Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bak canım hem bol bol dağıtacaksın hemde msj yazacaksınki sanda versinler her ikiside orantılı yani

ben geldimmmm

ama gidiyommm işim çokkkk kaydirigubbakcemile

öptüm siziiiopuyorumnanaktan

benide replemeyi unutmayın anacğmmmmmmmmmmmmmmm
lmaz: Şeniz

selamcım senin kilon ne kadar azmış be tatlım..ben senin kilonda dğeil 65 olsam hayır dağıtırım be:)

Elimphiacığım nasılsın canım ... sen bu kiloları gel sen bide bana sor. Aaaah ah.
Ay güzelim ya kimse görmedimi acaba bir kaç tane diyet listesi bulup aktardımdaCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZU:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

valla canım iyi diyeyim de dengem bozuk bu aralar anlamadım ben de kendimi disipline etmeye çalışıyorum..şımardım bu aralar bayrama kadar bikaç kg vermem lazım..

selamcım senin kilon ne kadar azmış be tatlım..ben senin kilonda dğeil 65 olsam hayır dağıtırım be:)

En azından senin boyun vardır . Topiğe girmek için biraz geç kaldım galiba. Çilekciğim gidecek diye gözüme uyku girmedi Onun için patetes diyeti ve bizler için bir kaç diyet bulmaya çalıştım sabah ezanında yattım . Benimkinden bide güzel laf işittim amaaaaaan neyse boşver.

evt 60,1 le başladın
hedefin kaçtı bu arada
birde boyun kaçtı cnmm

bn göz gözdirdim

kg = 60.1
Hedefim =51
Boy = 1.59 sen 1.60 de
Kaptanım ben gerçekten başladım bak ha! Ay ne bileyim inanamıyorumda.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…