- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
rica ederim kaptan...sen gelene kadar hazir olsun diye düşündüm zamanim varkenTamamdır kızlar liste paylaşıldı
Gulhan1 sağ olasın canım listeyi düzenlemişsin Senenin son haftası için fena değil ama yeni yıla inşallah takımca çok daha güzel bir yüzdeyle başlayacağız
Şimdi hemen yemek faslını da geç olmadan aradan çıkarayım sonra damlarım yine nasılsa
Cok az olmuş yediklerin..akşam biraz sebze ve peynir de iyi gidiyor bence...Bugün yine öyle bir koşuşturmaca yaşadım ki kan ter içinde iki bardak kahveyi ancak içebildim. Dün çok geç çıktığım için işten sabah izin verildi bize ben de 9a kadar yatıp 10da ancak işe gittim. Sonra gelsin misafirler gitsin laboratuvar çalışmaları. Üstüne yıl sonu etkinliği diye mangal partisi. Eve geldim kedilerin birini veterinere koşa koşa götürdüm adam dükkanı kapatmadan yetişeyim diye. Neyse bugünkü menümü paylaşayım:
Sabah bir elma ve kahve
Öğle yemeğini saat 3 gibi yedim üç uzunlamasına ince dilim sucuk ve 4 5 tane mantar.
öğle yemeğini geç yediğim için yemek yapmamaya karar verdim şimdi çay demliyorum acıkmazsam yemek yeme niyetim yok çok acıkırsam da saat 8 8.30 gibi çayla biraz peynir zeytin yicem.
O kadar çok yoruldum ki uzandığım yerde uyuyabilirim hepinize iyi mutlu haftasonları şimdiden
Ooh gitsin kilolaryazmak için bildirimlerinizin bitmesini bekledim
That sugar'ı izledim bugün aranızda izleyen var mı??
Şu an şekere karşı şiddetli bir nefret duyuyorum
rica ederim kaptan...sen gelene kadar hazir olsun diye düşündüm zamanim varken
Bugün yine öyle bir koşuşturmaca yaşadım ki kan ter içinde iki bardak kahveyi ancak içebildim. Dün çok geç çıktığım için işten sabah izin verildi bize ben de 9a kadar yatıp 10da ancak işe gittim. Sonra gelsin misafirler gitsin laboratuvar çalışmaları. Üstüne yıl sonu etkinliği diye mangal partisi. Eve geldim kedilerin birini veterinere koşa koşa götürdüm adam dükkanı kapatmadan yetişeyim diye. Neyse bugünkü menümü paylaşayım:
Sabah bir elma ve kahve
Öğle yemeğini saat 3 gibi yedim üç uzunlamasına ince dilim sucuk ve 4 5 tane mantar.
öğle yemeğini geç yediğim için yemek yapmamaya karar verdim şimdi çay demliyorum acıkmazsam yemek yeme niyetim yok çok acıkırsam da saat 8 8.30 gibi çayla biraz peynir zeytin yicem.
O kadar çok yoruldum ki uzandığım yerde uyuyabilirim hepinize iyi mutlu haftasonları şimdiden
Bugün yediklerim....
Kahvalti...
1 kücük tabak patatesli menemen
2 parça beyaz peynir
Ara....
1 kücük dillm krep pasta..Eierkuchen
130 gr....296 kalori
Öylen...
1 kücük tabak patatesli menemen
1 kücük tabak peynirli ispanakli italyan mantisi..100 gr..233 kalori
1 kücük käze yoğurt
Akşam...
1/2 kirmizi paprika
1 porsiyon biberli sürme peynir
1 parça beyaz peynir
Toplam kalori..1143
Bügün haftada 1 kereye mahsus olan kacamak hakkimi kullandim .cocuklar pasta isteyince bende kirmadim onlari ..kücük bir dilimde ben yadim ama akşam yemeğini cok hafif gecirerek dengeledim....
İzlemez miyimOoh gitsin kilolaryazmak için bildirimlerinizin bitmesini bekledim
That sugar'ı izledim bugün aranızda izleyen var mı??
Şu an şekere karşı şiddetli bir nefret duyuyorum
Kizlar yine 8.olmuşuz...ama bunada şükür ben daha kötü sonuç bekliyordum..
Kizlar yine 8.olmuşuz...ama bunada şükür ben daha kötü sonuç bekliyordum..
hayırlı sonuçlarla dön inşallahYarım saattir eşime hadi aşkım kalk diye sesleniyorum hazırlanıp bir an önce çıkalım diye5 dakika daha diye diye deli etti beni en sonunda Aşkım ben çıkıyorum diye seslendim anında yataktan fırladı yüzünü yıkamaya
Ben bu işi biliyorum yaw
Kalkıp bende giyineyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?