Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canım hayırlısı diyorum ya.. ben senin yerinde olsam ölürdüm heyecandan akannehir yani böyle düşünürdüm..ama mantıklı bi düşünürsek, ayrılma sebeplerimizde göz önüne alır ona göre hareket ederdim..en azından onu hala sevdiğimi belli etmezdimm.. etmemeye çalışırdım.. menü konusunda bilemicem ama bol şans hayatım.. :lepi:

ağlamak istiyorum çok kötüyüm ben ya
iftara arkadaşa davettliydik 3 aile ev sahibi hariç ve çok samimi oldugumuz dostlarımızdı
arkadaşım resmen döktürmüş
pilav içli köfte güveç y.fasulye patlıcan sögürtme çorba kadayıf güllaç dondurma meyve ıgyyy midem kalktı
bu saydıklarımın hepsini yedimçok pişmanım ama napiim kadın ugraşmış bizim için
bi tesselli ekmek yemedim

AFıYET OLSUNN VALLA BAYAĞI YEMıŞıZZZ.... :lepi:

BENDE AKŞAM EVE GELıRKEN TARTI ALDIM SONUNDAAA VE TARTILDIMMM ESKı TARTIMIN AYNISINDAN ALDIMMM....80.8 GELDıM KAPTANIMMMMMMMMMMMMMMM....Şeniz

BUGÜN KENDıMı ÖDÜLLENDıRDıMMMM NEMı YEDıMMM akannehir

ÇORBA * KIZARTMA YOĞURTLU AZ AMA * AZ MAKARNA * TV CıPSıNDEN YEDıMMM..* YARIN TELAFı EDERıMMMM...akannehir

dağçilegim içinden nasıl geliyosa öyle davran ama karşındakinin tavrıda önemli ona göre
yemek olarakda mantılı yüksük çorbası (kuşbaşı nohutu haşla mantıyı içine at oda birlikte pişsin snra ayrı bi tavada yağ salça nane soğan bol bi sos yap çorbanın içine dök ımarım anlatabilmişimdir çok zengin bi çorba)sultan kebabı(kuşbaşı eti haşla kavur patates bezelye li garnitürü de ekle güzel bi iç harç hazırla yufkayı 4e böl kasenin içine yerleştir iç haçdan bıraak ve kenarından sarkan yufkaları kapat ve kaseyi ters çevir borcama bu işlemi kaç tane yapacaksan yap beşamel sos yap üzerine sür fırında kızart ve çıkmaya yakın bol kaşar peyniri)pilav kabaklı yogurtlu cevizli salata (kabakları rendele ceviz yogurt ve mayonezi karıştıe kabaga ekle dere otuyla süsle)

çok uzun oldu ama ...

Kızlar merhaba ben çok yoruldum.

KALORİ DAKİKA HIZ KİLOMETRE

328.9 60DK 4.5-5 4.53 KM.

Bütün yürüdüğüm bundan ibaret.

Bunlar ne güzel tarifler kız öyle çilek bunları yapacaksa haber verin bende gideyim.Canım benim sen böyle güzel tarifleri verdiğine göre kim bilir nası güzel yemekler yapıyorsundur. Bana adresini versende akşama iftara gelsem.cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

vallahi yemeklerim özelliklede pastalımın çok iyi olduğunu söylerler bilmiyorum artık keşke aynı şahirde olsaydık gelirdin şekerim

yaa ben 2 gün aç gezsem o yediklerimi eritemem heralde yarında misafirim var meenümü yazayım
çorba darende kebabı cızbız köfte(özel istek) z.yağlı y.fasulye içli köfte salata pilav ve kabaklı cevizli salata ama ben sadece çorba yicemm

şebnemçım bence yemeyı seven yapmayıda sever mesela ben yleyım hen yemeyı severım hem yapmayı

ayy canım görmedim yazdıgını
ewt canım elazığlıyım ama doğma büyüme ist ailem orda
ben evlendikten snra memleketime gelin geldim kader işte eşim annemin akrabası işi bürosu felan burda gelin geldim anlayacagın:)
çok haklısın yemeyi seven yapmayıda sever

sebnem sana bi oklava çekecektim dünden ötürü klava:
ama taaki darende kebabını okuyuncaya kadar(o da ayrı bi oklava sebebi yaa
hadi neysee)kötükedihüso
sen nerden biliyorsun darende kebabını
bu arada bnde daredendeliyim
o yemekten de uzak durkötükedihüso

benim en iyi dostum darendeli ama doğma büyüme adanalı ailesi orda YANİ benim gibi elazığa gelin gelmiş ondan ögrendim
yook anacım bu gece yatamadım yaaa öyle pişmanımki
asla çorba ve salatadan başka agzıma bişey sürmem

hı arkadaşın bn gibi doğma büyüme adanalı ama aslen darendeli
baksana o da darendeli adanalılardanyerimseniben
çok slm söle bnden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…