Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bugün yediklerim...

Sabah,
1 yumurta
3 zeytin
Yarım kk peynir
1 cherry domates
2 dal roka
Yarım dilim ekmek

Öğlen,
6 yaprak sarma

Ara,
1 avuç badem,ceviz,kuru üzüm
2 kahve

Akşam,
Zeytinyağlı bol açılı ekşili kapuska (pirinç bulgur yok için de)
2 kaşık yoğurt

Spor..
60 dk. Aerobik plates
30 dk. Yürüyüş

Hayırlı olsun işin..

Çok beğendim canım.
Afiyet olsun.

Selam arkadaslar, ben de araniza katilmak istiyorum.
Yarin itibariyle baslayabilir miyim?
Ben calisiyorum. Spor haftada 2 ya da 3 gün yapabilirim ins. Sıkıntı olur mu?

Hoşgeldin
Tabii ki katılabilirsin...

Malatya'ya giden is arkadaşıma verdiğim siparişlerim geldi bugun..
Pek mutluyum :)
Ara öğünlerim cosacak :)

Gelen mühimmatlarımı yazayım :)
Elma kurusu
Dut kurusu
Armut kurusu
Kuru kayısı
Pestil
Leblebi

Elma kurusu
Dut kurusu
Armut kurusu
Kuru kayısı
Pestil
Leblebi
Benimde canim cekti..özelikle elma kurusunu cok seviyorum..
Afiyet olsun canim...

Bir de 15 gun cok degil mi deneme icin;(
Öncelikle hoşgeldin aramiza...o 15 gün cabuk gelip geciyo..burda sohbet edip bol paylaşimda bulunuyiruz..canimiz sıkılmiyor hic...cok eylenceli bir sekilde gidiyor kilolarimiz..birbirimize destek oluyoruz burda...sen kac kilosun hedef kilon ve boyun kac

Benimde canim cekti..özelikle elma kurusunu cok seviyorum..
Afiyet olsun canim...

Canim gondereyim sana da..
Bir kargoya bakar çok ciddiyim..

Bizim bir arkadaş var. Almanyada yaşayan. +90 grubunda o kendisi yapıyordu fırınlayıp güzel olduğunu söylüyordu.

Selamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar

Akşam yemegimi de yedim tabi baya oluyor Hatta aklimdayken yediklerini de paylaşayım;

Sabah uyanınca
1 fincan limonlu sıcak su
700 ml şu

Kahvalti: 08:15de
1 yumurta ve 1 tatlı kaşığı Lor ile omlet
1 tatlı kaşığı Lor
1/2 kırmızı biber
1 adet salatalık
4 - 5 dal Roka
1 fincan yaşamını yeşil çay

Ara: 10:30
1 fincan Ananaslı Yeşil Çay
1 adet hurma

Öğlen 13:00de
4 yk kadar ıspanak
1 kase çiğ kabaktan cacık

Ara: 14:45de
1 duble Türk Kahvesi tabiki şekersiz

Ara 16:00de
1 tabak beyaz lahana ( içim kıyılır gibi olunca çiğ salata gibi yedim zaten serbest )
1 fincan Naneli limonlu yeşil çay

Akşam 18:15de
4 yk kadar kıymalı bol acılı kapuska
1 büyük kase marul salatası

Ara 20:00de
2 dilim Ananas
1 Fincan Ananaslı Yeşil Çay

Şimdi de Son bir tane şekersiz Türk Kahvesi yapıyor kızım ♡♡♡

Selam arkadaslar, ben de araniza katilmak istiyorum.
Yarin itibariyle baslayabilir miyim?
Ben calisiyorum. Spor haftada 2 ya da 3 gün yapabilirim ins. Sıkıntı olur mu?

Bir de 15 gun cok degil mi deneme icin;(

Aramıza hoşgeldin; )
Bendeniz takım kaptanı Banu
37 yaşında biri 17 diğeri 7 yaşında iki cadinin Annesiyim Maalesef benim rekoru 124.5 kgdu ama şükür 9 ay evvel diyetisyen desteği almaya başladım ve 87.5i gördüm ♡♡♡
Tabiki daha hedefim var ama birlikte çok güzel kilolar vereceğiz inşallah; )

15 gün deneme süresini maalesef ben esnetemiyorum o konuda yöneticiler sadece istikrarlı olanlar kalsın diye israrcilar yani 3.cü cuma bildiriminde sende bizimle listeye dahil olabilirsin

Elma kurusu
Dut kurusu
Armut kurusu
Kuru kayısı
Pestil
Leblebi

Afiyet olsun canım ne güzel mis gibi ürünlerin gelmiş

Son şekersiz Türk kahvemi de içtim rahatladım

Yatana kadar suyla devam
Bu arada 2.5 litre oldu bile

Canim gondereyim sana da..
Bir kargoya bakar çok ciddiyim..

