Tesekkur ederimmGeçmiş olsun canım dikkat et kendine
Sabh tartildiktan sonra mutluluk dansi yaptim valla kirdim seytanin bacagini bugun spor da yaptim mi cok guzel olucak :)
Ah bir de bu aralar samimiyetsiz insanlarla bogusmak zorunda kaliyorum hayirlisi bakalim nasil olcak sonu hatalaruni soyleyip duzeltilmesinu istediginizde de siz sucluymussunuz gibi oluyo cunku onlar icin yalandan yuze gulup arkadan is cevirmek daha ahlakli bir davranis . Valla Iyi kim kotu kim anlayamaz oldum bi kac yildir hep yanlis insanlara arkadaslik ediyorum
bu gün benimde doğum günüm gerçek doğum tabi kimliğimi sonradan çıkarmışlar.12.10.1975 offf yaşlanıyorum kızlar
43 ümden gün alıyorum.nüfust 20.05.1976 herkes onu kutluyor tabi ama benim gerçek hissettiğim 12.10.1975
annem anlatır...seçimde oy kullanmaktan geldim sen oldun diye.o yüzden kimlik hiçbir anlam taşımıyor benim için.
bu arada dün tartıldım 75,80 im bu gün iyi geçti yemek anlamında şu ekmeğide bırakabilsem.pazartesi diyetisyen işine başlamak istiyorum tabi bir aksilik çıkmazsa....
öpüyorum sizleri...
şimdilik hoşcakalın
Bugunku menum
Sabah 2dilim cavdar ekmegi
Az agli beyaz peynir
Salatalik ve domates ve yesil cay
Ara
1 orta yesil elma
Ayran
Oglen
Etli bi yemek vardi patatesli
Zeytinyagli pirasa
Mercimek corbasi
1 dilim esmer ekmek
Ara
Tatli ihtiyacim oldugundan 1 hurma
4 tane dun yaptigim yulafli kurabiye
Aksamda
Yogurt corbasi
1 dilim cavdar ekmegi
2 kasik taze fasulye
3 kasikta dun yaptigim karnibahar haslamasiydi
Dun ve bugun spor yapamadim hastaliggimdan dolayi kendimi cok yorgun hissediyorum.
Doğun gününüz kutlu olsun kizlar..benim dogum günümede az kaldi bende 42 yaşina girecegim 25.aralikta ..yaşlandik kizlar yakinda kayinvalidede olcam ben
yav 40 yaşlar yaşlı değil arkadaşlar kendinize öyle deyip durmayın
Bugün menum şöyle
Sabah,
Yarım dilim ekmek
Peynir
Zeytin
Domates
Öğle,
1 parça tavuk
1 parça lavaş
1 taze soğan
Ara,
Üzüm
Fındık
Akşam,
Izgara tavuk
Domates
Ben bayilirim ispanagaaa tesadufe bak ki oglen yedim bugun :))Yarın kızımın beslenmesine ne koysam diye düşünürken kuzum ıspanak istedi
Bende bu saate mutfağa bu saatte dalıp bir güzel ıspanak pişirdimeskiden olsa su isteyene kedi gibi kesin bakışlar atardım bu saatte beni yerimden mı kaldırıyorsunuz gibilerinden
Yarina buyuk eksiler goruruz insallah :)))
Ben bayilirim ispanagaaa tesadufe bak ki oglen yedim bugun :))
İnsan kilo verdikçe hayata daha bir pozitif bakıyor , daha önce gözünde büyüyen işler kolaylaşıyor canımYarın kızımın beslenmesine ne koysam diye düşünürken kuzum ıspanak istedi
Bende bu saate mutfağa bu saatte dalıp bir güzel ıspanak pişirdimeskiden olsa su isteyene kedi gibi kesin bakışlar atardım bu saatte beni yerimden mı kaldırıyorsunuz gibilerinden
Bence menün gayet güzel Gülten cim o şekerli sütlü kahve de nazar değmesin diye olsunHayirli akşamlar cümleten
Kahvaltim
1 dilim esmer ekmek
2 y.kaşik pastirmali yumurta
2 y.kaşik biber domates kavurma
2 y.kaşik yoghurt
Ara..sütlü şekerli kahve
Öýle yemeği
1 tabak brüksel lahana yemeği
1 kücük portakal
Akşam yemeği
Kereviz sapi yemeği
2 kaşik yoğurt
Kacamak olarak şekerli sütlü kahve oldu malesef ama dengeledim ..günlük kalori sinirini aşmadim
Menü süper görünüyor kısır Yok perfect ötesiBugün menum şöyle
Sabah,
Yarım dilim ekmek
Peynir
Zeytin
Domates
Öğle,
1 parça tavuk
1 parça lavaş
1 taze soğan
Ara,
Üzüm
Fındık
Akşam,
Izgara tavuk
Domates
Aaaa kız boşver en azından işleri düştüğünde iyi oluyormuşsun ben onlara göre her daim kötüyümCanım aile akraba ortamında da aynı şeyler oluyor işleri düştüğü zaman çok iyisin hele bir de yardımcı olursun herkesten iyisin
Ama bir kere de yapmayınca senden kötüsü yok
Çekememezlik ayrı bir yoksunluk ona girmiyorum bile
Emineeeeeee kız burda bulduğuma sevindim seni telefondaki gruba pek gelmiyorsunbu gün benimde doğum günüm gerçek doğum tabi kimliğimi sonradan çıkarmışlar.12.10.1975 offf yaşlanıyorum kızlar
43 ümden gün alıyorum.nüfust 20.05.1976 herkes onu kutluyor tabi ama benim gerçek hissettiğim 12.10.1975
annem anlatır...seçimde oy kullanmaktan geldim sen oldun diye.o yüzden kimlik hiçbir anlam taşımıyor benim için.
bu arada dün tartıldım 75,80 im bu gün iyi geçti yemek anlamında şu ekmeğide bırakabilsem.pazartesi diyetisyen işine başlamak istiyorum tabi bir aksilik çıkmazsa....
öpüyorum sizleri...
şimdilik hoşcakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?