Slm bebişin kaç aylık? Allah bağışlasin. Benimkiler 6 aylık gündüz epey zor oluyor hiç uyumuyor yaramazlar. Bu arada ben de regliyimHerkese günaydın bol kalori harcamali günler dilerim :)) herkesin bebisi uyur bizimki uyumaz( bide canım relgden dolayı sanırım aşırı çikolata tatlı şeyler istiyor inşallah nefsime yenilip yemem bi şeyler
Hoşbuldum canım inşallah. Zayıflamak en büyük isteklerimden biri şimdilik. Ben de emzirme döneminde aldım asıl kiloyuHoşgeldin aramıza. .
Bebeşlerini sağlıkla buyuturken birlikte zayıflama yolun da keyifle ilerleriz inşallah. .
1 haftadır spor neyin yapmıyorum,yapamiyorum kuzum...
Olsa dukkan senin.
Valla ben emzirme donemin de 20 kg.almıştım.
Kesin gelirdim orda yasasaydim. .
Ben de doğa yürüyüşü düşünüyorum söyle bir fırsat bulsam.
Afiyet olsun analı kızlı size.
Günaydın. ..
Hurma veya günkurusunu kakaoya batırıp batırıp yemen çikolata etkisi yaratıyor az bişey. Deneyebilirsin. .
Canım günlük menü bildirimi yapıyoruz akşam spor bideMenüyü bildiriyor musunuz? Ya da ne zaman bildiriyorsunuz? Başka neler var biraz anlatır mısınız?
Kızlar ben ev temizliğine başlıyorum bir saat sonra şekersiz Türk kahvesi içerim ozaman bakarım buraya yine
Pazartesi tartı günü yapalım ona göre iki gün güzel geçsin pazartesi eksi görürsek ne güzel olur
Slm bebişin kaç aylık? Allah bağışlasin. Benimkiler 6 aylık gündüz epey zor oluyor hiç uyumuyor yaramazlar. Bu arada ben de regliyimtam zamanında başladım rejime
Bide bana sor:)))maşallah İnşallah benimkide güzel uyurCanım bizimkide yeni yeni uyumuya başladı memeden kestikten sonra Bir aydır güzel uyuyor maşallah
Büyür canım bende öyle diyordum 22aylik olacak kasimda ne çabuk geçti anlamadım
Hurmayi deneyeyim bi Insallah geçer yeme isteğimGünaydın. ..
Hurma veya günkurusunu kakaoya batırıp batırıp yemen çikolata etkisi yaratıyor az bişey. Deneyebilirsin. .
Amin cumlemizinkini inşallah 3-3.5 aylık :))) benimde tam regliye denk geldi o kadar dikkat ettim 300 gr gitti bakalım bitişini bekliyorumSlm bebişin kaç aylık? Allah bağışlasin. Benimkiler 6 aylık gündüz epey zor oluyor hiç uyumuyor yaramazlar. Bu arada ben de regliyimtam zamanında başladım rejime
Ayy inşallah dediğin gibi olur :))Regl bitiminde güzel eksi oluyor dikkat edildiğin de..
oynakbasi34 canım yenanın hedefini değiştirecektin çünkü eski hedefi geçti sorun olmasın ? Bişeyler okudum karar defterinde bi bak istersen
Hurma yedim üç tane, 2 de kuru incir, bir bardak da ılık süt ara öğün olarak. Sanırım tatlı isteğimi bu şekilde yönlendirmem gerekiyor.Regl bitiminde güzel eksi oluyor dikkat edildiğin de..
Okudum zaten en başta :) orda inanılmaz kurallar var şimdi baktım çoğu yapılmıyor o yüzden sordum.Canım günlük menü bildirimi yapıyoruz akşam spor bide
İlk sayfayı okuyabilirsin daha açıklayıcı bilgi var
Seninki benimkilerden de ufak Allah bağışlasın maşallah minişe. Kız mı erkek mi? Emziriyor musun peki?Amin cumlemizinkini inşallah 3-3.5 aylık :))) benimde tam regliye denk geldi o kadar dikkat ettim 300 gr gitti bakalım bitişini bekliyorum
Ayy inşallah dediğin gibi olur :))
Hurma yedim üç tane, 2 de kuru incir, bir bardak da ılık süt ara öğün olarak. Sanırım tatlı isteğimi bu şekilde yönlendirmem gerekiyor.
Evet ceviz benim favorim :)Süt içmen iyi olmuş. Gİ yüksek besinler olduğundan çabuk açıktirirdi seni.
Ben kuruincirle ceviz de tüketiyorum bir número oluyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?