Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

iyi geceler kızlarrrrr

bugün çok feciyimmm adet oldum ve sancım çokkk.... kasılmam ço.kkkk...amann olsun yeterkide kasılma olsunn....

bu arada son 2 senedir ilk defa sökücü ilaç kullanmadan adet oldumm....oleyyyyyyyyyyyyyyy inş. dr. gitmedende hamiş kalablirim.....

ben yokken neler olmuş böyle yahu
dün akşam iftara konuklarım vardı kızlar
sabahta erkenden kalktık eşim kızım ben okuluma gittik
bana ancak hafta sonu sıra geldi sınıfımı boyadık birlikte
panolarımı vs.yeniledim düzenledim kuzucuklarım için hazır hale getirdim bakalım inşallah iyi bir yıl geçiririz

çilekcim enteresan gelişmeler olmuş geçen gece çok mu çınladı acaba vatandaşın kulaklarıda duramadı çıktı karşına hadi bakalım hayırlısı olsun
ama genede çabuk indirme yelkenleri:)

neslihan ne güzel inşallah bu son adetin olur tabi 9 ay boyunca :)):ecrin_bebek:
allah kalbine göre versina.s.

dÜn hatta bır ara hamılemıyım acaba dedım ÇÜnkÜ yumurtlama gÜnlerımdı daha erken adet oldumm yerleŞme kanaması dedık ıltercıĞımle ama deĞılmıŞŞ...olsun ÜzÜlmedımmm sÖkÜlımdee hamıŞ kalırım ınŞŞŞ......

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin rabim annelil duygusunu en kısa zamanda tattırır inşallah.

iy geceler kızlar cok belm agrıyor yatıyorum olmuyor kalkıyorum olmuyor ne yapacagımı şaşırdım kaldım cok canım acıyor şu an üç tane hap çtım genede agrılarım azalmadı

:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın kızlar ben de sahurda 1k.k peynir 1 haşlanmş yumurta 1brdk şekersiz çay biaz tahin helvası yedim dün evde yoktum o yzden dn gremedm

günaydınn sahura kalkmıyorum ben kızlar gece yiyip yatmakda yok iftarda ve meyve zamanında yediğimle kalıyorum

meraba kıslar..
iftarımı koca bi tabak salatayla yaptım.. 2 kocaman yeşil elma yedim.. 3-4 bardak çay içtim..
sahurdada 1 kupa süt 1kesme şekerle..

evet bacılar geldim.....
dün akşam benim çok şeyi farketmeme sebep oldu. o adamın sevdiğim adam olmadığını anladım...çünkü onunla birlikteyken beni eve kapatan yükselmeme engel olan biri olduğunu unutmuşum..
ondan ayrıldıktan sonra ehliyet aldım,sonra araba aldım.yüksek lisansa başladım,müdür yardımcısı oldum.o ise olduğu yerde kaldı durdu..Bir zamanlar beni etkileyen konuşmaları çok aptalca geldi...
Yemek süperdi....çok çok beğendi....çayımızı içtikten sonra gitti...ve ben saatlerce bu adamı mı ölesiye seviyormuşum dedim.....
sonuç:önümüzdeki maçlara bakacaz..............

Çilekciğim kız fıstık hepimizin aklı sende kaldı . Seni çok merak ettik.Bazı gerçeklere insan delicesine tutulunca perde çekermiş seninkide aynen öyle birşey be güzelim. Kendince bazı şeyleri görebildiğine göre herşey yoluna girdi demektir. Açtığın yeni sayfanın sana huzur ,mutluluk getirmesini temenni ediyorum.Gör bak bundan sonra o senin arkandan koşturacak...

günaydın arkadaşlar

çilekçim zaman herşeyin dogrusunu gösterır bence sende dogruları görmeye başladın demekkı hakkında hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…