Keşke ailem orda yaşasa idiAntalya’da yaşıyorlar ben üniversite lisans yükseklisans dönemimde ordaydım hep. En güzel yıllarım geçti:)
Geçmiş olsun. Giden kilolar geri gelmesin inşallah. Sen rejim yaparak en doğrusunu yapıyorsun. Toplamda kaç kilo gitti? Benim arkadaşım da olalı 12 ay olmuş şimdi hesapladım. Onda hızlı zayıflama yüzünden kist falan da oluştuEvet canım 9 ay önce oldum ameliyat.
Çok zordu her açıdan.
Öyle işte.
Geçmiş olsun. Bir çay kaşığı toz zencefili bal ile karıştırıp top gibi yap direk yut. Gün içinde iki kere yap. Hiçbirşeyin kalmaz şok olursunİyi geceler kızlar boğaz ağrımla beraber ateşim de olunca akşamdan uyuyakalmışım yeni uyandım. Bugünkü menüm;
Sabah limonlu su, sıcak süt
Öğle: iki orta boy haşlanmış patates bol baharat ekledim.
Akşam: iki kase yayla çorbası.
Geçmiş olsun. Giden kilolar geri gelmesin inşallah. Sen rejim yaparak en doğrusunu yapıyorsun. Toplamda kaç kilo gitti? Benim arkadaşım da olalı 12 ay olmuş şimdi hesapladım. Onda hızlı zayıflama yüzünden kist falan da oluştubir başka ameliyat olacak muhtemelen. Bir de yeme düzenini değiştiremedi malesef. Çok yiyemiyor tabi bu yüzden almıyor şimdilik ama ilerde nolur bilmem.
Günaydın hanımlar dün vicdan azabından zor uyudum :))Bir değil iki değil nasıl oldugunu anlamadan beş dilim baklava yedimkilom değişmemişti bi kaç gün sonra mı tartıya yansıyor acaba
Günaydın hanımlar dün vicdan azabından zor uyudum :))Bir değil iki değil nasıl oldugunu anlamadan beş dilim baklava yedimkilom değişmemişti bi kaç gün sonra mı tartıya yansıyor acaba
Bencede Yenanın dediği gibi şu iki günü özellikle sıfır kaçamakla ve bol suyla atlatVucuda bir iki gün sonra yerleşiyormuş alınan kaçamağın artıları bir keresinde benim ölçümlerimde yağdan kilo almışım göründü ( kilo sabitti ) bende kaçamak yaptığımı unutup yahu nasıl olur diye şaşırınca Sibel ( diyetisyenim ) Ablacığım yağdan kilo almış göründüğüne göre buda tartıya yansımadıysa o zaman son 2 gündür yediğin birşeyler var dedi eğer dengelemezsen bu bir sonraki ölçümde kilona da yansır demişti ordan eminim yani şimdi şu iki günü çok güzel değerlendir ki kiloya cuma günü yansımamış olsun
Yakalandin yani Sibele :))
Hımm öyle yapayım olmazsa yürüyüş de yapayımBol su içip spor yapar dikkat edersen yerleşmez kilon canım. .
Üzülme. Ama dikkat et..
Tamamdır kaptan :)) ya birşeyi merak ediyorum yağdan kilo aldığını nasıl anlıyorlar :))Bencede Yenanın dediği gibi şu iki günü özellikle sıfır kaçamakla ve bol suyla atlatVucuda bir iki gün sonra yerleşiyormuş alınan kaçamağın artıları bir keresinde benim ölçümlerimde yağdan kilo almışım göründü ( kilo sabitti ) bende kaçamak yaptığımı unutup yahu nasıl olur diye şaşırınca Sibel ( diyetisyenim ) Ablacığım yağdan kilo almış göründüğüne göre buda tartıya yansımadıysa o zaman son 2 gündür yediğin birşeyler var dedi eğer dengelemezsen bu bir sonraki ölçümde kilona da yansır demişti ordan eminim yani şimdi şu iki günü çok güzel değerlendir ki kiloya cuma günü yansımamış olsun
Tamamdır kaptan :)) ya birşeyi merak ediyorum yağdan kilo aldığını nasıl anlıyorlar :))
Ege mezunuyum canım. İlerde de tekrar oraya dönmek istiyorum keşke bizde de tayin olayı olsaAnladım canım. Antalyada güzel şehir. .
Ege mi, 9 eylülmü hangisinden mezunsun. ?
Kızım 9 eylülde ogrenci :)
Neler neler denedim de sanırım ciğerlerime kadar indi bu meret bugün doktora gideceğim. Bademcik şiş dedik sabah ağzımın içi yara, kulağım ağrıyor, ciğerlerden öksürüyorum. Komple sardı yani neyse buGeçmiş olsun. Bir çay kaşığı toz zencefili bal ile karıştırıp top gibi yap direk yut. Gün içinde iki kere yap. Hiçbirşeyin kalmaz şok olursun
Ege mezunuyum canım. İlerde de tekrar oraya dönmek istiyorum keşke bizde de tayin olayı olsa
Neler neler denedim de sanırım ciğerlerime kadar indi bu meret bugün doktora gideceğim. Bademcik şiş dedik sabah ağzımın içi yara, kulağım ağrıyor, ciğerlerden öksürüyorum. Komple sardı yani neyse bu
Hımm bilgilendirme için teşekkür ederimDiyetisyende bir tartı var önce ona çıkıyorum kilo görünüyor sonra yanlarda kollukları elime alıyorum sanırım oda tutunca ısıdan mıdır nedir bir nevi ultrason hesabı içerdeki yağ oranını ölçüp yüzde çıkarıyor oda bir önceki haftanın yüzdesiyle karşılaşınca ne kadar yağdan ne kadar sudan belli ediyor
Geldim tartı oynamıyor diye giresim gelmiyor du
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?