Hanimlar günaydın herkese benim suanki kilom 74.300 cok az kilo verebilmisim saglik olsun arrik haftaya daha guzel olur insallah
Yapabildommi bilmiyorum soyle bisey cikti
Kilo 74.300
Fark. 0.400
Yuzde: 0.54
evet canim, bir kilo eksiydeyim yani su an tam 88 kg oldumhadibeyaaa canım en son 1 kg eksideyim demiştin olurda bildirim yapma şansın olmazsa onu baz alacağım olmadı zaten sen güncel kilonu yazarsın sonrada bebiş maratonu başlar senin için tabi bizlerle birlikte
evet canim, bir kilo eksiydeyim yani su an tam 88 kg oldum
Kız şaka Maka 30 kilo verdin ya sen abowww Ekim 2016 da sohbete başladık ilaçlar haplar kilo gitmiyor derken Nisan 2017 de diyetisyen belki işe yarar dedik ve oldu valla Banu çok mutlu oluyorum senin adına bu kız bizi motive ediyor kendi hiç kilo veremiyor diyordum ben -23 de takıldım kaldım aylardır yakında yanıma gelirsinSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim şu mübarek günün hürmetine bizlere gönlümüzden geçenleri tez zamanda hayırlı olarak nasip etsin, hayırsız ise hayırlı olanı gönlümüze düşürsün....Aminnnnnnnn
Şükür Rabbime bugün de erkenden uykumu almış olarak uyanmak nasip oldu
İnşallah hepimiz bol eksilere uyanırızBen bu hafta yine eksi gördüm gerçi beklediğim kadar değil ama regl olacağım sanırım onunda etkisi var 8li rakamlar görünmedi ama geç olsun güç olmasın
Hemen aklımdayken bende bildirimimi yapayım sonrada listemizi buraya taşıyayım ki sizlerin süper bildirimleri için hazır olsun
Geçen hafta; 91,2 kg
Bu hafta; 90,5 kg
Giden; 0,7 kg
Yüzdesi; 0,77 %
Bu arada benim tartıyla ilgili tereddüttüm var açıkçasıçünkü emin olmak için bir kaç kere çıktım ve bazen farklı sonuçlar gösterdi bir ara 91 gösterdi sonra bir kaç kerede 88 bile gösterdi ki o biraz zor gibime geliyor En sonunda ortadakini seçtim çünkü asla yalan dolan olsun istemem kendimi kandırmış olurum ancak
Malum bugün diyetisyen randevum var bakalım orada kaç çıkacağımgenelde evdekinden bir kaç gram fazla çıkıyordum ama bilemiyorum artık onu gidince öğreneceğim nasılsa ben evdekini baz alayım yine her zamanki gibi
Veee sonunda bomba gibi bir dönüş yaptın şükür
Bak KK sana ilk haftadan yaradıHem enerjik hemde eksilerle dönüyorsun sahalara
Bu arada menü süpertebrikler
Aslında bir ara yaparız demiştik ama başta ben olmak üzere herkes unuttu
Güzel olur en azından sıkılaşıp sıkılaşmadığımızı görürüz neticede her verilen tartıya yansımayabiliyor
Kız şaka Maka 30 kilo verdin ya sen abowww Ekim 2016 da sohbete başladık ilaçlar haplar kilo gitmiyor derken Nisan 2017 de diyetisyen belki işe yarar dedik ve oldu valla Banu çok mutlu oluyorum senin adına bu kız bizi motive ediyor kendi hiç kilo veremiyor diyordum ben -23 de takıldım kaldım aylardır yakında yanıma gelirsin
Ben cep tel.den yazdigim icin kirmizi yazamiyorum..veya yildiz isarelerini bulamadim
Hayırlı cumalar kilo verenleri tebrik ederim anca 200 gr vermişim 3.5 saat tan fazla yürüdüm zorlaşıyor sanki gitgide kilo kaybı
erciyes111 maşallah analı oğlanlı çok güzelsiniz
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara benim için öp yanaklarından
Ayyyy çok güzel bir dilek insE Ellibirincikisi doğum günün kutlu olsun canım yeni yaşında fit ol inşallah:))
Teşekkur ederimE Ellibirincikisi doğum günün kutlu olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?