Bizim bir arkadaş var. Almanyada yaşayan. +90 grubunda o kendisi yapıyordu fırınlayıp güzel olduğunu söylüyordu.
Düşünmen yeter canim çok teşekkür ederim..
Iyi fikir aslinda bende bakayim tariflere aklimdayken..sagol canim

slm kızlar beni de araniza alın nolur suan 85 kiloyum ama emziriyorum iste kafam karisik sütüm kesilirse diye ama bi yandan da hic mutlu değilim kilomdan
Aramiza hoşgeldin maviklebek...1.sayfada kurallar yaziyor...bizim takimda bebeyini emziren bi arkadaşimiz var ..haftada 300 ..400..gramda olsa veriyor.ayda 2 kilo versen 5 ayda 10 kilo yapar..hicte kücümsenecek bir rakam deyil bence...ayrica emziren anneler topiğinide takip et...anlem arkadaşimiz sana yardimci olur bu konuda oda bebek emziriyo ve yavaş gitsede kilolari gayet başarili ve azimli bence arkadaşimiz

İyi akşamlar kızlar :)
Akşam spora gittim bugün sadece ısınma gibi geçti ama terlemek bile yetti bana. Spordan önce ölçülürüm diyordum ama perşembe ve cumartesi günleri alt katta ölçüm alıyorlarmış yarına kaldı.
Bugünkü menümü gireyim hemen:
-Saat 11 gibi bir dilim ekmekle çikolata yedim.
Öğlen yemeğini 3 gibi yedim ki erken yersem spordan önce ikinci öğün olmasın ve sporda açlıktan ölmeyim diye.
-Öğlen: 5 adet ızgara köfte ve ayran yarım domates ve bir biber ile beraber.
-Akşam spordan sonra hemen hızlıca bir mercimek çorbası yaptım ve iki kase çorba ile iki dilim ekmek doğrayıp yedim.
Çorba çok olduğu için yarın öğle yemeğim de hazır yine :)

slm kızlar beni de araniza alın nolur suan 85 kiloyum ama emziriyorum iste kafam karisik sütüm kesilirse diye ama bi yandan da hic mutlu değilim kilomdan

Aramıza hoş geldin canım
Hiç korkma sağlıklı beslenerek çok güzel kilolar verebilirsin Suyunu bol tut yeter
Birlikte çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaştığımızda iyiki diyeceğine eminim

Bendeniz Banu 37 yaşında biri 17 diğeri 7 yaşında iki cadının annesiyim
Uzun zamandır takımın Kaptanlığını üstelendim Maalesef rekorum 124.5 kgdu ama şükür 9 ay evvel 118 kilo ile diyetisyen desteği almaya başladım ve geçen hafta 87.5i görebildim Yolun yarısı sayılır inşallah bir 20 kg daha en az vermek istiyorum
Kimseye şu diyeti yap bu diyeti yap demiyoruz ama Takımca Şok diyetlerine yasak kararı aldık maalesef geçmişte bende bir çok kez yaptım ve sonrasında hep daha fazlasını geri aldım o yüzden boşuna vakit kaybedip daha fazla kilo alımlarını engellemek adına böyle bir karar aldık Her türlü sağlıklı beslenmeye canı gönülden destek oluyoruz

Bu arada 1.Sayfa kurallarını kısaca sana özetliyeyim;

Her gün düzenli paylaşım bekliyoruz
Mümkünse günlük menülerimizi de paylaşıyoruz birbirimizi uyarmak açısından yanlış bir durumda
Spor zorunlu değil ama yapanlar dakikasınıda her gün paylaşıyorlar ( doga3 arkadaşımız haftalık spor sıralamasını yapıyor sağ olsun )
Her cuma kilo bildirimi yapıyoruz bir önceki haftayla aradaki farkın yüzdesini hesaplayarak bildiriyoruz gerçi yüzde hesaplaması basit ( verdiğin kiloyu önceki haftanın kilosunla bölüp 100 ile çarpıyoruz ) ama sıkıntı yok bende yapabilirim o hesap işini
Yeni gelen arkadaşlar 3.cü cuma bildirimnde listemize dahil olabiliyorlar ( maalesef bu esnetemediğim tek kural çünkü yöneticiler yarışmada sadece istikrarlı olanların olmasını istiyorlar kaptanlara her hafta fazladan iş çıkmasın diye )

Gültenciğim sağ olsun emziren arkadaşımızıda tavsiye etmiş ama maalesef Anlem arkadaşımız bana mesaj atmış uzun bir süre internet erişimi olmayacağı için yarışmadan kendi isteği ile ayrılıyormuş
Bakalım mesajıma cevap atacakmı eğer isterse onu bildirimsiz izne ayıralım belki bir iki ay sonra tekrar dönerse listeye dahil olması sıkıntı olmaz diye bir teklifte bulundum ama henüz cevap yok
Rabbim hakkında hayırlısını nasip eder inşallahda oda mutlu, huzurlu ve sağlıkla devam eder beslenmesine

Tartılamadığın iyi olmuş aslında sabah evden çıkmadan da tartılma imkanın varsa mutlaka sabah tartıl ki akşam salondaki sonuçla kıyaslama şansın olsun oranın sonucunu bildirmek istersen sıkıntı olmaz ama benim bildiğim salonlarda tartı her hafta yapmıyorlar pek ( genelde ayda 1 )
Bu arada menün süper kesinlikle karşılığını göreceğine eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…