- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Kolay gelsin Banu abla bende kızıma çorba için tavuk koydum haslaniyorKızlar benim büyük kız çizim yapacakmış bilgisayardabende az iş yapayım o arada gerçi öğleden sonra da laptobu götürecek ama o arada cebimi şarj edeyimde sizlere rahat yazarım
türk kahvesi diyordu Banu içsene ağrı olmuyormuşAy bugün spordan çok tirsiyorum yaa
Öncesin de bi kaş biyık işini halletmeliyim.
Bugün isim çokmuş baya.
Işte sıkıntılı azıcık yoğun stresli. Bugünü hele bi atlataydım.
türk kahvesi diyordu Banu içsene ağrı olmuyormuşCumartesi gidicem bende beyazları kapattırıcam bi de Kaş bıyık
Kas için ağrı kesici varsa ondan içsenTürk Kahvesi öncesinde de içiyorum enerji veriyor. Hoca da onayladı doğru didi bana didi
Sonrasinda oluşan kas ağrısı için kolonya ile ovalamak iyi gelir dedi..
Ben hani ara verince hamlasiyo ya insan o an çok zor gelicek diye korkuyorum. .
Trilicede çok hafif ve güzelSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün artık nasıl yorulduysak karı koca resmen baygın düşmüşüzsaat 07:15de zorla yataktan çıktım hatta eşim hala direniyor 5 dakika daha diye
Bugün evdeyim biraz temizlik yapacağı;m birde Pazar günü Bileciğe gidilecek Kuzenin Bebek mevlüdü için o güne kadar Mevlüt için yaptığım Buzdolabı Mıknatıslarını süslemem lazım
Dün sağ olsun eşimin diğer halası malzemeleri verdi artık oturduğum yerde yaparım ufak ufak
Büyük kızın çizim dersi de varmış o yüzden öğleden sonra bende Bilgisayar yok ama cepten idare ederim nasılsa
Gerçi yatak odam baya dağılmış orayı toparlıyayım diyorum ( kızlar sağ olsun benim odada soyunmuşlar biz yokken duş almak için falan kıyafetlerini atmışlar ortalığabirde ütüleneceklerde var gözüme çok dağınık göründü Onlarıda aradan çıkartırım bugün nasılsa diğer taraflar toplu bir sil süpür yeterli
Anammm benimde en sevdiğim şey Cheessecake ve Tiramisuhee triliçeyide severim ama onlar favorim tabi uzun zamandır aramızdaki aşka ara verdik o ayrı
Benim saç zor uzuyor 2 ay idare ediyor .röfle istiyorum bundan sonra yaptırırım belki onda beyazlar fazla belli olmuyorDoğa o beyazlar beni verem etti zaten..
Her ay her ay.
Trilicede çok hafif ve güzeloda olabilüü
Benim saç zor uzuyor 2 ay idare ediyor .röfle istiyorum bundan sonra yaptırırım belki onda beyazlar fazla belli olmuyor
Buğday tenliyim emme yakışıyoo diyollaBence de olabilüü
Hepimiz gurmeyiz mübarek :))
Hadi bakalım yakışır bence. Beyaz tenlisin dimi sen. Fotolarda öyle görünüyor.
Bana da hep yap diyorlar da esmerim ben. Tepecikli sabayat gibi olurum sonra.
Buğday tenliyim emme yakışıyoo diyollabir ara hep sarıydım bi kaç senedir karardım :)
Ya sorma eşim tutturdu makarna diyeBenim de favori tatlımdir cheesecake bir diğeri tiramisu ..
Senin menu iyi aslında sadece akşam makarna olmasaymis daha iyi olurmuş. .
İnş devam eder abla sen de verirsin eminim
Ooo süper cumaya güzel bir eksi geliyor ozamanGünaydınlar
Ohh eksiler gelmeye başlamış-300de benden o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?