Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Acı esigim çok düşük ben bile hissetmiyorsam Herkes rahatlıkla yaptirabilir Bence acımıyor :)))

Kızlar ben döndüm Yarın için tüm hazırlıklar tamam
Ayşeylede anlaştık buluşma noktası konusunda artık güzel bir duş alıp yatarım malum sabah erken kalkacağım
Bu arada arkadaşa iyiki gitmişim bana güzel bir krem verdi onu sürüp yatarım keşke daha evvel akıl etseydim bu kremi sıcak kompres yaptıktan sonra sür sabaha çok rahatlamış olursun dedi ( kas gevşeticinin etkisi geçtiği için yine kasılmalar başladı ister istemez sabahta yürüyüşe çıkmadan bir kere daha süreceğim

Seni gidi cezalı öğrenci
Afiyet olsun canım. . Bir numero.

Sağ olasın canım İnşallah bundan sonra hep böyle listeme harfiyen uygun devam ederim

Acı esigim çok düşük ben bile hissetmiyorsam Herkes rahatlıkla yaptirabilir Bence acımıyor :)))

Bak sana güvenip yaptırırım acırsa bulurum seni
Şaka bir yana ama eşimin daha evvel gittiği hacamat yapan abinin yerine giderim sanırım ( bayanlara bayan yapıyor nasılsa )

Kızlar çok fenayım karnım ağrıyor diyet falan hak getire hiç birşey yiyemiyorum karın ağrısından kızım aç kalıyor misafirlerim falan çok kötüyüm

Çok geçmiş olsun canım Nane limon kaynat belki o iyi gelir Bol bol su iç sütünü etkilemesin gerçi miden almıyordur şu anda ama olmadı varsa içine nane yaprağı at

Bu arada arkadaşım biz geliyoruz diye ( birde oğlu ve yeğeni dışardan gelecek diye ) hamarat hatun hemen simit ve muffin yapmış
Simit resmen taş fırın simidi gibi görünüyordu muffinler deseniz resmen paammmıııık Eşim bayıla bayıla yedi ben sadece parmak ucu kadar çok ısrar etti diye tadına baktım ikisininde dedim yahu bir tane birşeyin de çirkin olsun be arkadaşım senin yüzünden adam eve gidince sen niye böyle şeyler yapmıyorsun diye yiyecek beni dedimde nasıl gülüyorlar karı koca ( tabi biliyorlar makara olduğunu )

O an bol bol şekersiz çaya sarıldım yoksa harbi çok fazla ısrar etseydi ( ki oda bizimle Sibele gidiyor ) kesin dayanamaz yerdim ama yoooook bu hafta çok sıkı tutacağım inşallah

Neyse kızlar şimdilik bana müsaade

Sabah yollara dökülmeden inşallah fırsatım olurda sizlere yazarım olmazsada merak etmeyin gelince nasılsa uzun uzun anlatırım sizlere
Bu arada yarın akşam birde hastane arkadaşlarımızla ( karı koca ) Ayla filmine gidelim istiyoruz adamlarada yapıştık bakın biz yürüyüşümüzü yapıp geleceğiz bir kaç saat dinleniriz sonra Sinemaya çıkışta da artık bir yemek işmarlarsınız diye Allahtan iyi saatlerine geldi herhalde hemen kabul ettiler hatta eşim yemekler benden diye gaza geldi Arkadaşın eşide iyi o zaman sinemalarda benden diyince biz hatunlar keyiflendik iyice tabi kesinlikle listeme uygun besleneceğim o konuda söz veriyorum

Selam kizlar..bugün bir türlü giremedim buraya...virus vardi..sonra app uygulamasini silip tekrar yükledim neyseki su an sorun yok..yediklerimi yazacaktim ama gec oldu...zaten istahim yoktu bugün ..toplam kalori 678 ..biliyorum cok az ama hem bana uygun yemek yoktu hem iştahim yoktu...yarin insallah daha güzel bir gün olur..her günümüz bir olmuyo....

Hasts olan arksdaşlarimada cok gecmiş olsun..Allah acil şifalar versi...doğa...banu yena..anlem...cabuk iyilesirsiniz insallah...

