Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim şu mübarek günün hürmetine hepimize gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak tez zamanda nasip etsin, Hayırsız ise hayırlı olanını gönlümüze düşürsün inşallah...Aminnnnnnnnnnn

Şükür bu sabah gece bir ara ağrıyla uyanıp uzun süre baş ağrısı çekmeme rağmen erkenden dinç bir şekilde uyanmak nasip oldu
Hemen kendime geldip ilk önce tartıldım tabiki sonrada kendime şekersiz Türk kahvemi yapıp ayaklarımı uzattım laptob başında
Evdekiler uyuyor tabiki bu saatte ve ben böyle sessiz anları çok seviyorum

Tartı bugün bir iki kere alakasız rakamlar gösterdi ama en çok gösterdiği rakamı baz alıyorum tabiki Malum bugün Diyetisyen Kontrolümde var bakalım orada ne çıkacağım Bildirimimi tabiki evdekine göre baz alıyorum
İnşallah herkes eksiler görür tartıya çıktığında Çok aminnnn

Yaa cok iyi.
Nasıl 4 kaşık yemekle durabiliyorsun ben tabagıma kaşıkla koydugumda gözüme cok az geliyo ondan sonra 6-7-8 gidiyo öyle

İnan bende ilk listemi verdiğinde aynı şeyi düşündüm yahu kuş kadar bu ben doymam ki dedim içimden ama sonra eve gelince ya normal tabağa koyarsam gözüme tabi az görünür dedim ve küçük cam kaseye koydum tam 1 kase yemek görünce aaa çokda az değilmiş dedim Birde eskiden çok hızlı yerdim şimdi yemek faslı benim için bir seremoni gibi keyif alacağım bir süreç olduğunu düşündüğümden yavaş yiyorum eskiye nazaran eee beyin de 20 dakika sonra doyduğunun sinyalini verdiğinden aheste aheste davranınca insan o 4 kaşıkla bile doyuyor

Zaten bilimsel bir araştırmaya göre tabak ne kadar büyük olursa miktar aynı da olsa insanın gözüne ufak geldiği için beyin bununla doymazsın sinyali verirmiş Birde kırmızı tabakta yemek daha az yemeye sebep oluyormuş ( onuda büyük bir Restaurantta deney gibi yapmışlar ve çoğunluk 3 tane büyük servis tabağından sadece kırmızı olanından hiç doğru düzgün almamışlar tuhaf geldi ama Kırmızı ışıklarda dur anlamını hatırlattığı için beyin çok tercih etmezmiş yemeyi )
Hee ben henüz hala kendime kırmızı tabak alamadım ama aklıma gelmişken onuda paylaşayım istedim

Ben diyetisyene başladığımdan beri ( 9 aydır ) bana hiç bulgur dahi vermedi ki normalde çok severim yada severdim diyeyim çünkü geçen gün evdekilere yaptım da tadına dahi bakmadım eskiden olsa daha altını kapatır kapatmaz yana yana yerdim )
Hee Bulgur en azından diğerlerine göre daha masum bir seçenek ama yinede haftada 1 - 2 den fazla tüketmemeye çalış
Ekmek yerine bak kış geldi seviyorsan turp ye bol yeşillik tüket ( ben maydanozu ağzıma süremezdim artık roka dahi yiyorum ve inan ne zaman ekmek yesem çok çabuk acıkıyorum )
Kahvaltı da dahi yoğurt tüketebilirsin
Bende genelde içim kıyıldıkça bitkisel çay veya kahve tercih edenlerdenim ve inan ağzıma sürmediğim sürece ne ekmek nede diğer şeylerin yokluğunu hissetmiyorum amaaaaa yersem anında daha fazla yiyesim geliyor o yüzden ben uzak durmayı tercih ediyorum İnan alışınca insan oh be dünya varmış diyor

Canım harika bir menü de akşamları ekmek yememeye çalış onun yerine salatanı daha bol tut yada 1 kase çorba ilave et en kötü ihtimalle hem daha uzun süre tok tutar hemde bağırsaklara çalışması için destek

Gece bende geç saatlere kalınca biraz daha riskli olduğunu düşünüyorum kendi açımdan da ama senin bebiş durumun olduğu için yapacak bir şey yok Bence gün içinde zaten süper gitmişsin okadarçık helva enerji olarak gitmiştir zaten Yalnız bir daha gece acıkma hissi oluşursa tarcinlı süt içmeye çalış en azından helvadan çok daha masum ve tatlı isteğini bastırır

Canım belki senin ilgini çekmeye çalışıyordur çünkü anladığım kadarıyla iyi bir şey yapmış gibi sana sonradan söylüyor hani kaçırma olsa saklar utanır ( daha iki yaşında diye düşünme inan herşeyi anlıyor şimdiki sıpalar )
Benim erkek kardeşimin kızı 3 yaşında geçen videoya çekmiş evleneceğim diyor babasına inat ama götünde bez sağ olsun bizim gelinde erkek kardeşimde biraz rahat o konuda ama herkesin kendi kesesi kendi evladı asla tek laf etmem

