Hoş geldinHoşbuldum canımm
Patlıcan koymuyorum ben hele kızartarak kanserojen oluyormuş eskiden karnıyarık çok koyardım okuduktan sonra bıraktımKızlar bende kizcemi zor uyuttum yarım saat önce uyumuyo beşiğine koyuyorum bı aglayisi var duyan çocuk düştü der öyle uyududa
Evi topladım oyuncaklarını fln kaldırdım yatağa yeni girdim açım ya hemde çok
Bugün yazdan kizartip dolaba koyduğum patlıcani çıkardım yağını poşetlemeden önce kağıt havluyla almistim
Yemeğin içine attığım kiymaya acıdım patlıcanda tat Yok tatsız bişey oldu keşke yapmasaydim akşam üşendim tekrar yemek yapmaya
Eşimde öğleden Kalan etli sebze yemeğini yedi çiğ köfte ayranla bende bol yeşillik iki çiğ köfte yedim
Ceviz yerim dedim onuda yemeyi unutmuşum iyikide unutmusum
AminnnnAllah'ım yüce rabbim lütfen bizleri ideal kilolarimiza inmeyi nasip et
Hamurislerini görünce gözlerimiz yerinden çıkacak gibi olmasın
Tokum diyelim hiç dokunmadan
Aminnnnn
Çok şükür idare ediyorumSanada Günaydın canım
Bugün nasılsın bakalım
Kizina gecmiş olsun canim ..inşallah cabuk iyileşir...cocuklarin gasta olmasi daha zor oluyo....Günaydın kızlar yirmi dakika önce uyandım grip olmuş kızım gece sık sık uyandık
Sabah altıda uyandı yedide de geri uyudu kahvaltı hazırlıyorum
İlk defa yaptım bı daha yapmiycam dört poşet daha var bide emeklerim çöpBirkeresinde bende buzluğa kizarmiş patlican koymuştum...cok kötüydü tadi gercekten...demekki kizarmiş patlican buzluk için uygun deyil
Kahvaltımı da aradan çıkardım şimdi yeşil çayımı yudumluyorumbir yandan da ne giysem diye düşünüyorum
Evdekilerin çoğu bol geliyor diye elden çıkardım kaldı bir kaç parça birde Allahtan kızımın gömlekleri var artık onunkilerden birini giyerimgerçi onlarda biraz bol ama benimkilere kıyasla daha iyi
Günaydın kızlar yirmi dakika önce uyandım grip olmuş kızım gece sık sık uyandık
Pazar günlü menünee lahmucana üzülmüşsün ama gayet dengeli bir gün ve güzel bir menü bence güzel geçirdiğin günlerde kendini tebrik et ki motivasyonun artsın :)çokonata gelince de sınav stresine veriyorum bugüne bakalım biz akşama nasıl olucak menünSiteye yeni girdim haftasonu sınavlarım var ders calısıyorum pek giremiyorum buraya da bir selam vereyim
2 gundur cok moralim bozuldu diyeti bozdugum için
Mesajlarınız destekleriniz için cok tesekkur ederim hepiniz yazmıssınız toparlarsın diye
Bugun toparlicam inşallah
Gecmiş 2 gunun menülerini yazayım
Pazar günü
Kahvaltı
Menemen
Sekersiz çay
Ara
Badem
Sekersiz sütlü kahve
Akşam
1 lahmacun
1 bardak ayran
Salata
Pazartesi günü
Kahvaltı
2 yumurta
1 dilim kaşar peyniri
1 dilim beyaz peynir
1 sosis
3 dilim ekmek
Ara
Yok
Akşam
1 çokonat
İşte böyleeeeee saçma sapannnnn
Durumlar ne diye bu sabah tartıldım ama goguslerim aşırı şiş sanırım regl yaklastı şişkinlik var
Oyuzden anlamadım kilo aldımmı verdimmi
Pazar günlü menünee lahmucana üzülmüşsün ama gayet dengeli bir gün ve güzel bir menü bence güzel geçirdiğin günlerde kendini tebrik et ki motivasyonun artsın :)çokonata gelince de sınav stresine veriyorum bugüne bakalım biz akşama nasıl olucak menün
Günaydın kızlar yirmi dakika önce uyandım grip olmuş kızım gece sık sık uyandık
İyi günler herkesee benim kuzu hastalandı ondan hastanede geçti bir kaç saat şimdi uyudu ben de bu arada sporumu yapıcam
Bu hafta yemek olarak da güzel gidiyo valla inşallah cuma günü çok güzel sonuçlar alırız :)
Yeni gelen ve gidip geri gelen arkadaşlar hışgeldiniz :)
Bu yazdığımı çol yazdım ama tekrar yazıcam burdayken kilo bile alsanız burayı bırakmayın çünkü insan hesap vercek yeri olmayınca iradesi zayıfsa (yemek konusunda) hemen kilo alıyo valla
Canim sakin moralini bozma ben hafta sonu senden daha cok yedim ama kaptanin diyet listesiyle dengelemeye calişiyorum azda olsa cuma günü eksi göreyim diye..hepimizin zaman zaman stressli anlari oluyo..bende regl olmanin acizligine ugradim zaten ..hafta sonu ne yedigimi bilemedim..tatli krizi bendede oluyo regl öncesi ve regl zamaninda...bazen nefsime hakim oldugum günler oluyo ama buseferde başaģrisi yapiyo.....kabak tarifine gelince..yoğurtlu kabak yapabilirsin...yogurdu rendeleyip maydanoz veya dereotuyla yiyebilirsin....zeytinyagli kabak yemeğide güzel oluyo...veya yeşil kabak corbasi yaz netten tarifi cikarÖnceki 3 gunum cok cook guzeldi. Bu lahmacun araya girince sanki emeklerim çöp olmus gibi geldi
Akşama kabak yicem
Var mı guzel tarif bilen kabakla yapabileceğim
Yoksa tostta basıp yogurtlayıp yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?