Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın ben de erkenden kalktım bebişlerden fırsat kalmadı şöyle güzel bir kahve yapıp içeyim. Bu arada biraz evvel tartıldım yarım kilo gitmiş! Yahu dün gitsene niye bugün gidiyorsun diye kızdım sabah sabah kilolarıma

Can sağlığı kuzum demekki haftaya 500 gr kafadan gitmiş olacak senden Gİtti ya gerisi önemli değil

Bende bir güzel kahvaltımı yaptım Yeşil çayımı içiyorum şu anda
Bol suylada devam ederim artık ara öğüne kadar

Bu arada akşam toplu halde yediklerimi yazarım sizlere hesap verirsem daha da dikkatli olurum bence

Afiyet olsun canım
Erkencisin baya...

Senin sonuçlar ne zaman çıkıcak.?

Afiyet olsun canım
Erkencisin baya...

Senin sonuçlar ne zaman çıkıcak.?

Pazartesi inşallah Bakalım ne diyecek doktor ( oda sağ olsun 11e doğru geliyor hastaneye 14 aylık kuzusu var o yüzden genelde yarım gün çalışıyormuş )

Bak sen hınzır tartının yaptığına :)

Haftaya takımın yüzdesi senden sorulur o vakit. :)) bir gün de 500 gr. Gittiyse cumaya kadar ooo. ..

Pazartesi inşallah Bakalım ne diyecek doktor ( oda sağ olsun 11e doğru geliyor hastaneye 14 aylık kuzusu var o yüzden genelde yarım gün çalışıyormuş )

Inşallah iyi şeyler der canım...

Ben de perşembe gittim yolun da şükür hersey dikişler de alınınca psikolojik olarakta daha iyi hissediyor insan..
Bir de iş başı yaptım normale döndüm özetle :)

Tünaydınlar kızı havuza götür kahvaltı derken çay keyfi yapıyorum ortalığı biraz toplayıp kıza yedek mayo bakmaya çıkıcaz haftaya yarışı var beklentimiz yok daha acemi deneyim olsun
YENA cım daha iyiyim çok şükür sonuç çıkana kadar geçici bişeyler vermişti dr

Kızlar 2 saattir yine mutfaktan çıkamadım
Bu sefer de dolaptaki sebzeler bozulmadan değerlendireyim dedim
Az beyaz lahanam vardı onu akşamlık kapuska yaptım
Pırasa almıştım bir kaç gün önce onuda yapayım yarına hazır olsun dedim
Tabi Prensesler tövbe yemezler sebze daha doğrusu büyük kız ufaklık en azından az da olsa yiyor
Hadi büyük kızada patates yemeği yapayım dedim

Biraz önce de ikisi birden evde atıştırmalık tatlı bir şey yokmu diye sorunca hadi birde elmalı kurabiye yapayım diyorum ( hem evde 3 tane elma kaldı 1 haftadır kimse yüzüne bakmıyor )
Anam bugün adamı bile pişiresim var ziyan olmasın diye

Sanırım kaç günün acısı ama ben kesinlikle o elmalı kurabiyelerden yemeyeceğim
Çok şükür hiç ihtiyaç hissetmiyorum
Bu arada bu saatte kadarda 2 litreye yakın suyumu içtim bile
Öğlen yemeğimi de saat 13:30da yedim

İnşallah çok güzel bir tecrübe olur ve güzel bir derece alır
Bende dün yine havuzu aradım kaç kişi kalmış önümüzde diye ( malum bekleme listesinde kuzum yüzmede ikinci kez )
Şükür 45 kişi kalmış Sanırım yılbaşından hemen sonra sıra gelir kuzuma oda büyük bir sabırsızlıkla tekrar yüzmeye gideceği günü bekliyor

Nereye gidiyor ki bekleme süresi var öyle bişey yok burda istediği kadar gelebilir yazın haftada 2 gün kışın 6 gün biz 4 gün gidiyoruz kii hocalar sürekli gelenleri daha ciddiye alıyorlar(gençlik spor)
oynakbasi34

Bizimki Belediyenin SPOR AŞ ye gidiyor çok yoğunluk olduğu için başkalarına da şans tanıyorlar ama dediğin gibi yüzme kulübü de var onun seçmeleri genelde 4 - 5 ay arayla oluyormuş Hocada bize tekrar yazılsın sıra geldiğinde tekrar kaldığı yerden devam eder ve seçmeler olduğunda onu kesin seçeceğim o zaman bekleme süresi olmayacak ve düzenli olarak eğitimi devam edecek dedi daha sonra aralarında yarışmalar falan olacakmış ve yeteri kadar çalışırsa onun spor akademisine gitmesi için yönlendirecekler

Lisans çıkarıcaklar bu hafta pazar da yarış var....çok iyi olur yolları bahtları açık olsun çocuklarımızın ...aminnn:)

Lisans çıkarıcaklar bu hafta pazar da yarış var....çok iyi olur yolları bahtları açık olsun çocuklarımızın ...aminnn:)

Aminnn cümlesinin Bizimkininde sıra gelince spor kulübüne aldıklarında lisanını çıkaracaklarmış Gerçi benim öyle yarışlara katılsın derdim yok yüzmeyi öğrensin yeter ablasını ikna edemedim ( yazdırmıştım da başka bir havuza ve Öğretmen daha yüzme bilmeyen çocuğu havuza atlattı bir daha o oldu gitmedi şimdide ne desem istemiyor hatta kardeşini ilk yazdırdığımda felaket karşı çıkmıştı ya onada aynı şey olurda onda da travma kalırsa diye )
Babamız da yüzme bilmiyor onada bel fıtığını bahane ettim gitsin diye ama adamcağız çalışmaktan fırsat bulamaz gerçi fırsat olsada oda panik atak hayatta gitmez deniz kenarına gittiğimizde bile benim zorumla giriyor suya oda boynuna deydiği an panik oluyorum diyor
Bizim Almanyada haftanın iki günü yüzme dersi vardı o yüzden ilk okul 4den beri yüzme biliyorum ama tabi deniz söz konusu olunca eşim sağ olsun benimde açılmama müsaade etmez bende açıkçası biraz temkinli davranıp fazla açılmam ne olur ne olmaz diye

Hep diyorum keşke herkes en azından Allah korusun ama acil bir durumda kendini kurtaracak kadar yüzme bilse diye

Bizim evdede yüzmeyi bi tek kız öğrendibüyük oğlana dedim sende git diye utanırmış eee zaten bilmeyen gider kursa küçük de sevmez bende ııhh eşimde batar batar çıkar dalıyorum diyebaharda yazılıcam bende soğukdan tırstım biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…