Senin cimcime de belki ilk olduğunda sen ona güzelce ay olsun güzel kızım falan dediysen yine ilgi çekmeye çalışıyor olabilir Koca insan gibi davranmak gerekiyor bazen
Olmadı ona ufak ödüller vaad et hani bak bugün tuvalete yaparsan atıyorum senle oyun oynayacağız yada resim yapacağız gibilerinden hani hem ona faydalı olacak hemde onu eğlendirecek bir şey sür ortaya
Yemek tarzı şeyleri heleki abur cubur vermeyeceğini zaten biliyorum çünkü ne kadar ufak yaşta çocuklar sağlıklı beslenmeye alışırsa okadar obezite riski düşüyor
Havalarda soğuk belki ayaklarını üşütüyordur farkında olmadan bak inan sana yazarken bir an ayaklarımın üşüdüğünü hissettim evde salonla tuvalet arasında mekik dokuyorum bende bu ara çocuk ne yapsın

Hemen aklımdayken ilk kilo bildirimini de ben yapayım

Başlangıç; 124.5 kg ( yarışmaya başladığım kilo )
Geçen hafta; 87,5 kg
Bu hafta; 86,7 kg
Giden; - 0,8 kg
yüzdesi; 0,91 %
( 0,8 kg bölü 87.5 çarpı 100 olarak hesapladım yeni gelen arkadaşlara ufak bir hatırlatma olsun dedim )

Toplam giden; 37,8 kg
Buda hem bana hemde herkese motivasyon olsun dedim

***8. Takım 551.Etap***

Oynakbasi34 ( 87,5 /86,5 / 0,8/ 0.91 % )
Yena ( 68 / / / % )
doga3 ( 90,6 / / / % )
kittenlove ( 62,5 / / / % )
perihan00 ( 62,2 / / / % )
anlem ( 72 / / / % ) Üye bildirimsiz izne ayrıldı
mavimli ( 79,5 / / / % )
helopini ( 68,4 / / / % )

8.Takım Ortalaması: %

Listemizi de hazırladım artık bildirimler geldikçe düzenleriz
anlem arkadaşımızın bana attığı mesaja istinaden kendisini süresiz izne ayırıyorum ( hani olurda bir iki ay sonra da fikri değişirse dönüşü daha çabuk mümkün olsun diye )
Bugün bildirim yaparsa artık ona göre kilosunu ekler de izne ayırırız yine

Bu arada malum bugün Diyetisyen kontrolüm var ordan çıkışta Ayşe ve iki arkadaşımla daha küçük bir kahve molası verip KVye geçeceğim Bugün Kayınvalidede akraba günümüz var kuranlı artık akşam ancak eve girebilirim hani şimdiden söyleyeyim listeyi bir ara cepten taşırım paylaşım alanına olmadı yapabilecek olanlara rica ederim

Bakalım Diyetisyende ne göreceğim tok karnına

Tamam

Baslangıc: 56.7
Dün: 56.7
Bugun: 56.3
Fark: -0.4
Yüzde: 0.70%

Ay dogru hesapladım mı ki yüzdeyi

Vayyyy kız bir günde 400 gr gittiyse sen listeye girdiğinde artık sallarsın listemizi
Hesap doğru yalnız son noktadan sonraki 3.cü rakam 5 o yüzden ortalaman 0.71 % oluyor süpersin valla

Hayirli Cumalar kizlar...inşallah bugün güzel eksiler görürüz....bende bildirimimi yapayim...

Başlangic.....72 kg
Gecen hafta ..62,2 kg
Bugün.....60,7 kg
Giden ...1,5 kg
Toplam giden 11,3 kg
Yüzdem ...2,41

Son düzenleme:
Vayyyy kız bir günde 400 gr gittiyse sen listeye girdiğinde artık sallarsın listemizi
Hesap doğru yalnız son noktadan sonraki 3.cü rakam 5 o yüzden ortalaman 0.71 % oluyor süpersin valla
Yuvarlıyoruz yani 71e öylemi kaptanım
Ödem cok topluyorum ben ya onlar gidiyor
Listeye girene kadar ödemim bitecek haftada bu kadar anca veririm

Hayirli Cumalar kizlar...inşallah bugün güzel eksiler görürüz....bende bildirimimi yapayim...

Başlangic.....72 kg
Gecen hafta ..62,2 kg
Bugün.....60,7 kg
Giden ...1,5 kg
Toplam giden 11,3 kg
Yüzdem ...2,41

Ayy 1,5 muuu cok iyi yaaa
Tebriklerr

Eki Görüntüle 2089350 Günaydın
Hayırlı cumalar..

Bu tabağı bitireli 2 saat oluyor ama paylaşmak istedim :)

Afiyet olsunn cok sağlıklıı

***8. Takım 551.Etap***

Oynakbasi34 ( 87,5 /86,5 / 0,8/ 0.91 % )
Yena ( 68 / / / % )
doga3 ( 90,6 / / / % )
kittenlove ( 62,5 / / / % )
perihan00 ( 62,2 / 60,7/ 1,5/ 2,41 % )
anlem ( 72 / / / % ) Üye bildirimsiz izne ayrıldı
mavimli ( 79,5 / / / % )
helopini ( 68,4 / / / % )

8.Takım Ortalaması: %

Başlangic.....72 kg
Gecen hafta ..62,2 kg
Bugün.....60,7 kg
Giden ...1,5 kg
Toplam giden 11,3 kg
Yüzdem ...2,41

Helalllllllllllllllllllllllll
Darısı bizlerin de başına canım

Yuppiiiii
Ilk hedefe kaldi 700 gram....
Banucum bir sonraki hedefimi 57 ye indirirmisin bugün...

Hemen düzenliyorum canım aklımdayken

Eki Görüntüle 2089350 Günaydın
Hayırlı cumalar..

Bu tabağı bitireli 2 saat oluyor ama paylaşmak istedim :)

Harika bir tabak canım inşallah karşılığınıda bol eksili alırsın her daim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…