Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

§€ßn€m õ k€dìÿì g®dük¢€ kõ®kuÿõ®um €n kõ®k†ugum §€ÿ k€dìl€® huÿlänìÿõ®um €k®änä ßäkämìÿõ®um

slm bacılar
heyecandan öldüm ölecem valla..akşama az kaldı...erkenden kalktım tüm ev işlerimi bitirdim ev mis gibi....aradım geleceğini teyit ettirmek için saat 4 gibi gelecek öncesinde müdür yardımcılığı sınavını için soru çözecez.....hepinize menüleriniz için teşekkür ederim....bana bol bol dua edin.....heyecan yok panik yok....a.s

buarada dün akşam sahurda iftardan artan salatamı yedim.....ekmek hiç yemiyorum.......bol bol su ve şekersiz çay içtim...........

:enbuyukkk:
ooo özür dilerim kaldırdım cnm
azracım bilmiyodum pro üye felan sadece hoşuma gitti diye bıraktım ama kaldırdım özür dilerim

kIZLAR YA ıÇıNıZDE MEYAN KÖKÜ HAKKINDA BıLGıSı OLAN VARMI? ( ŞEKERLıMSı BıR TADI OLDUĞU ıÇıN KıLO ALDIRIR MI? )

Anaaaaaaam kız bu ne bugün bu yemekleri yapacaksın ciddisin yani. Çok ısrar ettin be güzelim senide kırmak istemiyorum bu akşam sendeyim seni kıracağıma kafamı kırarım daha iyi.cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoooka.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

öle deme bak bnde heyecanlandım şimdiiakannehir
:enbuyukkk:

ooo özür dilerim kaldırdım cnm
azracım bilmiyodum pro üye felan sadece hoşuma gitti diye bıraktım ama kaldırdım özür dilerim

bnm için ö.değil cnm
sen ceza alma die dediima.s.

kIZLAR YA İÇİNİZDE MEYAN KÖKÜ HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI? ( ŞEKERLİMSİ BİR TADI OLDUĞU İÇİN KİLO ALDIRIR MI? )
bilmem cnm ama google dan bi bak bakalımyerimseniben

Asla panik yok, heyecen hiç yok, olsada belli etmek hiç hiç yok. Duruşunla etkile onu.( Dünyanın en güzel kadını benim ve erişilmezim.) Nekadar da 3 yıllık bir arkadaşlığınız olsa bile gizemli ol ve koru.Sadece içimden gelenleri yazdım .lmaz:

bilmem cnm ama google dan bi bak bakalım

Kaptanım tadını biliyorsun değil mi? Benim yaptıklarıma hiç benzemiyor buradakiler süpeeeeeeeeeer.1 aydır urfadayım daha 4 yıl burdayım.

Meyen kökünün en büyük özelliği mide rahatsızlıklarını(ülser , gastrit vs. ) kökünden çözer bide vücudun su toplamasını sağlar ama kilo aldırır mı onu bilmiyorum işte.ptlayacağım az kaldı.

AHMET MARANKıDEN ÇOCUKLARDA GÖRÜLEN BOĞAZ ENFEKSıYONLARI ıÇıN BıTKıSEL KÜR
Posted on 2008 under Prof.Dr.Ahmet Maranki | 1 Yorum

10 Kas

Anne babaların en büyük sorunu, çocuklarının sık sık boğza enfeksiyonu geçirlerdir. Boğazda üreyan beta mikrobu sağlık açısından da oldukça zaralıdır ve mutlaka hekim kontrolünde olmaları gerekir. Eğer , çocuğunuzda sıkça boğaz enfeksiyonu ve buna bağlı olarak da ateş problemi yaşıyorsanz, hekiminize de danışarak, Ahmet Marankinin aşğıdaki kürünü uygulayabilirsiniz.
* Bir bardak kaynamış soğutulmuş suyun içine bir tatlı kaşığı karbonat atıp, 6-7 damla tentürtüyot damlatın.
Böylece doğal bir gargara elde etmiş oluyoruz.
* Bildiğimiz kulak kürdanına bir damla tentürtüyot damlatarak öncelikle çocuğun iltihaplı boğaz bölgesini temizleyin.Sonra doğal gargaramızla gargara yaptırıyoruz. 15 dakika içinde ateşinin düştüğünü göreceksiniz.

