Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Safrada büyük ağrı sebebi ile yattı hastaneye. Doktor taş demiş başka doktor kist var demiş. O zaman taş olabilir onunki de. Hiçbir şey yaptırmadı şimdilik bekliyor.

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı günler

Kızın okuldan çıkmasına 1 saat kala bir mahalle ötedeki markete gittim hem yürümüş oldum o bahaneyle eksiklerimi de aldıktan sonra kuzuyu okuldan aldıktan sonra da eve gelip önce kendime bir keyif kahvesi yaptım sonrada akşamlık yemeğimi ateşe koydum
Dedim hazır olsun da sonra dalıp geçe kalırsam açlıktan yememem gereken şeylere saldırmıyayım

Şu anda kızımın yiyip bıraktığı çipsler yanı başımda duruyor ama gram umurumda değil
Küçük kuzu derslerini bitirdi az oyun konsolunda oynayacakmış sonrada hanım efendiyi yıkayacağım

Bu arada yarın MR ve Tomografi çekilecek diyordum ya yalan oldu Doktorun iki gün önemli işleri varmış o yüzden cumartesi gününe attılar neyse nasılsa önümüzdeki hafta diğer doktora kontrole gidecektik ve sonuçlarda zaten 2 günde çıkıyor ( Yılbaşı ve ertesi yüzünden zaten salıya kalacaktı değişen bir şey olmuyor aslında )
Neyse hemen randevuyu ertelediklerini bildirince o görüntülemelerin de randevularını aynı güne attırdım ki tekrar tekrar git gel olmasın diye zaten yarın gitsek bile doktor kendi sisteme girmediği sürece onları SGK üzerinden yaptıramayacaktık

Yarın ben doktora gidince Annem kızı yüzmeye götürecekti ama iyi oldu o bahaneyle ben kendim götürebileceğim kızı havuza kuzumu izlemek çok zevk veriyor bana

Bugün yediklerim ..

Sabah,
Gevrek
Peynir
Zeytin

Ara,
3 bisküvi
Kahve

Ara,
Ceviz
Pestil
1 avuç çekirdek

Aksam
Izgara tavuk

Spor,
70 dk. Aerobik & plates

Bugün yanıma yemek almadım işte çıkan yemek kötüydü .. o yüzden iyi olmadı beslenme.. Bir de sabah yine midem çok bulandı canım sıkıldı falan öyle işte. .

Hemen hemen 1.5 aydan sonra yeniden spor yapmak nasıl zorladı beni bir de ağırlık çalıştık tam oldu yani...

İyi akşamlar kızlar,
Öğleden sonra gittim doktora dolu dolu ilaçlarla döndüm ve bu yaşadıklarımın bir diğer sebebi de 20lik dişlerimin gömülü olmasıymış. Çenemdeki apse ve kulak ağrım da ondanmış. Bir de üstüne soğuk algınlığı birleşince bir poşet ilaçla döndüm. Haftaya da ilaçlar bitince çene cerrahiye gidecekmişim.
Neyse gelelim bugünkü menüme yemek yemek eziyet oldu resmen bana,

Sabah limonlu yeşilçay, kahve, kahve :)
Öğle bir kase kadar yayla çorbası
Akşam üstü ilaç içicem diye peynir ekmek yedim yumuşak yumuşak ağzımda eriterek
Biraz önce de son bir kase çorbamı içtim.

hayırlı akşamlar geçmiş olsun diş gömülü olması çok kötü sonuçlara neden oluyor ben düşük yaptım yirmilik dişlerim çıkmadığı için apse yapmış kana karışmış sonra ameliyatla çıkardılar dordunude ağrısı geçti falan diye umursamazlık yapma sakın tekrardan geçmiş olsun

Kuzuyla öğlen yıkanacaktık hesapta nasıl mayıştıysam daha yeni yıkandı kuzu
Yıkadım pakladım giydirdim kuzumu şimdi yatırdım bende keyif yapayım az kendim yatarken yıkanırım artık ( ağda ağrım olunca yine yalan oldu daha kötü olursa diye zorlanmıyayım dedim )
Şöyle güzel bir Ananaslı Yeşil çay son ara öğünümle birlikte ( 2 dilim ananas )

Çok çok geçmiş olsun canım bende de küçük kuzuma hamile kalmadan önce aynı sıkıntı vardı Ameliyat oldum her iki yirmilik dişimden gerçi Ameliyat dediğime bakma sadece biraz daha sağlam bir uyuşturucu iğne yapılıyor ve gömülü olan dişi çıkarmak için minik bir kesik atılıp çıkartılıyor Normalde 15 dakika en fazla sürüyormuş ama benim maşallah herşeyim Allah tarafından fazla fazla olunca köklerde inanılmaz sağlam oldukları için işlemi yapan Profesör 45 dakika uğraştı İşlem sırasında ağrın olursa beni durdur demişti bende tabi uyuşukluk devam ettiği halde sanki çok zorluyorlarmış gibi hissedip bir kaç kere doktoru durdurup yanımızda duran aynaya bakmıştım Doktor sebebini sorduğunda dudağımda yırtılma varmı yada yüzümde morluk varmı diye baktım diyince adam koptu yahu ağrı olmasın demiyor da yüzüm bozulmasın diye aynaya bakıyor dedi
4 dikiş atılmıştı ve dikişler bir kaç gün sonra kendi kendini attılar uyuşukluk geçince de çok ağrı olmamıştı benim ama tabi iki gün kadar sıvı beslenmiştim ılık şeylerle

