- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
SEnsin o
Sağ olasın canım o sizlerin güzel görüşlerinizden öyle geliyorvalla kilolar gittikçe her hafta daha bir heycanlanıyorum şimdi 8lere heycan yaparım sonrada ay yılbaşına 79 olurmu diye hayatım adrenalin dermişim ama inan halimden fazlasıyla memnunum hatta etrafımdakiler de devamlı ya çok iyisin yok işte seneler sonra ilk kez bu kadar zayıf gördük seni dedikçe daha çok gaza geliyorum
Tabi eskiden hep sudan gitmiş kasdan gitmiş demekki o yüzden aşırı belli olmuyordu şimdi millet baya baya fark var diye hatta yolda çevirenlerde oluyor beni mahalleden tanıyıp sadece geçerken selamlaştığım ama adını bilmediğim
Hep diyorum ya şu anda bile yürüyüşüm değişti artık 38 - 40 beden olunca uçarım sanırım
Allah yardımcın olsunkız ben yaptım da ne oldu dün elimi sürmedim yine ufak ufak başladı dağılmaya heee umurumda mı deeel en azından bugünlük nasılsa yarın sabah Sibele gitmeden bir toparlar toz alırım
Benimde de d vitaminim çok düşük takviye alıyorum ama daha 20 gün falan oldu ilk ne zaman kontrol ettireyim ise yarayıp yaramadığını öğrenmek için çünkü Dr al 6 ay kullan dedi sadece
Herkese günaydın arkadaşlar bugun hasta oldum hem moralim düşük hem motivasyonum çok depresifim bugün
Kızlar günaydın bu sabah geçen hafta gibi olmasada eksi gördüm yarın sabah tekrar tartilirim az dediysem de 200_300 değil canım
Gunaydiiinnn
Bugün benim doğum günüm 30 luk oldum
Hadi inş yeni yaşımda yeni kiloma kavuşurum 20 yaşıma girdiğim de de böyle diyet yapmıştım 70 den 51 kiloya düşüp evlenmiştim 3 ayda sağlıklı beslenerek spor yaparak erimistim valla ama şimdi yaş tiroid engelliyor neyse acelem yok 31 e kadar 12 ay var onumde
Birazdan kahvaltı yapicam kahvaltıdan önce 1 bardak kaynamış suya 1 ceviz kabugu 1 kabuk tarçın atıyorum iliyinca taze zencefilli balla karıştırıp içiyorum bütün gün iştahımı kapatıyor tavsiye ederim benim gibi istahlilara
Teşekkür ederimMutlu huzurlu seneler diliyorum sevdiklerinle. .
Bana 3 aylık dedi. Bakalım bu gittiğim de ne diyecek. ..
Senin iğnemi hapmı. ?
Benim dil altı hap.
Benimki damla ampul verir diye düşündüm ama damla vermiş gide 30 damla
Geçmiş olsun canım. .
Yarına daha fazla eksi görürsün. .
Gunaydiiinnn
Hadi inş yeni yaşımda yeni kiloma kavuşurum 20 yaşıma girdiğim de de böyle diyet yapmıştım 70 den 51 kiloya düşüp evlenmiştim 3 ayda sağlıklı beslenerek spor yaparak erimistim valla ama şimdi yaş tiroid engelliyor neyse acelem yok 31 e kadar 12 ay var onumde
Birazdan kahvaltı yapicam kahvaltıdan önce 1 bardak kaynamış suya 1 ceviz kabugu 1 kabuk tarçın atıyorum iliyinca taze zencefilli balla karıştırıp içiyorum bütün gün iştahımı kapatıyor tavsiye ederim benim gibi istahlilara
Herkese günaydın arkadaşlar bugun hasta oldum hem moralim düşük hem motivasyonum çok depresifim bugün
Kızlar günaydın bu sabah geçen hafta gibi olmasada eksi gördüm yarın sabah tekrar tartilirim az dediysem de 200_300 değil canım
Dogum gunun kutlu incecik bedenin olsun insallah :)Gunaydiiinnn
Ben uzun sure arti gormedim ya 300 bana super gelmistiKızlar günaydın bu sabah geçen hafta gibi olmasada eksi gördüm yarın sabah tekrar tartilirim az dediysem de 200_300 değil canım
Canım aile akraba ortamında da aynı şeyler oluyor işleri düştüğü zaman çok iyisin hele bir de yardımcı olursun herkesten iyisinAh bir de bu aralar samimiyetsiz insanlarla bogusmak zorunda kaliyorum hayirlisi bakalim nasil olcak sonu hatalaruni soyleyip duzeltilmesinu istediginizde de siz sucluymussunuz gibi oluyo cunku onlar icin yalandan yuze gulup arkadan is cevirmek daha ahlakli bir davranis . Valla Iyi kim kotu kim anlayamaz oldum bi kac yildir hep yanlis insanlara arkadaslik ediyorum
Doğum günün kutlu olsun canım nice sağlıklı mutlu zayıf yıllara: ) ben de 2 ay sonra 30 olacağım yaşlanıyorum galibaGunaydiiinnn
Geçmiş olsun canım dikkat et kendineHerkese günaydın arkadaşlar bugun hasta oldum hem moralim düşük hem motivasyonum çok depresifim bugün
Aynen canım kışın bile kısa kolluylaydim ben. Gerçi izmir hala soğumadı gündüz kısa kollu giyilor ama aksamlari otururken hırka çorap giyiyor ve ciddi Üşüyorum.
Bende albüm yada foto görmedim canım
Nutella dışında tam Karatay mönüsü gibi olmuş ve pek başarılı. ..
Afiyet olsun
Çok güzel afiyet olsun
Duruyo album ben görüyorum ama bilemedimki. ..
Afiyet olsun canım. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?