Acı esigim çok düşük ben bile hissetmiyorsam Herkes rahatlıkla yaptirabilir Bence acımıyor :)))Ay acırmı acababir ara eşimde diyordu sadece vücut sağlığı için yaptır diye ama cesaret edemedim o yaptırıyordu ama 2 senedir oda yaptıramıyor kan sulandırıcı kullanıyor günlük
Dur iyi fikir onu bir araştırayım ben
Seni gidi cezalı öğrenci
Afiyet olsun canım. . Bir numero.
Acı esigim çok düşük ben bile hissetmiyorsam Herkes rahatlıkla yaptirabilir Bence acımıyor :)))
Kızlar çok fenayım karnım ağrıyor diyet falan hak getire hiç birşey yiyemiyorum karın ağrısından kızım aç kalıyormisafirlerim falan çok kötüyüm
Geçmiş olsun canım kış geldi deseneDünden hafif hafif yanmaya başlayan boğaz ağrım tavan yapmış durum da. Kronik farenjitim Faliyete geçti hemen fazla bekletmeden beni :)
Nasıl rahatsız edici.. Akşam bitkisel birseyler yaptım ama hiç faydası olmamış.
Bakalım oğlum nasıl uyanacak. Ins o daha iyidir..
Evet canım ya iyiydin noldu böyle birdenbire nazarami geldin nedir bi okut kendini inşallah çabuk geçerÇok çok geçiş olsun canımvalla takımca nazara mı geldik nedir
Patır patır dökülüyoruzbenim hala geçmedi deli olacağım en sonunda dellenip kendi kendime iğne yapmaya kalkışacağım desemde inanma yemez
Sıcak su torbasını dün gece omzuma aldım hatta eşime diyorum millet kuşunu hatta kedisini bile omzunda oturtur Tv izlerken ben sıcak su torbası bumudur yanihayır çok sıcakken ağrıyı kesiyor ama cildim kızarıyor tam su soğmaya başlayınca yine başlıyor
Bakalım bugün nasıl idare edeceğim dışarda
Bizde bugün eşimle Ayla filmini izledikten ağlamaktan makyaj falan kalmadı yüzümde tavsiye ederimNeyse kızlar şimdilik bana müsaade
Sabah yollara dökülmeden inşallah fırsatım olurda sizlere yazarım olmazsada merak etmeyingelince nasılsa uzun uzun anlatırım sizlere
Bu arada yarın akşam birde hastane arkadaşlarımızla ( karı koca ) Ayla filmine gidelim istiyoruzadamlarada yapıştık bakın biz yürüyüşümüzü yapıp geleceğiz bir kaç saat dinleniriz sonra Sinemaya çıkışta da artık bir yemek işmarlarsınız diye Allahtan iyi saatlerine geldi herhalde hemen kabul ettiler hatta eşim yemekler benden diye gaza geldi Arkadaşın eşide iyi o zaman sinemalarda benden diyince biz hatunlar keyiflendik iyice tabi kesinlikle listeme uygun besleneceğim o konuda söz veriyorum
Çok geçmiş olsun canımMerhabalar dün akşam midem yine şiddetlendi ilaçlarla uyudum etkisi geçince feci ağrıyla uyandım daha iyiyim şimdi ilaç la tabi pazartesi hastane yolu göründü
Maşallah bebislerine canımİyi akşamlar herkese. Yarın diş buğdayı partisi veriyorum bugünden hazırlık yaptım biraz. Yarın evde o kadar güzel yiyecek olacak bakalım nolcak
Bugünkü durum:
Kahvaltı sucuklu yumurta, az beyaz peynir, 4 zeytin, 2 ceviz, 8 fıstık, 1 badem,1 kuru erik, bir kaşık petek balı, yarım dilim çavdar ekmek.
Öğlen iki parça pirzola, bir köfte, karışık salata.
Akşam çay, 4 kuru erik.
Evet canım ya iyiydin noldu böyle birdenbire nazarami geldin nedir bi okut kendini inşallah çabuk geçer
Offf çok geçmiş olsun. Misafir olması kötü olmuş inşallah yakınlarındır biraz anlayışlı olurlar. Bebiş emmiyor mu?Kızlar çok fenayım karnım ağrıyor diyet falan hak getire hiç birşey yiyemiyorum karın ağrısından kızım aç kalıyormisafirlerim falan çok kötüyüm
kollar uyuşma güçsüzlük oluyor mu ?Zorla da olsa kahvaltımı ettimAlt tarafı kahvaltı ama onu hazırlarken bile çok canım yandı Yahu ne olacak benim şu halim ya geçmezse diye kara kara düşünüyorum İnşallah geçer bir an önce valla fenalık geldi artık boynuma kızımın migrende kullandığı yakan bir naneli kremi var onu sürdüm ev içinde şalla oturuyorum hiçde sevmem kalın giyinmeyi yada boynumda bir şey olsun ama mecbur katlanacağım artık
Havuzada görümcemede eşim bırakacak yine mecburyoksa bu hafta arabayla iki sokak anca giderim sonra sağ yada sola dönmek gerekince far görmüş tavşan gibi kalırım
Saol cnm çok şükür toparlandım Biraz :))ok geçmiş olsun canımNane limon kaynat belki o iyi gelir Bol bol su iç sütünü etkilemesin gerçi miden almıyordur şu anda ama olmadı varsa içine nane yaprağı at
Yapandan yapana göre fark eder mi bilmem ama ben çok memnun kaldım :))Bak sana güvenip yaptırırım acırsa bulurum seni
Şaka bir yana ama eşimin daha evvel gittiği hacamat yapan abinin yerine giderim sanırım ( bayanlara bayan yapıyor nasılsa )
Çok şükür anlayışlı insanlar ama yinede misafir olunca insan rahat olamıyor. Bebiş çok şükür emiyor ama yetmiyor mama yiyoruzOfff çok geçmiş olsun. Misafir olması kötü olmuş inşallah yakınlarındır biraz anlayışlı olurlar. Bebiş emmiyor mu?
kolay gelsinn çabucak biter işler inşallahHayırlı akşamlar hanımlar giremiyorum ama yarın misafirlerim gidiyor inş daha programlı olurum. Ev berbat oldu bi sürü çamaşır ütü birikti(( Yarın minik kızımdan fırsat bulursam büyük bir temizlik yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?