Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

cok cok teşekkür ederim kizlar yeni olduğum icin tam hakim değilim siteye o yuzden hepinize ayri cevap veremedim sayenizde inşallah veririm sadece destege ihtiyacim var görüyorum ki o destek sizlerde fazlasiyla var aynen dediginiz gibi yavas yavas veririm bende

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Kaldı cumaya bir gün Bugünü hepimiz çok güzel değerlendirip olabildiğince hafif ve kaçamaksız geçirelim ki yarın herkes tartıda bol bol eksi görsün
Ben yine erkenden güne başladım hemide şekersiz Türk kahvemle
Şimdi kuzumu okula gönderene kadar bol suyla takviye yapar sonrada en sağlıklısından Kahvaltımı yaparım

Bugün Öğleden sonra kızı okuldan aldıktan sonra yine Havuza gideceğiz malum kuşumun yüzme dersi var yine Onun havuzda her geçen gün daha güzel yüzebildiğini görünce okadar gurur duyuyorum ki kuşumla Keşke büyük cadıda yüzmeye razı olsaydı ama oda Okçulukla gururlandırıyor bizi

Dün eşim Patronu ve onun eşiyle biraz sohbet etmiş ( büyük kızın mimarlık harici İngilizce yada japon edebiyatı okumayı düşündüğünü falan konuşmuşlar ) Eşi Sabancı Üniversitesinde Öğretim Üyesi ve kesinlikle Mimarlıktan vazgeçmesin heleki Japonca Edebiyatı okursa Türkiye şartlarında asla iş bulamaz demiş İngilizce edebiyatıda güzel ama Mimarlık çok daha iyi üstelik oda zaten İngilizce okunuyor demiş Patronuda Mimarlık okuyup Master'ını Belçikada yapsın diye tembihlemiş Dün eşim muhabbeti iletince bizimki baştan Belçika muhabbetini duyunca heee kolaydı falan dedi ama sonra ayrıntılı oturup konuşunca kafasına yattı zaten yurtdışında yaşamak istiyordu onun için daha bir hevesle devam eder diye düşünüyorum
Rabbim tüm evlatlarımıza hayırlısıyla çok güzel yerlere geldiklerini görmeyi nasip eder inşallah.....Aminnnnnnnn

Hoşbuldum
Kız ilk sayfada kuralları okim dedim beynim yandı

Aramıza hoş geldin sende
Bendeniz Banu 37 yaşında biri 17 diğeri 7 yaşında iki cadının annesiyim
Uzun zamandır takımın Kaptanlığını üstelendim Maalesef rekorum 124.5 kgdu ama şükür 9 ay evvel 118 kilo ile diyetisyen desteği almaya başladım ve geçen hafta 87.5i görebildim Yolun yarısı sayılır inşallah bir 20 kg daha en az vermek istiyorum
Kimseye şu diyeti yap bu diyeti yap demiyoruz ama Takımca Şok diyetlerine yasak kararı aldık maalesef geçmişte bende bir çok kez yaptım ve sonrasında hep daha fazlasını geri aldım o yüzden boşuna vakit kaybedip daha fazla kilo alımlarını engellemek adına böyle bir karar aldık Her türlü sağlıklı beslenmeye canı gönülden destek oluyoruz

Bu arada 1.Sayfa kurallarını kısaca sana özetliyeyim;

Her gün düzenli paylaşım bekliyoruz
Mümkünse günlük menülerimizi de paylaşıyoruz birbirimizi uyarmak açısından yanlış bir durumda
Spor zorunlu değil ama yapanlar dakikasınıda her gün paylaşıyorlar ( @doga3 arkadaşımız haftalık spor sıralamasını yapıyor sağ olsun )
Her cuma kilo bildirimi yapıyoruz bir önceki haftayla aradaki farkın yüzdesini hesaplayarak bildiriyoruz gerçi yüzde hesaplaması basit ( verdiğin kiloyu önceki haftanın kilosunla bölüp 100 ile çarpıyoruz ) ama sıkıntı yok bende yapabilirim o hesap işini
Yeni gelen arkadaşlar 3.cü cuma bildirimnde listemize dahil olabiliyorlar ( maalesef bu esnetemediğim tek kural çünkü yöneticiler yarışmada sadece istikrarlı olanların olmasını istiyorlar kaptanlara her hafta fazladan iş çıkmasın diye )

Ooo yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler
oynakbasi34 anlem ayrıldı mı gerçekten? Çok üzüldüm ya ne güzel benim kategorimde biri diye motive oluyordum çok, bebekli diye.

Maalesef son kararı oydu ama inşallah fikri son anda da olsa değişir diye umuyorum
Sıkıntı ne tam demedi ama RAbbim inşallah onun güzel yüreğine göre verir de hayırlı olarak sonuçlanır kararı
Biz cumaya artık izne ayırırız ve ne zaman dilerse yine aramıza döner nasılsa

Hos buldum
Yani mesajları numaralandırmıyor muyuz en az 30 msj falan yazıyor da.

Günaydın herkese
Takımlardan umutluyum forumda bircok kişi bu sekilde zayıfladıgını söyledi inşallah ben de istediğim kiloya inebilcem.
Şok diyet düşünmüyorum porsiyon azaltma ve sağlıksız besinleri en aza indirerek kilo vermek istiyorum
Ama salam sosis gibi seyleri de cok seviyorum nasıl yapcam bakalım
28 yasındayım
Evliyim cocugum yok, kedilerim var
Bu sabah itibariyle 56.7 kiloyum
Boyum kısa oldugu için(157) kilomu 50nin altına düşürmek hedefim
Ancak hipotiroid ve insülin direncim var zor kilo veriyorum.
Tiroid hapı kullanıyorum insülin direnci için olan hapıma da ayın 15inde baslicam cunku sınavlarım var ve hap cırcır yapıyor
Ay cok uzun anlattım işte böyle
İfşaladım kendimi inşallah tanıdık biri görmez

Hos buldum
Yani mesajları numaralandırmıyor muyuz en az 30 msj falan yazıyor da.

