Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

İnşallah Rabbim yeni yılda hepimize başta sağlık, huzur, bereket ve mutluluk nasip eder ....Aminnnn

Hayatımızda hep yüreği güzel insanlar hayatımızda olsun ve mümkünse yüreğinde zerre art niyet taşıyanları 2017de bırakalım

Gerçi ben gecede defalarca damlarım buraya ama yinede aklımdayken bende yazayım istedim

Şimdiden herkese iyi seneler

senenin son gününden günaydın

Kızzzz öğlen oldu
Sanada günaydın canım

Güzel haftasonu diliyorum hepimze kizlar
Bu cumartesi günleri neden böyle oluyor bilmiyorum ama.dünden sonraki eksidem bi 800 gr daha eksilmişim ...hedefe kaldi 1,4
Maşallah arkadaşım süpersin
Ben bugün yaptığım yemeğe market salçası bile koymadım. Onu da ev yapımı bulmaya çalışcam

Elimden geldiğince paketli gıda kullanmam
Hoş geldin azmin daim olsun
Eki Görüntüle 2086620
Bu da su içmeyi eğlenceli hale getiren bardağım. Su içmeyi de hiç sevmem
Bende de var böyle büyük bardak yazın içiyordum kış gelince ııııh
Sağlıklı mutlu huzurlu seneler diliyorum herkese..
Hepinizi seviyorum
Lütfen siz de kendinizi Sevin ve sadece kendiniz için yeni başlangıçlar yapın. .

Kahvaltı geç yapıldı ya kafa gitti@oynakbasi34

Gerçi bende bir yarım saat önce Annemi aradığımda Günaydınnn dedim
Evdekileri bekleyince öyle oluyor bende uzun zaman aradan sonra bu sabah evdekilerle kahvaltı ettim yoksa onlardan 1 saat daha evvel kahvaltı ediyorum en az

Bu sefer birakmayacagim burayi canim..hem sanada yardimci olurum..

Cok teşekkür ederim canim..darisi senin başina....

Bu yilin son günümüzün hayirli mutlu olmasi temeniyle merhaba kizlar....Inşallah yeni yil bütün insanlar için daha hayirli olur..inşallah en kötü günlerimizi bu senede birakmiş oluruz..yeni yildan ittibaren daha mutlu huzurlu bereketli saģlikli neşeli güzel nice yillar diliyorum bütün dünyadaki insanlar ve bizim icin.

Kizlar bugün bütün yediklerimizi yazalimmi nedersiniz.özelikle bugün biraz daha dikkatli olmaliyiz..herşeyden yiyebiliriz ama siniri aşmayalim..

Kizlar bugün bütün yediklerimizi yazalimmi nedersiniz.özelikle bugün biraz daha dikkatli olmaliyiz..herşeyden yiyelim ama siniri aşmayalim..

Kesinlikle yazalım canım sonuçta buraya bildireceğim fikri bile insanı sınırlıyor
Ben biraz evvel öğle yemeğimi de yedim Akşamlık artık ne yaparız belli değil henüz ama yine sağlıklı bir menü olmasına özen göstereceğim
Biraz sonra hastane arkadaşlarımızla dışarda buluşup kahve içeceğiz sonrada Sinemaya gitmeyi planıyoruz Çıkışta da bir yarım saatliğine markete uğrayıp salatalık malzeme ve eksik olan bir kaç şey daha alırız eşimle kızlar evde olacağı için abur cubur riski 0 gibi bir şey gerçi eşim de bir risk ama ona engel olmak kolay

İnşallah girebilirim listeye

Yeme alışkanlığını değiştirmek çok zormuş gerçekten.

Ben evde cam ne kadar eşya varsa itinayla kırarım

Bugünü atlatırsam çok mutlu olucam gece yarısına kadar oturunca yedide yediğim yemekle nasıl dururum bilmiyorum meyve falan yerim artık

Benim büyük kizda bayilir abur cubura...hic eksik etmez nerdeyse kendi dolabindan
belki uzun zamandan sonra bende biraz cips yiycem ama gram olarak ölcüp kalori sinirina göre yiyeceğim 1 porsiyon olarak

Kayınvalidemlere geldik biz de ywmek saati de yenen yemekler de farklı tabi olabildiğince az yemeye çalışıcam ama öğlen üç sigara böreğini hüplettim. Çok az et ve biberli domatesli kahvaltılık sos yedim ama hep ekmekle bir bardak da çay resmen ekmek yemeyi özledim bi günde

Bugüne özel birsey yapmayacagim siradan bir gün gibi gececek ama ailecek evdeyiz ve gece uzun olacak..buralar cok gürültülü oluyor..cocuklarda uyuyamiyor ..uyusalar bile gürültüden uyaniyorlar .

Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle hepinize sağlıklı, mutlu bol bol zayıflamalı güzel bir yıl diliyorum.
Hemen bugünkü menümü paylaşıyorum birazdan dışarı çıkacağım ama yemeğimi evde yiyorum.
Bugün sabah ve öğle birleşti ama güzel bir kahvaltı hazırladım kendime.
Kahvaltı:
4 5 ince dilim hellim kızartması
Sucuklu yumurta( bir yumurta ve sanırım 5 6 ince dilim sucuktan)
Yarım domates
Salatalık
İki tatlı kaşığı yabani incir reçeli
Ve 4 dilim çavdarlı ekmek
Öğleden sonra bir arkadaşımla buluşup yaklaşık 3 saat mağaza mağaza gezindik yorgunlukla yakmışımdır umarım o sucukları falan:))
Şimdi akşam yemeği için sabahtan kalan hellim peyniri ve domates salatalık falan hazırladım çayın olmasını bekliyorum.
Bu akşam bir eğlenceye gidiyorum alkol olur ama yemeği hafif yiyip kurtarmak istedim.

Tekrardan çok çok iyi bir 2018 diliyorum tüm istekleriniz dilekleriniz bu yıl gerçekleşsin:)

Benim bügünki menüm...

Kahvalti..
2 haşlanmiş yumurta
1 dilim Cavdar ekmek
1 dilim ince kaşar peynir
5 zeytin
3 parca salatalik

Öylen ..
2 pirzola..
1 kücük porsiyon domatesli bulgur pilav

Akşam...
1 kücük dilim cheesecake.. 70 gr.245 kalori
10 gram patates chips....53 kalori
1 kücük käze yoghurt

Toplam kalori...1057
Bundan sonrasi sadece çay ve kahve .

Yeni
Yeni yılınız baldan tatlı,
kelebek gibi kanatlı,
katlı , yatlı
facebook, instagram "like"lı,
haftada üç gün ızgara kabaklı,
geçen yıldan havalı,
seyahati bol ✈,
geri dönmesi zor,
geliri giderinden fazla,
dolu dolu sazla , cazla,
streslere kapalı,
acısı sadece yediğiniz biberde,
tatlısı sağlıkla uyandığınız her günde ,
kilonuz kararında ,
ruh sağlığınız ayarında ,
tabiatın kucağında,
trafiğin uzağında,
sevdiklerinizle birlikte,
kem gözlerden uzak olsun ...
Tek derdiniz çok gülmekten bayılmak ,
para saymaktan yorulmak olsun! Yeni yılınız kutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…