Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Akadaşlar sizlerle sohpet ediyorum ya sizlerin kadın yada erkek olduğunu nereden biliyor muşum gereken cevabı verdim ama... Birkaç gün topiğe giremeyebilirim. Moralim çok bozuk ,kendimi çok kötü hissediyorum,Keşke çocuk olsam,annemi babamıda çok özledim.ANNEMM
ARKADAŞLAR HEPıNıZı ÇOK SEVıYORUM BANA DUA EDıN OLUR MU ?

evet ayrılalı 2 yıl olmuştu ve ben unutamamıştım..yeni sayfa açmanın zamanı geldide geçiyor......

günaydın arkadaşlar

çilekçim zaman herşeyin dogrusunu gösterır bence sende dogruları görmeye başladın demekkı hakkında hayırlısı

evet hakkıma hayırlısı canım......

kız kim canını sıktı....bozma moralini ya.. lütfen kopma geri gel.......

akannehirakannehir kız ne dıyon sennnnnnnnnnn erkegın ne ışı var burada takma kafana üzülme adaşım olurmu öyle şeyyyyyyyyy yazılanları okusa anlardı buradakılerın kadın oldugunu moralını bozma canımmmmm :gitme::gitme:

bnce süper sonuç:lepi::lepi::lepi:
o kıskançlığından ölmüştürkaydirigubbakcemile5

neden bacım hayırdır:uhm:

çilekcim çok güzel ya sevindim senin için hadi bakalım trabzonlu enişteye yol açıldı he:))

çitos yakaladım seni kaçak

canımcım ya.. işte basen çok severken perdeler oluyor gözümüzde.. buda çok zaarar veriyor bizlere.. o kalkmış sende.. hayırlısı canım.. inş adam gibi adam çıkar karşına..

ya bu erkekler hepmi aynı??? benimkide yapıyodu.. şimdi pek bişi demiyor..alışır.. bozma canım moralini.. bence girsin bi siteye anlar kızmı erkekmi olduğumuzu.. bi arkadaş demişti:jeyyar:,bu kadar kadın muhabbetine hangi erkek dayanabilirki kafamçokkarıştı..

dur yahu onu tuttuğum yok sadece eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı diyenlerdenim
yenilik güzeldir:))

kızzz selma ciddimisin sıksık gir yaaa
benimkide başlarda öyle diyodu ama gülüyodum beraber gülüyoduk :)
dağçilegim harikasın boşver yerinde sayan adamı
ben bugün çooooookkkkk eğlendim çooookkkkk kahkahalar attım aklıma geldikçe hala gülüyorum
sadece bayan arkadaşlarla kocalar yok ama en samimi oldugum 3 arkadaşım ve ben iftar yaptık arkadaaşta ama bukadar eğlendiğimi hatırlamıyorum saat 1 de eve geldim tabiii benim koca fıttırdı bu saatte dışarda trafikte ne işim varmış saat 10 da gelmeliymişim bilmem ne ama tııınnnnnn:)
neyse aldım gönlünü barıştı asık suratlımla

az yedim 1 kase çorba çok az 2 3 yk güveç bol salata 2 tane fıstık burma 1 dilim viannetta ayyy çokmu olmuş ne :)

günaydın kızlar nasılsınız herkeze hayırlı haftalar diliyorum
çilekcim snei çok merak etmiştim aldığın karar hoşuma gitti en doğrusunu yapmışsın inşallah bundan sonra karşına çıkacak insanlar senin değerini bilirler canım
selmaY nereye gidiyorsun yaa gelsin 2 gün bizile takılsın bak nasıl kaçar tamam ne halin varsa gör der eminin hehehe

günaydın kızlar....klasik pazartesi sendromu yaşıyorum valla..haftasonu kaçaklarla ve miskinlikle geçti bugün eski düzenime dönmek için çokbilmişin alıntı yaptığı diyete başladım..bakalım nasıl gidicek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…