Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın kızlar....
mesajlarınız için hepinize teker teker teşekkür ediyorum...bir yere gitmiyorum dediğiniz gibi patatesle de zayıflayabilirim....o yüzden hep destek tam destek.........
zemuszemus

GÜNAYDIN KIZANCIKLARRR.... opuyorumnanaktan

BUGÜN CUMA VE ÇOK YOĞUN OLACAĞIM ıÇıN GıREMEYEBıLıRıMMMM....ŞıMDıDEN HERKESE HAYIRLI CUMALAR DıLıYORUMMM.... :Saruboceq:

KAPTANIM EE ARTIK 1 REP PATLATIRSIN...(
NE YÜZSÜSÜM YAWWWWWWW) kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2 zemuszemus Şeniz

günaydın kızlar nasılsınız
dağçileği canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah kısa zamanda sağlığına kavuşursun bitanem takımdanda ayrılmadığına sevindim.

günaydın arkadaşlar..
bu hafta bende tık yok:bbo:.. yani aynıyım.. klava: yine durdu galiba kilo vermem..

dağçileği canım geçmiş olsun yaaa.. napıcaksın sağlık herşeyden önemli.. ama kopma burdan kıs.. diyet yapmasanda burda kal..

günaydın kardeş takımcım

hayırlı cumalar hepinize
sizde günaydına.s.
hayırlı cumalar

dağçileği canım geçmiş olsun yaaa.. napıcaksın sağlık herşeyden önemli.. ama kopma burdan kıs.. diyet yapmasanda burda kal..
sabitsin yani

levrek ve dağçileği yazmışlar ama kilolarını yazmamışlar bnmi göremiyrum yoksa

ben bu hafta sabitim kızlar ben sanırım 8 kilo olayını unutayım veremiyecem 8 kiloyu daha 1 kilo verebildim

verirriz canım ya.. 8 kilo çok diil bence.. bende sabitim ama..biliyorum neden olduğunu,, kilom durdu yine 2 haftada bi oluyor..sinir bozucu ama.. pes etmek yok..

levrek nereye kaçtın kız birtek sen kaldın bak ceza verecem sana gelipte yazmadan gittiginden ötürü sevdalı arkadaşım benimmm :)

günäÿdìn h€®k€s€ häÿì®lì ©umälä®

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…