- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Haklısın Banu abla çok motivasyon düşüklüğü yaşadım
Kızlar beni eleştirin kızın menülerimde abartı bişey okudugunuzda
Yarın pazarımız var bol yeşillik alayım pazar akşamı annemdeyiz kardeslerimle ertesi gün detoks yapmayı düşünüyorum
Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Şükür evime girebildim
Kuzunun havuz faslı da bitti şükürYine çok eğlendi ve bugün desteksiz yüzmeye başladılar Yalnız kulaç atarken nasıl beceriyorsa birini öne doğru çeviriyor kolunu diğerini geriye Hoca yanına çağırıp kız senin Fındık burnunu yerim aynı yöne çevirsene ikisini de demiş
Artık haftasonu sehpaya uzatıp ona evde alıştırma yaparım ki Salı günü sıkıntı yaşamasın
Eşimde bizimle geldi bugün işe gitmeyince ve izlerken inan benim nefesim kesiliyor diyordutabi yüzme bilmeyince panik yapıyor çocuğa da bir şey olacak diye dedim hiç bir şey olmaz en kötü ihtimalle köpekleme yüzeceğini biliyor nasılsa birde hoca zaten devamlı diplerinde
Sabah Kahvaltı faslında yediklerim; 2 dilim domates, 2 dilim salatalık, 1 parça beyaz peynir, 1 parça taze kaşar ( zeytinlerimi yemedimheee az daha unutuyordum yarım parmak kadarda sucuk yedim )
Bu arada Öğlenlik eve uğrayıp Kızın okul çıkışına az kaldı diye acele bir salata yaptım kendime ( çorbayı bekleyecek vakitim yoktu birde Annem nasılsa ille bir çorba da olsa iç der diye rahat davrandım)
Tahmin ettiğim gibi Annemde çorba yapmış ( ben aç gelirsem diye ) ordada 1 koca tabak tel şehriye çorbası içtim
Tabi Tel şehriye beni tok tutarmıyooook bende havuza giderken 1 paket çubuk kraker yedim
Eve geldiğimde açlık yoktu ve o çubuk krakerlerini dengelemek için akşam yemeği yerine kendime büyük bir fincan şekersiz kahve yaptım biraz evvel
Bir iki saat sonrada son ara öğünüm olan 2 dilim ananas ve Yeşil çayımı içer günün yemek faslını kapatmış olurum
Yarın malum hem tartı günü hemde sibel günü az da olsa eksi gördüm daha da fazla eksi görmek için şart oldu
Canım hiç canını sıkmaokadar güzel kilolar verdin ki artık vücudunda yağ oranı azaldıkça kilo vermek daha zor olacaktır Bak ben 1 ay sabit kaldığımı biliyorum hatta Ayşede 1 aydan fazla çok sıkı tuttuğu halde kilo veremedi Sibel çok doğal vücut en çok kaç kiloda kaldıysa onda takılabiliyor bazen 1 hafta bazeden 1 ay
Benim bak genelde 10 kiloda bir takılma oluyorduilk 2 duraklama 1er hafta sürdü ama bu son duraklama 1 ay
Hatta bir ara ümitsizliğe kapılır gibi oldum acaba daha aşağısını göremeyecekmiyim diye ama inatla devam edince bünyenin direnci kırılıyor pes etmiyor bu hatun diye
Eminim bu hafta gitmesede sonraki hafta daha çok gider
Sibel hep diyor duraklama ne kadar sürerse sonra birden gider kilolar diye
Kuzum hastalığa rağmen sabit olman bile süper çünkü eminim ödemde vardır vücudundaBol su iç belki yarına az da olsa eksi görürsün
Rabbim gönlüne göre versin inşallah evladının canımAminnnn
İnşallah o günleri bizde görürüz
Bu arada sana kolay gelsin canım artık bugün yarın Kakılmış gibi temizlikle boğuşursun tabi birde sevdiği şeyleri pişirmeyle
Hiç üzülme canım ben inanıyorum yarın az da olsa sende eksi göreceksinhem yaza kadar fıstık gibi olacağız şimdi 1 hafta için canımızı sıktığımıza deymez bak sende gayet güzel gidiyorsun başladığından beri bırak 1 haftacık da olsa duraklama olsun ki bünyen daha enerjik birşekilde göndersin bu kilolarımızı
Canım biraz herhalde yılbaşı öncesi rehaveti çöktü hepimize
Eminim bir sonraki hafta herkes çok daha güzel sonuçlarla gelecektirTabi yılbaşı gecesi sapıtmamak için hepimiz biraz daha dikkatli olmamız gerekiyor ki sonraki haftaya bildirimlerini etkilemesin ( gerçi telafi etmek için yeterli zaman var ama emeğimize yazık )
Senelerce 50 kiloda kaldım abur cubur gnee yerdim ama... İçimden hep nasıl olsa kilo almıyosun ye gitsin dedim... Ama bir kırılma noktası oldu ve ondan sonra duramadım... Ben diyorum kendime hep gözüm aç yeminleCanım inan senelerce aynı şeyleri yaşadık hepimiz
Tövbe bir daha yemeyeceğim diye ağladığımız bile oldu ama ertesi gün sanki o pişmanlıklar yok oluyordu
Ama cidden kilolar gittikçe insan emeğine acıyor ve kaçamak yaparken bir kere daha düşünebiliyor insan
Birde çok aç kalmaya da gelmiyor çünkü o zaman kaçamak riski de çoğalıyor
Tabiki insanız bizde arada kaçamak yapıyoruz ama inan artık seçimlerimi yaparken çok daha sağlıklı şeyler seçiyorum ( çok nadiren sağlıksız birşeyler yediğim oluyor ama onuda öğlen yiyip aynı akşam telafi ediyorum)
Hatta sonraki 2 gün de çok daha dikkatli gidiyorum ( yoksa okadar kilo sıfır kaçamakla çok zor giderdi)
Eminim sende çok kısa zamanda hedefine ulaşırsın azimle gidersenUnutma kuğu gibi gelin olmak için ( tabi başta sağlık )
Off bilirim o hissi. Nasıl rahatsız eder dolu ve sağlıksız mideyle yatağa girmek..
