Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kizlar nerdesiniz..menüler nerde...
Merhaba dün akşam kötü bir akşam geçirdim sinirden buraya girip menümü yazmayı bile unuttum. Dünkü menüm:
Sabah: sadece kahve
Öğle: bir dilim ananas+ süt+ sayamadığım kadar kahve sigara
Akşam: iki dilim pizza
Berbat bir gündü ne yediğimin ne içtiğimin farkına varabildim yemek yapamadım o yüzden.

Teşekkürler bonusum. .

BUGÜNE KADAR KİM, KAÇ KİLO VERDİ ?

1 . Yena (8.Takım) ► 07.11.16 ► 111,70 ► 72,00 ► 39,70 ► 35,54%

2 . inatettimolacak (5. Takım) ► 15.04.16 ► 91,00 ► 59,60 ► 31,40 ► 34,51%
3 . Whiteblacklife (7. Takım) ► 12.07.17 ► 73,50 ► 50,60 ► 22,90 ► 31,16%
4 . oynakbası34 (8. Takım) ► 08.11.13 ► 124,50 ► 88,90 ► 35,60 ► 28,59%
5 . efser (7. Takım) ► 22.08.14 ► 91,50 ► 67,90 ► 23,60 ► 25,79%
6 . bilinmeyenkullanici (4. Takım) ► 14.07.17 ► 94,00 ► 69,80 ► 24,20 ► 25,74%
7 . Ahu060812 (7.Takım) ► 07.06.15 ► 90,40 ► 67,30 ► 23,10 ► 25,55%
8 . suspushanimcim (7. Takım) ► 27.06.17 ► 77,60 ► 59,40 ► 18,20 ► 23,45%
9 . Antepia27 (7. Takım) ► 25.06.15 ► 134,40 ► 104,40 ► 30,00 ► 22,32%
10 . moni (5. Takım) ► 04.01.13 ► 103,00 ► 81,20 ► 21,80 ► 21,17%

Tebrikler kızlar

Saglik olsun oluyo öyle günler..cok can sıkıci şeyler yaşiyorum bende son bikac gündür....Allah hepimizin ve cocuklarimizin karşisina hayirli insanlar cikarsin..

Kızlar en sonunda bende grip oldum ilaç içtim Sabah agrilarim geçmedi belimde ağrıyor iki gündür fitigim yüzünden

Kızım kucağımdan inmek istemiyor gözlerimi açamıyorum

Banu abla bugün sonuç gösterecekti galiba yanlış hatırlamıyorsam inş güzel haberlerle gelir

Hayirli mutlu kacamaksiz güzel bir gün diliyorum arkadaşlarima..bugün tartilma öncesi günü...daha cok dikkat etmemiz gereken bir gün...haydi kizlar yarin bol eksileri görelim..

aynen dikkat edelim :)

inşallah canım

Geçmiş olsun canım. .
Bizde öyle hepimiz grip olduk..

Banu hastaneye gidiyor ins iyi sonuçlar alır. ..
Hala ağrısı varmış ama..

Selamın aleyküm kizlar

Herkese hayırlı günler

Doktora gidip geldim
Emar sonucunda omuzumda iltihaplanma oluşmuş Doktor kesinlikle kolunu bir müddet daha kullanmiyoraun ve ilaçlarını düzenli iciyorsun dedi
Bir hafta 10 gün içinde ilaçlar biter bitmez tekrar geliyorsun bakıyoruz ne durumda kolun dedi
Kızı okuldan alana kadar Annemlerde oyalandim öğle yemeği de aradan çıktı :) kuzuyuda alıp geldim

Hala ağrım var ama kimildamayinca biraz daha az ağrıyor
Gecen hafta izinden vazgeçtim ama bu hafta izne ayrilmam şart çünkü kullandığım ilaçlar ödem yapabilirmis bari takıma zararim olmasin
Nasılsa yine eskisi kadar olmasada yazarım yine buraya cepten de olsa

günaydın kızlar bugün midem çok hassas hiç bişey yiyesim yok ama akşama kurt gibi acıkıcağımı bildiğimden ne yesem bilemiyorum

Canım geçmiş olsun sanada istersen biraz yoğurt yada ayranla kendini tikayabilirsin Hem tok tutar hemde mideni rahatlatir

Tekrar gecmiş olsun Banu...Allah en kisa zamanda şifani versin...cabuk düzelirsin inşallah...⚘

Tekrar geçmiş olsun canım. Doktorun dediklerinden sakin çıkma çabuk iyilesip dön aramıza sensiz olmuyor . .

Izin konusunda ısrar etmeyeceğim bu sefer.ama iki haftadan fazla kullanma lütfen ... ve listedesin gibi dikkat et canım.
Benim de ameliyatım pazartesi. Takım için kötü oldu ikimizin durumu..
Kızlar ellerinden geleni yapacaklardır eminim.

Aaa nasıl MR sonucunda böyle olmuş inanamıyorum çok geçmiş olsun

Tekrar gecmiş olsun Banu...Allah en kisa zamanda şifani versin...cabuk düzelirsin inşallah...⚘

Aminnn canim sağ olasin Inşallah bir an önce geçer çünkü köşe minderi gibi oturmak bana ters biraz evdr dolaninca bile ağrım artıyor ve sinir oluyorum Rabbim dermansiz dert vermesin...Aminnnn

Maalesef kötü oldu ama can Sağlığı olsun da telafi ederiz nasilsa
Kullandığım ilaclar şişlik yapacak o yüzden dediğin gibi en azından 2 hafta sizleri korumak için izine çıkacağım am sonra bomba gibi dönerim inşallah listemize
Sanada şimdiden geçmiş olsun inşallah çabucak ayaklanirsin sende

Aaa nasıl MR sonucunda böyle olmuş inanamıyorum çok geçmiş olsun

Valla sebebini sormak aklima gelmedi ama sanırım fazla zorladim kendimi son zamanlar Zaten herkes diyordu iyi dayaniyorsun diye kendi kendimi nazar ettim sanırım

Kızlar menüm gelsin.
Kahvaltı sucuklu yumurta, az beyaz peynir, bir ceviz, filtre kahve
Öğlen bir fincan latte, 7-8 fındık, 2 kuru incir, 6-7 siyah kuru üzüm.
Ara bir elma ve mandalina
Akşam yemeği bir porsiyon etli yeşil fasulye, salata.
Yatmadan yoğurt kürü yapacağım, eşimle deneyelim dedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…