık veya bonfile (karışık salata, 1 tatlı kaşığı sıvı yağ)

7. Gün

Öğle: Patates salatası, yeşil soğan ve 1 tatlı kaşığı sıvı yağ

Akşam: 3 yumurta teflon tavada, yeşil salata

Önemli Uyarı : Doktorunuza danışmadan diyete başlamayınız!
ÇıLEKCıĞıM BU SENıN ıÇıN GıTME DıYE ELıMDEN GELEN HERŞEYı YAPMAYA HAZIRIMkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilelmaz:lmaz:lmaz:kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile aSLINDA FARKINDA MISIN BıLMıYORUM AMA SEN BıZDEN BU DURUMDA DAHA ıYı KıLO VERıRSıN.

merhaba fıstık

Uzun sürede dengeli bir şekilde kilo verebileceğiniz bir diyet. Bu diyeti istediğiniz kiloya ulaşasaya dek 7 günlük periyodlar halinde uygulayabilirsiniz. %54 Karbonhidrat, %16 Protein, %30 Yağ içeriyor.
1100 KALORıLıK DıYET

Hedef kilo : Haftada ortalama 2 kilo
Hedef kalori : 1100 Kcal

Günlük Menüler

1. Gün
Sabah: Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)

Kuşluk: 4 adet diyet bisküvi

Öğle: 100 g kırmızı et (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)

ıkindi: 1 porsiyon meyve

Akşam: 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1/2 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 4 yemek kaşığı pirinç pilavı

Gece: 2 porsiyon meyve

2. Gün
Sabah: Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu dil peyniri, salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)

Kuşluk: 2 adet grisini

Öğle: 100 g tavuk (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)

Akşam: 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, ½ kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)

3. Gün
Sabah: Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), 2-3 adet zeytin, salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)

Kuşluk: 1 porsiyon meyve

Öğle: 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1/2 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek(kepekli)

ıkindi: 4 adet diyet bisküvi

Akşam: 100 g kırmızı et (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük boy haşlanmış patates, 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)

4. Gün
Sabah: Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu dil peynir (az yağlı), salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)

Öğle: 1 kepçe çorba, 100 g tavuk (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)

ıkindi: 1 porsiyon meyve, 2 adet grisini

Akşam: 8 yemek kaşığı sebze yemeği, ½ kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 4 yemek kaşığı erişte veya kuskus

5. Gün
Sabah: Çay veya kahve (şekersiz), 1/2 kibrit kutusu kaşar peynir, salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)

Kuşluk: 1 porsiyon meyve, 2 adet grisini

Öğle: 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt(kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)

ıkindi: 2 adet grisini, 1 porsiyon meyve

Akşam: 100 g balık (ızgara veya buğulama), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)

6. Gün
Sabah: Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), 1 kibrit kutusu dil peyniri, salatalık , domates, 2 ince dilim ekmek (kepekli)

Öğle: 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)

Akşam: 100 g tavuk(ızgara veya haşlama), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 4 yemek kaşığı makarna

Gece: 3 porsiyon meyve

7. Gün
Sabah: Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), 1 adet haşlanmış yumurta, 2-3 adet zeytin, salatalık , domates, 2 ince dilim ekmek (kepekli)

Öğle: 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt(kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)

Akşam: 1 kepçe çorba, 100 gr. balık (ızgara veya buğulama), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)

Uzun sürede dengeli bir şekilde kilo verebileceğiniz bir diyet. Bu diyeti istediğiniz kiloya ulaşıncaya kadar 7 günlük periyodlar halinde uygulayabilirsiniz. %54 Karbonhidrat, %16 Protein, %30 Yağ.
1200 KALORıLıK DıYET

Hedef kalori : 1200 Kcal

Günlük Menüler

1. Gün
Sabah: Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)

Öğle: 100 g kırmızı et (ızgara veya haşlanmış), 1 kase yoğurt (kaymaksız,200 g), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)

Akşam: 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 4 yemek kaşığı pirinç pilav

2. Gün
Sabah: Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu dil peynir (az yağlı), salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)

Öğle: 100 g tavuk (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)

ıkindi: 1 porsiyon meyve 1 su bardağı süt

Akşam: 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1/2 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 4 yemek kaşığı makarna

3. Gün
Sabah: Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), 2-3 adet zeytin, salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)

Öğle: 100 g kırmızı et (ızgara veya haşlanmış), 1 kase yoğurt (kaymaksız,200 g), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)

Akşam: 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek(kepekli)

4. Gün
Sabah: Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu dil peynir (az yağlı), salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli), 1su bardağı süt

Öğle: 100 g tavuk (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük boy haşlanmış patates, 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)

Akşam: 8 yemek kaşığı sebze yemeği, ½ kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 4 yemek kaşığı erişte veya kuskus

5. Gün
Sabah: Çay veya kahve (şekersiz), 1/2 kibrit kutusu kaşar peynir, salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)

