Hayirlisi ne olacaksa o olsun canim Allah yardimcin olsunYarım saattir eşime hadi aşkım kalk diye sesleniyorum hazırlanıp bir an önce çıkalım diye5 dakika daha diye diye deli etti beni en sonunda Aşkım ben çıkıyorum diye seslendim anında yataktan fırladı yüzünü yıkamaya
Ben bu işi biliyorum yaw
Kalkıp bende giyineyim bari
hayırlı sonuçlarla dön inşallah
Güzel haftasonu diliyorum hepimze kizlar
Bu cumartesi günleri neden böyle oluyor bilmiyorum ama.dünden sonraki eksidem bi 800 gr daha eksilmişim ...hedefe kaldi 1,4
Sagol canim darisi senin ve bütün takim arkadaşlarimin başina inşallahNe güzel .. çok sevindim az kalmış hedefine.
Kızlar bende Şekerle ilgili Belgeseli izledim ve cidden bir kere daha iyiki hayatımdan şekeri çıkardım dedim
Hatta artık çok daha dikkatli olacağım paketlenmiş birşeyler alırken
Kahvaltin cok az olmuş..ben tam tersi yapiyorum en cok kahvaltida yiyorum..öylen biraz daha az yiyorum..akşam dahada az...bu şekilde dengeliyorum ve acikmiyorum...ama birazda olsa aclik olacak yoksa kilolar gitmez..akşam yatağa girdiğimiz zaman karnimiz biraz zil çalmali...Sabah sadece 1 elma yedim.
Öğle 13.00 gibi kıymalı ıspanak ve bol salata yedim. Zeytinyağlı, 0 tuz, ekmek yok.
Ama çooookkkm acıktım şu an
Az mı yedim yoksa vücut ekmeksiz az ywmeye alışkın değil diye mi böyle oldu.
Yoksa şeker hastalığım mı var
Kahvaltin cok az olmuş..ben tam tersi yapiyorum en cok kahvaltida yiyorum..öylen biraz daha az yiyorum..akşam dahada az...bu şekilde dengeliyorum ve acikmiyorum...ama birazda olsa aclik olacak yoksa kilolar gitmez..akşam yatağa girdiğimiz zaman karnimiz biraz zil çalmali...
bana da çok oluyo o sabah yetiştiremeyince bazen hiç yemiyorum bazen sadece ayran içiyorum ama bu sene çoğunlukla kahvaltı yapıyorum daha iyi önceden hiç yemezdimUyanamadım sabahhiçbir şey yememiş olmak için 1 elma yedim. Vaktim yoktu kahvaltı hazırlamaya bundan sonra böyle bi hata yapmam zaten. Akşamdan kahvaltı tabağı hazırlar koyarım dolaba
Aaa sen de bendensinGüzel haftasonu diliyorum hepimze kizlar
Bu cumartesi günleri neden böyle oluyor bilmiyorum ama.dünden sonraki eksidem bi 800 gr daha eksilmişim ...hedefe kaldi 1,4
Bu sabah aç karnına tartıldığımda kilom buydu.
Başlangıç tarihi 30.12.2017
Başlangıç kilosu 62.20
Hedef 50
Bugün baş ağrıları mide bulantıları halsizlik mahvetti beni. Regl yaklaştığı için
Akşam 16.30da 6 kaşık bulgur pilavı kocaa kase yoğurt yedim
Pilavı köy tereyağıyla yaptım
hayırlı sonuçlarla dön inşallah
Hayirlisi ne olacaksa o olsun canim Allah yardimcin olsun
Güzel haftasonu diliyorum hepimze kizlar
Ben bugün yaptığım yemeğe market salçası bile koymadım. Onu da ev yapımı bulmaya çalışcam
Elimden geldiğince paketli gıda kullanmam
Sabah sadece 1 elma yedim.
Öğle 13.00 gibi kıymalı ıspanak ve bol salata yedim. Zeytinyağlı, 0 tuz, ekmek yok.
Ama çooookkkm acıktım şu an
Az mı yedim yoksa vücut ekmeksiz az ywmeye alışkın değil diye mi böyle oldu.
Yoksa şeker hastalığım mı var
Bu sabah aç karnına tartıldığımda kilom buydu.
Başlangıç tarihi 30.12.2017
Başlangıç kilosu 62.20
Hedef 50
Bugün baş ağrıları mide bulantıları halsizlik mahvetti beni. Regl yaklaştığı için
Akşam 16.30da 6 kaşık bulgur pilavı kocaa kase yoğurt yedim
Pilavı köy tereyağıyla yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?