- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Teşekkür ederim gıdım gıdım ilerliyorum :)) asıl ben seni tebrik ederim :)) çok iyi gidiyorsun maşallahArkadasim bence bebek emziren biri icin cok güzel bir sonuc senide tebrik ederim
Aynen pes etmek yok :)) çok yorulmadan hareket de edersin inşallah verirsin çok iyi bir şekilde bu seviyeye gelmişsin devamıda gelirKız yine az da olsa gitmiş seninbenim nasıl tuhaf bir şeyse ne güzel 89.5i görmüştüm iki gün sonra 90.6 çıktı daha hadi ödemdir dedim ama bugün yine 91.4 çıkmazmı çıldıracağım resmen ama inat değilmi pes etmiyorum ve daha da dikkatli devam edeceğim hatta bu pazartesi itibaren de her gün yine yürüyüşlere başlayacağım boynum müsaade ettiği sürece
@sssenaaa Canım Listeye ekledim seni ama bugün bildirim yapman şart üstelik bundan sonra her gün senden düzenli paylaşayım bekliyorum ona göre19:30a kadar vaktin var
Geçen hafta gerçi demiştim daha çok paylaşım istiyorum diye ama ben unutmuştum o yüzden hadi yinede ekliyeyim dedimama gelmezsen kusura bakmayacaksın artık Listedışı kalmış olursun sonuçta haksızlık olmasın
Sena da listeye dahil olursa onun yüzdesini de ekleyip tekrar yüzdeyi hesaplayacağımhani eksik gibi düşünmeyin
Bence bu haftada gayet güzel gidiyorsunuzŞimdiden derece alamazsak bile sizleri canı gönülden tebrik ederim
Teşekkür ederim gıdım gıdım ilerliyorum :)) asıl ben seni tebrik ederim :)) çok iyi gidiyorsun maşallah
Aynen pes etmek yok :)) çok yorulmadan hareket de edersin inşallah verirsin çok iyi bir şekilde bu seviyeye gelmişsin devamıda gelir
Aynen bide bugün hastaneye gittim inek sütü ve türevlerine alerjisi çıktı benim sütüm etkiliyormus süt yoğurt peynir hiç birşey yemeyecekmisimBebeğin çok ufak... Dikkatli olman gerek beslenme konusun da canım...
Ellerine sağlık canım*** 8. Takım 546.Etap****
Yena ( 70 /69 /1 / 1.43% )
doga3 ( 92,5 / 91,4/ 1,1/ 1,19 % )
kittenlove ( 64 / 64 / / % ) Sabit
perihan00 ( 65,4 /64,7 / 0,7/ 1,07% )
anlem ( 73,8 / 73,5 / 0,3 / 0,41 % )
mavimli ( 80,6 / 81 / +0,4 / - 0,50 % )
adayaren38 ( 62 / / / % ) Sabit
8.Takım Ortalaması: 0,514%
Bende şehirdışına gidicek diye hatırlıyorumSena gelmediğine göre listeyi taşıyorumŞans verdim ama maalesef yok umarım bir sıkıntı yoktur
Evet yüzdeler uçmuş neyse önümüzdeki maçlarda bakıcazListemizi paylaşım alanına taşıdımmaşallah herkes bu hafta inanılmaz ortalamalar almışlar
Neyse önümüzdeki hafta daha iyi olur inşallah
aynen telafi edelim de arada oluyor öyle beni de bir iki aydır görmeyen akrabalar gördü geçen sen zayıflamışsın annenin yokluğu belli oluyo dediler (cidden annem yokken aç kalıp daha çok zayıflıyorum benceBu gün çok yorucu ve güzel geçti 20 den fazlaydı misafirim 4-5 aydır görmediğim arkadaşlar zayıflamışsın falan baya konuşuldupek hoşlaştım
İkindiye kadar açtım sonradan yedim ama şiştim ya telafi ederim yarına sorun yok
Aynen bide bugün hastaneye gittim inek sütü ve türevlerine alerjisi çıktı benim sütüm etkiliyormus süt yoğurt peynir hiç birşey yemeyecekmisim(( Bu arada tebrik ederim 6 li rakamlara ulaştın ne güzel :))
Listemizi paylaşım alanına taşıdımmaşallah herkes bu hafta inanılmaz ortalamalar almışlar
Neyse önümüzdeki hafta daha iyi olur inşallah
Bugünki menüm...
Kahvalti..
1/2 kirmizi paprika
2 kaşik baharatli labne peynir
1 kaze sütlen beraber müsli
Öylen...
1 tabak soģan çorbasi
2 parca peynir
7 zeytin
1 dilim ekmek
10 badem
1 muz
Akşam...
1/2 kirmizi paprika
1/3 salatalik
2 parca peynir
2 kaşik baharatli labne peynir
Toplam kalori....1105...
Kızlar ben menü yazamıyorum abuk subuk oluyor bu gün su da içemedim koşturmaktan
Ben bozmuşum kusura bakmayın kızlar*** 8. Takım 546.Etap****
Yena ( 70 /69 /1 / 1.43% )
doga3 ( 92,5 / 91,4/ 1,1/ 1,19 % )
kittenlove ( 64 / 64 / / % ) Sabit
perihan00 ( 65,4 /64,7 / 0,7/ 1,07% )
anlem ( 73,8 / 73,5 / 0,3 / 0,41 % )
mavimli ( 80,6 / 81 / +0,4 / - 0,50 % )
adayaren38 ( 62 / / / % ) Sabit
8.Takım Ortalaması: 0,514%
Bu gün çok yorucu ve güzel geçti 20 den fazlaydı misafirim 4-5 aydır görmediğim arkadaşlar zayıflamışsın falan baya konuşuldupek hoşlaştım
İkindiye kadar açtım sonradan yedim ama şiştim ya telafi ederim yarına sorun yok
haftaya biizm de çok güzel yüzdelerimiz olucak inşallah kızlar sıkı tutalım bu hafta Allah yardımcımız olsun ...geçen gün yoğunluktan kandil olduğunu unutmuşum akşama hiç bişi yapamadım çok üzüldüm genelde öyle günleri kendine vakit ayırma günü olarak görüp hem bireysel hem dinen kendimi toparlardım ki yapamadım. zaten bu aralar enerjim de çok düşük gören karadenizde gemilerim battı sanar hiçbir şey yapasım yok dişlerimi fırçalamak bile iş gibi geliyor
Ben bozmuşum kusura bakmayın kızlardövebilirsiniz
Merhaba kızlar bu hafta da sabittim off şeytanın bacağını kırmam lazım yeni yıla tam 59.9 ile girmek istiyorum 2 kilom var bana ne önerirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?