senenin son gününden günaydın
Güzel haftasonu diliyorum hepimze kizlar
Bu cumartesi günleri neden böyle oluyor bilmiyorum ama.dünden sonraki eksidem bi 800 gr daha eksilmişim ...hedefe kaldi 1,4
Hoş geldin azmin daim olsunBen bugün yaptığım yemeğe market salçası bile koymadım. Onu da ev yapımı bulmaya çalışcam
Elimden geldiğince paketli gıda kullanmam
Bende de var böyle büyük bardak yazın içiyordum kış gelince ııııh
Sağlıklı mutlu huzurlu seneler diliyorum herkese..
Hepinizi seviyorum
Lütfen siz de kendinizi Sevin ve sadece kendiniz için yeni başlangıçlar yapın. .
Kahvaltı geç yapıldı ya kafa gitti@oynakbasi34
Bu sefer birakmayacagim burayi canim..hem sanada yardimci olurum..Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün nasıl yorulduysam erkeden sızmışım
Öğleden sonraya kadar zaten saatlerce hastanedeydik ( çekimlerin arasında hep vakit olduğundan )
Benimle ilgilenen doktor sağ olsun çok şekerdi ve durumu izah edince diğer doktorun istediği tüm tekikleri fazlasıyla yaptı ( fazladan birde boyun röntgeni geçti sağ olsun ki Allahtan o sadece 50 lira fazladan ödedik)
Öğlen 15:00de ancak hastaneden çıktık
Sonrasında da bir arkadaşımıza kızı için istediği Barbie evini götürüp monte edelim derken saat 18:00da ancak eve girebildiksonra yemek faslı falan derken en son kolumu kaldıracak halim yoktu Hatta bir ara büyük kızım Anne Kkya gireceksen 1 saate işim biter laptobta veririm sana dedi ama valla hiç halim yok gerçi kızlar merak eder dedim tabi akıl edip gir benim yerime kızlara yaz diyemedim
Bu sabah da bir uyandım boğazlarım ağrıyor
Yeni yıla artık hafif nezle gibi gireceğiz yapacak bir şey yok
Kendime hemen sıcak su yaptım bol limonlu ve 1 çay kaşığı ballabiraz rahatlattı ama tabi daha yeni başlıyoruz
Bol suyla artık cumaya kadar hem mikrobu hemde yağları atmaya çalışacağım
Çarşamba akşamı saat 17:00de çıkacakmış sonuçlar
MRı çekerken farkında olmadan kımıldamışım 2 kere çekildiBüyük kızım hatta arayıp makarasına nasıl hoşuna gittimi dediğinde heee okadar hoşuma gitti ki 2 tur bindim dedim okadar para verdin bir iki tur fazladan binseydin zaten diyor çatlak
Aminnn canım inşallahbende merakla bekliyorum sonucu
Süpersin canım aynen devam eee artık 2 haftaya kalmaz hedefine ulaşırsın ama bak mezun da olsan burada bizleri mezun edene kadar devam ( gerçi benim biraz uzun sürer ama işimiz ne )
Kışlık domatesimi falan ben kendim yazdan yapıyorum konserve ama salçaya hiç niyetlenmedimGerçi geçen sene acaba yapsam mı diye düşündüm ama evde saatlerce kaynatmak sıkıntı olur ancak yazın bahçede yapmam lazım onu Bakalım belki bu sene bahçede Annemin Amca kızı yardımcı olursa denerim ( hatun senelerdir kendi yapar hatta satar bile )
Sabah kahvaltı etmediğin için öyle olmuş bellikihee yemeklerine 1 kase yoğurt ilave edebilirsin tok tutması açısından
Bende de var bardak ve fincan manyaklığı
Mağazalarda hep gözüm takılır değişik ve özellikle büyük olanlara ve her defasında eşim der koyacak yer kalmadı hala bakıyorsun derhayır kırılmıyor da meretler ki yenisini alayım
Güle güle kulan canımçok güzel
AFİYET olsun canımHadi bakalım inşallah yeni yılda bol bol eksiler görürsün iki hafta sonra da inşallah yeni listemize girersin
