Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Keşke ailem orda yaşasa idi Antalya’da yaşıyorlar ben üniversite lisans yükseklisans dönemimde ordaydım hep. En güzel yıllarım geçti:)

Anladım canım. Antalyada güzel şehir. .
Ege mi, 9 eylülmü hangisinden mezunsun. ?
Kızım 9 eylülde ogrenci :)

Evet canım 9 ay önce oldum ameliyat.
Çok zordu her açıdan.
Öyle işte.
Geçmiş olsun. Giden kilolar geri gelmesin inşallah. Sen rejim yaparak en doğrusunu yapıyorsun. Toplamda kaç kilo gitti? Benim arkadaşım da olalı 12 ay olmuş şimdi hesapladım. Onda hızlı zayıflama yüzünden kist falan da oluştu bir başka ameliyat olacak muhtemelen. Bir de yeme düzenini değiştiremedi malesef. Çok yiyemiyor tabi bu yüzden almıyor şimdilik ama ilerde nolur bilmem.

Geçmiş olsun. Bir çay kaşığı toz zencefili bal ile karıştırıp top gibi yap direk yut. Gün içinde iki kere yap. Hiçbirşeyin kalmaz şok olursun

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Bu sabahda ancak kuzuya uyanabildim gece geç yatınca ancak okul saattine uyanıp cimcimeyi hazırlayıp gönderdim şimdide keyif kahvemi içiyorum
Bugün hazır evdeyken biraz yavaş yavaş da olsa ev işi yapayım da azmasın işler

Günaydın hanımlar dün vicdan azabından zor uyudum :))Bir değil iki değil nasıl oldugunu anlamadan beş dilim baklava yedim kilom değişmemişti bi kaç gün sonra mı tartıya yansıyor acaba

Inşallah gelmesin. . Fakat dikkat edilmediğin de bu bile çözüm değil. Önemli olan sağlıklı beslenmeyi yaşam şekli haline getirmek..
Ben diyetisyen kontrolundeyim uymaya çalışıyorum. . Umarım hedefime varırim. .
Kist neresinde var arkadasinin. Benim de safrada taş oluştu bu opun handkaplarindan biri
Gecen ay ameliyat oldum biliyorsun. Allah beterinden korusun. .

Günaydın hanımlar dün vicdan azabından zor uyudum :))Bir değil iki değil nasıl oldugunu anlamadan beş dilim baklava yedim kilom değişmemişti bi kaç gün sonra mı tartıya yansıyor acaba

Bol su içip spor yapar dikkat edersen yerleşmez kilon canım. .
Üzülme. Ama dikkat et..

Bencede Yenanın dediği gibi şu iki günü özellikle sıfır kaçamakla ve bol suyla atlat Vucuda bir iki gün sonra yerleşiyormuş alınan kaçamağın artıları bir keresinde benim ölçümlerimde yağdan kilo almışım göründü ( kilo sabitti ) bende kaçamak yaptığımı unutup yahu nasıl olur diye şaşırınca Sibel ( diyetisyenim ) Ablacığım yağdan kilo almış göründüğüne göre buda tartıya yansımadıysa o zaman son 2 gündür yediğin birşeyler var dedi eğer dengelemezsen bu bir sonraki ölçümde kilona da yansır demişti ordan eminim yani şimdi şu iki günü çok güzel değerlendir ki kiloya cuma günü yansımamış olsun

Yakalandin yani Sibele :))

Yakalandin yani Sibele :))

Heee valla hiç bir yerden kaçma şansı yok Gerçi ben saklama derdinde değilim aksine unutuyorum sonra düşündükçe aaaa bak bunu yemiştim diye aklıma geliyor

doga3 elma dersem çık :))
Nerdesin beybisi

Valla benimde aklım ondaydı da hani bir iki gün daha kendine gelme süresi hesabı düşündüm nasılsa bugün yarın döner olmadı bende bir mesaj atayım da kendimizi hatırlatayım

Bol su içip spor yapar dikkat edersen yerleşmez kilon canım. .
Üzülme. Ama dikkat et..
Hımm öyle yapayım olmazsa yürüyüş de yapayım

Tamamdır kaptan :)) ya birşeyi merak ediyorum yağdan kilo aldığını nasıl anlıyorlar :))

Tamamdır kaptan :)) ya birşeyi merak ediyorum yağdan kilo aldığını nasıl anlıyorlar :))

Diyetisyende bir tartı var önce ona çıkıyorum kilo görünüyor sonra yanlarda kollukları elime alıyorum sanırım oda tutunca ısıdan mıdır nedir bir nevi ultrason hesabı içerdeki yağ oranını ölçüp yüzde çıkarıyor oda bir önceki haftanın yüzdesiyle karşılaşınca ne kadar yağdan ne kadar sudan belli ediyor

Geçmiş olsun. Bir çay kaşığı toz zencefili bal ile karıştırıp top gibi yap direk yut. Gün içinde iki kere yap. Hiçbirşeyin kalmaz şok olursun
Neler neler denedim de sanırım ciğerlerime kadar indi bu meret bugün doktora gideceğim. Bademcik şiş dedik sabah ağzımın içi yara, kulağım ağrıyor, ciğerlerden öksürüyorum. Komple sardı yani neyse bu

]Hadi kahve içek. .
Mutfağa gidiyorum söyle en kopuklusunden bi Turkish coffee yapım.
Hem ara yapmış olurum gözlerim acidi.

Ege mezunuyum canım. İlerde de tekrar oraya dönmek istiyorum keşke bizde de tayin olayı olsa

Küçük parka az takilmamissindir o vakit :)

Antibiyotik kullanman şart olmuş gibi.
Git hemen doktora lütfen ihmal etme...

Bende şimdi mutfağa dalıp yemeğimi hazırlıyayım 1 saat sonra da ufak ufak hazırlanıp önce markete gideyim dönüşü de kuzuyu okuldan alayım
Salonun işi bitti sayılır da bir süpürge tutmak kaldı onuda gelince yaparım biraz dinlenmem lazım ki iyice azmasın ağrılarım

Hımm bilgilendirme için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…