İnşallah seninde çok çabuk geçer ve rahat rahat yemeğini yiyebilirsin sonrasında

İyi akşamlar kızlar ben de menümü paylaşayım.
Kahvaltı yağda bir yumurta, bir rafadan yumurta beyazı, bir dilim çavdar ekmek ve yoğurt kaymağı, iki ceviz, iki badem
Ara bir mandalina
Öğlen fırında sebzeli köfte, yoğurt
Akşam bir dilim kek ve çay
Üzerine biraz çekirdek ve kabuklu fıstık

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Kaldı cumaya 1 gün Bugünü hepimiz çok güzel değerlendirip elimizden geldiğince kaçamaksız ve hafif geçirelim ki yarın herkes çok güzel sonuçlar görsün
Malum Cuma - Cumartesi ve Pazar gününün yarısını kaçamaklarla geçirmiştim ( stres attım bir nevi ) tabi karşılığında az da olsa eksi görmüştüm Şükür bu sabah cuma bildirimine göre az da olsa eksi gördüm
İnşallah yarın o eksi daha da fazla olur Bugün kesinlikle çok daha dikkatli olacağım

Bu arada sabah kahvaltıyı Annemler ve kızkardeşimle dışarda yapacağız Dışarda dediysem İKEAda
Uzun zamandır gitmemiştik hazır eşimde arabayı bana bırakacağını söyleyince ( gerçi sonradan doktor ertelendi ama eşim olsun araba yarın yinede sende kalsın dedi ) büyük kızımla gidelim diye konuşurken kadro kalabalıklaştı
Babam sağ olsun yaşlandıkça çocuk gibi benide götürsene diyince hadi hep birlikte gidelim dedik Aslında çok seviyor gezmeyi ( ama öyle uzun süre yürünecekse hemen daha gittiğimiz yerde ben şurada oturayım siz beni dönüşü alırsınız der hep ) ama bir yandan da para gitmesin der
Hadi gelin bizdensiniz dedik en son kızkardeşimle ( Anneme göre de bu tür şeyler gereksiz dışarda yemeğe vereceğim parayla eve bir sürü şey alırım kafasında hatun bazen beni deli ediyor o konuda yahu ölümlü dünya kırk yılın başında harca işte keyfe birşeyler ama yok ha bire para biriktirsin şakasına hep diyorum biriktir biriktir sen yemezsen yiyen çıkar ilerde nasılsa diye )
İKEAya Allahtan senede 2 de olsa eyvallah diyip bizimle geliyor ( arada biz öyle kaçıyoruz kızkardeşimle maksat değişiklik olsun diye )
Genelde Annem babanıza duyurmayın şimdi oda tutturur bizde gelim diye tembihler

Bizimkilerin yılbaşı gecesi evlilik yıldönümleri 38 yıl olacak
Babam en son hadi bendensiniz dedi heyt ağanın eli tutulmaz falan diye çoşkuyu vermenin etkisiyle tabi
Metabolizmam çalışsın diye şimdi bol suyla güne başladım yeşil çay yaptım kendime ki gidene kadar beni biraz tıkasın diye birde kahvaltı sonrası bu hafta zencefilli yoğurt vermişti Sibel gitmeden onu yerim kahvaltı öncesinde dışarda arada kaynamasın diye arada öyle yapıyorum ( Sibel nasılsa öğünlerin gecikecekse sonraki ara öğünle yer değiştirebilirsin demişti )

Afiyet olsun size.. bende IKEA yi seviyorum..
Bu arada benim kilom gitmiyor ya.. gerçi aynı gün op olan 4 arkadaşla watshap grubumuz var çoğunda duraklama oldu. Sanırım benim de öyle. .
Bugün tartildim sabitim. .
Canım fena sıkıldı .

Yazdiklarinizi okuyorum canim ..cocuklar evde olunca biraz daha yogunum..tatil zamaninda dersde caliştiriyorum kücük kizima ve ogluma.bir tarafdanda bikac gün önceki tartida gördügüm 1,1 artiyi telafi etmeye calişiyorum..cok sükür 800 grami telafi ettim..yarina kadar umarim daha fazla giderde azda olsa listeye faydam olur

Benim de kötü .. kaç haftadır gram gram gidiyor. Yarın ne olacak bilmiyorum.
Genel olarak keyifsizim bu konuda. Şu duraklama bitsin artık.

