Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

rep dağtım bakiiim bnde kime denk gelrse
am bn bu takımda
kimseden doğru düzgün rep almıyorum söleyiim verirse arasıra bi ilterle nesliş veriio

am bn bu takımda
kimseden doğru düzgün rep almıyorum söleyiim verirse arasıra bi ilterle nesliş veriio
bende alamıyorum eskiden hergün 1000 atıyordu rep puanım hamileler topiğinde yani orayada girmiyorum doğru düzgün burdada kimseler vermiyor mafoldumben ben şimdi herkese dağıttım bu haftada bakıcam veren olmadığı bende vermiyecem haftaya :umursamaz:

am bn bu takımda

käp†änìm ߀n ߀©€®€m€mìm ßu ®€p ì§ìnì 䮆ìk v€®ì®ìm m€®äk €†m€ kaydirigubbakcemile5

ya elektrik çarpsın ben hep vermeye çalışıorum sürekli olmas başkalarınada ver fln dio uuffff mafoldumben
napcam ben bu durumu bilen varsa yarrddııımmmm
buarada farkındaysanız kilo yazmkatan çekiniorum ve kaçabildiğim yere kadar kaçmaya çalışıorumm bilemm anlatabildimmii

käp†änìm ߀n ߀©€®€m€mìm ßu ®€p ì§ìnì 䮆ìk v€®ì®ìm m€®äk €†m€ kaydirigubbakcemile5
evet selmacım ilk defa bu hafta sendne rep aldım asum ve şebnemede tşkler onlarda vermiş pazartesi bende tekrar veririm

v€®€ßìldìkl€®ìm€ v€®dìm ®€p

amanııınnn çok afedersiniz beni beklediğinizin farkında değildimm çok çok özürrr ben 500 gr almışım ondan biraz kaçmıştım ama fazla kaçmıştım tekrar pardonnnnn

bak canım bir kişiye rep verebilmen için o kişiden sonra 20 kişiye daha rep vermen lazım yani gideceksin başka topiklere dağıtacaksın geleceksin sonra bizlere vereceksin ok mi
kilo konusuna gelincede kaçma bildirimini yap sonunda ölüm yok sadece dayak var hehehe :roflol:

levrek yeteri kadar bekeldik dimi
yaz 10 kilo da almış olsan bu saatten sonra kızmcan
sen yeter ki yaaaaaaaaazkötükedihüso
kaydirigubbakcemile3

amanııınnn çok afedersiniz beni beklediğinizin farkında değildimm çok çok özürrr ben 500 gr almışım ondan biraz kaçmıştım ama fazla kaçmıştım tekrar pardonnnnn

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
allahım şükürler olsun leverk yazdı
bugünü de bize gösterdiğin için binlerce kez şkürler olsuunakannehirakannehirakannehir

500 gr içinmi kaçtın kız okadar msj yazdırdın bize takım seferber oldu :roflol::roflol:bende 5 kilo aldı galiba dediydim yada sevgilisi aklına geldi unuttu bildiri dedim :roflol::roflol:

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
allahım şükürler olsun leverk yazdı
bugünü de bize gösterdiğin için binlerce kez şkürler olsuunakannehirakannehirakannehir

kaptanım bugünü ulusal bayram ilan edelimmm alkisalkisalkis

äz®ä îl†€® n€ ©õk ®€p puänìnìz vä® ÿä kìskändìm €skìd€n ßìlmìÿõ®dum ämä §ìmdì änlädìm ßu ì§ì v€ kìskändìmlaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae ߀nd€ ßõl ßõl däg솆ìm h€®k€s€ †änìdìgìm †änìmädìgìm h€®k€s€ :lepi::lepi:

500 gr içinmi kaçtın kız okadar msj yazdırdın bize takım seferber oldu :roflol::roflol:bende 5 kilo aldı galiba dediydim yada sevgilisi aklına geldi unuttu bildiri dedim :roflol::roflol:
yok anacım buralaradayım da yazamadım acuk daha durayım acuk daha durayım dedim ama fazla durmuşum işteee :kedi::kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…