Bu arada geçen eşimin teyzesine uğradım bizim KVden neler duydum neler
Kızıyla Ümreye gitmek istemiş de kızı istememişdemiş ufak oğlum gelecek onunla ilgileniceğim senide kollayamam demiş bizimki de bozulup bende oğlumla gelinim gidince giderim onlarla demiş dedim len beni dinden imandan mı çıkarmak için peşimize takılacak valla şeytan yerine onu daşlarım nasılsa bu ara gıcığım ona diye Nasıl gülüyor eşimin Teyzesi valla bilemem kafaya koymuş diye
Hatun istihbaratım resmenyoksa ben hiç birşeyden haberdar olmam valla KVye yeri geldiğinde hep iyi yönde akıl verdim ama gitti hep kızlarının dediklerine inandı sonrada oturup ağladı keşke dediğini yapsaydım şimdi evimde dururdu param diye ama işte gelin söyleyince yapılmaz gibi bir kural var sanırım sonradan çok pişman oluyor ama iş işten geçmiş oluyor O sanıyordu ki kızlarınla aynı sokakta oturursa her gün bir arada olacaklar şimdi herkes kendi hayatını yaşıyor haftada 1 ancak uğruyor büyük ufak onuda yapmıyormuş asansörsüz evde oturduğu için 4 kat inip çıkmak zor geliyor sen gel diyormuş haftada 1 hasta olduğunda bile ikiside dememiş bile gel bizde yat biz sana bakarız diye eeee Gelin kötü ya hep Eşime bile dedim kusura bakmasın otursun sevgili kızlarıyla
Ohhh bu gecede giybetin dibine vurdumvalla sayemde KV cennete direk geçiş kazanacak sonunda ama çıldırtıyor beni yeminle hele ki bu ara
Tabi ben ilk olarak ek gıdaya kefir ile geçmiştim. Seviyorlar kefiri direk kaşıkla veriyorum.Evet çok faydalı .. oğlumun alerjisi nedeniyle ona da içiyordum şimdi oda ağzına sokmuyor.
Bebişler nasıl tüketiyor direk icebiliyorlarmı .?
Tabi ben ilk olarak ek gıdaya kefir ile geçmiştim. Seviyorlar kefiri direk kaşıkla veriyorum.
Benim de hedefim 60. Elbet vereceğim inanıyorum ama düşündüğümden yavaş olabilir. En çok uykusuzluk derin uykuya dalamama problem bende. O da zayıflamaya büyük engelmişBenim de hedef kilom 60 Perihan. bakalım görecekmiyim
ay benim de 60 ,3 olduk :)Benim de hedef kilom 60 Perihan. bakalım görecekmiyim
aynen benimki de öyle bana vuruyo normalde, çocuklar bişi yaparsa kendi kaçıp saklanıyor birşey demiyor onlaraAnne kedi kıskanç aslında bakmaama bebişlere çok iyiler. Bebişler onları çekiştirmek istiyor mıncıklıyorlar, bunlar can havliyle kaçıyorlar. Ben yapsam döner pati atar anne kedi mesela.
4 olduk kızlar :)Benim de hedefim 60. Elbet vereceğim inanıyorum ama düşündüğümden yavaş olabilir. En çok uykusuzluk derin uykuya dalamama problem bende. O da zayıflamaya büyük engelmişnapalım bebişler sağolsun
Perihan da var 4ledik
ameliyatla kilo vermek de kolay değil ameliyat işin taş çatlasa yüzde 30 u diyet ve egzersizsizsiz hiçbir işe yaramıyo ki zaten ameliyattan önce doktorun da demiştir bunları yapmıcaksan ameliyatı yapmayalım diye . dışardan insanlara ameliyat oldu verdi gibi geliyo keşke o kadar kolay olsa o kadar hasta olmazdı . bu yüzden tebrik ediyorum valla seni gözüm gönlüm açıldı :)
Kim ameliyat olduameliyatla kilo vermek de kolay değil ameliyat işin taş çatlasa yüzde 30 u diyet ve egzersizsizsiz hiçbir işe yaramıyo ki zaten ameliyattan önce doktorun da demiştir bunları yapmıcaksan ameliyatı yapmayalım diye . dışardan insanlara ameliyat oldu verdi gibi geliyo keşke o kadar kolay olsa o kadar hasta olmazdı . bu yüzden tebrik ediyorum valla seni gözüm gönlüm açıldı :)
ameliyatla kilo vermek de kolay değil ameliyat işin taş çatlasa yüzde 30 u diyet ve egzersizsizsiz hiçbir işe yaramıyo ki zaten ameliyattan önce doktorun da demiştir bunları yapmıcaksan ameliyatı yapmayalım diye . dışardan insanlara ameliyat oldu verdi gibi geliyo keşke o kadar kolay olsa o kadar hasta olmazdı . bu yüzden tebrik ediyorum valla seni gözüm gönlüm açıldı :)
Kaynanatör :)
Ben de görümceke sinir oluyorum çok fena bu ara...
Keşke ailem orda yaşasa idiH helopini hepimiz benzer durumları yaşadık yaşıyoruz . .
Ben misal eşimin ailesi tarafından çok aşağılandım bu konuda onlar genetik olarak çok zayıflar rahatsız edici bir şekil de .. şaka adı altın da sürekli bi laf sokmalar mevcut idi.
Öyle çok rencide olduk öyle yaralandık ve üzüldük ki...
Fiziksel görüntünün sosyal yaşamı ikili ve çoklu ilişkileri bu kadar etkilemesi hEp sasirmama sebep olmuştur. .
Sürekli bi laf sokmalar zayıf kişi olunca üstün insan oluyorsun gibi bi algı ..
Sistem de o yönde maalesef.. bir yandan gittikce sisiren ve hasta yapan bir sektör ve buna bağlı çoğalan light ürünler preparedler... kısır döngü gibi bi carkın içindeyiz. . Buna ek olarak bir de organik yaşam . :)
Umarim bu durum da olan herkes sağlıkla hayal ettikleri beden de olurlar...
Izmiri ben de çok seviyorum :) başka şehir de yaşayamam sanırım. . Peki sen izmirlimisin ailen burdamı. ?
Öyleyse görüşmek isterim seninle geldiğinde....
Moleküler biyoloji benim de canımİngilizce öğretmenliği canım :) Senin nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?