Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

***8. Takım 551.Etap***

Oynakbasi34 ( 87,5 /86,5 / 0,8/ 0.91 % )
Yena ( 68 / / / % )
doga3 ( 90,6 / / / % )
kittenlove ( 62,5 / / / % )
perihan00 ( 62,2 / 60,7/ 1,5/ 2,41 % ) Hedef kilosunu 57ye çekmek istiyor
anlem ( 72 / / / % ) Üye bildirimsiz izne ayrıldı
mavimli ( 79,5 / / / % )
helopini ( 68,4 / / / % )

8.Takım Ortalaması: %

gunaydin kizlar hayirli cumalar dun misafirim vardi hic giremedim ama bayagi biseyler yedim yine sabah tartildim 85.0 o kadar yememe ragmen yine iyi kilo bugunden itibaren daha dikkatli olucam inşallah

gunaydin kizlar hayirli cumalar dun misafirim vardi hic giremedim ama bayagi biseyler yedim yine sabah tartildim 85.0 o kadar yememe ragmen yine iyi kilo bugunden itibaren daha dikkatli olucam inşallah

Hadi bakalım son miladın olur inşallah ve her hafta dahada aşağıları görürsün
Uzun bir süre kaçamak yok birde bugünü hafif geçirip bol su ve yeşil çay tüket ki dün yediklerin yağa dönüşme fırsatı bulamadan gitsin

inşallah canım ya su zaten cok tuketiyorum emzirdigim icin sporda hic yapamiyorum cocuklar kış bahar gelse hemen aticam kendimi disari

kızlar kusura bakmayin telefon kafayi yedi sanirim kac kere gitmis mesaj

Sıkıntı değil canım tahmin ediyoruz biz zaten

inşallah canım ya su zaten cok tuketiyorum emzirdigim icin sporda hic yapamiyorum cocuklar kış bahar gelse hemen aticam kendimi disari

Aynen canım zaten havalar ısınınca çok daha güzel kilolar vereceğiz hepimiz

Neyse ben hazırlandım sayılır
Gidip birde diyetisyenimde moral depolayayım

Şarj aletimi yanıma alayımda KVden bakarım yine buraya
Hadi Allaha emanet olun
Bol eksili bildirimler olur inşallahhhhhhhhhh ...çok aminn

Neyse bu sefer pes etmek yok kızlar beni buralardan ayirmayin lütfen

Gelelim aylık hedeflerimize listede olan olmayan arkadaslarim aylık hedefinizi belirleyip beni etiketleyin listeyi ben tutacağım

05.02.2018 hedefim 72.7 (beş kilo) inanıyorum vereceğim çünkü bu aldığım kilolar Bir ay içinde aldığım kilolar çabuk gidecek biliyorum

@2KediAnnesi canım sende güzel kilolar vereceksin inanıyorum

@perihan00 abla ne güzel kilo vermişsin ne azimli hatunsun bu hafta biraz seni takip edeyim tebrik ediyorum senide

oynakbasi34 Banu abla senide tebrik ediyorum az kilo vermedin sende bir çocuk kilosu çıktı senden gitti bile
Yaza fit bir hatun olacaksın valla

günaydın kızlar,
Dün akşam salonda tartıldım 68.5 çıktım ama sabah rutin cuma tartılmamda 68.3 çıktım aslında dün salon ile ev tartısı çok farketmiyormuş anladım.
Bu hafta benden giden sadece 100gr görünüyor moralim bozulmadı değil geçen hafta 68.4 idim bu hafta 68.3. Aslında gayet de daha fazlasını bekliyordum. metabolizmam yavaşladı galiba başlarda daha hızlı veriyordum. Kaçamak bile yapmadım sayılır ama her gün ekmek tükettim bu hafta ondan oldu galiba

gayet güzel bence tebrik ederimm daha da bolunu gör inşallah :)

Hayirli Cumalar kizlar...inşallah bugün güzel eksiler görürüz....bende bildirimimi yapayim...

Başlangic.....72 kg
Gecen hafta ..62,2 kg
Bugün.....60,7 kg
Giden ...1,5 kg
Toplam giden 11,3 kg
Yüzdem ...2,41
harikaaa tebrik ederim 60 ı hafta içi görürsün sen bu gidişle :)

sen burdayken çok güzel gidiyorsun bence hiç takma o artı kiloyu en kötü iki haftaya izin kilonu yakalarsın sen

sıra geldi kilo bildirimine bu hafta sınav haftam olduğu için bu hafta yiyip oturdum full e birde motivasyon tatlılarım oldu ama çok şükür artı çıkmadım ama eksimde azıcık :)
geçen hafta : 62.5
bu hafta : 62.4
yüzde : % 0,16

Canım bu hafta daha güzel eksiler görürsün ins

Evet burdan ayrı kalınca kilo aldım bı daha bırakmayın beni )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…