Hayirli mutlu sabahlar kizlar...
Bende kahvaltimi yapacagim birazdan...burda saat şu an 08.35....
Sagol canim...kaldi cumaya 2 gün..bu hafta güzel bir sonuc bekliyorum tartida inşallah..Afiyet olsun canım.
Merhaba kızlar dünkü menümü girmeyi unuttum sabah öylesine bi tartılayım derken aklıma geldi. uzun zamandır yoğun çalışıyorum diye ne evde ne de salonda spor yapamıyordum. Bu hafta final haftası benim de yoğunluğum azalıyor yeniden spora başlıyorum bugün. Tüm malzemelerimi yanıma aldım akşam iş çıkışı direk spora gidicem. orada bir de ölçü aldırayım diyorum. Şu an 68.4 kiloyum hedefim 60. Dün bir hocamla karşılaştım çok zayıflamışsın ne güzel olmuşsun dedi demek ki 3-4 kilo vermek bile iyi işe yarıyor :)
yalnız bir sorum var size spora akşam gideceğim için tartılma ölçü vs de akşam alınacak. Onların tartısı benimkinden güzel değişik bir tartı genişçe üstüne bir basamak merdivenle çıkılıyor ona daha mı güvenmeliyim? Akşam ile sabah tartılma arasındaki ne kadarlık bir fark güvenilir olur?
Bu arada hemen dünkü menümü paylaşayım;
Sabah: limonlu su ve kahve
Öğle: mantalı kaşarlı pide, salata ve ayran
Akşam: iki tane haşlanmış yumurtanın beyazı, bir dilim keçi peyniri, iki dilim salam ve yarım domates. yanında 3 dilim çok tahıllı ekmek yedim malesef
Akşam atıştırması olarak çayın yanında iki tane bisküvi yedim.
Ohh afiyet olsun canım.
Ben öğlen yine sarma yedim :)
Aksam da kapuska yiyecegim
Sagol canim...kaldi cumaya 2 gün..bu hafta güzel bir sonuc bekliyorum tartida inşallah..
Olsun canim bünyen direniyorsa sende diren..sen kazanscaksin zaten..sadece biraz sabir..Benim direnç devam ediyor
Yeşilçaya da başladım bakalım inş cumaya azda olsa eksi gelirim ..
Olsun canim bünyen direniyorsa sende diren..sen kazanscaksin zaten..sadece biraz sabir..
Çok güzel kilo verdin abla eminim hedefe ulaşacaksinEvet perihancim direniyorum. .
Çok emek harcadım (hepimiz öyle) bu sefer heba etmeye niyetim yok. O hedefe varılacak. ..
Banucum kapuskayi kendim için yapıyorum evin diğer elemanları ağızlarına komazlar. .
Mis gibi aslında..
Dünden yeşil mercimek var . Akşam kapuska yaptım kendim için. bugün gidince soslu makarna yapıciim yesinler
Yarına Allah Kerim.. bulurum bişeyler.
Kızlar bende kabuska yaptım ama sulu değil kavurma şeklinde su sadece yarım çay bardağı atıyorum çok lezzetli olmuştu bı tabak yedim yoğurtla kızımda seviyor oda yedi
Çorbamı yaparken bi yeşil çay içeyim)
Kızlar bende kabuska yaptım ama sulu değil kavurma şeklinde su sadece yarım çay bardağı atıyorum çok lezzetli olmuştu bı tabak yedim yoğurtla kızımda seviyor oda yedi
Hem de nasıl sayılırRegl oldum ama hala göbeğimin maşallahı var
Sabah
muz ve süt
Öğle
Allah affetsin hatay usulü tavuk dürüm ayran
Akşamı da sahanda yumurtayla bitirmeyi planlıyorum
Spor yapmıyorum tam spora yazılmaya niyetlendim kiiii iş buldum hayırlısıyla cuma cumartesi başlıyorum
Market işinde çok yorulurum bütün gün ayakta.. O da spor sayılır mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?