Çilekciğim kız fıstık hepimizin aklı sende kaldı . Seni çok merak ettik.Bazı gerçeklere insan delicesine tutulunca perde çekermiş seninkide aynen öyle birşey be güzelim. Kendince bazı şeyleri görebildiğine göre herşey yoluna girdi demektir. Açtığın yeni sayfanın sana huzur ,mutluluk getirmesini temenni ediyorum.Gör bak bundan sonra o senin arkandan koşturacak...
günaydın arkadaşlar
çilekçim zaman herşeyin dogrusunu gösterır bence sende dogruları görmeye başladın demekkı hakkında hayırlısı
Akadaşlar sizlerle sohpet ediyorum ya sizlerin kadın yada erkek olduğunu nereden biliyor muşum gereken cevabı verdim ama... Birkaç gün topiğe giremeyebilirim. Moralim çok bozuk ,kendimi çok kötü hissediyorum,Keşke çocuk olsam,annemi babamıda çok özledim.ANNEMM
ARKADAŞLAR HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM BANA DUA EDİN OLUR MU ?
Akadaşlar sizlerle sohpet ediyorum ya sizlerin kadın yada erkek olduğunu nereden biliyor muşum gereken cevabı verdim ama... Birkaç gün topiğe giremeyebilirim. Moralim çok bozuk ,kendimi çok kötü hissediyorum,Keşke çocuk olsam,annemi babamıda çok özledim.ANNEMM
bnce süper sonuç:lepi::lepi::lepi:evet bacılar geldim.....
dün akşam benim çok şeyi farketmeme sebep oldu. o adamın sevdiğim adam olmadığını anladım...çünkü onunla birlikteyken beni eve kapatan yükselmeme engel olan biri olduğunu unutmuşum..
ondan ayrıldıktan sonra ehliyet aldım,sonra araba aldım.yüksek lisansa başladım,müdür yardımcısı oldum.o ise olduğu yerde kaldı durdu..Bir zamanlar beni etkileyen konuşmaları çok aptalca geldi...
Yemek süperdi....çok çok beğendi....çayımızı içtikten sonra gitti...ve ben saatlerce bu adamı mı ölesiye seviyormuşum dedim.....
sonuç:önümüzdeki maçlara bakacaz..............
neden bacım hayırdır:uhm:Akadaşlar sizlerle sohpet ediyorum ya sizlerin kadın yada erkek olduğunu nereden biliyor muşum gereken cevabı verdim ama... Birkaç gün topiğe giremeyebilirim. Moralim çok bozuk ,kendimi çok kötü hissediyorum,Keşke çocuk olsam,annemi babamıda çok özledim.ANNEMM
evet bacılar geldim.....
dün akşam benim çok şeyi farketmeme sebep oldu. o adamın sevdiğim adam olmadığını anladım...çünkü onunla birlikteyken beni eve kapatan yükselmeme engel olan biri olduğunu unutmuşum..
ondan ayrıldıktan sonra ehliyet aldım,sonra araba aldım.yüksek lisansa başladım,müdür yardımcısı oldum.o ise olduğu yerde kaldı durdu..Bir zamanlar beni etkileyen konuşmaları çok aptalca geldi...
Yemek süperdi....çok çok beğendi....çayımızı içtikten sonra gitti...ve ben saatlerce bu adamı mı ölesiye seviyormuşum dedim.....
sonuç:önümüzdeki maçlara bakacaz..............
çilekcim çok güzel ya sevindim senin için hadi bakalım trabzonlu enişteye yol açıldı he:))
çitos yakaladım seni kaçak
asum hiç alakam yok aslında:))
kayseriliyim
dur yahu onu tuttuğum yok sadece eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı diyenlerdenim
yenilik güzeldir:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?