- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Yarına ne pişirsem açaba. Çok tıkandım artık her gün yemek derdinden.
Akşamdan yapınca çok iyi oluyor. Isten gelince yemek derdi olmuyor. .
Yarın misafirim de var. Hamur işi yapmam gerek poff. .
Kızlar yarın malum Bildirim günü ve Sibele gideceğim ( diyetisyenim )
Çok merak ediyorum bakalım yarın ne göreceğim tartıda
Şimdi Yeşil çay içiyorum Bol suyla takviye ederek
Bakalım yarın nasıl bir ortalama göreceğiz takım olarak
Misafirin sadece çaya mı gelecek akşam yoksa akşam yemeğine mi ona göre menü uyduralım
Çaya gelecek canım. Yanına birseyler yapmam gerek..
Bak demin bende nette bu tarifleri gördümçok kısa sürede tatlı birşeyler için bir bak istersen
https://yemek.mynet.com/yapmasi-sadece-15-dakikanizi-alacak-olan-kurabiye-tarifleri-1169717
Tuzlu olarak da istersen hazır yufkayla tava böreği yapıver gitsin1 şişe maden suyu da eklersen yoğurtlu karışıma hazır su böreklerini andırıyor gerçi tepside de yapabilirsin
Yemek içinde tavuk sote ve bulgur pilavı yap istersenhem çabuk pişer hemde sağlıklı hani evde tavuk yoktur bu saatte ama gelir gelmez yapılabilir kısa sürede
Hee evde yeşil mercimeğin falan varsa geceden yapabileceğin bir yemek olurgelince de yanına pilav yada bulgur
Anammm yarın Öğretmen kuzuları Postaneye götürecekmişTabi tek başına okadar çocukla gidemeyeceği için isteyen veliler katılsın dedi ve yine dayanamadım atladım
Kuzumun çok hoşuna gidiyor etkinliklerde bende dahil olunca
Nasılsa diyetisyene gideceğim öncesinde 1 saatte onlara da yardımcı olmuş olurumhemde aklım kalmaz kızda
Ay Sağol kuzum. Çok severim kurabiye :)
Dereotlu poğaça ve yanına kurabiye yahut kek düşünmüştüm. . Bu tarifler çok iyi oldu hemen degerlendireyim. .
Eşim yemek yapma dedi yarın atistiririz kahvaltı gibi.. benim de işime geldi tabii :)
En iyisi ben hamur islerini yapayım yarına hazır olsun.
Barışta çok heyecanlı. acaba bana kim hediye vercek deyip durdu. :)
Yılbaşı çekilişi yapmış ogretmeni...yarın hediyeler gidecek..içi kıpır kıpır yatağa girdi kuzum. :)
Hadi bana kolay gelsin :)
Gelemezsem size iyi geceler. ..
Umarım yarın iyi sonuçlar görürüz tartida. .
İyi akşamlar kızlar bugün daha 15 dk ömce eve gelebildim okulda bir eğitim vardı uzadıkça uzadı sonra yemek faslı falan. Neyse ağrılarım dindi sayılır yüzüm şiş ama antibiyotikler işe yaradı gibi hemen. Haftaya diş için gidicem.
Hemen bugünkü menümü paylaşayım uyumak için can atıyorum.
Sabah: bir kase mısır gevreği
Öğle: boş geçti bugün stresten kaç kahve içtim hatırlamıyorum.
Akşam: bir kase mercimek çorbası yanında bir tane çi börek. Bir tane de baklava yiyebildim ezerek dayanamadım.
Ama eminin bugün yediklerimi yakmışımdır saatlerce ayakta cihaz eğitimi vererek.
Bugün sizlere yazmak geçti aklımdan yena ablam ama çok iradesizim son zamanlardaEvet kaptanım hergün uğransin takıma ..
---
Su perisi86 bi ses et arada kuzum. Valla gözlerim hep seni arıyor. .
Bugün sizlere yazmak geçti aklımdan yena ablam ama çok iradesizim son zamanlarda
Sinirlendikçe yemek yemek ne demek anlamıyorum kendimdeki bu durumu çok kızıyorum kendime
Diyorum ki diyete başlıyorsun hedefe ulaşamadan bırakıyorsun kendini
Pazartesi gününden itibaren düzenli paylasimla aranızdayim Banu ablanın yazdığına katılıyorum ne kadar az paylaşım o kadar düşük enerji oluyor grupta
Çok paylaşım bol motivasyon
Yena abla tâbi senin hedefe az kaldı ama birakma bizi
Hepinizi çok özledim
Haklısın Banu abla çok motivasyon düşüklüğü yaşadımÇok sevindim seni gördüğüme canım
Hep derim sürüden ayrılanı kurt kapar diyeNeyse olmuşla ölmüşe çare yok artık yeni yılla birlikte hepimiz çok daha kalabalık ve motive etmiş şekilde kilolarımıza veda edeceğiz
Tabi nasılsa vakit var diye abartmayalım şu son 2 - 3 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?