Safrada büyük ağrı sebebi ile yattı hastaneye. Doktor taş demiş başka doktor kist var demiş. O zaman taş olabilir onunki de. Hiçbir şey yaptırmadı şimdilik bekliyor.Inşallah gelmesin. . Fakat dikkat edilmediğin de bu bile çözüm değil. Önemli olan sağlıklı beslenmeyi yaşam şekli haline getirmek..
Ben diyetisyen kontrolundeyim uymaya çalışıyorum. . Umarım hedefime varırim. .
Kist neresinde var arkadasinin. Benim de safrada taş oluştu bu opun handkaplarindan biri
Gecen ay ameliyat oldum biliyorsun. Allah beterinden korusun. .
Bol su içip spor yapar dikkat edersen yerleşmez kilon canım. .
Üzülme. Ama dikkat et..
hayırlı akşamlar geçmiş olsun diş gömülü olması çok kötü sonuçlara neden oluyor ben düşük yaptım yirmilik dişlerim çıkmadığı için apse yapmış kana karışmış sonra ameliyatla çıkardılar dordunude ağrısı geçti falan diye umursamazlık yapma sakın tekrardan geçmiş olsunİyi akşamlar kızlar,
Öğleden sonra gittim doktora dolu dolu ilaçlarla döndüm ve bu yaşadıklarımın bir diğer sebebi de 20lik dişlerimin gömülü olmasıymış. Çenemdeki apse ve kulak ağrım da ondanmış. Bir de üstüne soğuk algınlığı birleşince bir poşet ilaçla döndüm. Haftaya da ilaçlar bitince çene cerrahiye gidecekmişim.
Neyse gelelim bugünkü menüme yemek yemek eziyet oldu resmen bana,
Sabah limonlu yeşilçay, kahve, kahve :)
Öğle bir kase kadar yayla çorbası
Akşam üstü ilaç içicem diye peynir ekmek yedim yumuşak yumuşak ağzımda eriterek
Biraz önce de son bir kase çorbamı içtim.
İyi akşamlar kızlar,
Öğleden sonra gittim doktora dolu dolu ilaçlarla döndüm ve bu yaşadıklarımın bir diğer sebebi de 20lik dişlerimin gömülü olmasıymış. Çenemdeki apse ve kulak ağrım da ondanmış. Bir de üstüne soğuk algınlığı birleşince bir poşet ilaçla döndüm. Haftaya da ilaçlar bitince çene cerrahiye gidecekmişim.
Neyse gelelim bugünkü menüme yemek yemek eziyet oldu resmen bana,
Sabah limonlu yeşilçay, kahve, kahve :)
Öğle bir kase kadar yayla çorbası
Akşam üstü ilaç içicem diye peynir ekmek yedim yumuşak yumuşak ağzımda eriterek
Biraz önce de son bir kase çorbamı içtim.
