Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hayirli akşamlar cümleten

Kahvaltim
1 dilim esmer ekmek
2 y.kaşik pastirmali yumurta
2 y.kaşik biber domates kavurma
2 y.kaşik yoghurt

Ara..sütlü şekerli kahve

Öýle yemeği
1 tabak brüksel lahana yemeği
1 kücük portakal

Akşam yemeği
Kereviz sapi yemeği
2 kaşik yoğurt

Kacamak olarak şekerli sütlü kahve oldu malesef ama dengeledim ..günlük kalori sinirini aşmadim

Bugunku menum
Sabah 2dilim cavdar ekmegi
Az agli beyaz peynir
Salatalik ve domates ve yesil cay
Ara
1 orta yesil elma
Ayran
Oglen
Etli bi yemek vardi patatesli
Zeytinyagli pirasa
Mercimek corbasi
1 dilim esmer ekmek
Ara
Tatli ihtiyacim oldugundan 1 hurma
4 tane dun yaptigim yulafli kurabiye
Aksamda
Yogurt corbasi
1 dilim cavdar ekmegi
2 kasik taze fasulye
3 kasikta dun yaptigim karnibahar haslamasiydi
Dun ve bugun spor yapamadim hastaliggimdan dolayi kendimi cok yorgun hissediyorum.

Doğun gününüz kutlu olsun kizlar..benim dogum günümede az kaldi bende 42 yaşina girecegim 25.aralikta ..yaşlandik kizlar yakinda kayinvalidede olcam ben

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Hele şükür evime gelebildim yine ayağı yanmış kedi gibiydim ama deydi tam 11 221 adım atmışım bugün ki sporumla birlikte ( spor salonunda 6 653 adım atmıştım )
Eve gelince de mümkün olduğunca hafif bir şekilde atlatmak için kendime koca bir kase salata ve bir büyük kupa ayranla günümü de kapattım
Birazdan da şöyle güzel bir Şekersiz Kahveyle süper bir kapanış yapmış olacağım

Karşılığınıda yarın sabah süper ötesi bir rakamla alacağım inşallahhhhh ...Aminnnnnnn

Sabh tartildiktan sonra mutluluk dansi yaptim valla kirdim seytanin bacagini bugun spor da yaptim mi cok guzel olucak :)

İnşallah sık sık o mutluluk dansini yapmak nasip olur
Bende ne zaman eksi görsem banyoda deli gibi oynaya başlarım hatta odaya da oynaya oynaya gelirim eşim yada çocuklar görünce hemen derler tartıda yine kesin eksi gördü diye

Bizde de var öyle biri sülalede
Hatta daha Pazartesi hesapta iyi niyetle bizim akraba gününe geldi ( geçen sene katılamamıştı ya içi gitti oda KVsi istediği gibi haftasonu yapılmadı diye uyuz olup girmeyince oda giremedi )
Hatun geldi ama ne geliş afra tafra daha kafadan sonrada hoş geldin dediğim halde cevap vermedi bende uyuz oldum ( ki zaten uzun zamandır görmemezlikten geliyordum ama misafirim hadi şeylik yapmıyayım dedim güzelce karşıladım )
Öyle olunca bende ona göre karşılık verdim haspam bozulup ikramları yemeden gitti
Bende ertesi gün KVsini arayıp ağzıma geleni saydım
Benim evimde kvsini bana karşı şişirdiğini duymuş kızım hepsini söyledim ve bundan sonra bana uzak Allaha yakın olsun ama bak bir daha arkamdan konuştuğunu duyarsam çok daha sert tepki veririm dedim heee düzgün davranırsa ona göre karşılık veririm dedim
Bakalım bir iki hafta sonra KVsinde diğer eltisinin bebek mevlüdü var oraya gidince göreceğiz artık nasıl davrandığını
Tabi kadına yalan yanlış şeyler anlatmıştı kadın beni haklı gördü ama büyüklük sende kalsın dedi bende bundan sonra adamına göre muamele yapacağım hiç darılmaca güçenmece yok dedim

