TebriklerGünaydınlar
Geçen hafta.....92.5
Bu hafta...........91.4
Fark.........,,,.,,..,1.1
Yüzde.......%1.19
Kahvaltı yapıp koşturmaya kaçar
Arkadasim bence bebek emziren biri icin cok güzel bir sonuc senide tebrik ederimGeçen hafta 73.8
Güncel 73.5
Fark 0.3
Yüzde 0.40
Bu ne istikrar arkadaş Gece gündüz spor yapsamda 300-400 gramdan fazlası gitmiyor(((
@doga3 çok güzel kilo gitmiş tebrik ederim ayy ben hep aynı hep aynı
Aman dikkat banucum..onca emekle verilen kilolar geri gelmesin....bu dönemi atlat...Allahin izniylen cok güzel kilolar vereceksin....pes etme sakin...Kız yine az da olsa gitmiş seninbenim nasıl tuhaf bir şeyse ne güzel 89.5i görmüştüm iki gün sonra 90.6 çıktı daha hadi ödemdir dedim ama bugün yine 91.4 çıkmazmı çıldıracağım resmen ama inat değilmi pes etmiyorum ve daha da dikkatli devam edeceğim hatta bu pazartesi itibaren de her gün yine yürüyüşlere başlayacağım boynum müsaade ettiği sürece
Sagol canim bende seni tebrik ederim ...güzel eksi görmüşün bu hafta
Aman dikkat banucum..onca emekle verilen kilolar geri gelmesin....bu dönemi atlat...Allahin izniylen cok güzel kilolar vereceksin....pes etme sakin...
Yüzdemi listeye yanliş yazmişim...
1,07 olacakti...
Gülşene mesaj attım cevap gelir gelmez ekler sona göre listemizi taşırım paylaşım alanınaOyalandığım yeter az iş yapayım
Kuzum sen daha iyisin dimi artık..
yine de fazla hemen işe yüklenme... bak ne uzun sürdü.. en önemlisi sağlık ama hiç dikkat etmiyoruz...
Eskisi kadar çok ağrım yok şükür
Ben kaç saattir aralarda dinlene dinlene mutfağı yarılarken sağ olsun küçük Kuzu babasıyla Salonu temizliyorlarTabi Salona bir girdim resmen Salonun altını üstüne getirmişler ( Oyuncak kutusu var büyük onu ortaya boşaltıp ayıklamışlar )
Valla adam hatun olsaymış herhalde kocayı dezenfekte etmeden eve sokmazmışKaynanadan beter temizliğe girince tabi birazda ben 20 gündür hiç yapamadım diye bukadar ayrıntıya girdi ama iyi oldu
Bir saat daha yapar bırakırım fazlada zorlamaya gerek yok dediğin gibi sonra yine azdırmayayımYarın öbür günde kalan işleri yaparız nasılsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?