Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Herkese günaydın bol kalori harcamali günler dilerim :)) herkesin bebisi uyur bizimki uyumaz ( bide canım relgden dolayı sanırım aşırı çikolata tatlı şeyler istiyor inşallah nefsime yenilip yemem bi şeyler
Slm bebişin kaç aylık? Allah bağışlasin. Benimkiler 6 aylık gündüz epey zor oluyor hiç uyumuyor yaramazlar. Bu arada ben de regliyim tam zamanında başladım rejime

Hoşbuldum canım inşallah. Zayıflamak en büyük isteklerimden biri şimdilik. Ben de emzirme döneminde aldım asıl kiloyu

Kızlar ben ev temizliğine başlıyorum bir saat sonra şekersiz Türk kahvesi içerim ozaman bakarım buraya yine

Pazartesi tartı günü yapalım ona göre iki gün güzel geçsin pazartesi eksi görürsek ne güzel olur

Ben de oglanı yüzmeye getirdim. Bekliyorum onu.. eve geçince sağlam bir temizlik beni bekliyor. Hiçte temizlik modunda değilim ama mecbur. Yarına kalmamalı ki en azından dinlenirim bari..gerçi dinlenme diyorum da ütü yemek vb oluyor bu sefer...

Canım bizimkide yeni yeni uyumuya başladı memeden kestikten sonra Bir aydır güzel uyuyor maşallah
Büyür canım bende öyle diyordum 22aylik olacak kasimda ne çabuk geçti anlamadım
Bide bana sor:)))maşallah İnşallah benimkide güzel uyur
Günaydın. ..
Hurma veya günkurusunu kakaoya batırıp batırıp yemen çikolata etkisi yaratıyor az bişey. Deneyebilirsin. .
Hurmayi deneyeyim bi Insallah geçer yeme isteğim

Slm bebişin kaç aylık? Allah bağışlasin. Benimkiler 6 aylık gündüz epey zor oluyor hiç uyumuyor yaramazlar. Bu arada ben de regliyim tam zamanında başladım rejime
Amin cumlemizinkini inşallah 3-3.5 aylık :))) benimde tam regliye denk geldi o kadar dikkat ettim 300 gr gitti bakalım bitişini bekliyorum
Regl bitiminde güzel eksi oluyor dikkat edildiğin de..
Ayy inşallah dediğin gibi olur :))

Hurma yedim üç tane, 2 de kuru incir, bir bardak da ılık süt ara öğün olarak. Sanırım tatlı isteğimi bu şekilde yönlendirmem gerekiyor.

Süt içmen iyi olmuş. Gİ yüksek besinler olduğundan çabuk açıktirirdi seni.
Ben kuruincirle ceviz de tüketiyorum bir número oluyor :))

Eve geldik kurstan. Basım ağrıyor. Kahve suyu koydum ocağa.
Sanırım yanına kuru incir ve ceviz yiyeceğim. :)
Haha kendi soylediginden ağzı sulanan insan evladı,işte benim o...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…