Cok teşekkür ederim canim..darisi senin başina....Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Öğleden sonraya kadar zaten saatlerce hastanedeydik ( çekimlerin arasında hep vakit olduğundan )
Benimle ilgilenen doktor sağ olsun çok şekerdi ve durumu izah edince diğer doktorun istediği tüm tekikleri fazlasıyla yaptı ( fazladan birde boyun röntgeni geçti sağ olsun ki Allahtan o sadece 50 lira fazladan ödedik)
Sonrasında da bir arkadaşımıza kızı için istediği Barbie evini götürüp monte edelim derken saat 18:00da ancak eve girebildiksonra yemek faslı falan derken en son kolumu kaldıracak halim yoktu Hatta bir ara büyük kızım Anne Kkya gireceksen 1 saate işim biter laptobta veririm sana dedi ama valla hiç halim yok gerçi kızlar merak eder dedim tabi akıl edip gir benim yerime kızlara yaz diyemedim
Kendime hemen sıcak su yaptım bol limonlu ve 1 çay kaşığı ballabiraz rahatlattı ama tabi daha yeni başlıyoruz
MRı çekerken farkında olmadan kımıldamışım 2 kere çekildiBüyük kızım hatta arayıp makarasına nasıl hoşuna gittimi dediğinde heee okadar hoşuma gitti ki 2 tur bindim dedim okadar para verdin bir iki tur fazladan binseydin zaten diyor çatlak
Süpersin canım aynen devam eee artık 2 haftaya kalmaz hedefine ulaşırsın ama bak mezun da olsan burada bizleri mezun edene kadar devam ( gerçi benim biraz uzun sürer ama işimiz ne )
Kışlık domatesimi falan ben kendim yazdan yapıyorum konserve ama salçaya hiç niyetlenmedimGerçi geçen sene acaba yapsam mı diye düşündüm ama evde saatlerce kaynatmak sıkıntı olur ancak yazın bahçede yapmam lazım onu Bakalım belki bu sene bahçede Annemin Amca kızı yardımcı olursa denerim ( hatun senelerdir kendi yapar hatta satar bile )
Sabah kahvaltı etmediğin için öyle olmuş bellikihee yemeklerine 1 kase yoğurt ilave edebilirsin tok tutması açısından
Mağazalarda hep gözüm takılır değişik ve özellikle büyük olanlara ve her defasında eşim der koyacak yer kalmadı hala bakıyorsun derhayır kırılmıyor da meretler ki yenisini alayım
AFİYET olsun canımHadi bakalım inşallah yeni yılda bol bol eksiler görürsün iki hafta sonra da inşallah yeni listemize girersin
Bu sefer birakmayacagim burayi canim..hem sanada yardimci olurum..
Cok teşekkür ederim canim..darisi senin başina....
Kizlar bugün bütün yediklerimizi yazalimmi nedersiniz.özelikle bugün biraz daha dikkatli olmaliyiz..herşeyden yiyelim ama siniri aşmayalim..
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Benim büyük kizda bayilir abur cubura...hic eksik etmez nerdeyse kendi dolabindanKesinlikle yazalım canım sonuçta buraya bildireceğim fikri bile insanı sınırlıyor
Ben biraz evvel öğle yemeğimi de yedimAkşamlık artık ne yaparız belli değil henüz ama yine sağlıklı bir menü olmasına özen göstereceğim
Biraz sonra hastane arkadaşlarımızla dışarda buluşup kahve içeceğiz sonrada Sinemaya gitmeyi planıyoruzÇıkışta da bir yarım saatliğine markete uğrayıp salatalık malzeme ve eksik olan bir kaç şey daha alırız eşimle kızlar evde olacağı için abur cubur riski 0 gibi bir şey gerçi eşim de bir risk ama ona engel olmak kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?