Hiç sorma regl donemindeyim ayyy Deli olacağım çikolata tatlı diye irademin son anlarını yaşıyorum sankiay dayanamadım gene bir minik parça çikolata
Ben çok minik bir parça yiyorum böyle zamanlarda o kadardan bişey olmaz insanız nihayetHiç sorma regl donemindeyim ayyy Deli olacağım çikolata tatlı diye irademin son anlarını yaşıyorum sanki((
Senin iki katın kalori alıyorum sütüm olsun diyeBugünki menüm..
Kahvaltim..
1 dilim ekmek
7 zeytin
2 parca beyaz peynir
2 kaşik yoğurt
2 domates
Öylen...
2 kepce kirmizi mercimek çorbasi
1 dilim ekmek
1 kücük käze havuc salatasi
10 badem
Ara .
1 fincan sade Türk kahvesi
2 lokma recelli ekmek
Akşam..
2 kepce kirmizi mercimek çorbasi
10 badem
Toplam kalori 800..
Biraz ilginç ama tadını alınca minik bir parçada kalmam şu anki durum için imkansız gibi geliyor :))) En iyisi hiç almayayım kendimden emin değilim :))Ben çok minik bir parça yiyorum böyle zamanlarda o kadardan bişey olmaz insanız nihayet
Biraz ilginç ama tadını alınca minik bir parçada kalmam şu anki durum için imkansız gibi geliyor :))) En iyisi hiç almayayım kendimden emin değilim :))Ben çok minik bir parça yiyorum böyle zamanlarda o kadardan bişey olmaz insanız nihayet
Aman aman yeme o zamanBiraz ilginç ama tadını alınca minik bir parçada kalmam şu anki durum için imkansız gibi geliyor :))) En iyisi hiç almayayım kendimden emin değilim :))
Bebek emzirince cok zor kilo vermek ...olsun yavaş verirsin sende acelen yok nasil olsa...sütüm olsun diye sagliksiz beslenip fazla kilo almiyorsun en azindan ...kk da özel topik varmi aceba emziren anneler icin diyet gurubu veya özel beslenme falan...Senin iki katın kalori alıyorum sütüm olsun diye
Bana da öyle diyorlaroynakbasi34 kaptan çok güzel birilerinin farketmesi benide gören ayy ne olmuşsun çok kilo almışsın diyolar vermeden önceki halimi görseler ne olurdu neler söylerlerdi Allah bilir ((
Evet var günlük 2000 kalori altına dusmuyorlar genelde :)) orayı çok takip edemiyorumBebek emzirince cok zor kilo vermek ...olsun yavaş verirsin sende acelen yok nasil olsa...sütüm olsun diye sagliksiz beslenip fazla kilo almiyorsun en azindan ...kk da özel topik varmi aceba emziren anneler icin diyet gurubu veya özel beslenme falan...
Insallah yaza ideal kilomuza döneceğiz :))Bana da öyle diyorlarhamileyken bile böyle değildim birileri bana ne zaman aaa ne güzel zayıflamışsın der acaba? 70 falan olmam gerekiyor en azından.
Ne yalan söyleyeyim zaten hiç pişman olmamıştım hatta içimden kilomu olumsuz etkilemeyecek demiştim sabah bir tartıldım yarım kilo vermişim 
Hiç sorma regl donemindeyim ayyy Deli olacağım çikolata tatlı diye irademin son anlarını yaşıyorum sanki((
oynakbasi34 kaptan çok güzel birilerinin farketmesi benide gören ayy ne olmuşsun çok kilo almışsın diyolar vermeden önceki halimi görseler ne olurdu neler söylerlerdi Allah bilir ((
Biraz ilginç ama tadını alınca minik bir parçada kalmam şu anki durum için imkansız gibi geliyor :))) En iyisi hiç almayayım kendimden emin değilim :))
Ay inşallah bebişlerimin doğum gününde yani Mayısta eski kilomla fotoğraf çektirmek istiyorum mümkünseEvet var günlük 2000 kalori altına dusmuyorlar genelde :)) orayı çok takip edemiyorum
Insallah yaza ideal kilomuza döneceğiz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?