Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Benimde de d vitaminim çok düşük takviye alıyorum ama daha 20 gün falan oldu ilk ne zaman kontrol ettireyim ise yarayıp yaramadığını öğrenmek için çünkü Dr al 6 ay kullan dedi sadece

Bana 3 aylık dedi. Bakalım bu gittiğim de ne diyecek. ..
Senin iğnemi hapmı. ?
Benim dil altı hap.

Herkese günaydın arkadaşlar bugun hasta oldum hem moralim düşük hem motivasyonum çok depresifim bugün

Geçmiş olsun canım. .

Kızlar günaydın bu sabah geçen hafta gibi olmasada eksi gördüm yarın sabah tekrar tartilirim az dediysem de 200_300 değil canım

Yarına daha fazla eksi görürsün. .

Mutlu huzurlu seneler diliyorum sevdiklerinle. .

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı günler

Spor salonundan evime geldim çok şükür ve hemen duşumu alıp kahvemi de kapıp geldim
Bol bol ter attım
Valla spor yaptıkça yapasım geliyor inşallah karşılığını da fazlasıyla eksi olarak göreceğim

Şu kahvemi de içeyim de ufak ufak öğle yemeğimi de hazırlamaya başlarım malum bir saat sonra da hazırlanıp bu sefer kuzuyu okuldan alıp Anneme bir saat kadar uğrayıp ( tekrar eve gelip çıkmamak için ) ordan da yine doğru yüzmeye götüreceğim kuzuyu

Akşamda artık hafif geçirip sabaha bomba gibi bir bildirim yapacağım

Doğum günün kutlu olsun canım
Rabbim inşallah bir sonraki yaşını hedefine ulaşmış ve fit bir şekilde karşılamayı nasip eder inşallah ....Aminnn
Tüm sevdiklerinle nice senelerin olsun

Herkese günaydın arkadaşlar bugun hasta oldum hem moralim düşük hem motivasyonum çok depresifim bugün

Çok çok geçmiş olsun canım çalışırken de daha da zor ama artık akşama kadar dayanmaya çalış bol bol su iç hatta biraz içine limon sık mümkünse ki biraz vitamin takviyesi gibi olsun Hatta imkanın varsa eve dönerken bir durak önce in otobüsden ve yürü emin ol yürüdükçe o depresif halinden eser kalmayacaktır

Kızlar günaydın bu sabah geçen hafta gibi olmasada eksi gördüm yarın sabah tekrar tartilirim az dediysem de 200_300 değil canım

Süpersin canım inşallah dahada fazla eksi görürsün kuzum

Dogum gunun kutlu incecik bedenin olsun insallah :)

Ah bir de bu aralar samimiyetsiz insanlarla bogusmak zorunda kaliyorum hayirlisi bakalim nasil olcak sonu hatalaruni soyleyip duzeltilmesinu istediginizde de siz sucluymussunuz gibi oluyo cunku onlar icin yalandan yuze gulup arkadan is cevirmek daha ahlakli bir davranis . Valla Iyi kim kotu kim anlayamaz oldum bi kac yildir hep yanlis insanlara arkadaslik ediyorum

Canım aile akraba ortamında da aynı şeyler oluyor işleri düştüğü zaman çok iyisin hele bir de yardımcı olursun herkesten iyisin
Ama bir kere de yapmayınca senden kötüsü yok

Çekememezlik ayrı bir yoksunluk ona girmiyorum bile

Doğum günün kutlu olsun canım nice sağlıklı mutlu zayıf yıllara: ) ben de 2 ay sonra 30 olacağım yaşlanıyorum galiba

bu gün benimde doğum günüm gerçek doğum tabi kimliğimi sonradan çıkarmışlar.12.10.1975 offf yaşlanıyorum kızlar
43 ümden gün alıyorum.nüfust 20.05.1976 herkes onu kutluyor tabi ama benim gerçek hissettiğim 12.10.1975
annem anlatır...seçimde oy kullanmaktan geldim sen oldun diye.o yüzden kimlik hiçbir anlam taşımıyor benim için.

bu arada dün tartıldım 75,80 im bu gün iyi geçti yemek anlamında şu ekmeğide bırakabilsem.pazartesi diyetisyen işine başlamak istiyorum tabi bir aksilik çıkmazsa....

öpüyorum sizleri...

şimdilik hoşcakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…