Ayyy çok heyecanlı
Ayyy çok heyecanlı
81.9 tartıldım. Geçen hafta cuma 82.9 idim tam bir kiloama yüzde hesaplayamadım
TeşekkürlerSüpersin canıminşallah hep böyle devam edersin Hemen hesaplayıp ekliyorum seni
Günaydın sabah tartıldım ve kilom 71.2. Bir buçuk hafta oldu bunun sadece su ve ödem kaybı olacağını düşünsem de çok mutluyum :) Dün bir pantolon aldım ve kesinlikle daha zayıf görünüyorum şimdiden ya da aynayla barıştım bilmiyorum
Haftaya listeye girer miyim acaba?
Geçen hafta 74.5
Güncel 74.1
Eksilen 0.4
Yüzde 0,53
Emzirmesydim daha çabuk verirdim sanırım çünkü günde ortalama 1800-2000 kalori alıyorum :)) yaza kadar gitsin kilolarda az az gitse de olur :))Tebrikler canımemin adımlarla ilerliyorsun harika
Geçen hafta çarşamba sanırım gruba dahil oldum aslında ilk bildirim bile sayılabilir bu. Listeye girme sıramı beklerim sorun yok sadece merak etmiştim.Tebrikler canım 6li rakamlara çok az kalmış
Canım listeye kural gereği ancak 3.cü cuma bildiriminde dahil olunabiliyormaalesef bu kuralı benim esnetme şansım yok yoksa bana kalsa istekli olan herkesi hemen dahil ederim
Senin bu hafta 2.ci bildirim miydi ben mi yanılıyorumbakalım geçmişe ona göre belli olur
Hemen baktım veeee haftaya sende listede olabiliyorsuntabi güzel bir eksi isterim ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?