Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar yarın malum Bildirim günü ve Sibele gideceğim ( diyetisyenim )
Çok merak ediyorum bakalım yarın ne göreceğim tartıda
Şimdi Yeşil çay içiyorum Bol suyla takviye ederek

Bakalım yarın nasıl bir ortalama göreceğiz takım olarak

Yarına ne pişirsem açaba. Çok tıkandım artık her gün yemek derdinden.
Akşamdan yapınca çok iyi oluyor. Isten gelince yemek derdi olmuyor. .
Yarın misafirim de var. Hamur işi yapmam gerek poff. .

Misafirin sadece çaya mı gelecek akşam yoksa akşam yemeğine mi ona göre menü uyduralım

Kendi adıma çok Üzgünüm

cok istiyorum takimin ilk üçte olmasini. Aksi gibi son zamanlar da performans sıfır.

Ins 2017 ye güzel yuzdeyle veda ederiz.
Ama pek umutluda değilim açıkçası..

Çaya gelecek canım. Yanına birseyler yapmam gerek..

Bak demin bende nette bu tarifleri gördüm çok kısa sürede tatlı birşeyler için bir bak istersen

https://yemek.mynet.com/yapmasi-sadece-15-dakikanizi-alacak-olan-kurabiye-tarifleri-1169717

Tuzlu olarak da istersen hazır yufkayla tava böreği yapıver gitsin 1 şişe maden suyu da eklersen yoğurtlu karışıma hazır su böreklerini andırıyor gerçi tepside de yapabilirsin

Yemek içinde tavuk sote ve bulgur pilavı yap istersen hem çabuk pişer hemde sağlıklı hani evde tavuk yoktur bu saatte ama gelir gelmez yapılabilir kısa sürede
Hee evde yeşil mercimeğin falan varsa geceden yapabileceğin bir yemek olur gelince de yanına pilav yada bulgur

Anammm yarın Öğretmen kuzuları Postaneye götürecekmiş Tabi tek başına okadar çocukla gidemeyeceği için isteyen veliler katılsın dedi ve yine dayanamadım atladım
Kuzumun çok hoşuna gidiyor etkinliklerde bende dahil olunca
Nasılsa diyetisyene gideceğim öncesinde 1 saatte onlara da yardımcı olmuş olurum hemde aklım kalmaz kızda

Ay Sağol kuzum. Çok severim kurabiye :)
Dereotlu poğaça ve yanına kurabiye yahut kek düşünmüştüm. . Bu tarifler çok iyi oldu hemen degerlendireyim. .

Eşim yemek yapma dedi yarın atistiririz kahvaltı gibi.. benim de işime geldi tabii :)
En iyisi ben hamur islerini yapayım yarına hazır olsun.

Barışta çok heyecanlı. acaba bana kim hediye vercek deyip durdu. :)
Yılbaşı çekilişi yapmış ogretmeni...yarın hediyeler gidecek..içi kıpır kıpır yatağa girdi kuzum. :)

İyi olmuş zaten akşam az da olsa hamur işi yersen kaçmamış olur ipin ucu
Bende yarın kuzum istedi diye bisküvi toplarından yaparım bazen tatlı bir şey yokmu diyor az yaparım da bulunsun

Yarın Sibel bakalım nasıl liste verecek ( özellikle yılbaşı için uyaracaktır ve minik bir esneme günü ekleyecektir )
Bende yarın için ne yemek yapsam diye düşünüyorum ama bakalım gün içinde belli olur nasılsa çok geç gelmiyorum eve genelde

Barışta çok heyecanlı. acaba bana kim hediye vercek deyip durdu. :)
Yılbaşı çekilişi yapmış ogretmeni...yarın hediyeler gidecek..içi kıpır kıpır yatağa girdi kuzum. :)

Ayyy bizde yapardık her sene okul zamanı
Aslında hediyeleşmenin sünnet olduğunu çocuklara öğretip yapılabilirdi ama bu sene kimse akıl etmedi bizden
Öğretmenimiz de bu yılbaşı bahanesiyle biraz nostaljik düşünüp çocuklara Kartpostal yazdırdı onları yarın gidip herkes kime göndermek istiyorsa postaneden gönderilecek gerçi yılbaşından sonra ellerine geçer dayımızın ama olsun arada bir mektup bile yazdırırım ben kuşuma güzel şeyler bunlar çocuklara aslında çok şey öğretiyor hediye yada kart diye geçmemek lazım

Hadi bana kolay gelsin :)

Gelemezsem size iyi geceler. ..

