Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

O zaman efsane geri döndü hıı kim mi
A aaa tabi ki beeeeen Bu kaçık da nerde in çıktı diyorsanız 2 sene önceki yazılanları okumanız lazım gruptaki diyetdaşlarım

Menüüüüü geldiiii hanııııııım

Sabah
1 dilim peynir
Domates
Salatalık
1 yumurta
1/2 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı nutelllaaaaaaaaaa

Öğle
1 mandalina
1/4 dolma biber ( o nasıl oluyor yaaa Oldu işte karıştırma )

Akşam
1 tabak kıymalı karnabahar
1 tatlı kaşığı yine nutellaaaaaaaaa offff çöpe mi aysam napsam tam da masada duruyor mutfağa girip çıktıkça göz kırpıyor resmen

Ara
Yok

Bol bol su içiyorum
Hayıt tohumu içiyorum

Bakalım hayırlısı

herkesi byeeeee

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim şu mübarek günün hürmetine bizlere gönlümüzden geçenleri tez zamanda hayırlı olarak nasip etsin, hayırsız ise hayırlı olanı gönlümüze düşürsün....Aminnnnnnnn

Şükür Rabbime bugün de erkenden uykumu almış olarak uyanmak nasip oldu
İnşallah hepimiz bol eksilere uyanırız Ben bu hafta yine eksi gördüm gerçi beklediğim kadar değil ama regl olacağım sanırım onunda etkisi var 8li rakamlar görünmedi ama geç olsun güç olmasın

Hemen aklımdayken bende bildirimimi yapayım sonrada listemizi buraya taşıyayım ki sizlerin süper bildirimleri için hazır olsun

Geçen hafta; 91,2 kg
Bu hafta; 90,5 kg
Giden; 0,7 kg
Yüzdesi; 0,77 %

Bu arada benim tartıyla ilgili tereddüttüm var açıkçası çünkü emin olmak için bir kaç kere çıktım ve bazen farklı sonuçlar gösterdi bir ara 91 gösterdi sonra bir kaç kerede 88 bile gösterdi ki o biraz zor gibime geliyor En sonunda ortadakini seçtim çünkü asla yalan dolan olsun istemem kendimi kandırmış olurum ancak

Malum bugün diyetisyen randevum var bakalım orada kaç çıkacağım genelde evdekinden bir kaç gram fazla çıkıyordum ama bilemiyorum artık onu gidince öğreneceğim nasılsa ben evdekini baz alayım yine her zamanki gibi

Veee sonunda bomba gibi bir dönüş yaptın şükür
Bak KK sana ilk haftadan yaradı Hem enerjik hemde eksilerle dönüyorsun sahalara

Bu arada menü süper tebrikler

Ne yapsak acaba yine ölçülerimizi mi alsak eski günlerdeki gibi oynakbasi34

Aslında bir ara yaparız demiştik ama başta ben olmak üzere herkes unuttu
Güzel olur en azından sıkılaşıp sıkılaşmadığımızı görürüz neticede her verilen tartıya yansımayabiliyor

**** 8. Takım 539.Etap****

Oynakbasi34 ( 91,2 / 90,5 / 0,7 / 0,77 % )
Yena ( 75,7 / / / % )
Zehra_eymen ( 81,3 / / / % )
doga3 ( 95,5 / / / % )
kittenlove ( 66,5 / / / % )
erciyes111 ( 64,7 / / / % )
newsletter ( 88,5 / / / %) Hamilelik sebebi ile yarışmadan geri dönmek üzere ayrılıyor
serenalar ( 74,5 / / / % )
pptya87 ( 81,3 / / / % )
perihan00 ( 70,2 / / / % )

8.Takım Ortalaması: %

Günaydın herkese aslında ben de bu hafta 1 kiloya yakın eksi bekliyordum ama yarın regl olacağım galiba onun şişkinliği var şu su an 3 4 gün önce gördüğüm eksiye döndüm: (
Geçen hafta 64.7
Bu hafta 64.4
300 gr nedir yaa 63ler olur bu hafta diyordum: ( bide o kadar yogunum ki kızlar koştura koştura gün bitiyor batur da sağolsun 1 saat oluyo uyanali bugün kayseriye gidiyoruz hafta sonu pek giremem galiba
Aaaa unutuyordum bugün baturalp in doğum günü 2 yaşını doldurdu benim yakışıklım