Oğlum süpriz yapmış pazar gelecek diye biliyordum öğlen kız geldi zannettim bi baktım kapıda oğlan bütün kıyafetlerini getirmiş belki geçiş yaparım diye pek sevmedi gezecek yer yiyecek falan yok diyor şimdi makina tam kapasite çalışıyor evde kıyafetler küflendi diyor güneşi görünce şort tişört giydi sıcakmış oh diyor kıymetini anladı inşallah geçiş yapabilir maddi olarakda iyi olur

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Şükür evime girebildim
Kuzunun havuz faslı da bitti şükür Yine çok eğlendi ve bugün desteksiz yüzmeye başladılar Yalnız kulaç atarken nasıl beceriyorsa birini öne doğru çeviriyor kolunu diğerini geriye Hoca yanına çağırıp kız senin Fındık burnunu yerim aynı yöne çevirsene ikisini de demiş
Artık haftasonu sehpaya uzatıp ona evde alıştırma yaparım ki Salı günü sıkıntı yaşamasın
Eşimde bizimle geldi bugün işe gitmeyince ve izlerken inan benim nefesim kesiliyor diyordu tabi yüzme bilmeyince panik yapıyor çocuğa da bir şey olacak diye dedim hiç bir şey olmaz en kötü ihtimalle köpekleme yüzeceğini biliyor nasılsa birde hoca zaten devamlı diplerinde

Sabah Kahvaltı faslında yediklerim; 2 dilim domates, 2 dilim salatalık, 1 parça beyaz peynir, 1 parça taze kaşar ( zeytinlerimi yemedim heee az daha unutuyordum yarım parmak kadarda sucuk yedim )

Bu arada Öğlenlik eve uğrayıp Kızın okul çıkışına az kaldı diye acele bir salata yaptım kendime ( çorbayı bekleyecek vakitim yoktu birde Annem nasılsa ille bir çorba da olsa iç der diye rahat davrandım )
Tahmin ettiğim gibi Annemde çorba yapmış ( ben aç gelirsem diye ) ordada 1 koca tabak tel şehriye çorbası içtim
Tabi Tel şehriye beni tok tutarmı yooook bende havuza giderken 1 paket çubuk kraker yedim
Eve geldiğimde açlık yoktu ve o çubuk krakerlerini dengelemek için akşam yemeği yerine kendime büyük bir fincan şekersiz kahve yaptım biraz evvel
Bir iki saat sonrada son ara öğünüm olan 2 dilim ananas ve Yeşil çayımı içer günün yemek faslını kapatmış olurum

Yarın malum hem tartı günü hemde sibel günü az da olsa eksi gördüm daha da fazla eksi görmek için şart oldu

Canım hiç canını sıkma okadar güzel kilolar verdin ki artık vücudunda yağ oranı azaldıkça kilo vermek daha zor olacaktır Bak ben 1 ay sabit kaldığımı biliyorum hatta Ayşede 1 aydan fazla çok sıkı tuttuğu halde kilo veremedi Sibel çok doğal vücut en çok kaç kiloda kaldıysa onda takılabiliyor bazen 1 hafta bazeden 1 ay
Benim bak genelde 10 kiloda bir takılma oluyordu ilk 2 duraklama 1er hafta sürdü ama bu son duraklama 1 ay
Hatta bir ara ümitsizliğe kapılır gibi oldum acaba daha aşağısını göremeyecekmiyim diye ama inatla devam edince bünyenin direnci kırılıyor pes etmiyor bu hatun diye
Eminim bu hafta gitmesede sonraki hafta daha çok gider
Sibel hep diyor duraklama ne kadar sürerse sonra birden gider kilolar diye

Günaydııın ben de sabah kilo kontrolü yaptım sabit çıktı hastayım şişim hala yarına inerse biraz da olsa eksi görürüm diyorum :)

Kuzum hastalığa rağmen sabit olman bile süper çünkü eminim ödemde vardır vücudunda Bol su iç belki yarına az da olsa eksi görürsün

Rabbim gönlüne göre versin inşallah evladının canım Aminnnn
İnşallah o günleri bizde görürüz
Bu arada sana kolay gelsin canım artık bugün yarın Kakılmış gibi temizlikle boğuşursun tabi birde sevdiği şeyleri pişirmeyle

Slm kızlar bende de duraklama var yeni yıla en fazla 78 olurum diye düşünmüştüm ilk başlarda. Şimdi 79a şükredeceğim

Hiç üzülme canım ben inanıyorum yarın az da olsa sende eksi göreceksin hem yaza kadar fıstık gibi olacağız şimdi 1 hafta için canımızı sıktığımıza deymez bak sende gayet güzel gidiyorsun başladığından beri bırak 1 haftacık da olsa duraklama olsun ki bünyen daha enerjik birşekilde göndersin bu kilolarımızı

Bu ay sonu hicbirimize iyi gelmemiş kizlar...can sağliği olsun...artik bir sonraki cuma günlerine inşallah...ama umarim en azindan baraji aşariz yarin...

Canım biraz herhalde yılbaşı öncesi rehaveti çöktü hepimize
Eminim bir sonraki hafta herkes çok daha güzel sonuçlarla gelecektir Tabi yılbaşı gecesi sapıtmamak için hepimiz biraz daha dikkatli olmamız gerekiyor ki sonraki haftaya bildirimlerini etkilemesin ( gerçi telafi etmek için yeterli zaman var ama emeğimize yazık )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…