Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ayla yi izledin demek canım ne güzel bir konuydu yureklere dokunan eşim bile ağladı ilk kez ben zaten hep ağlarım

Düğününuz hayırlı olsun kuzuna geçmiş olsun canım

Banudan haberlerle geldim akşam Mr çekilicekmiş. Kas yirtilmasi olabilirmiş. .

Kızlar bende ev eşim kızımla ilgilenmeye çalışıyorum ikiside uyudu yemeğimi yaptım akşama salatami hazırladım

Makinede çamaşırlar var onları asicam hiç oturmadim bu hafta temizlikle geçer halılar yıkamadan geldi

Akşam menumu yazarım

Slm kızlar
Menüm
Sabah çeyrek simit peynir zeytin domates şekersiz çay

Ara şekersiz kahve

Öğlen Bir bir kepçe kıymalı sebze yemeği iki dilim ekmek

Ara form bisküvi

Akşam 18:30 iki kepçe kuru fasulye Bir bardak chiali ayran bol salata

20:15 gibi mandalina

Yoğurt kürü yapicam yine 23:30 gibi yerim

Spor yarım saat

Selam kizlar...bugün son kez protein iceceğimi tükettim..birdaha alirmiyim bilmiyorum rahat oluyordu aslinda mesela dişarda ìslerim oldugunda akşam eve gec geldiğimde hemen soğuk sütlen kariştirip iciyordum...veya bana uygun yemek olmadiginda....neyse bakalalim bundan sonraki günlerim nasil gececek...bugünkü mrnüm..

Kahvalti....
1 dilim kaşar
1 parca salatalik
1 sivri biber
1 kücük kaze lor peynir
1 hindiba
2 kitir ekmek
1 patlak misir gevregi
1 mandalina
1/2muz

Öylen..
2 tavuk kanat
2 kaşik patates kavurma
3 kücük haşlanmiş patates

Akşam...
200 ml protein iceceğim

Toplam kalori... 922 ..

Selamın Aleyküm kizlarrr :)

Herkese hayırlı akşamlar

Sabah beri bir türlü ugrayamadim doktor kolumu askiya aldı gerci Yenaya haber verdim soylemistir size
Gece 2de Emar cekilmek icin Hastaneye gideceğiz Doktor sağ olsun acil dedigi icin hic bekletmemek için gece gelebilirmisiniz diyince hemen kabul ettim
Resmen ağlayarak doktra gitim hatta ilk Nöroloji esimin doktoruna gorundum ona aglamaktan anlatamadim bile oda Ortopediye yönlendirdi sağ olsun Adam çok şeker biriydi esimde çok beğendi Güzel ilgilendi hemen muayene etti tabi ben yine ağlayarak anlatabildim
Çok felaket ağrım olduğunu görünce kortizonlu igne yapacağım omuzuna o baya rahatlatir diyince daha çok agladim zaten zar xor kilo verebilen biriyim iki gündür de 2 - 3 kg almış görünüyor ödemden birde kortizonlu iğne istemiyorum diye aglamaya devam ettim
Dedim ne olur kusura bakmayin sinirlerim boşaldı çocuk gibi agliyorum Adam çok anlayisliydi olurmu hiç canınız yaniyor sonucta ama o bir igneden birşey olmaz dedi

Tabi iğne felaket acidi 3 yerden kemik arasına yaptı ve baya bir bagirttirdi :) ama şükür 10 dakika sonra iğne etkisini gösterdi kolumu kullanmadıgim sürece sıkıntı yok zaten doktorda tembihledi asla az da olsa kolunu kullanip burdan çıkışta iş yapmaya kalkisma dedi Adam nerden anladiysa benim yerimde duramadigimi söz verdim kontrole kadar askida kalacak diye artık ev islerinide bir kaç gün büyük kizim okula gitmeden yapar
Anneme kalsa iyilesene kadar bizde yiyip için diyor ama kiza tarif ederim o yapar bende sol elimle de olsa pisirirken karistiririm dedim yoksa kkya ceptende baksam bixiklama elini dinlendir diye tutturur

Şükür şu anda daha iyiyim büyük kızım okuldan geldi artik oda işin ucundan tutar

Geçmişi okuyamadim ama bakarim birazdan
Kisa kisada olsa yazarım bakmayin şimdi durumu izah edeyim derken destan yazdigima

valla hala doktora gitmemiş olsan ben çekicektim o MR ı bazı insanlar burnu aksa hastaneden çıkmıyor bazıları da senin gibi son noktayı bekliyo işte :) önemli birşey çıkmaz inşallah , kortizol iyi ilaçtır sağolsun böyle durumlarda çok rahatlatıyo hastaları bi iğneden çok şişmezsin merak etme sen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…