Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bu arada bugün ip atalamaya başladım ufak ufak 100 adetle başladım bakalım gerçi yatmadan tekrar atlarım diyordum ama sanırım kas gevşeticinin etkisi geçti ufak ufak yine başladı ağrı ama bakalım
Bugün yürüyüş olarak en gazla 20 dakika yürümüşümdür eşimle çıktığımda ama hiç yoktan iyidir
Yarın da pek fırsatım olmaz ama Pazar günü Allahın izniyle acısını fazlasıyla çıkarırım

Eski adıyla Avrasya Maratonu Pazar günü ve Allahdan bir mani gelmezse inşallah 8 km yürüyerek tamamlayacağım maratonu
Adım sayarımıda kesinlikle açacağım ki net bir rakam bileyim
Ay dua edin inşallah çabucak şu boynum geçerde bende rahat rahat yürürüm bol bol resim çekilirim

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Kalıp gibi bir oynakbaşı olarak yine karşınızdayım
Yahu anlam veremedim ne geçmez tutulmaymış gece ağrım biraz azalınca rahat bir uyku uyudum ve sabah inşallah ağrılarımdan kurtulmuş halde uyanırım diye umut ederken yine felaket ağrıyla uyandım ya la
Neyse Rabbim dermansız dert vermesin en azından eskiye nazaran çok daha rahatım sağ kolumu en azından oynatabiliyorum artık tutukluk sadece boyunda kaldı oda inşallah yarına kadar geçer

Bugün görümcemde gün var mecbur oraya gideceğim hatta gitmişken yanımda iğnemi de götürürüm de eşimin halasını yakalamışken bana bir iğne daha yapıversin valla eşim yapabilse kesin sabah akşam yaptırırım o iğneden geçene kadar da adam cesaret edemiyor canın yanarsa sonra ağlar beni yersin diyor haklı

Kızlar bu arada geçen gün kızımın 3 aylık yüzme süreci bitti hatta hemen gidip tekrar bekleme listesine aldırdım sıra gelsin devam eder diye henüz yüzmeyi tam sökemedi tabiki
Eve gelince bizim cimcime demezmi Anneciğim bugün öğretmen beni baş yüzücü seçti ( grupta hep en önde olacak hareketleri hoca ilk ona yaptırıp diğerlerine böyle yapacaksın diye gösterecekmiş ) eee dedim üyeliğin bitti ama Öğretmene üyeliğim bitti dediğimde ; Lisanslı yapalım seni eğitelim o zaman bekleme sırasına girmeden devam edersin dedi demezmi Dedim eminmisin öyle dediğine yanlış anlamış olmayasın yok Anne öyle dedi diyor grup içindekilerden en iyisi sensin çok iyi yüzücü olur senden demiş
Tabi dün Havuzu arayıp durumu izah edince oradaki görevli evet olabilir ama hangi hoca dediyse gelip görüşün ona göre bizde işlemleri yaparız dedi artık onuda bugün bu halde de olsa halledeceğim çünkü kuşum çok zevk alıyor yüzmeden ve yarışmalarada katılmak istiyor

Açıkçası yarışmalar umurumda değil ama en azından yüzmeyi düzenli devam ederse ileride kilo derdi asla olmayacak üstelik yüzmeye başladığından beri boya da gitti kuşum

Ben de haftaya mı giriyorum listeye?

Evetttttttttttt kuzu bu hafta sende listedesin
Ona göre sıkı tut ki güzel bir giriş olsun

Dünden hafif hafif yanmaya başlayan boğaz ağrım tavan yapmış durum da. Kronik farenjitim Faliyete geçti hemen fazla bekletmeden beni :)

Nasıl rahatsız edici.. Akşam bitkisel birseyler yaptım ama hiç faydası olmamış.
Bakalım oğlum nasıl uyanacak. Ins o daha iyidir..

Çok çok geçiş olsun canım valla takımca nazara mı geldik nedir
Patır patır dökülüyoruz benim hala geçmedi deli olacağım en sonunda dellenip kendi kendime iğne yapmaya kalkışacağım desemde inanma yemez
Sıcak su torbasını dün gece omzuma aldım hatta eşime diyorum millet kuşunu hatta kedisini bile omzunda oturtur Tv izlerken ben sıcak su torbası bumudur yani hayır çok sıcakken ağrıyı kesiyor ama cildim kızarıyor tam su soğmaya başlayınca yine başlıyor
Bakalım bugün nasıl idare edeceğim dışarda

Sağolasın canım. .

Senin de baya uzadı ama yaa Kıyamam. .
Inşallah bir iki güne bişeyin kalmaz..
Dışarı çıktığında Boyunluk fular atkı vb. tak bişeyler boynuna. .

Zorla da olsa kahvaltımı ettim Alt tarafı kahvaltı ama onu hazırlarken bile çok canım yandı Yahu ne olacak benim şu halim ya geçmezse diye kara kara düşünüyorum İnşallah geçer bir an önce valla fenalık geldi artık boynuma kızımın migrende kullandığı yakan bir naneli kremi var onu sürdüm ev içinde şalla oturuyorum hiçde sevmem kalın giyinmeyi yada boynumda bir şey olsun ama mecbur katlanacağım artık

Havuzada görümcemede eşim bırakacak yine mecbur yoksa bu hafta arabayla iki sokak anca giderim sonra sağ yada sola dönmek gerekince far görmüş tavşan gibi kalırım

Yaşasın

Yüzücü olur belki kızın ilerde yarışmalara katılır ülkeyi temsil eder ne güzel olur ben de çok istiyorum spor ile ilgilensin oğullarım. Yüzme başta. Her derde deva gerçekten. En iyi spor

Günaydın herkese
Sayenizde her sabah uyanır uyanmaz tartılıyorum eksildiğim gramajları sudan mı kaybediyorum acaba? ağzıma tatlı sürmedim dün gece zaten doyurucu bir öğle yemeği ve akşam yemeğinden sonra hiç acıkmadım gece. Bugün de okula gelmek zorundaydım sınavlar var diye öğlen sadece patates püresi yiyeceğim akşam yemeğinden kalan. dışardan yemek yemeyi tamamen unutmak istiyorum. Kalori hesaplayan uygulamaları kullanan var mı aramızda işe yarıyor mu merak ettim.

Bir de ben son bir yılda 17 kilo aldım bunu vermem sizce kaç ay sürer 10 kilo gitse razıyım. günlük en az 5000 adım atıyorum dün leslie videoları izledim evde yapmaya başlıcam sadece morale ihtiyacım var. yaza kadar vermiş olabilmeyi umuyorum mümkün mü?

Geçmiş olsun canım

Canım ya kas sıkışması devamlı yaşadığım için ne eziyettir çok iyi bilirim Allah yardımcın olsun şifanı versin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…