- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
gunaydin kizlar hayirli cumalar dun misafirim vardi hic giremedim ama bayagi biseyler yedim yine sabah tartildim 85.0 o kadar yememe ragmen yine iyi kilo bugunden itibaren daha dikkatli olucam inşallah
inşallah canım ya su zaten cok tuketiyorum emzirdigim icin sporda hic yapamiyorum cocuklar kış bahar gelse hemen aticam kendimi disariHadi bakalım son miladın olur inşallah ve her hafta dahada aşağıları görürsün
Uzun bir süre kaçamak yok birde bugünü hafif geçirip bol su ve yeşil çay tüket ki dün yediklerin yağa dönüşme fırsatı bulamadan gitsin
kızlar kusura bakmayin telefon kafayi yedi sanirim kac kere gitmis mesaj
inşallah canım ya su zaten cok tuketiyorum emzirdigim icin sporda hic yapamiyorum cocuklar kış bahar gelse hemen aticam kendimi disari
Hemen aklımdayken ilk kilo bildirimini de ben yapayım
Başlangıç; 124.5 kg ( yarışmaya başladığım kilo)
Geçen hafta; 87,5 kg
Bu hafta; 86,7 kg
Giden; - 0,8 kg
yüzdesi; 0,91 %
( 0,8 kg bölü 87.5 çarpı 100 olarak hesapladım yeni gelen arkadaşlara ufak bir hatırlatma olsun dedim)
Toplam giden; 37,8 kg
Buda hem bana hemde herkese motivasyon olsun dedim
harikaaa tebrik ederim 60 ı hafta içi görürsün sen bu gidişle :)Hayirli Cumalar kizlar...inşallah bugün güzel eksiler görürüz....bende bildirimimi yapayim...
Başlangic.....72 kg
Gecen hafta ..62,2 kg
Bugün.....60,7 kg
Giden ...1,5 kg
Toplam giden 11,3 kg
Yüzdem ...2,41
güzel başlangıç yapmışsınn bravo :)Tamam:d
Baslangıc: 56.7
Dün: 56.7
Bugun: 56.3
Fark: -0.4
Yüzde: 0.70%
Ay dogru hesapladım mı ki yüzdeyi
sen burdayken çok güzel gidiyorsun bence hiç takma o artı kiloyu en kötü iki haftaya izin kilonu yakalarsın senNeyse bu sefer pes etmek yok kızlar beni buralardan ayirmayin lütfen
Gelelim aylık hedeflerimize listede olan olmayan arkadaslarim aylık hedefinizi belirleyip beni etiketleyin listeyi ben tutacağım
05.02.2018 hedefim 72.7 (beş kilo) inanıyorum vereceğim çünkü bu aldığım kilolar Bir ay içinde aldığım kilolar çabuk gidecek biliyorum
Canım bu hafta daha güzel eksiler görürsün inssıra geldi kilo bildirimine bu hafta sınav haftam olduğu için bu hafta yiyip oturdum full e birde motivasyon tatlılarım oldu ama çok şükür artı çıkmadım ama eksimde azıcık :)
geçen hafta : 62.5
bu hafta : 62.4
yüzde : % 0,16
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?