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Kaldı cumaya 1 günBugünü hepimiz çok güzel değerlendirip elimizden geldiğince kaçamaksız ve hafif geçirelim ki yarın herkes çok güzel sonuçlar görsün
Malum Cuma - Cumartesi ve Pazar gününün yarısını kaçamaklarla geçirmiştim ( stres attım bir nevi) tabi karşılığında az da olsa eksi görmüştüm Şükür bu sabah cuma bildirimine göre az da olsa eksi gördüm
İnşallah yarın o eksi daha da fazla olurBugün kesinlikle çok daha dikkatli olacağım
Bu arada sabah kahvaltıyı Annemler ve kızkardeşimle dışarda yapacağızDışarda dediysem İKEAda
Uzun zamandır gitmemiştik hazır eşimde arabayı bana bırakacağını söyleyince ( gerçi sonradan doktor ertelendi ama eşim olsun araba yarın yinede sende kalsın dedi ) büyük kızımla gidelim diye konuşurken kadro kalabalıklaştı
Babam sağ olsun yaşlandıkça çocuk gibi benide götürsene diyince hadi hep birlikte gidelim dedikAslında çok seviyor gezmeyi ( ama öyle uzun süre yürünecekse hemen daha gittiğimiz yerde ben şurada oturayım siz beni dönüşü alırsınız der hep ) ama bir yandan da para gitmesin der
Hadi gelin bizdensiniz dedik en son kızkardeşimle ( Anneme göre de bu tür şeyler gereksizdışarda yemeğe vereceğim parayla eve bir sürü şey alırım kafasında hatun bazen beni deli ediyor o konuda yahu ölümlü dünya kırk yılın başında harca işte keyfe birşeyler ama yok ha bire para biriktirsin şakasına hep diyorum biriktir biriktir sen yemezsen yiyen çıkar ilerde nasılsa diye )
İKEAya Allahtan senede 2 de olsa eyvallah diyip bizimle geliyor ( arada biz öyle kaçıyoruz kızkardeşimle maksat değişiklik olsun diye )
Genelde Annem babanıza duyurmayın şimdi oda tutturur bizde gelim diye tembihler
Bizimkilerin yılbaşı gecesi evlilik yıldönümleri38 yıl olacak
Babam en son hadi bendensiniz dediheyt ağanın eli tutulmaz falan diye çoşkuyu vermenin etkisiyle tabi
Metabolizmam çalışsın diye şimdi bol suyla güne başladımyeşil çay yaptım kendime ki gidene kadar beni biraz tıkasın diye birde kahvaltı sonrası bu hafta zencefilli yoğurt vermişti Sibel gitmeden onu yerim kahvaltı öncesinde dışarda arada kaynamasın diye arada öyle yapıyorum ( Sibel nasılsa öğünlerin gecikecekse sonraki ara öğünle yer değiştirebilirsin demişti )
Yazdiklarinizi okuyorum canim ..cocuklar evde olunca biraz daha yogunum..tatil zamaninda dersde caliştiriyorum kücük kizima ve ogluma.bir tarafdanda bikac gün önceki tartida gördügüm 1,1 artiyi telafi etmeye calişiyorum..cok sükür 800 grami telafi ettim..yarina kadar umarim daha fazla giderde azda olsa listeye faydam olur
Yazdiklarinizi okuyorum canim ..cocuklar evde olunca biraz daha yogunum..tatil zamaninda dersde caliştiriyorum kücük kizima ve ogluma.bir tarafdanda bikac gün önceki tartida gördügüm 1,1 artiyi telafi etmeye calişiyorum..cok sükür 800 grami telafi ettim..yarina kadar umarim daha fazla giderde azda olsa listeye faydam olur
Bazen takılıyo insan hele siz iyisiniz ben baktım bir buçuk ayda bi en az 2 kere takılıyorum ben kilo gram oynamıyo
Afiyet olsun size.. bende IKEA yi seviyorum..
Bu arada benim kilom gitmiyor ya.. gerçi aynı gün op olan 4 arkadaşla watshap grubumuz var çoğunda duraklama oldu. Sanırım benim de öyle. .
Bugün tartildim sabitim. .
Canım fena sıkıldı .
Günaydııın ben de sabah kilo kontrolü yaptım sabit çıktı hastayım şişim hala yarına inerse biraz da olsa eksi görürüm diyorum :)
Oğlum süpriz yapmış pazar gelecek diye biliyordum öğlen kız geldi zannettimbi baktım kapıda oğlan bütün kıyafetlerini getirmiş belki geçiş yaparım diye pek sevmedi gezecek yer yiyecek falan yok diyor şimdi makina tam kapasite çalışıyor evde kıyafetler küflendi diyor güneşi görünce şort tişört giydi sıcakmış oh diyor kıymetini anladı inşallah geçiş yapabilir maddi olarakda iyi olur
Slm kızlar bende de duraklama var yeni yıla en fazla 78 olurum diye düşünmüştüm ilk başlarda. Şimdi 79a şükredeceğim
Bu ay sonu hicbirimize iyi gelmemiş kizlar...can sağliği olsun...artik bir sonraki cuma günlerine inşallah...ama umarim en azindan baraji aşariz yarin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?