Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Yılbaşı gecesi kaçamak sayılabilecek şeyleri çok geç saatte bırakma canım birde bol bol su iç ertesi gün de dikkatli olursan inşallah hiç bir zarar görmeden atlatmış olursun o geceyide

Biz evde olacağız ailecek ve pek bir şey hazırlamayı düşünmüyorum heee belki salata tarzı bir iki bir şey hazırlarım malum gece geç yatılıyor bari en az zararla atlatmış olayım

Ne güzel motive ediyorsun hepimizi

Senelerce 50 kiloda kaldım abur cubur gnee yerdim ama... İçimden hep nasıl olsa kilo almıyosun ye gitsin dedim... Ama bir kırılma noktası oldu ve ondan sonra duramadım... Ben diyorum kendime hep gözüm aç yeminle karnım doysa da yiyorum nasıl bi şeyse. Ama yaklaşık bir haftadır iştahımda bir durulma var

Sanırım bendeki yeme isteği ruhsal durumumla alakalı. Kilo verme fikri aklıma yerleşir yerleşmez iştahım azaldı...

Ben de bu aralar karatay diyetine takıldım. Ara öğünsüz denicem ilk önce bakalım.. Olmazsa senin gibi ara öğünlü denerim nasıl olsa üç hafta denem sürem var.. Bana uygun olanı bulurum bu sürede. Öyle devam ederim..

Tarifler güzelmiş canım çekti :)

Hoşgeldin Karatay diyeti benim favorim. Ama ara öğün yiyorum ben. Yani iki büyük öğün yiyorum ondan. Kahvaltıyı 8 gibi yapıyorum öğlen yemeğini 3 gibi yiyorum akşam bir daha büyük yemek yemiyorum. Bu yüzden 12 gibi çok küçük bişey kefir gibi mesela içiyorum, bir de akşam otururken küçük bişey atıştırıyorum genellikle kuruyemiş.

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim bu mübarek günün hürmetine bizlere gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak nasip eder inşallah ...Aminnn

Bu sabahda erken kalktım şükür Malum kuzuyla birlikte çıkacağım bari çok fazla acele etmek zorunda kalmayacağım
Keyif kahvemi içip iki lokma bir şey atıştırıp hazırlanmaya başlarım
Tabi bildirim günü olduğu için tartıldım ama tartı okadar farklı rakamlar söyledi ki hangi birine inanayım bile diyemedim hepsi birbirinden alakasız rakamlardı
Neyse Sibelde gerçekleri öğrenirim nasılsa

İnşallah sizlerde güzel rakamlarla bildirimler yaparsınız
Ben kızın Postane gezisinden sonra hemen nasılsa direk Sibele geçeceğim

Kesinlikle psikolojimiz bizi yeme konusunda çok fazla etkiliyor eskiden üzüldükçe yerken benimde nevrim dönerdi ama artık beynim şükür algıladı kendime zarar verdiğimi ve sağlığım için hiç öyle şeylere ihtiyacım olmadığını sonuçta evet o an yerken belki başka şeyleri unutuyoruz ama sonrasında yaşadığımız mide bulantısı yada vicdan daha çok canımızı yakıyor
İnşallah az iştahla hepimiz devam edeceğiz

Deneye deneye sana uygun olanı bulacaksın zaten her bünye her diyete farklı tepki veriyor bende bir ara karatayı denedim hatta hep herşeyin organiğini kullanmadığım için Karatayımsı diyordum ilk başta verdim ama sonra nedense bünye artık sıkıldı ve yasak olanları istemeye başladı şimdi sık sık Yena gibi 6 öğün yiyorum ve acıkmaya fırsat olmadan tekrar minik de olsa birşeyler yediğim için beyin başka şeylerin hayalini kurmaya fırsat bulamıyor

İnşallah sana uygundur da çok faydasını görürsün

Tarifler güzelmiş cahnım çekti :)

Çabuk ve pratik tarif görünce hemen kayıt ettim bende evdekilere yapıyorum arada hem gelen olursa diye de kenarda dursun dedim çok çok yağlı da değil sanki çoğu tabi biz yinede sadece kendimiz haricinde gelene yada evdekilere yapalım

***8. Takım 550.Etap***

Oynakbasi34 ( 87,7 / / / % )
Yena ( 68 / / / % )
doga3 ( 90,8 / / / % )
kittenlove ( 62,8 / / / % )
perihan00 ( 62,4 / / / % )
anlem ( 72,5 / / / % )
mavimli ( 80,1 / / / % )
helopini ( 68,8 / / / % )

8.Takım Ortalaması: %

Listemiz de şimdilik hazır ben nasılsa öğleden sonraya yetişirim bildirim taşımak için sizde ufak ufak yazarsınız artık kilolarınızı arada bakarım tabiki
Şarj aletimi de alayımda Sibelde takarım olurda bitecek gibi olursa

Ufak ufak hazırlanıp kuzuyuda giydireyim
Gerçi biraz ağrım var ama inşallah temiz hava iyi gelir

Boyun kaç sen bugünden başla ki bizde cumadan cumaya tartı günleri listeye çabuk girersin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…