bak canım hem bol bol dağıtacaksın hemde msj yazacaksınki sanda versinler her ikiside orantılı yaniäz®ä îl†€® n€ ©õk ®€p puänìnìz vä® ÿä kìskändìm €skìd€n ßìlmìÿõ®dum ämä §ìmdì änlädìm ßu ì§ì v€ kìskändìmlaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae ߀nd€ ßõl ßõl däg솆ìm h€®k€s€ †änìdìgìm †änìmädìgìm h€®k€s€ :lepi::lepi:
bak canım hem bol bol dağıtacaksın hemde msj yazacaksınki sanda versinler her ikiside orantılı yani
rep dağtım bakiiim bnde kime denk gelrse
am bn bu takımda
kimseden doğru düzgün rep almıyorum söleyiim verirse arasıra bi ilterle nesliş veriio
aşk olsun anacım :sinifsinif:
selamcım senin kilon ne kadar azmış be tatlım..ben senin kilonda dğeil 65 olsam hayır dağıtırım be:)
evt 60,1 le başladınKızlar merhaba ben geldim .Kaptanım mesajımı aldın değilmi ben şimdi 60.1 le mi başlıyorum.
Kızlar aktardığım diyet listeletini gördünüz mü?
Elimphiacığım nasılsın canım ... sen bu kiloları gel sen bide bana sor. Aaaah ah.
Ay güzelim ya kimse görmedimi acaba bir kaç tane diyet listesi bulup aktardımdaCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZU:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
selamcım senin kilon ne kadar azmış be tatlım..ben senin kilonda dğeil 65 olsam hayır dağıtırım be:)
evt 60,1 le başladın
hedefin kaçtı bu arada
birde boyun kaçtı cnmm
bn göz gözdirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?