Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Geçmiş olsun canım. .

Benim de hedef kilom 60 Perihan. bakalım görecekmiyim

Son düzenleme:

Bugün tencere yemeği tuketmemissin vakitmi bulamadin. ?
Hatta az olmuş. :)

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar hatta geceler

Yine yoğun bir gündü benim için Normalde hiç yorulmazdım ama şu halimle biraz daha fazla yoruldum bugün Neyseki kuşumun gönlünü yaptım ve onu havuza götürdük eşimle ( oda sağ olsun bugün hazır patron yokken kaçmış )
Bir aydan az fazla ara verdikten sonra kuşum tekrar yüzmeye başlayınca baştan açıkçası ben ondan fazla tedirgin oldum ya korku yaşarsa ya hevesi yok olursa diye
Şükür anası kılıklı yüzmeyi çok sevdi hatta bugün direk hoca daha önce hiç yapmadıkları halde ( daha doğrusu bizimki o gruptayken ) hiç bir destek olmadan sırt üstü yüzmelerini istedi Anam birazdan bizimki başlar kıvırmaya ben çekiniyorum falan diye beklerken bizim kuzu sırt üstü saldı kendini ve hiç destek olmadan yüzdü

Onu izlemek bile çok keyif verdi bana ama yaza doğru kesinlikle bende tekrar yüzmeye yazılacağım hatta Nisanda yazılırım sanırım Hem tam 1 sene olmuş olacak diyetisyene başlayalı ve o zaman hedefime ulaşmış olurum umarım

Beslenme olarak gayet güzel geçti hatta birazdan yazarım yediklerimi şimdide son yeşil çayımı içiyorum Ananaslı ( son ara olan Ananaslarımı yedim bile bilgisayar sırası beklerken )

Helal kız sana hem kuzularla uğraşırken diyetine devam ediyorsun hemde börek yapıp tadına bakmıyorsun Eminim karşılığını cuma günü güzel bir eksi olarak alacaksın

Gelelim benim yediklerime;

Uyanınca; bol bol su ve şekersiz Türk kahvesi

Kahvaltı; 09:00da
1 haşlanmış yumurta
2 dilim Peynir
1 fincan yumuşak içimli Yeşil çay
( yeşillik ve salatalığım kalmamıştı )

ara; 10:30
1 fincan Ananaslı Yeşil çay

Öğlen; 12:45de Annemlerde
2 kepçe Yayla çorbası ( anamda şansa yapmış aynı çorbayı )
4 adet köfte ( ufaktı )
2 yk kadar patates salatası
2 yk kadar havuç ve turp rendesi

ara; 13:30
1 fincan Sade Nescafe ( sütsüz şekersiz )

ara;16:40
1 fincan Sade Nescafe ( eşimle havuzdayken içim kıyıldı tıkasın diye içtim yoksa çubuk kraker yada bisküvi alalım diye tuttururdu eşim hani elim ayağım titremesin hesabı )

Akşam; 18:45de
2 parça Kırmızı Et haşlama ( toplam elim kadar birşeydi )
Bol Marul salatası ( az zeytin yağ ve 1 adet salatalık vardı )

son ara; 20:30da
2 dilim Ananas
1 fincan Ananaslı Yeşil çay

Gün içinde 2 litreyi ancak bulmuşumdur ama az daha içerim malum kışın pek içilmiyor

Yürüyüş olarak da bir 45 dakikam var doga3
Gerçi sonradan ağrılarım arttı ama hiç yürümeden de ben rahatlayamıyorum

mavimli bebişlerle kediler nasıl anlaşıyolar mı gerçi dişi kediler anaç oluyo çok kıskanmamışlardır :)
Anne kedi kıskanç aslında bakma ama bebişlere çok iyiler. Bebişler onları çekiştirmek istiyor mıncıklıyorlar, bunlar can havliyle kaçıyorlar. Ben yapsam döner pati atar anne kedi mesela.

Harikasın ben çok az su içiyorum asıl. Sen iyisin valla.

Çok beğendim Banucum afiyet olsun.

Kuzu benim hedef kilom 60 mıydı 65 miydi hatirliyormusun. .

Hımm olabilir zaten ben de bebişler için mayalıyorum baktım çok faydalı kendim de içiyorum

Evet çok faydalı .. oğlumun alerjisi nedeniyle ona da içiyordum şimdi oda ağzına sokmuyor.
Bebişler nasıl tüketiyor direk icebiliyorlarmı .?

Harikasın ben çok az su içiyorum asıl. Sen iyisin valla.

Eh biraz daha dikkatli olsam su konusunda daha güzel gider bence

Çok beğendim Banucum afiyet olsun.

Kuzu benim hedef kilom 60 mıydı 65 miydi hatirliyormusun. .

Kızzzzzzzzzzz Yenaa gece gece hiç gülesim yoktu valla sen diyince hadi bulup bakayım dedim ve hedefin 85
Acil kilo alman lazım Tövbe tövbe
Maşallah fıstık gibisin cuma günü onu düzeltelim hedef kilosunu 60 yapmak istiyor diye şimdi 65 zaten çok yakın
Yeminle harikasın canım valla idolümsün
Sonuçta Ameliyat olunca pat diye gitmiyor yine tutuyorsun gırtlağını RAbbim bir daha hiç daha yüksek kiloları göstermesin hiç birimize ....Aminnnnnnnnn

Darısı benimde başıma Gerçi benim de hedef 85di ama önce bir göreyim sonra bende düşürürüm onu

Ay Banu kabus gibi :)
Allah korusun.. Bundan sonra hiç birimiz kilo almayalım ve kilo sorunu yaşamayalım.
Ne emekle ne cefayla veriyoruz kilolari .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…