Günaydın ben de erkenden kalktım bebişlerden fırsat kalmadı şöyle güzel bir kahve yapıp içeyim. Bu arada biraz evvel tartıldım yarım kilo gitmiş! Yahu dün gitsene niye bugün gidiyorsun diye kızdım sabah sabah kilolarımaSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve güzel bir haftasonu diliyorum
Dün biraz mutfağı temizledim malum dinlene dinlene tabi erkenden uyuya kalmışımtabi doğal olarak karga kahvaltısını etmeden uyandım uzun bir aradan sonra
Çok iyi geldi ve herkes uyurken şekersiz kahvemle güzelce keyif yaptım
Artık bundan sonra yine erkenden uyanmaya gayret edeceğim malum ne kadar erken uyanırsam okadar erken metabolizmam çalışmaya başlar
Birazdan da güzelce kahvaltımı en sağlıklısından yaparım
Malum bu hafta Sibele gitmedimHaftayada zaten Öğretmen gelecek diye gidemiyeceğim artık bu iki haftayı çok güzel değerlendirip Sibele sonraki gidişime kadar harika bir sonuç görmek için elimden geleni yapacağım
Oynakbaşı sahalara döndüüüüüüüüüüüü
Eğer benimde adım Banuysa bir sonraki gidişimde Sibele Helallll be Ablacığım dedirtmezsem ne olayım
Ağrının geçmesini bekledikçe yerimde sayıyorum artık yeter
Hadi geçmiş olsun canımNe güzel iltifatları da toplamışsın artık bu gazla çok daha güzel rakamlar göreceksin
Kız şaka maka bana da yetişsin hatta sollayacaksın neredeyse
Kesinlikle canım hepimiz ara ara aynı durumu yaşıyoruz canımsabah bismillah diyip güne başla bol bol dua etmeye çalış ve ben eminim Rabbim kolaylık verecektir ve kendini çok daha iyi hissedeceksin
Bak takıma başladığından beri gayet güzel sonuçlar gördün ve eminim dahasıda gelecektirkilolar gittikçe sen hafifledikçe enerjin de çoğalacaktır
Olurmu kuzumeminim haftaya acısını fazlasıyla çıkaracaksın hem belki regl dönemin yakınsa oda etkiler bol su ve sağlıklı beslenmeyle devam et pes etmeden
Gülşenciğim 2 kg senin için ne kiEminim yeni yıla kesinlikle hedefine ulaşmış olacaksın sadece az daha gayret birde şu yeşil çayı da ihmal etme ki yağdan gitsin çoğu emin ol çok daha fazla vermiş gibi görüneceksin
Günaydın ben de erkenden kalktım bebişlerden fırsat kalmadı şöyle güzel bir kahve yapıp içeyim. Bu arada biraz evvel tartıldım yarım kilo gitmiş! Yahu dün gitsene niye bugün gidiyorsun diye kızdım sabah sabah kilolarıma
Bende bir güzel kahvaltımı yaptımYeşil çayımı içiyorum şu anda
Bol suylada devam ederim artık ara öğüne kadar
Bu arada akşam toplu halde yediklerimi yazarımsizlere hesap verirsem daha da dikkatli olurum bence
Afiyet olsun canım
Erkencisin baya...
Senin sonuçlar ne zaman çıkıcak.?
Günaydın ben de erkenden kalktım bebişlerden fırsat kalmadı şöyle güzel bir kahve yapıp içeyim. Bu arada biraz evvel tartıldım yarım kilo gitmiş! Yahu dün gitsene niye bugün gidiyorsun diye kızdım sabah sabah kilolarıma
Pazartesi inşallahBakalım ne diyecek doktor ( oda sağ olsun 11e doğru geliyor hastaneye 14 aylık kuzusu var o yüzden genelde yarım gün çalışıyormuş )
500 değil 600 hatta ben şokBak sen hınzır tartının yaptığına :)
Haftaya takımın yüzdesi senden sorulur o vakit. :)) bir gün de 500 gr. Gittiyse cumaya kadar ooo. ..
Çok iyi valla bir günde bu kadar azalması normal mi acaba500 değil 600 hatta ben şok
Tünaydınlar kızı havuza götür kahvaltı derken çay keyfi yapıyorum ortalığı biraz toplayıp kıza yedek mayo bakmaya çıkıcaz haftaya yarışı var beklentimiz yok daha acemi deneyim olsun
YENA cım daha iyiyim çok şükür sonuç çıkana kadar geçici bişeyler vermişti dr
Nereye gidiyor ki bekleme süresi var öyle bişey yok burda istediği kadar gelebilir yazın haftada 2 gün kışın 6 gün biz 4 gün gidiyoruz kii hocalar sürekli gelenleri daha ciddiye alıyorlar(gençlik spor)
oynakbasi34
Lisans çıkarıcaklar bu hafta pazar da yarış var....çok iyi olur yolları bahtları açık olsun çocuklarımızın ...aminnn:)Bizimki Belediyenin SPOR AŞ ye gidiyorçok yoğunluk olduğu için başkalarına da şans tanıyorlar ama dediğin gibi yüzme kulübü de var onun seçmeleri genelde 4 - 5 ay arayla oluyormuş Hocada bize tekrar yazılsın sıra geldiğinde tekrar kaldığı yerden devam eder ve seçmeler olduğunda onu kesin seçeceğim o zaman bekleme süresi olmayacak ve düzenli olarak eğitimi devam edecek dedi daha sonra aralarında yarışmalar falan olacakmış ve yeteri kadar çalışırsa onun spor akademisine gitmesi için yönlendirecekler
Lisans çıkarıcaklar bu hafta pazar da yarış var....çok iyi olur yolları bahtları açık olsun çocuklarımızın ...aminnn:)
Benim metabolizma manyak sormaÇok iyi valla bir günde bu kadar azalması normal mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?