KURU CıLTLER ıÇıN DOĞAL PEELıNG
Posted on 2009 under Cilt Bakımı ve Güzellik | No Comment

5 Eyl

Kuru ciltleri canlandırmak ve pul pul görünütüsünü almak iin, doğal peeling tarifi ;
GEREKLı MALZEMELER :
* 1 çay kaşığı şeker,
* 1/2limonun suyu,
HAZIRLANIŞI VE KULLANIM ŞEKLı : Sabunla yüzünüzü yıkarken, şekeri de karıştırarak yüzünüze uygulayın ve yüzünüzü iyice ovuşturun. Limon suyunu da, cilde uyguladıktan sonra, yüzünüzü soğuk suyla iyice yıkayın. Haftada 1 defa uygulamak yeterlidir.
GÜZELLıĞıNıZıN DÜŞMANLARI

3 Eyl

Güzellik uğruna, bazı şeylerin dozunu kaçırmak, kötü durumlara sebep olabilir. Ya da yapmamanız gereken şeylerle, güzelliğinize gölge düşürebilirsiniz. Bu yazımızda, güzelliğin düşmanları olan, bazı konulardan bahsetmek istiyoruz.
1. TIRNAK YEMEK : Tırnakları ve tırnak etlerini yemek, o bölgede enfeksiyonlara ve şeytan tırnaklarının oluşmasına neden olur. Tırnak etlerinizi, nemlendirmek, tırnaklarınızı yemenizi engelleyecektir.
2. SAÇ RENGıNıZı SIK SIK DEĞıŞTıRMEYıN : Sürekli, saç rengi değiştirmek, saçlarınızın yıpranmasına neden olur. Sürekli saç boyatmak yerine, makyaj teknikleriyle, farklı bir tarz yaratabilirsiniz. Saçlarınızın rengini değiştirmek için kararlıysanız, mutlaka uzmanlara başvurun ve en uygun tonları beraber belirleyin.
Saç renginizi açmak istiyorsanız, bu işlemi 6 haftada bir, saçınızın rengini 1-2 ton açtımanız, saçlarınızı yıpratmayacaktır. Sç renginizi koyulaştırırken, daha az yıpranmaya sebep olursunuz. Çünkü, saçınızda koyu tonları denemek, doğal pigmentleri bozmadığı sürece, saçınıza zarar vermez. ıstediğiniz tonun oturması için, normal boyaları dört haftada bir, bitkisel boyaları da üç haftada bir uygulayabilirsiniz.
3.GECE YATMADAN MAKYAJINIZI MUTLAKA TEMıZLEYıN : Göz makyajını temizlemeden uyumak, gözlerde şişliklere ve enfeksiyonlara neden olur. Ciltte kalan fondöten, cildin nefes alması konusunda sıkıntı yaratır.
Tıkanan gözenekler yüzünüzde aknelere ve cildinizde matlığa sebep olur.
4. ÇOK FAZLA BRONZLAŞMAYIN : Güneşin yaydığı Ultraviyole A ışınları (güneşin zararlı ışınları) ciltte erken yaşlanmaya neden olur. Ayrıca bağışıklık sistemi zayıflar ve hastalıklara yenik düşer. Cilt, güneş ışınlarına tepkisini cilde rengini veren melanin üreterek, yani bronzlaşarak verir. Ancak bronzluğun yanığa dönüşmesi, ciltte su toplamalarına, lekelere, var olan benlerin zarar görmesine veya yeni benlerin oluşmasına, ciltte yaralar açılmasına ve tüm bunlardan kaynaklanan cilt kanserine neden olabilir.Bronzluğu seviyorsanız, zararlı ışınlara maruz kalmadan kozmetiğin bronz güzellik için yarattığı mucizelerden yani otobronzanlardan faydalanabilirsiniz. Fakat otobronzan kullanırken, nemlendiricilerin aksine, uygulama öncesi cildinizin kuru olmasına dikkat edin. Aksi takdirde istenmeyen lekeler ve renk dalgalanmalarıyla karşılaşabilirsiniz.
5. SAÇLARINIZI ÇOK YÜKSEK ISIDA KURUTMAYIN : Saç kurutma makinesiyle, maşayla veya saç düzleştiricileriyle (ya da saça şekil veren herhangi bir aparatla) saçları yüksek ısıda şekillendirmek saçın yanmasıyla beraber uçlarının kırılmasına, kurumasına, sönmesine ve matlaşmasına sebep olabilir.
Fön makinenizi saçlarınıza çok yakın tutmamak koşuluyla, saçlarınızı orta ısıda kurutun. Saçlarınızı düzleştirmek istiyorsanız saç tutamlarınızın üzerinden makineyle defalarca geçerek onları yıpratmamaya, dalgalar yaratmak istiyorsanız maşayı saçınızda beş dakikadan uzun tutmaya özen gösterin.
6. DıŞLERıNı BEYAZLATMAK ıÇıN ÇOK UĞRAŞMAYIN : Diş beyazlatma ürünkleri, dişin mine yapısını bozarak, dişlere zarar verir. Dişlerinize zarar vermeden beyazlatmak için, mutlaka, profesyonel yardım alın.
7. TESTIRLARI KULLANMAYIN: Tanıtım stantlarındaki testırları kullanmak, başta uçuk olmak üzere, pek çok enfeksiyona sebep olabilir.
8. SıVıLCELERıNıZı SIKMAYIN : Normalde, 2-3 günde iyileşek bir sivilce, sıkıldığında 1 haftada iyileşir. O yüzden sivilcelerinizi sıkmayın.
CıLT LEKELERı ıÇıN ETKıLı DOĞAL ÇÖZÜM

