Haftays daha güzel sonuc alirsin canim..acele etme..yavaş ve saglikli giden kilolar daha kalici...ama tam olarak kac kilosun ..gramida cok önemli...ona göre yüzdeni hesaplayim listeye yazayimGünaydın kızlar ben daha büyük değişim beklerken zaten hastayım yemek yiyemiyorum daha iyi vermişimdir dedim ama tartı 68.4 ile 68.5 arasında gidip geldi
Sabit kalmışım yanlışlıkla yazdın sanırım :)) 72.0 olacak :))***8. Takım 550.Etap***
Oynakbasi34 ( 87,7 / / / % )
Yena ( 68 / / / % ) sabit
doga3 ( 90,8 / / / % )
kittenlove ( 62,8 / 62,5/0,3 / 0,48 % )
perihan00 ( 62,4 /62,2 / 0,2/ 0,32 % )
anlem ( 72,5 / 72,5/ 0,5/ 0,69 % )
mavimli ( 80,1 / 79,5/ 0,6/ 0,75 % )
helopini ( 68,8 / 68,4/0,4 / 0,58 % )
8.Takım Ortalaması: %
ben yine çok geç gördüm siz hesaplamışsınız 68.4 daha mutlu eden bir sonuç ama haftaya bomba gibi olacağım şu an biraz hayal kırıklığı var yılbaşına 65le girmek istiyordum.Haftays daha güzel sonuc alirsin canim..acele etme..yavaş ve saglikli giden kilolar daha kalici...ama tam olarak kac kilosun ..gramida cok önemli...ona göre yüzdeni hesaplayim listeye yazayim
Eylül de 98.5 tum bende 8 kilo vermişim 4 ayda :/. 2.2 mi oooo süper son kilolar daha bi çabuk gider inşallahYavaş kilo veriyorum diyen arkadaşlarim...bende bu ay toplam 2,5 kilo vermişim...ama mutluyum..not defterime baktimda.toplam 9,8 kilo vermişim eylül ayindan beri...hedefim yeni yila tam 10 kilo eksiyi tamamlayacaktim ama olsun sadece 200 gr.eksik 10 kiloya .buda iyi...hedefime sadece 2,2 kilo kaldi.
Verdiğim kilolar...
Eylül...0,6
Ekim...2,9
Kasim ..3,8
Aralik...2,5
Geçen hafta 72.5 muş sun yarım kilo vermişsinSabit kalmışım yanlışlıkla yazdın sanırım :)) 72.0 olacak :))
89.9 du benim hedefte neyseki çok fark yokYeni yıldaki en büyük hedeflerimden biri 60a inebilmek. İlk düşündüğümden yavaş da olsa olacak inanıyorum
Güzel bir sonuc bence 8 kilo.. sağlik yönünden sikintilarina ragmen yine güzel bir başariEylül de 98.5 tum bende 8 kilo vermişim 4 ayda :/. 2.2 mi oooo süper son kilolar daha bi çabuk gider inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?