YENA eskiden bizde sabahları katmer yemeye giderdik eee kolayına da almamışım kiloları heee her maaşta da baklava yemeye giderdukkkk
Selam kizlar bugun sabah yataktan o kadar zor kalktimki allah allah noluyo bana dedim sonra bi baktim bogazim agriyo ve aksama bor baktimki hasta olmuşum sadece ben degil ayni zamanda esimde hasta olmus nolduki bize acaba. Elimi kolumu kaldircak halim yok cok fenalardayim
Bugunki menum de soyle
Sabah beyaz peynirli tam bugday ekmegine tost 1 salatalik ve domates
Ara 1 yesil elma 5 6 findik
Ogle
Sebze corbasi ve etli turlu
Ara 2 hurma ve findik
Aksamda
Et haslama yogurt 1 dilim tam bugday
Merhaba kızlar ya ben hiç bildirim yapamadim oğlum tamamen iyilesti çok şükür
Diyete spora tam gaz devam ben yarın kilo bildirimi yapicam inş göbeğimin yanlarında cokmeler var gözle görülür bi şekilde orda ki yaglarim mi eridi ne hadi hayirlisi
Fakat benim kiloda artı olabilir hem cmt adet günüm hemde 2 gündür kabızim ben spora suya rağmen nasıl kabız oldum anlamadim
Gunaydin kaptanim her zamanki gibi harikasinHadi bakalım ben açılışı yaptım artık sizlerden de bomba gibi rakamlar bekliyorum
Geçmiş olsun canım Ben de bugun kotuyum insallah hafif atlatirimSelam kizlar bugun sabah yataktan o kadar zor kalktimki allah allah noluyo bana dedim sonra bi baktim bogazim agriyo ve aksama bor baktimki hasta olmuşum sadece ben degil ayni zamanda esimde hasta olmus nolduki bize acaba. Elimi kolumu kaldircak halim yok cok fenalardayim
Bugunki menum de soyle
Sabah beyaz peynirli tam bugday ekmegine tost 1 salatalik ve domates
Ara 1 yesil elma 5 6 findik
Ogle
Sebze corbasi ve etli turlu
Ara 2 hurma ve findik
Aksamda
Et haslama yogurt 1 dilim tam bugday
Gunaydin kaptanim her zamanki gibi harikasinBen de hasta oldum galiba bogazim cok agriyor neyse gelelim kilo bildirimine eksi var ama cok az hafta sonu Anne yemekleri olmasaydi daha iyi olacakti eminim
Gecen hafta 64.4
Bu hafta 64.0
Bende yağı tamamen kesmedim zaten oldum olası çok yağlı yiyemiyorum ama salatayı da yağsız yiyemem zaten a vitamini yağda çözülür o yüzden 1 2 tatlı kaşığı gezdiriyorum dediğin gibi savunuyor olabilirSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim şu mübarek günün hürmetine bizlere gönlümüzden geçenleri hayırlı etsinhayırlı değil ise de hayırlı olanları gönlümüze yerleştirsin ....Aminnnn
Gece biraz geç yattım ama yine de uykumu almış bir halde uyanabildim şükür
Bugün malum hem bildirim günü hemde benim Diyetisyen kontrolümSabah tabi tartıya çıktım veeeee sonunda Rabbime binlerce şükür 8leri görebildim
Hatta sabah sabah banyoda bir güzel aynadaki yansımamla karşılıklı göbeciklerimi attım sevinç dansımı yaptım
Hemen aklımdayken bildirimimi de yazayım sonrada listemizi buraya alıp düzenlerim
Geçen hafta; 90,5 kg
Bu hafta; 89,5 kg
Giden; 1 kg
Yüzdesi; 1,10 %
Evde sonuç bu bakalım Sibelde ne göreceğim tartıda
Birazdan da kahvaltımı artık büyük bir keyifle yaparım
Çok geçmiş olsun canımUmarım ikinizde çabucak toparlanırsınız Bol ıhlamur ve limonlu su için
Şükür iyileşmiş Oğlungerisi önemli değil artı olabilirim diyorsun ama belli de olmaz bakarsın sabit çıkarsın yada az da olsa eksi
Ya o suya ve spora rağmen kabızlık bazen bende de oluyor sanırım vücut kendini bir nevi korumaya alıyoryada farkında olmadan yediğimiz birşeyler sebep oluyor ( yağıda tamamen kesmemek lazım ben şahsen salatalarıma da olsa mutlaka az da olsa yağ gezdiriyorum iyice kuru kuru yememek için )
Selam arkadaslar sabah tartiya ciktim ve inanamadim :) taaaammm 72.4 kiloyum 2 kilo gitmis yani gecen hafta 74.4 bu hafta 72.4 ortalama 2.68
Kızlar 81 kilo çıktım yarın adet olacağım kabızim farkındayım siskinligimin çok şükür ki 600 grm sadece
Günaydın hayırlı cumalar kızlar
Geçen hafta 73.9
Bu hafta 73.3
Fark 600
Yüzde %0.82
Çok mutluyum her hafta düzenli kilo verdiğim için
65.7 300 artidayim sislik vardi zaten iki gundur : yuzde 0,458 eksi oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?