Kuşluk: 1 su bardağı süt

Öğle: 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt(kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)

Akşam: 100 g balık (ızgara veya buğulama), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)

6. Gün
Sabah: Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), 1 kibrit kutusu dil peyniri, salatalık , domates, 2 ince dilim ekmek (kepekli)

Kuşluk: 1 su bardağı süt

ıkindi: 2 adet grisini,1 porsiyon meyve

Akşam: 100 g tavuk(ızgara veya haşlama), 1 küçük kutu ayran, 1 küçük boy haşlanmış patates, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)

7. Gün

Öğle: 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt(kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)

Akşam: 100 gr. balık (ızgara veya buğulama), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)

Uzun sürede dengeli bir şekilde kilo verebileceğiniz bir diyet. Bu diyeti istediğiniz kiloya ulaşasaya dek 7 günlük periyodlar halinde uygulayabilirsiniz. %54 Karbonhidrat, %16 Protein, %30 Yağ içeriyor.
1300 KALORıLıK DıYET

Hedef kalori : 1300 Kcal

Günlük Menüler

1. Gün

Öğle: 100 g kırmızı et (ızgara veya haşlama), 1 kase yoğurt (kaymaksız,200 g), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)

ıkindi: 4 adet grisini

Akşam: 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 4 yemek kaşığı pirinç pilavı

2. Gün
Sabah: Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu dil peyniri, salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)

Öğle: 1 kepçe çorba, 100 gr. tavuk (ızgara veya haşlama), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)

ıkindi: 4 adet grisini, 1 çay bardağı süt

Akşam: 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 4 yemek kaşığı makarna

3. Gün

Öğle: 100 gr. kırmızı et (ızgara veya haşlama), 1 küçük boy haşlanmış patates, 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
ıkindi : 1/2 adet simit

Akşam: 8 yemek kaşığı sebze yemeğix, 1 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 4 yemek kaşığı erişte

Gece: 3 porsiyon meyve, 1 çay bardağı süt

4. Gün
Sabah: Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık , domates, 2-3 adet zeytin, 1 ince dilim ekmek (kepekli)

Öğle: 100 gr. tavuk (ızgara veya haşlama), 1 kase yoğurt (kaymaksız,200 gr.), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)

ıkindi: 4 adet diyet bisküvi

Akşam: 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)

5. Gün

Kuşluk: 2 adet grisini, 1 su bardağı süt

Akşam: 100 g balık (ızgara veya buğulama), salata (yağsız), 6 yemek kaşığı pirinç pilavı

6. Gün

Öğle: 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)

ıkindi: 1/2 adet simit

Akşam: 100 g tavuk (ızgara veya haşlama), 1 küçük kutu ayran, 1 küçük boy haşlanmış patates, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)

7. Gün
Sabah: Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), 1 adet haşlanmış yumurta, 2-3 adet zeytin, salatalık , domates, 2 ince dilim ekmek (kepekli)

Akşam: 100 gr. balık (ızgara veya buğulama), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)

Tüm besin ögelerini içeren bu düşük kalorili diyetle bünyenize bağlı olarak 3 gün içinde ortalama 3 kilo verebilirsiniz. En fazla 3 gün uygulayın.
3 GÜNDE 3 KıLO

Hedef kilo : 3 günde 3 kilo
Hedef kalori : 1200 Kcal

Günlük Menüler

1. Gün
Sabah: 1 tost, 2 çay kaşığı tereyağı, yarım bardak greyfurt, 1 fincan kahve, su ya da çay

Öğle: 1 tost, yarım porsiyon ton balığı, yarım muz, 1 fincan kahve, su ya da çay

Akşam: 1 elma, 85 gram tavuk, 1 tas haşlanmış bezelye, 1 bardak greyfurt suyu, 1 kup vanilyalı dondurma, 1 fincan kahve, su ya da çay

2. Gün
Sabah: 1 tost, 1 haşlanmış yumurta , yarım muz, 1 fincan kahve, su ya da çay

Öğle: 1 tabak yoğurt, 2 bisküvi, 1 fincan kahve, su ya da çay

Akşam: Yarım bardak greyfurt suyu, yarım kup vanilyoalı dondurma, yarım muz, 1 adet sosis, 1 porsiyon haşlanmış brokoli, 1 fincan kahve, su ya da çay

3. Gün
Sabah: 1 elma, 1 bisküvi, 1 dilim yağsız peynir, 1 fincan kahve, su ya da çay

Öğle: 1 tost, 1 haşlanmış yumurta, 1 fincan kahve, su ya da çay

Akşam: 1 porsiyon ton balığı, 1 bardak greyfurt suyu, yarım kup vanilyalı dondurma, yarım muz, 1 tabak karnıbahar, 1 dilim karpuz (ya da kavun), 1 fincan kahve, su ya da çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…