Aslında 25inde bir konferansa gidiyorum bir hafta 3 Aralık'ta dönücem o bir hafta boyunca mesaj yazmaya fırsatım olmayabilir nerede tartılıcam bir deTebrikler canım 6li rakamlara çok az kalmış
Canım listeye kural gereği ancak 3.cü cuma bildiriminde dahil olunabiliyormaalesef bu kuralı benim esnetme şansım yok yoksa bana kalsa istekli olan herkesi hemen dahil ederim
Senin bu hafta 2.ci bildirim miydi ben mi yanılıyorumbakalım geçmişe ona göre belli olur
Hemen baktım veeee haftaya sende listede olabiliyorsuntabi güzel bir eksi isterim ona göre
Geçen hafta çarşamba sanırım gruba dahil oldum aslında ilk bildirim bile sayılabilir bu. Listeye girme sıramı beklerim sorun yok sadece merak etmiştim.
Aslında 25inde bir konferansa gidiyorum bir hafta 3 Aralık'ta dönücem o bir hafta boyunca mesaj yazmaya fırsatım olmayabilir nerede tartılıcam bir deher şey dahil olsa da yediğime içtiğime dikkat edicem tabi. Bence beni haftaya değil de ayın 3'ünden sonra listeye dahil edelim sakıncası yoksa.
ben de değiştireyim bari bi 63 dedi bi 65Benim tartida öyleydi yeni pil taktim ..düzeldi
bu hafta yeşil çay içemedim ondan ödem toplamış da olabilirm haftaya içerim hergünSelamın Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim şu mübarek günün hürmetine bizlere gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak nasip eder inşallah.....Aminnnn
Bu sabahda yine felaket ağrıyla uyandımdeli olacağım artık resmen gece uyurken bir tek askılığı çıkartıyorum sanırım ondan ağrım artıyor Nasıl geçecek şu 10 gün bilmiyorum
Canım hiç bir şey istemiyor zorla da olsa 1 büyük bardak ayran içtim sırf metabolizma çalışsın diyeArtık bugün Sibele gittiğimde şu beslenme işine bir çare buluruz inşallah yoksa vay halime
Geçen hafta ertelediğim izni bu hafta artık devreye sokacağım takıma daha fazla zararım olmasın diyeİnşallah çabucak toparlar bomba gibi dönerim
Nasılsa fırsat oldukça buraya yazarım tabi ağrım müsaade ettiği sürece
İnşallah sizler bol eksiler görürsünüz
Canın sağ olsun canımeminim koşturmacadan ödem oluşmuştur Bol bol su ve yeşil çay içip haftaya çok daha güzel rakamlar görürsün
askıyı gece de takman gerekmiyor mu tabi hastadan hastaya değişiyor doktorun ne dediyse onu yapSelamın Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim şu mübarek günün hürmetine bizlere gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak nasip eder inşallah.....Aminnnn
Bu sabahda yine felaket ağrıyla uyandımdeli olacağım artık resmen gece uyurken bir tek askılığı çıkartıyorum sanırım ondan ağrım artıyor Nasıl geçecek şu 10 gün bilmiyorum
Canım hiç bir şey istemiyor zorla da olsa 1 büyük bardak ayran içtim sırf metabolizma çalışsın diyeArtık bugün Sibele gittiğimde şu beslenme işine bir çare buluruz inşallah yoksa vay halime
Geçen hafta ertelediğim izni bu hafta artık devreye sokacağım takıma daha fazla zararım olmasın diyeİnşallah çabucak toparlar bomba gibi dönerim
Nasılsa fırsat oldukça buraya yazarım tabi ağrım müsaade ettiği sürece
İnşallah sizler bol eksiler görürsünüz
Canın sağ olsun canımeminim koşturmacadan ödem oluşmuştur Bol bol su ve yeşil çay içip haftaya çok daha güzel rakamlar görürsün
askıyı gece de takman gerekmiyor mu tabi hastadan hastaya değişiyor doktorun ne dediyse onu yap
Bu beşte beş diyeti nasıl bir şey?Merhaba arkadaşlar sonunda 2.5 yıl aradan sonra takıma dönebildim bu hafta beşte beş diyeti yaptım hatta forumlarda da yapanlar var zaten daha önce buradan öğrenmiştim bugün yumurta günümdü inşallah yarın 62’den daha az bir rakama görürüm tartıda daha önce söylemiştim öğretmenim ve bu sene birinci sınıfları okutuyorum çok yoğun bir sene benim için takdir edersiniz ki menümü inşallah her gün foruma girip yazmaya çalışacağım onun haricinde gire bildiğim kadar girmeye çalışırım
Bugünki menüm ise şöyle
sabah
üç yumurta
öğle
iki yumurta
akşam
bir yumurta sarısı toplam üç yumurta
Ayrıca ölçüleriniz ben de kasım Ayı’nın sonunda yine ölçülerinizi isteyeceğim ve karşılaştırıp burada göstereceğim
İlk gün sınırsız patates tabi yağsızBu beşte beş diyeti nasıl bir şey?
Kızlar benim unuttuğum ve bu hafta listeye girecek kimse varmıydı
oynakbasi34 ablacım ben varım bu hafta 3. haftam olacak.
bugün tartıldım 114.5 ten 113.6 ya düsmüstüm suanda da 113.0 -0.6 kayıp var pek bir kilo veremedim vize haftası dolayısıyla
kızlar bugün yemek yemedim desem yeridir sabahtan çıktım dışarı ordan dans kursuna bi bulgur pilavıyla duruyorum yanında şalgam suyu içtim iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?