Merhaba dün akşam kötü bir akşam geçirdim sinirden buraya girip menümü yazmayı bile unuttum. Dünkü menüm:Kizlar nerdesiniz..menüler nerde...
BUGÜNE KADAR KİM, KAÇ KİLO VERDİ ?
1 . Yena (8.Takım) ► 07.11.16 ► 111,70 ► 72,00 ► 39,70 ► 35,54%
2 . inatettimolacak (5. Takım) ► 15.04.16 ► 91,00 ► 59,60 ► 31,40 ► 34,51%
3 . Whiteblacklife (7. Takım) ► 12.07.17 ► 73,50 ► 50,60 ► 22,90 ► 31,16%
4 . oynakbası34 (8. Takım) ► 08.11.13 ► 124,50 ► 88,90 ► 35,60 ► 28,59%
5 . efser (7. Takım) ► 22.08.14 ► 91,50 ► 67,90 ► 23,60 ► 25,79%
6 . bilinmeyenkullanici (4. Takım) ► 14.07.17 ► 94,00 ► 69,80 ► 24,20 ► 25,74%
7 . Ahu060812 (7.Takım) ► 07.06.15 ► 90,40 ► 67,30 ► 23,10 ► 25,55%
8 . suspushanimcim (7. Takım) ► 27.06.17 ► 77,60 ► 59,40 ► 18,20 ► 23,45%
9 . Antepia27 (7. Takım) ► 25.06.15 ► 134,40 ► 104,40 ► 30,00 ► 22,32%
10 . moni (5. Takım) ► 04.01.13 ► 103,00 ► 81,20 ► 21,80 ► 21,17%
Saglik olsun oluyo öyle günler..cok can sıkıci şeyler yaşiyorum bende son bikac gündür....Allah hepimizin ve cocuklarimizin karşisina hayirli insanlar cikarsin..Merhaba dün akşam kötü bir akşam geçirdim sinirden buraya girip menümü yazmayı bile unuttum. Dünkü menüm:
Sabah: sadece kahve
Öğle: bir dilim ananas+ süt+ sayamadığım kadar kahve sigara
Akşam: iki dilim pizza
Berbat bir gündü ne yediğimin ne içtiğimin farkına varabildim yemek yapamadım o yüzden.
Hayirli mutlu kacamaksiz güzel bir gün diliyorum arkadaşlarima..bugün tartilma öncesi günü...daha cok dikkat etmemiz gereken bir gün...haydi kizlar yarin bol eksileri görelim..
Kızlar en sonunda bende grip oldum ilaç içtim Sabah agrilarim geçmedi belimde ağrıyor iki gündür fitigim yüzünden
Kızım kucağımdan inmek istemiyor gözlerimi açamıyorum
Banu abla bugün sonuç gösterecekti galiba yanlış hatırlamıyorsam inş güzel haberlerle gelir
Kızlar en sonunda bende grip oldum ilaç içtim Sabah agrilarim geçmedi belimde ağrıyor iki gündür fitigim yüzünden
Kızım kucağımdan inmek istemiyor gözlerimi açamıyorum
Banu abla bugün sonuç gösterecekti galiba yanlış hatırlamıyorsam inş güzel haberlerle gelir
günaydın kızlar bugün midem çok hassas hiç bişey yiyesim yok ama akşama kurt gibi acıkıcağımı bildiğimden ne yesem bilemiyorum
Tekrar gecmiş olsun Banu...Allah en kisa zamanda şifani versin...cabuk düzelirsin inşallah...⚘Selamın aleyküm kizlar
Herkese hayırlı günler
Doktora gidip geldim
Emar sonucunda omuzumda iltihaplanma oluşmuşDoktor kesinlikle kolunu bir müddet daha kullanmiyoraun ve ilaçlarını düzenli iciyorsun dedi
Bir hafta 10 gün içinde ilaçlar biter bitmez tekrar geliyorsun bakıyoruz ne durumda kolun dedi
Kızı okuldan alana kadar Annemlerde oyalandim öğle yemeği de aradan çıktı :) kuzuyuda alıp geldim
Hala ağrım var ama kimildamayinca biraz daha az ağrıyor
Gecen hafta izinden vazgeçtim ama bu hafta izne ayrilmam şart çünkü kullandığım ilaçlar ödem yapabilirmis bari takıma zararim olmasin
Nasılsa yine eskisi kadar olmasada yazarım yine buraya cepten de olsa
Selamın aleyküm kizlar
Herkese hayırlı günler
Doktora gidip geldim
Emar sonucunda omuzumda iltihaplanma oluşmuşDoktor kesinlikle kolunu bir müddet daha kullanmiyoraun ve ilaçlarını düzenli iciyorsun dedi
Bir hafta 10 gün içinde ilaçlar biter bitmez tekrar geliyorsun bakıyoruz ne durumda kolun dedi
Kızı okuldan alana kadar Annemlerde oyalandim öğle yemeği de aradan çıktı :) kuzuyuda alıp geldim
Gecen hafta izinden vazgeçtim ama bu hafta izne ayrilmam şart çünkü kullandığım ilaçlar ödem yapabilirmis bari takıma zararim olmasin
Aaa nasıl MR sonucunda böyle olmuş inanamıyorumSelamın aleyküm kizlar
Herkese hayırlı günler
Doktora gidip geldim
Tekrar gecmiş olsun Banu...Allah en kisa zamanda şifani versin...cabuk düzelirsin inşallah...⚘
Tekrar geçmiş olsun canım. Doktorun dediklerinden sakin çıkma çabuk iyilesip dön aramıza sensiz olmuyor . .
Izin konusunda ısrar etmeyeceğim bu sefer.ama iki haftadan fazla kullanma lütfen ... ve listedesin gibi dikkat et canım.
Benim de ameliyatım pazartesi. Takım için kötü oldu ikimizin durumu..
Kızlar ellerinden geleni yapacaklardır eminim.
Aaa nasıl MR sonucunda böyle olmuş inanamıyorumçok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?