Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Aslında 25inde bir konferansa gidiyorum bir hafta 3 Aralık'ta dönücem o bir hafta boyunca mesaj yazmaya fırsatım olmayabilir nerede tartılıcam bir de her şey dahil olsa da yediğime içtiğime dikkat edicem tabi. Bence beni haftaya değil de ayın 3'ünden sonra listeye dahil edelim sakıncası yoksa.

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı günler

Evime dönebildim çok şükür Yolda baya bir ağrım oldu ama yinede iyi oldu az da olsa yürümüş oldum
Kızın okul çıkışına yetiştim ordan da Anneme yemeğe gittim Nerde beleş oraya yerleş oldum şu kolumla gerçi Anneme kalsa iyileşene kadar burada kal diyor ama rahat edemem evde ay uy da desem iyiyim

Bu arada diyetisyenden kolum askıda girince kayıt yapan kişi beni görür görmez gülümseyerek heh sonunda Nazara getirdin dimi kendini dedi Dedim sorma valla yamuldum ben boynum tutuldu sanırken meğer sıkıntı omuzdaymış dedim Yok cidden kesin nazar deydi sana daha iki hafta önce millet seni burada sıkıştırıyordu ay nekadar güzel verdin falan diye ben duydum dedi Yakında listenin yanında birde Nazar ayeti isteyeceğim dedim nasıl gülüyor

Ölçümü yapan kişide ( karşılamadaki beyfendinin eşi ) aynı şeyi söyledi hatta diyetisyen bile
İlaçlardan dolayı tabi fark var oradaki tartıda ( benimki çok net değil tabi onunkine göre ) Geçen hafta 3 kg artı çıkmıştım o kortizonlu iğne yüzünden ama bu hafta geçen haftanin kontrolüne göre 1.1 kg yağdan gitmiş 1.4 da kilodan Köşe minderi vazifesine göre gayet güzel Tabi orda evdekinden çok fazla çıktığımdan pek takmadım kiloyu ( 91.9 çıktım )

Bu haftanın listesi de baya sıkı hatta kesinlikle tuz hiç tüketme dedi kullandığım ilaçlar ödem yaratıyor zaten ( 1 kg ödemim var yine )
Yürüyüş zaten yapamıyorum ama bol suyla ve yeşil çayla bu haftayıda güzel bir eksiyle geçireceğim

Benim evdeki tartıyla arasındaki farkı görünce benim tartıdan kıllanmadım değil pilimi zayıfladı nedir

Geçen hafta çarşamba sanırım gruba dahil oldum aslında ilk bildirim bile sayılabilir bu. Listeye girme sıramı beklerim sorun yok sadece merak etmiştim.

Dediğin gibi döndüğünde çok daha rahat olur listeye girmen hem sende daha rahat olursun ya tartıyı kaçırırsam falan diye

**** 8. Takım 544.Etap****

Oynakbasi34 ( 88,9 / / / % ) sabit, Üye izne ayrılmak istiyor
Yena ( 72 / 71.7/ 0.3/ 0.42% )
doga3 ( 94 / 93 / 1 / 1,06 % )
kittenlove ( 64 / 65 / 1 / + 1,56 % )
serenalar ( 73,3 / / / % ) Sabit
perihan00 ( 66,5 / 65,8 / 0,7/ 1,05 % )
anlem ( 74,5 / 74,1 / 0,4 / 0,54 % )
mavimli ( 82.9 / 81,9 / 1 / 1,21 % ) Yeni üye, başlangıç tarihi 28 Ekim, başlangıç kilosu 83,6 kg, hedef 60 kg
adayaren38 ( 62 / 62 / 0 / 0 % ) 442.Etapta izne ayrılan üye döndü, Yüzdesi 103'e bölündü

8.Takım Ortalaması: 0,302 %

Kızlar valla ucuz yırtmışız 0,30% barajını geçmişiz artık önümüzdeki haftaya odaklanabiliriz
Bende hemen aklımdayken listeyi de taşıyayım

bu hafta yeşil çay içemedim ondan ödem toplamış da olabilirm haftaya içerim hergün

askıyı gece de takman gerekmiyor mu tabi hastadan hastaya değişiyor doktorun ne dediyse onu yap

askıyı gece de takman gerekmiyor mu tabi hastadan hastaya değişiyor doktorun ne dediyse onu yap

Gece uyurken çıkarabilirsin sadece dedi hatta ben dedim genelde yüz üstü dönüyorum uykuda farkında olmadan sıkıntı olurmu dedim yok dedi ama 3 - 4 gecedir sabaha karşı resmen felaket ağrıyla uyanıyorum
Kesinlikle gün içinde kolunu kullanma dedi bende solla yemek yemek zor oluyor diye bugün yemekte çıkardım sağla yedim anam yemez olaydım resmen kıvrandım Annem bile halime çok üzüldü Kızım solla ye bak süreci uzatırsın üstelik kendin sürünüyorsun dedi

