- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
O zaman efsane geri döndü hıı kim mi
A aaa tabi ki beeeeen Bu kaçık da nerde in çıktı diyorsanız 2 sene önceki yazılanları okumanız lazım gruptaki diyetdaşlarım
Menüüüüü geldiiii hanııııııım
Sabah
1 dilim peynir
Domates
Salatalık
1 yumurta
1/2 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı nutelllaaaaaaaaaa
Öğle
1 mandalina
1/4 dolma biber ( o nasıl oluyor yaaa Oldu işte karıştırma )
Akşam
1 tabak kıymalı karnabahar
1 tatlı kaşığı yine nutellaaaaaaaaa offff çöpe mi aysam napsam tam da masada duruyor mutfağa girip çıktıkça göz kırpıyor resmen
Ara
Yok
Bol bol su içiyorum
Hayıt tohumu içiyorum
Bakalım hayırlısı
herkesi byeeeee
Ne yapsak acaba yine ölçülerimizi mi alsak eski günlerdeki gibioynakbasi34
Günaydın herkese aslında ben de bu hafta 1 kiloya yakın eksi bekliyordum ama yarın regl olacağım galiba onun şişkinliği var şu su an 3 4 gün önce gördüğüm eksiye döndüm: (
Geçen hafta 64.7
Bu hafta 64.4
300 gr nedir yaa 63ler olur bu hafta diyordum: ( bide o kadar yogunum ki kızlar koştura koştura gün bitiyor batur da sağolsun 1 saat oluyo uyanali bugün kayseriye gidiyoruz hafta sonu pek giremem galiba
Aaaa unutuyordum bugün baturalp in doğum günü 2 yaşını doldurdu benim yakışıklım
Bu da bizizEki Görüntüle 2054853
Inşallah birşey olmaz artıkOlsun canım takılma ikimizin de önümüzdeki hafta regller bitince bomba gibi bildirimleri olacak nasılsa
Oyyy maşallah suphanallah CanımRabbim nazarlardan sakınsın bahtıda kendi gibi güzel olur inşallah....Aminnnnnnn
Bu arada canım yine sen bilirsin ama bu resmi 10 dakika dolmadan kaldır ( 10 dakika boyunca mesajı düzenleyebilme hakkın var ya) sonra istesende kaldıramazsın ( ancak adminlere başvurarak )
Hani başkaları resmini çalmasın kuzuda nazara gelmesin ( bizim takım harici de gelip sessizce okuyup gidenlerde olabilir )
Nice sağlıklı mutlu ve huzurlu yılları olur inşallah Paşanın
Bu arada Anne güzel olunca Kuzunun da yakışıklı olması kaçınılmazçok tatlısın
Eski olcucu gelmis o zaman iki hafta falan once alip yazdik sanirim biz ben yapalim deyince kaptan soylemisti bizim takip eden bi arkadas vardi diye :)Ne yapsak acaba yine ölçülerimizi mi alsak eski günlerdeki gibioynakbasi34
Dogum gunu kutlu olsuun yerim o yanaklari tatlis yaBu da bizizEki Görüntüle 2054853
Eski olcucu gelmis o zaman iki hafta falan once alip yazdik sanirim biz ben yapalim deyince kaptan soylemisti bizim takip eden bi arkadas vardi diye :)
Gunaydin kizlaar mujdemi isterim
Gecen hafta :66.5
Bu hafta : 65.4
Fark :1.1
Yuzde : 1,654
Maşallah ikinizede çok tatlı küçük delikanlı doğum günü kutlu olsun canım uzun uzun sağlıklı yillariniz olsun inşallahBu da bizizEki Görüntüle 2054853
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?