YOk yok korkma numaralandırma olayını hiç bir takım yapmıyor artık yoksa bütün gün onu takip etmekten motor su kaynatır

Takımda zaten şok diyet hariç her diyete açığız canım sağlıklı beslenerek çok güzel kilolar verebilirsin
Benim rekor kilom 124.5 kgdu ve bende de pko ve insülin direnci vardı Bir an önce zayıflayabilmek adına yarı aç değil baya baya aç geziyordum heee çok fazla değişen bir şey olmadı hatta defalarca şok diyetler denedim yalan yok verdiğim de oldu ama sonrasında çok daha fazlasını geri ala ala zaten rekor kiloma ulaşmıştım
Şükür 9 ay önce 117.8 ( ben direk 118 diyorum ) diyetisyenden destek almaya başladım ve 87.5i görebildim hee yolum daha çok uzun hatta senin kilolarına inmek hayal olabilir ama azimli sıçan ( fare ) dağları deler demiyorlar boşuna
İnşallah çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşacağız

Çok şükür insülin direncim baya bir düştü beslenme sağlıklı devam edince ama eğer bir kaç gün sapıtırsam hemen şekerim fırlıyor ve ben alık alık bakınmaya başlıyor her fırsatta uyukluyorum senelerce şeker hapı kullanmıştım ve şu son 6 aydır şükür doktor beslenmene dikkat ettiğin sürece içmene gerek yok dedi
Genelde şeker hapı ilk bir kaç gün cırcır yapar ( yani en azından bende öyleydi ) sonrasında çok rahat ama beslenmene dikkat edersen onu doktorun kilo verdikçe ( ki bana göre senin hiç fazlan yok ) o hapıda kesecektir inşallah

Şimdiden gazamız mübarek olsun

30 kilo vermişsin ya bir 30 kilo daha verebilirsin bir kere yapan yine yapar.
Evet gercekten benim de öyle. Bir de bu ekmek gibi seyleri ne kadar cok yersen o kadar cok istiyor vucut.

Kaptanım şimdi ben 3 hafta listede yokumya yine de cumaları bildirim yapacak mıyım bu cumadan itibaren yoksa sadece topikte cene mi yapayım:d

Maalesef karbonhidrat özellikle hamur işleri yiyince öyle oluyor sanki insanın içindeki canavarı uyandırıyor
Benim diyetisyenim arada bir Grisini yada tuzsuz etimek yazmaya kalkışınca hemen itiraz ediyorum aman gözünü seveyim özellikle Grisini yazma bana diye çünkü onu hele paketi açtığım an çerez niyetine yiyesim geliyor
Tuzsuz Etimeki de yazsa da çok acıkma hissi olmuyorsa yemesende sıkıntı yok diyor

Listeye girmeden önce sende tabiki bildirimlerini yapıyorsun cuma günleri Günlük menülerini de paylaşırsan bir sıkıntı varsa birbirimizi uyarma şansımız olur
SPor zorunluluğu yok ama yapıyorsan onunda günlük dakikalarını yazabilirsin

Kaç kişiyiz takımda

Listede şu anda 8 kişiyiz ( gerçi izinli olupta gelmeyenler var ama onlarda ara ara çöö diyorlar )

Etimek deme etimek demeee gözümde canlanıyor hemen cıtır ctır yemesi Mümkün değil 1-2 tane yeyip bırakılması

Tamamdır o zaman ay cok heyecanlıyım yaa
hayır tabiki bence ilk sayfanın yeniden düzenlenmesi gerek. Ben de ilk okuduğumda şok olmuştum.

Kız bir de yüzde 30 performans falan diyor takım listesi hazırlamayı herkes öğrenecek diyor kafamdan dumanlar cıktı

Takımların ortalaması 0.30%un altında olunca uyarı alıyor yani sarı kart 3 tane peş peşe sarı kart alan takıma 1 Nota veriliyor ( yani uyarının uyarısı toparlanın artık der gibi ) 3.Notada Takım yarış dışı kalıyor ama şükür şimdiye kadar hiç öyle bir durum olmadı takımlarda
Zaten sıralamada ilk 3e girince o sarı kart yada Nota siliniyor
Bİraz karışık gibi ama sıkıntı yok şükür takımımızın sarı kartı bile yok

Listeyi yarın zaten ben düzenleyince göreceksin Takımın tüm üyelerinden onu hazırlamasını bilinsin diye istenir hani olurda takım kaptanı yani bendeniz olmazsam Liste paylaşım alanına taşınabilsin vaktinde diye ( cuma günleri en geç 20.00de bildirilmiş olması gerekiyor 1 dakika bile geçerse o hafta yarış dışı kalıyor takım ve sonraki hafta yüzdeleri ceza olarak 2ye bölünüyor ama oda şükür olmadı bu güne kadar daha doğrusu uzun zamandır )

Bu arada Kaptan Yardımcılarımız YENA ve @serenalar arkadaşlarımız hatta bu hafta @perihan00 arkadaşımızı da yardımcı olarak ekletiyorum sağ olsun onlar çoğu zaman benden bile daha sık buralarda oluyorlar hani kafana takılan bir şey olursa onlarda seve seve yardımcı olur gerçi kaptan yardımcılığı olsun olmasın bütün kızlar seve seve yardımcı oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…