Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hayirlisi ne olacaksa o olsun canim Allah yardimcin olsun

Kızlar bende Şekerle ilgili Belgeseli izledim ve cidden bir kere daha iyiki hayatımdan şekeri çıkardım dedim
Hatta artık çok daha dikkatli olacağım paketlenmiş birşeyler alırken

Ben bugün yaptığım yemeğe market salçası bile koymadım. Onu da ev yapımı bulmaya çalışcam

Elimden geldiğince paketli gıda kullanmam

Sabah sadece 1 elma yedim.
Öğle 13.00 gibi kıymalı ıspanak ve bol salata yedim. Zeytinyağlı, 0 tuz, ekmek yok.

Ama çooookkkm acıktım şu an

Az mı yedim yoksa vücut ekmeksiz az ywmeye alışkın değil diye mi böyle oldu.

Yoksa şeker hastalığım mı var

Kahvaltin cok az olmuş..ben tam tersi yapiyorum en cok kahvaltida yiyorum..öylen biraz daha az yiyorum..akşam dahada az...bu şekilde dengeliyorum ve acikmiyorum...ama birazda olsa aclik olacak yoksa kilolar gitmez..akşam yatağa girdiğimiz zaman karnimiz biraz zil çalmali...

Uyanamadım sabah hiçbir şey yememiş olmak için 1 elma yedim. Vaktim yoktu kahvaltı hazırlamaya bundan sonra böyle bi hata yapmam zaten. Akşamdan kahvaltı tabağı hazırlar koyarım dolaba

merhabalar kızlar haftasonunuz nasıl geçiyo

benim sınav haftası ama bu haftayi iyi değerlendiremediğim için koştura koştura çalışarak açığı kapamaya çalışıyorum inşallah yetiştirler ders çalışırken de bişiler yiyeyesim geliyo ,sedanter geçicek artık bu hafta mecbur.

oynakbasi34 senin de haberlerini bekliyoruz.

Uyanamadım sabah hiçbir şey yememiş olmak için 1 elma yedim. Vaktim yoktu kahvaltı hazırlamaya bundan sonra böyle bi hata yapmam zaten. Akşamdan kahvaltı tabağı hazırlar koyarım dolaba
bana da çok oluyo o sabah yetiştiremeyince bazen hiç yemiyorum bazen sadece ayran içiyorum ama bu sene çoğunlukla kahvaltı yapıyorum daha iyi önceden hiç yemezdim

Bu sabah aç karnına tartıldığımda kilom buydu.

Başlangıç tarihi 30.12.2017
Başlangıç kilosu 62.20
Hedef 50

Bugün baş ağrıları mide bulantıları halsizlik mahvetti beni. Regl yaklaştığı için

Akşam 16.30da 6 kaşık bulgur pilavı kocaa kase yoğurt yedim

Pilavı köy tereyağıyla yaptım

Eklentiler

• 20171230_105036.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 24
Bugünki menüm...

Kahvsltim...
2 biber kizartmasi
2 parca beyaz peynir
1 dilim cavdar ekmeği
1 tatli kaşiği bal
1 portakal

Öylen...
1 tabak şehriyeli yeşil mercimek çorbasi
2 wasa
2 dilim ince kaşar peynir
1 kücük käze yogurt

Akşam.
1 tabak şehriyeli yeşil mercimek çorbasi
2 dilim sürme peynirli wasa

Toplam kalori...1069

Hadi Bakalim gazan mübarek olsun :)

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Dün nasıl yorulduysam erkeden sızmışım
Öğleden sonraya kadar zaten saatlerce hastanedeydik ( çekimlerin arasında hep vakit olduğundan )
Benimle ilgilenen doktor sağ olsun çok şekerdi ve durumu izah edince diğer doktorun istediği tüm tekikleri fazlasıyla yaptı ( fazladan birde boyun röntgeni geçti sağ olsun ki Allahtan o sadece 50 lira fazladan ödedik )

Öğlen 15:00de ancak hastaneden çıktık
Sonrasında da bir arkadaşımıza kızı için istediği Barbie evini götürüp monte edelim derken saat 18:00da ancak eve girebildik sonra yemek faslı falan derken en son kolumu kaldıracak halim yoktu Hatta bir ara büyük kızım Anne Kkya gireceksen 1 saate işim biter laptobta veririm sana dedi ama valla hiç halim yok gerçi kızlar merak eder dedim tabi akıl edip gir benim yerime kızlara yaz diyemedim

Bu sabah da bir uyandım boğazlarım ağrıyor
Yeni yıla artık hafif nezle gibi gireceğiz yapacak bir şey yok
Kendime hemen sıcak su yaptım bol limonlu ve 1 çay kaşığı balla biraz rahatlattı ama tabi daha yeni başlıyoruz
Bol suyla artık cumaya kadar hem mikrobu hemde yağları atmaya çalışacağım

hayırlı sonuçlarla dön inşallah

Çarşamba akşamı saat 17:00de çıkacakmış sonuçlar
MRı çekerken farkında olmadan kımıldamışım 2 kere çekildi Büyük kızım hatta arayıp makarasına nasıl hoşuna gittimi dediğinde heee okadar hoşuma gitti ki 2 tur bindim dedim okadar para verdin bir iki tur fazladan binseydin zaten diyor çatlak

Hayirlisi ne olacaksa o olsun canim Allah yardimcin olsun

Aminnn canım inşallah bende merakla bekliyorum sonucu

Güzel haftasonu diliyorum hepimze kizlar
Bu cumartesi günleri neden böyle oluyor bilmiyorum ama.dünden sonraki eksidem bi 800 gr daha eksilmişim ...hedefe kaldi 1,4

Süpersin canım aynen devam eee artık 2 haftaya kalmaz hedefine ulaşırsın ama bak mezun da olsan burada bizleri mezun edene kadar devam ( gerçi benim biraz uzun sürer ama işimiz ne )

Ben bugün yaptığım yemeğe market salçası bile koymadım. Onu da ev yapımı bulmaya çalışcam

Elimden geldiğince paketli gıda kullanmam

Kışlık domatesimi falan ben kendim yazdan yapıyorum konserve ama salçaya hiç niyetlenmedim Gerçi geçen sene acaba yapsam mı diye düşündüm ama evde saatlerce kaynatmak sıkıntı olur ancak yazın bahçede yapmam lazım onu Bakalım belki bu sene bahçede Annemin Amca kızı yardımcı olursa denerim ( hatun senelerdir kendi yapar hatta satar bile )

Sabah kahvaltı etmediğin için öyle olmuş belliki hee yemeklerine 1 kase yoğurt ilave edebilirsin tok tutması açısından

Eki Görüntüle 2086620
Bu da su içmeyi eğlenceli hale getiren bardağım. Su içmeyi de hiç sevmem

Bende de var bardak ve fincan manyaklığı
Mağazalarda hep gözüm takılır değişik ve özellikle büyük olanlara ve her defasında eşim der koyacak yer kalmadı hala bakıyorsun der hayır kırılmıyor da meretler ki yenisini alayım

Güle güle kulan canım çok güzel

AFİYET olsun canım Hadi bakalım inşallah yeni yılda bol bol eksiler görürsün iki hafta sonra da inşallah yeni listemize girersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…