Umarım yarın iyi sonuçlar görürüz tartida. .

Sana kolay gelsin canım İnşallah çoook güzel olur herşey
şimdiden iyi geceler sanada canım

Kızlar bu arada bugün 1 saat yürüyüş yaptım doga3 gör beni
ASlında spor salonunda deli gibi spor yapmayı özledim ama artık 1 saat yürüyüş bile beni bazen çok zorluyor bugün bir ara okadar basınç oldu ki boynumda yarı yolda kendimi bırakacak bir oturma yeri zor buldum 5 dakika dinlendikten sonra basınç azaldı ama yinede tabiki devam ettim yoksa yat yat nereye kadar

İyi akşamlar kızlar bugün daha 15 dk ömce eve gelebildim okulda bir eğitim vardı uzadıkça uzadı sonra yemek faslı falan. Neyse ağrılarım dindi sayılır yüzüm şiş ama antibiyotikler işe yaradı gibi hemen. Haftaya diş için gidicem.
Hemen bugünkü menümü paylaşayım uyumak için can atıyorum.

Sabah: bir kase mısır gevreği
Öğle: boş geçti bugün stresten kaç kahve içtim hatırlamıyorum.
Akşam: bir kase mercimek çorbası yanında bir tane çi börek. Bir tane de baklava yiyebildim ezerek dayanamadım.

Ama eminin bugün yediklerimi yakmışımdır saatlerce ayakta cihaz eğitimi vererek.

Oy oy oyyy eminim fazlası gitmiştir canım okadar koşturmacaya
İnşallah haftaya da tamamen ağrılarından kurtulursun canım
Bende genelde kahveyi fazla tüketirim hatta şu anda baya bir acıktım kızıma dedim bir kahve yapsana bana diye

Yarın hepimiz çok güzel rakamlar görürüz inşallahhhhhh

Dinlenmeye çalış canım yarında dişini sık da haftasonu daha rahat olursun ( yılbaşı ertesi 1 gün fazla tatilde yapılacak )

Ya inanılmaz uykum geldi yaa
Eşim arkadaşının yanına yardıma gitti ( geçen gün ona Telefon Santral sistemi kurmuştu bu gece de kamera sistemi kurdular ) ve bu saat oldu hala yok meydanda
Yatıp uyusam büyük kız da uyuya kalırmı gerçi zil sesini duyarız ama aklım onlarda kaldı istesemde uyuyamam inşallah çabucak gelir de bende yatarım

Evet kaptanım hergün uğransin takıma ..

---

Su perisi86 bi ses et arada kuzum. Valla gözlerim hep seni arıyor. .
Bugün sizlere yazmak geçti aklımdan yena ablam ama çok iradesizim son zamanlarda

Sinirlendikçe yemek yemek ne demek anlamıyorum kendimdeki bu durumu çok kızıyorum kendime

Diyorum ki diyete başlıyorsun hedefe ulaşamadan bırakıyorsun kendini

Pazartesi gününden itibaren düzenli paylasimla aranızdayim Banu ablanın yazdığına katılıyorum ne kadar az paylaşım o kadar düşük enerji oluyor grupta

Çok paylaşım bol motivasyon

Yena abla tâbi senin hedefe az kaldı ama birakma bizi
Hepinizi çok özledim

Çok sevindim seni gördüğüme canım
Hep derim sürüden ayrılanı kurt kapar diye Neyse olmuşla ölmüşe çare yok artık yeni yılla birlikte hepimiz çok daha kalabalık ve motive etmiş şekilde kilolarımıza veda edeceğiz
Tabi nasılsa vakit var diye abartmayalım şu son 2 - 3 gün

Bizim kaçakda eve döndüğüne göre ben ufak ufak yatayım
Kaynıyla ( Hastane arkadaşına öyle diyor ) baya uğraşmışlar ama sonunda Kamera sistemide tamammış

Haklısın Banu abla çok motivasyon düşüklüğü yaşadım

Kızlar beni eleştirin kızın menülerimde abartı bişey okudugunuzda

Yarın pazarımız var bol yeşillik alayım pazar akşamı annemdeyiz kardeslerimle ertesi gün detoks yapmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…