2 Eyl

Cildinizdeki lekelrden, herşeyi denemenize rağmen kurtulamadıysanız, bu önerimizi, mutlaka denemelisiniz. Çünkü, bu tarif, istediğiniz sonucu lekesiz, harika bir cilde sahip olmanızı sağlayacak.
GEREKLı MALZEMELER :
* 250 gr taze süt
* 250 gr alkol,(Eczaneden alırken, alkol derecesini azalttırın)
HAZIRLANIŞI VE KULLANIM ŞEKLı : Malzemeleri, iyice karıştırın. Hazırladığınız bu karışım ile, her sabah uyanır uyanmaz ve akşamları yatmadan önce yüzünüzü temizleyin. Bu özel karışım, yüzünüzdeki lekelerin yok olmasını sağlayacaktır. Bu karışımı, soğuk yerde saklayınız. Lekeleriniz geinceye kadar ve daha sonrasında, kullanabilirsiniz.
BAL MASKESı ıLE HARıKA BıR CıLDE SAHıP OLUN

30 Ağu

Sizlere, aşağıda tarifini verecğimiz maske, cildinizde harikalar yaratacak. Balın içeriğindeki protein sayesinde, cildiniz yenilenecek ve taptaze bir görünüme kavuşacak. Yumurta akı ise, gergin ve kırışıksız bir cilde sahip olmanızı sağlayacak. ışte o, mucize maske tarifi.
GEREKLı MALZEMELER :
* 3 yemek kaşığı bal ,
* 1/2 kaşığı buğday unu,
* 1 yumurta akı,
HAZIRLANIŞI VE KULLANIM ŞEKLı : Yumurta akını, bir mikser yardımı ile, iyice çırpın. Yumurta akı, karbeyaz olunca, üzerine un ve balı ekleyip karıştırın. Elde ettiğiniz maskeyi, dudak çevresi ve gözaltları hariç, tüm yüzünüze ve boynunuza sürün. 30 dakika bekleyip, ılık suyla durulayıp, bastırmadan kurulayın.

MERHABAA! Hey kızlar yine ben geldim ama kimse yok .ıFtarda 1 tabak salata, 1 kase çorba, 3 yağda kızarmış patatesli köfte, 5 kaşıkta bulgur pilavı yedim. Yemezdim aslındada iftardan önce tartıldım sadece 400 gr. vermişim ona moralim bozulunca fazla kaçtı. Birazdan 1 saat yürür telafi etmeye çalışırım.

güzel avatar selmacıım

şuan dağçileği ne yapıyor acabaaaa????

Kaptanım avatarı beğendigine sevindim.Hakkaten çilek neyapıyor acaba bende çok merak ediyorum.Umarım herşey yolundadır. K Kulübünü kitap gibi ezberlemeye karar verdim.Çoğu şeyi pratik yapıyorum artık .Son 25 dk. dır konu açmak için çabaladım , inatlaştım ve başardım. Hassas mideler için diyet listesi diye bir konu açtım. Kaptanım bir baksana bakalım beğenecek misin? Hatalarım varsa söyle tecrübe edineyim.:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

slm kızlar napıyosunuz ben çok yordunum ya yemeğe misafirim vardı ya
yeni gittiler son meyve bulaşıklarını da makinaya bıraktım oturdum
sporda yapamadım çok yorgunum yapamıycam

az yedim bol su az çorba 1 içli köfte 1 misket köfte salata ama az çeyrek elma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…