Merhaba arkadaşlar sonunda 2.5 yıl aradan sonra takıma dönebildim bu hafta beşte beş diyeti yaptım hatta forumlarda da yapanlar var zaten daha önce buradan öğrenmiştim bugün yumurta günümdü inşallah yarın 62’den daha az bir rakama görürüm tartıda daha önce söylemiştim öğretmenim ve bu sene birinci sınıfları okutuyorum çok yoğun bir sene benim için takdir edersiniz ki menümü inşallah her gün foruma girip yazmaya çalışacağım onun haricinde gire bildiğim kadar girmeye çalışırım

Bugünki menüm ise şöyle

sabah
üç yumurta

öğle
iki yumurta

akşam
bir yumurta sarısı toplam üç yumurta

Ayrıca ölçüleriniz ben de kasım Ayı’nın sonunda yine ölçülerinizi isteyeceğim ve karşılaştırıp burada göstereceğim

Slm kızlar
Menüm gelsin:
Kahvaltı sucuklu yumurta, bir çatal beyaz peynir, 2 siyah zeytin, bir dilim tereyağlı petek ballı ekmek, filtre kahve
Ara 3 kuru incir, 3 siyah kuru üzüm çay
Öğlen fırında bir but tavuk yanında fırında sebzeler üzerine yoğurt.
Ara bir mandalina, bir bardak da kefir
Akşam yemeği fırında sebzenin geri kalanı üzerine yoğurt

Benim bugünki menüm....

Kahvalti...
1 käze sütlü tahilli kahvalti gevrek
1 elma
2 kaşik labne peynir
10 gram cerez ..

Öylen...
1 tabak Köz biber çorbasi
1 tabak sebzeli kabuska (pirincsiz)
1 mandalin

Ara...1 fincan türk kahvesi

Akşam ...
1 tabak nohut salatasi

Toplam kalori 995...

Son düzenleme:
İyi akşamlar herkese bugünkü menüm;
Sabah, peynirli küçük bir sandviç ve kahve
Öğle: bir armut bir elma bir mandalina yanına bir bardak süt
Akşam: yarım kepekli ekmeğe tost ve şekersiz çay
Bugün tam üç öğün yemek yemiş oldum gün içinde midem rahatsız oldu sanki. O yüzden akşam da yemek yapmadım. sabah kahvaltısını tekrar rafa kaldırıyorum. Bünye alışık değil bildiğim gibi gideyim.

Bu beşte beş diyeti nasıl bir şey?

Bu beşte beş diyeti nasıl bir şey?
İlk gün sınırsız patates tabi yağsız
İkinci gün yine yağsız sebze sınırsız
Üçüncü gün yağsız sınırsız tavuk balık ve et
Dördüncü gün muz hariç sınırsız meyve
Beşinci gün sınırsız yumurta

Ben 4 günde kaçamaklarla 2 kilo verdim bugün de biraz kaçamak yaptım son günümdü bakalım sabah sonucu göreceğim

Selamın Aleyküm kızlarrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Bugün de yine ağrıyla sabaha karşı uyandım Deli olacağım ağrı bir türlü geçmek bilmiyor
Evi resmen bok götürecek Büyük kızım sağ olsun hesapta yardımcı oluyor ama onunda sınavları falan derken hafta içi pek ellemiyorum onu bugün temizlik yaparız diye düşündüm ama bu seferde okçuluk dersim var sabah erkenden uyandır beni 9da çıkmış olmam lazım dedi sol kolla da ben bir şey pek yapamıyorum ama artık biraz zorlanarak da olsa yapmak zorundayım
Çamaşır var yıkanacak ( 2 postadan fazla ) birde mutfağı iyice batmadan halletmem lazım
Eşimin de aksilik bugün işi var ama artık olmadı pazar hepsini yakalamışken dip köşe temizliğe gireriz bugün üstten yaparım

Kendime zorlada olsa bir şekersiz Türk kahvesi yaptım belki biraz ağrımı alır ( bir yandan da soğuk kompres uygulamam lazım saat başı onuda ihmal etmemeye çalışıyorum )

İnşallah hepimiz için bol hareketli ( hareket kısmı benim için geçerli değil tabi ) kaçamaksız bir hafta olur da bizlerde haftaya süper sonuçlar görürüz

oynakbasi34 ablacım ben varım bu hafta 3. haftam olacak.
bugün tartıldım 114.5 ten 113.6 ya düsmüstüm suanda da 113.0 -0.6 kayıp var pek bir kilo veremedim vize haftası dolayısıyla

Canım açıkçası bende öyle hatırladım ama düzenli paylaşım yapman gerekiyor Bu haftayı her gün en az 2 mesajla tamamlarsan seni haftaya kesin listeye dahil ediyorum o zaman Umarım bir sonraki bildirimin çok daha güzel olacaktır

kızlar bugün yemek yemedim desem yeridir sabahtan çıktım dışarı ordan dans kursuna bi bulgur pilavıyla duruyorum yanında şalgam suyu içtim iyi akşamlar

Ne güzel bir aktivitedir dans kursu..
Neler var kursta.?

Ben de halk oyunları kursuna gideceğim. Kayıt oldum bir gün gittim aleyittan sonra devam edeceğim inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…