Ve yedikce yiyesin gelir bir kara delik misali doymazsın hiç. .
Misal ben 3 ana 3 ara öğünle besleniyorum.
Maks 1200 kalori tüketiyorum. Haftada 3 gün plates yapıyorum . Diğer günler vakit buldukça yürüyorum.
Menü paylaşırsan yardimci oluruz sana.
Tarifler güzelmiş canım çekti :)Bak demin bende nette bu tarifleri gördümçok kısa sürede tatlı birşeyler için bir bak istersen
https://yemek.mynet.com/yapmasi-sadece-15-dakikanizi-alacak-olan-kurabiye-tarifleri-1169717
Tuzlu olarak da istersen hazır yufkayla tava böreği yapıver gitsin1 şişe maden suyu da eklersen yoğurtlu karışıma hazır su böreklerini andırıyor gerçi tepside de yapabilirsin
Yemek içinde tavuk sote ve bulgur pilavı yap istersenhem çabuk pişer hemde sağlıklı hani evde tavuk yoktur bu saatte ama gelir gelmez yapılabilir kısa sürede
Hee evde yeşil mercimeğin falan varsa geceden yapabileceğin bir yemek olurgelince de yanına pilav yada bulgur
HoşgeldinBen de bu aralar karatay diyetine takıldım. Ara öğünsüz denicem ilk önce bakalım.. Olmazsa senin gibi ara öğünlü denerim nasıl olsa üç hafta denem sürem var.. Bana uygun olanı bulurum bu sürede. Öyle devam ederim..
Senelerce 50 kiloda kaldım abur cubur gnee yerdim ama... İçimden hep nasıl olsa kilo almıyosun ye gitsin dedim... Ama bir kırılma noktası oldu ve ondan sonra duramadım... Ben diyorum kendime hep gözüm aç yeminlekarnım doysa da yiyorum nasıl bi şeyse. Ama yaklaşık bir haftadır iştahımda bir durulma var
Sanırım bendeki yeme isteği ruhsal durumumla alakalı. Kilo verme fikri aklıma yerleşir yerleşmez iştahım azaldı...
Ben de bu aralar karatay diyetine takıldım. Ara öğünsüz denicem ilk önce bakalım.. Olmazsa senin gibi ara öğünlü denerim nasıl olsa üç hafta denem sürem var.. Bana uygun olanı bulurum bu sürede. Öyle devam ederim..
Tarifler güzelmiş cahnım çekti :)
Hayirli mutlu Cumalar arkadaşlar.
Boyun kaç sen bugünden başla ki bizde cumadan cumaya tartı günleri listeye çabuk girersin :)23 yaşındayım. Evliyim lakin düğün seneye yazın ve ben bir yılda 13 kilo aldım. Gelinliğime bu göbekle ve popişle giremeeemmm
Kendimi bildim bileli aç karnına 50 tok karnına 51 kiloydum. Şimdi 63
Düzensiz öğün paketli hazır gıdalar abur cuburlar hareketsiz yaşam derken...
Takım kurallarını okuyup 1 ocak pazartesi günü başlamayı düşünüyorum çünkü bugün perşembe ( her diyet pazartesi başlar diye değil yani yanlış anlaşılmasın)
Günaydın canım
Bende hazırlandım kuzuyla eşimi bekliyorumbirde erkekler kadınları bekliyoruz derler her çıkışımızda kocayı bekleyen benim [/QUOTE
Gayet iyi bence en az yarım kilo versek hep kilo kalmaz :)Günaydın herkese ben 79.5 çıktım keşke biraz daha verebilseydim neyse buna da şükür. Fark -600 gr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?