Geçmiş olsun canım kış geldi desene

Evet canım ya iyiydin noldu böyle birdenbire nazarami geldin nedir bi okut kendini inşallah çabuk geçer

Bizde bugün eşimle Ayla filmini izledikten ağlamaktan makyaj falan kalmadı yüzümde tavsiye ederim

Maşallah bebislerine canım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı Pazarlar

Valla ucunda gezmek olunca ağrı mağrı dinlemiyorum eşimin hep dediği gibi ak çiğerim görünüyor gezmek olunca
Dün gece arkadaşımın verdiği kremi sürdüm Anam bir yaktı anlatamam size ama gece inanılmaz rahat uyudum ve bu sabah ağrım baya azaldı ( önceden sabah sabah çığlık atasım oluyordu )
Hemen kendime şekersiz kahvemi yaptım evden çıkmadan bir kere daha o kremden sürer öyle çıkarım Aslında çok erken olmasaydı eşimin halasına bir iğne daha yaptırırdım ama artık kremle idare edip öğleden sonra olmazsa yaptırırım iğne

Gerçi artık şu iğne ve kas gevşetici ilacı da içmek istemiyorum o da malum ödem tutturuyormuş
Neyse artık iyice gecene kadar idare edeceğim mecbur

Kahvemi içeyim de sonra kahvaltımı da yapar hazırlanmaya başlarım ufak ufak

Evet canım ya iyiydin noldu böyle birdenbire nazarami geldin nedir bi okut kendini inşallah çabuk geçer

Yok cidden birazda nazarın etkisi olduğunu düşünüyorum Millet ay zayıflamışsın ay harikasın diye diye nazaramı geldim nedir Annem bile diyor evet koşturmacan yoğun ama birazda milletin gözü kalıyor diye ki normalde Annem kolay kolay demez öyle
Rabbim dermansız dert vermesin inşallah oda geçecek
Kuşumun Öğretmeni geçenlerde bir ara müsaitseniz size gelmek istiyorum demiş valla kıza bile dedim tamam da önce bu boynum bir geçsin de temizliğimi yapayım sonra davet ederiz diye Bu sene okulda öyle bir uygulama başlatmışlar Öğretmenler kendi sınıflarından seçtikleri bir kaç çocuğu evinde ziyaret edip birde ev ziyareti diye resim çekilip okulun sitesine koyuyorlar yamık çıkmayayım

Kızlar çok fenayım karnım ağrıyor diyet falan hak getire hiç birşey yiyemiyorum karın ağrısından kızım aç kalıyor misafirlerim falan çok kötüyüm
Offf çok geçmiş olsun. Misafir olması kötü olmuş inşallah yakınlarındır biraz anlayışlı olurlar. Bebiş emmiyor mu?

kollar uyuşma güçsüzlük oluyor mu ?

ok geçmiş olsun canım Nane limon kaynat belki o iyi gelir Bol bol su iç sütünü etkilemesin gerçi miden almıyordur şu anda ama olmadı varsa içine nane yaprağı at
Saol cnm çok şükür toparlandım Biraz :))

Bak sana güvenip yaptırırım acırsa bulurum seni
Şaka bir yana ama eşimin daha evvel gittiği hacamat yapan abinin yerine giderim sanırım ( bayanlara bayan yapıyor nasılsa )
Yapandan yapana göre fark eder mi bilmem ama ben çok memnun kaldım :))

Offf çok geçmiş olsun. Misafir olması kötü olmuş inşallah yakınlarındır biraz anlayışlı olurlar. Bebiş emmiyor mu?
Çok şükür anlayışlı insanlar ama yinede misafir olunca insan rahat olamıyor. Bebiş çok şükür emiyor ama yetmiyor mama yiyoruz

Hayırlı akşamlar hanımlar giremiyorum ama yarın misafirlerim gidiyor inş daha programlı olurum. Ev berbat oldu bi sürü çamaşır ütü birikti (( Yarın minik kızımdan fırsat bulursam büyük bir temizlik yapacağım

Selam kizlar..
Umarim bugün birazdaha iyisinizdir..hemen bugün yediklerimi yazim...bugün kendime biraz izin verdim pazar gününü cok seviyorum bütün aile bir arada oluyo ailecek kahvaltimizi yapiyoruz tabi bu günün keyfini çikartiyorum bende ..ama tabi yinede kalori sinirini aşmamaya dikkat ediyorum...

Kahvaltim....
1 tane kiymali kaşarli tahilli tost
Bikaç dilim salatalik

Öylen ..
1 levrek buğulama
1 parca helva 30 gr..

Akşam ..
200 ml Protein iceceği

Toplam kalori 1116...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…