Olsun canım takılma ikimizin de önümüzdeki hafta regller bitince bomba gibi bildirimleri olacak nasılsa

Oyyy maşallah suphanallah Canım Rabbim nazarlardan sakınsın bahtıda kendi gibi güzel olur inşallah....Aminnnnnnn

Bu arada canım yine sen bilirsin ama bu resmi 10 dakika dolmadan kaldır ( 10 dakika boyunca mesajı düzenleyebilme hakkın var ya ) sonra istesende kaldıramazsın ( ancak adminlere başvurarak )
Hani başkaları resmini çalmasın kuzuda nazara gelmesin ( bizim takım harici de gelip sessizce okuyup gidenlerde olabilir )

Nice sağlıklı mutlu ve huzurlu yılları olur inşallah Paşanın

Bu arada Anne güzel olunca Kuzunun da yakışıklı olması kaçınılmaz çok tatlısın

Yena ( 75,7 / / / % )
doga3 ( 95,5 / / / % )
kittenlove ( 66,5 / / / % )
erciyes111 ( 64,7 / 64,4 / 0,3 / 0,46 % )
newsletter ( 88,5 / / / %) Hamilelik sebebi ile yarışmadan geri dönmek üzere ayrılıyor
pptya87 ( 81,3 / / / % )

Inşallah birşey olmaz artık uyarın için teşekkür ederim canım tabii güzel dileklerin ve yorumun için de

Eski olcucu gelmis o zaman iki hafta falan once alip yazdik sanirim biz ben yapalim deyince kaptan soylemisti bizim takip eden bi arkadas vardi diye :)

Dedik demesine de ben başta olmak üzere herkes ölçü vereceğim diyip sonradan bir türlü veremedi
Yoksa verdim de ben mi hatırlamıyorum dur bir geçmişe bakayım

Gunaydin kizlaar mujdemi isterim
Gecen hafta :66.5
Bu hafta : 65.4
Fark :1.1
Yuzde : 1,654

Helallllllllllllllll
Gözün aydın canım inşallah aynı motivasyonla devam edip çoook daha güzel rakamlar görürsün tartıda

Yena ( 75,7 / / / % )
doga3 ( 95,5 / / / % )
kittenlove ( 66,5 / 65,4 / 1,1 / 1,65 % )
erciyes111 ( 64,7 / 64,4 / 0,3 / 0,46 % )
pptya87 ( 81,3 / / / % )

Kızlar bir saat sonra Anneme geçiceğim Hatun bugün aşure yapacakmış kızkardeşimde sabah 09:30da Anneme gelecekmiş ille sende gel Sibele gitmeden kahve içelim dediler en azından dönüşte uğramazsam darılmaz kızı arayıp aşağı gönder derim

Artık o saate kadar bildirimini yapan yapar olmadı en son cepten ben taşırım yine paylaşım alanına öğleden sonra

Bu arada kızlarrrrrrrrrrrr Cumartesi Allahtan bir mani gelmezse ben ve Ayşe 5.takımdaki bir kaç kızla buluşacağız
Tabi onlar bebişli olunca biz onlara yakın bir yerlere geliriz dedik
Maltepe taraflarında buluşacağız sanırım eşimde dün dalga geçiyor kız sakın kaybolmayın o taraflarda diye çünkü normalde hep eşimle bazen kadıköye gideriz dedim sıkıntı yok olmadı sizi ararız biz Konya yolundayız Konya yolunda diye nasıl gülüyor sen iyice açıldın evde oturmaz oldun diye dedim bunlar daha iyi günlerin

Takımda bol bol sohbet ediyorduk zaten de o kızlarla ilk kez bir araya geleceğiz ya okul gezisi öncesinde öğrenci modundayım ne giysem derdine düştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…