slm kızlar............
sizinle çok özeli bişey paylaşacam bu kadar sorunun arasında....
benim 3 yıl birlikte olduğum bir erkek arkadaşım vardı...hayatımda kimseyi sevmedim onun kadar...
yarın akşam iftara gelecek bana...ve ben hala onu çok çok seviyorum....şimdi 2 sorum var
1.iftar menüm ne olsun?
2.Nasıl davranayım ona?
ne olur yardım.................
dağçilegim içinden nasıl geliyosa öyle davran ama karşındakinin tavrıda önemli ona göre
yemek olarakda mantılı yüksük çorbası (kuşbaşı nohutu haşla mantıyı içine at oda birlikte pişsin snra ayrı bi tavada yağ salça nane soğan bol bi sos yap çorbanın içine dök ımarım anlatabilmişimdir çok zengin bi çorba)sultan kebabı(kuşbaşı eti haşla kavur patates bezelye li garnitürü de ekle güzel bi iç harç hazırla yufkayı 4e böl kasenin içine yerleştir iç haçdan bıraak ve kenarından sarkan yufkaları kapat ve kaseyi ters çevir borcama bu işlemi kaç tane yapacaksan yap beşamel sos yap üzerine sür fırında kızart ve çıkmaya yakın bol kaşar peyniri)pilav kabaklı yogurtlu cevizli salata (kabakları rendele ceviz yogurt ve mayonezi karıştıe kabaga ekle dere otuyla süsle)
çok uzun oldu ama ...
ağlamak istiyorum çok kötüyüm ben ya
iftara arkadaşa davettliydik 3 aile ev sahibi hariç ve çok samimi oldugumuz dostlarımızdı
arkadaşım resmen döktürmüş
pilav içli köfte güveç y.fasulye patlıcan sögürtme çorba kadayıf güllaç dondurma meyve ıgyyy midem kalktı
bu saydıklarımın hepsini yedimçok pişmanım ama napiim kadın ugraşmış bizim için
bi tesselli ekmek yemedim
vallahi yemeklerim özelliklede pastalımın çok iyi olduğunu söylerler bilmiyorum artık keşke aynı şahirde olsaydık gelirdin şekerim
yaa ben 2 gün aç gezsem o yediklerimi eritemem heralde yarında misafirim var meenümü yazayım
çorba darende kebabı cızbız köfte(özel istek) z.yağlı y.fasulye içli köfte salata pilav ve kabaklı cevizli salata ama ben sadece çorba yicemm
sebnem sana bi oklava çekecektim dünden ötürügünaydınnn
benim en iyi dostum darendeli ama doğma büyüme adanalı ailesi orda YANİ benim gibi elazığa gelin gelmiş ondan ögrendim
yook anacım bu gece yatamadım yaaa öyle pişmanımki
asla çorba ve salatadan başka agzıma bişey sürmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?