Emineciğim canım seninde doğum günün kutlu olsun
Rabbim yeni yaşında sana gönlünden geçenlerin misliyle fazlasını hayırlı olarak nasip eder inşallahhhhhhhhhhh....Aminnnnnnnnn
İyiki doğmuşsun

Birde hadi şu takıma sende dön artık

Canım menün çok güzel inşallah yarında gayet güzel bir sonuç göreceksin tartıda

Doğun gününüz kutlu olsun kizlar..benim dogum günümede az kaldi bende 42 yaşina girecegim 25.aralikta ..yaşlandik kizlar yakinda kayinvalidede olcam ben

Kız sen kayınvalide olmuyorsun Cici Anne oluyorsun erkek anası kayınvalide olur
Ne mutlu sana gencecik yaşta evladının hayırlı biriyle yuvasını kuruyorsun
Bazen bende düşünüyorum anam bu kız oldu 17 ya 5 sene sonra derse evleneceğim diye çıtır kayınvalide olurum ben diyorum ama içten içe de ay inşallah iyi insanlara deng gelirim diyorum

Rabbim evlatlarımıza hayırlı insanlara evlat olmayı nasip eder inşallahhhhhhh...Aminnnnnnnnnn

yav 40 yaşlar yaşlı değil arkadaşlar kendinize öyle deyip durmayın

Hep diyorum ben geceleri saymıyorum henüz 18im diye gerçi kızım yürü git yaşlandın hala ergen modundasın diyor bende dua et tuvalet terliğim yok yada fırıncı küreği ağzına ağzına vururdum diyorum kahkahalarla gülüyor

Bugün menum şöyle

Sabah,
Yarım dilim ekmek
Peynir
Zeytin
Domates

Öğle,
1 parça tavuk
1 parça lavaş
1 taze soğan

Ara,
Üzüm
Fındık

Akşam,
Izgara tavuk
Domates

Bugün menum şöyle

Sabah,
Yarım dilim ekmek
Peynir
Zeytin
Domates

Öğle,
1 parça tavuk
1 parça lavaş
1 taze soğan

Ara,
Üzüm
Fındık

Akşam,
Izgara tavuk
Domates

Yenacığım harika bir menü tebrik ederim Yarın karşılığını fazlasıyla alırsın inşallah

Yarın kızımın beslenmesine ne koysam diye düşünürken kuzum ıspanak istedi
Bende bu saate mutfağa bu saatte dalıp bir güzel ıspanak pişirdim eskiden olsa su isteyene kedi gibi kesin bakışlar atardım bu saatte beni yerimden mı kaldırıyorsunuz gibilerinden

Kahvalti : tam b. Ekmegine domates peynirli sandvic

Oglen : bir tabak ispanak
Yogurt
Ara : bir muz
Iki fundik
Aksam : 3 catal spagetti makarna
Iki yumurtadan donates peynirli omlet
5 ince dilim salam

Toplam 1200 kalori
Su : 2 ye yakin ama ikiyi gecmedi bugun sanirim tam sayamadm
Spor 15 dk yuruyus

Ben bayilirim ispanagaaa tesadufe bak ki oglen yedim bugun :))

İnsan kilo verdikçe hayata daha bir pozitif bakıyor , daha önce gözünde büyüyen işler kolaylaşıyor canım

Bence menün gayet güzel Gülten cim o şekerli sütlü kahve de nazar değmesin diye olsun

Aaaa kız boşver en azından işleri düştüğünde iyi oluyormuşsun ben onlara göre her daim kötüyüm
Boşveeeeer çok klişe ama tokadan başka şey takma kafana

Emineeeeeee kız burda bulduğuma sevindim seni telefondaki gruba pek gelmiyorsun
Doğum günün kutlu olsuuuuuuuun
Boşver 43 ü falan insan hissettiği yaştadır nice sağlıklı huzurlu bereketli yaşların olsun sevdiklerinle inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…