Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bu arada geçen eşimin teyzesine uğradım bizim KVden neler duydum neler
Kızıyla Ümreye gitmek istemiş de kızı istememiş demiş ufak oğlum gelecek onunla ilgileniceğim senide kollayamam demiş bizimki de bozulup bende oğlumla gelinim gidince giderim onlarla demiş dedim len beni dinden imandan mı çıkarmak için peşimize takılacak valla şeytan yerine onu daşlarım nasılsa bu ara gıcığım ona diye Nasıl gülüyor eşimin Teyzesi valla bilemem kafaya koymuş diye
Hatun istihbaratım resmen yoksa ben hiç birşeyden haberdar olmam valla KVye yeri geldiğinde hep iyi yönde akıl verdim ama gitti hep kızlarının dediklerine inandı sonrada oturup ağladı keşke dediğini yapsaydım şimdi evimde dururdu param diye ama işte gelin söyleyince yapılmaz gibi bir kural var sanırım sonradan çok pişman oluyor ama iş işten geçmiş oluyor O sanıyordu ki kızlarınla aynı sokakta oturursa her gün bir arada olacaklar şimdi herkes kendi hayatını yaşıyor haftada 1 ancak uğruyor büyük ufak onuda yapmıyormuş asansörsüz evde oturduğu için 4 kat inip çıkmak zor geliyor sen gel diyormuş haftada 1 hasta olduğunda bile ikiside dememiş bile gel bizde yat biz sana bakarız diye eeee Gelin kötü ya hep Eşime bile dedim kusura bakmasın otursun sevgili kızlarıyla

Ohhh bu gecede giybetin dibine vurdum valla sayemde KV cennete direk geçiş kazanacak sonunda ama çıldırtıyor beni yeminle hele ki bu ara

Kaynanatör :)

Ben de görümceke sinir oluyorum çok fena bu ara...

Anne kedi kıskanç aslında bakma ama bebişlere çok iyiler. Bebişler onları çekiştirmek istiyor mıncıklıyorlar, bunlar can havliyle kaçıyorlar. Ben yapsam döner pati atar anne kedi mesela.
aynen benimki de öyle bana vuruyo normalde, çocuklar bişi yaparsa kendi kaçıp saklanıyor birşey demiyor onlara bana nazı geçiyor ondan heralde :)

ameliyatla kilo vermek de kolay değil ameliyat işin taş çatlasa yüzde 30 u diyet ve egzersizsizsiz hiçbir işe yaramıyo ki zaten ameliyattan önce doktorun da demiştir bunları yapmıcaksan ameliyatı yapmayalım diye . dışardan insanlara ameliyat oldu verdi gibi geliyo keşke o kadar kolay olsa o kadar hasta olmazdı . bu yüzden tebrik ediyorum valla seni gözüm gönlüm açıldı :)

Kim ameliyat oldu YENA mı?

Benim en yakın arkadaşım ameliyat oldu 105 kilodan 70e indi. Boyu 1.80 daha fazla inmedi sabit kaldı. Ama ıvır zıvır yemeğe çok meraklı gene almaktan korkuyor. Ben ameliyat sırasında bizzat yanındaydım çok zor bir ameliyat

Ahh nasıl zor bilseniz.
Disiplinli olmadiktan sonra hiç bir anlamı yok...
Sağlık sorunum olmasın bundan sonra korkum o..

Keşke ailem orda yaşasa idi Antalya’da yaşıyorlar ben üniversite lisans yükseklisans dönemimde ordaydım hep. En güzel yıllarım geçti:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…